πόσοι είμαστε με διπολική διαταραχή - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Junior Member
    γεια παιδια, ειμαι νεα στο ςιτε,καθομαι και διαβαζω τοση ωρα αυτα που γραφετε με τρομερο ενδιαφερον,πολλη αισιοδοξια ρε παιδια.
    ενημερωση χρειαζομαι και τη βοηθεια σας.η αγαπημενη μου αγαπημενη μου αδερφουλα πασχει απο μανιοκαταθλιψη,η οποια διαγνωστηκε προ ολιγων ωρων,ασχετως αν υπηρχαν ορατα συμπτωματα και θα ηθελα πολυ να μοιραζομαι μαζι σας,αν το θελετε και σεις,την ολη κατασταση της.θελω τη βοηθεια σας

Originally posted by vickeart
    γεια παιδια, ειμαι νεα στο ςιτε,καθομαι και διαβαζω τοση ωρα αυτα που γραφετε με τρομερο ενδιαφερον,πολλη αισιοδοξια ρε παιδια.
    ενημερωση χρειαζομαι και τη βοηθεια σας.η αγαπημενη μου αγαπημενη μου αδερφουλα πασχει απο μανιοκαταθλιψη,η οποια διαγνωστηκε προ ολιγων ωρων,ασχετως αν υπηρχαν ορατα συμπτωματα και θα ηθελα πολυ να μοιραζομαι μαζι σας,αν το θελετε και σεις,την ολη κατασταση της.θελω τη βοηθεια σας
    θα την εχεις φιλεναδα απο πολλους καθημερινους ανθρωπους εδω μεσα με παροιμιες ετικετες....
    καταρχην να μην ανησυχεις , γιατι η αγαπημενη σου αδελφη χρειαζεται ενα αποκουμπι σταθερο και ψυχραιμο που θα μετατρεπει την αγαπη σε υπομονη οταν χρειαστει...
    οσο πιο πολυ θα μπορεσεις να μεταδωσης αυτη την απαιτουμενη ψυχραιμια ,κυριως στο περιβαλλο του σπιτιου σας
    τοσοπιο γρηγορα θα ξαναδειτε την αδελφη σου να ηρεμει και να μοιραζεται ομορφα πραγματα μαζι σας

Junior Member
    αχ ευχαριστω πολυ ρε συ,δεν περιμενα τοσο αμεση ανταποκριση.υπομονη και αγαπη πολυ εχουμε να δωσουμε ευτυχως ολοι στο σπιτι,απλα ειναι φορες που δεν ξερω τι πραγματικα θελει να ακουσει. να ρωτησω κατι\'
    θα το ξεπερασει τελειως το προβλημα της καποια στιγμη η θα πρεπει να παιρνει το φαρμακο της forever?

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    θα την εχεις φιλεναδα απο πολλους καθημερινους ανθρωπους εδω μεσα με παροιμιες ετικετες....
    καταρχην να μην ανησυχεις , γιατι η αγαπημενη σου αδελφη χρειαζεται ενα αποκουμπι σταθερο και ψυχραιμο που θα μετατρεπει την αγαπη σε υπομονη οταν χρειαστει...
    οσο πιο πολυ θα μπορεσεις να μεταδωσης αυτη την απαιτουμενη ψυχραιμια ,κυριως στο περιβαλλο του σπιτιου σας
    τοσοπιο γρηγορα θα ξαναδειτε την αδελφη σου να ηρεμει και να μοιραζεται ομορφα πραγματα μαζι σας

<<ετικέτετες>>? πρόσεχε πως μιλάς!

Senior Member
    θα το ξεπερασει τελειως το προβλημα της καποια στιγμη η θα πρεπει να παιρνει το φαρμακο της forever?
    η διπολική διαταραχή δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται, είναι κάτι που ελέγχεται. αν θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιον διπολικό είμαι στη διάθεσή σου όπως και άλλοι εδώ μέσα.

Junior Member
    ευχαριστω παρα πολυ σε οσους απαντησαν....η αληθεια ειναι οτι εχω παρα πολλες αποριες και δε ξερω απο που και πως να αρχισω

Senior Member
    μπορείς να ανοίξεις αν θέλεις ένα δικό σου θέμα.

υγ:άρχισε από την αρχή!

Page 3 of 3 FirstFirst 123