Πως αποφευγουμε το "πρηξιμο"? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Εγώ έχω καταργήσει το κανονικό αλάτι.
    Και πιστεύω είναι και η αιτία που με εγκατέλειψε σχεδόν τελείως η καημένη η κυτταρίτιδα.
    Αφού ζάχαρες ούτος η άλλως δεν κατανάλωνα πολλές.
    Στο καλό και να μη μας ξανάρθεις ? χιχι?
    αμα μου φυγει η κυτταριτιδα με αυτο θα σου στησω αγαλμα τι τσιγαρο εκοψα τι ζαχαρες αυτηη εκει δε κοβεται

forty αυτο ακριβως κανω με το διαιτολογο! παω καθε σαββατο κ την κυριακη τον εχω ηδη πληροφορησει οτι θα φαω πχ τηγανιτα κτλ κατι σαν ελευθερη μερα αλλα δε το παρακανω γιατι ειναι κακη αρχη γγια την επομενη εβδομαδα διαιτας,... αποψ εχω ραντεβου ε ελευθερη μερα δε θα κανω απτην πρωτη μερα χαχαχαχ

Senior Member
    OXI να μην πεφτει το ηθικο με τιποτα!!!!!!
    υπολογησε ενα γευμα τη βδομαδα να τρως οτι σου αρεσει σε λογικες ποσοτητες και να εχεις ζυγιστει την προηγουμενη μερα,την αλλη μερα συνεχισε κανονικα το προγραμμα σου και ζυγισου παλι μια βδομαδα μετα.Αν το κανεις αυτο καθε βδομαδα μια φορα δεν θα εχεις ουτε λιγουρες για φαγητα που σου αρεσουν και δεν θα πεφτει το ηθικο απο το πρηξιμο γιατι θα ειναι ενα γευμα που το εχεις προγραμματισει απο πριν
    Αύριο είναι το ελεύθερο μου γεύμα!! Για να δούμε πως θα τα πάω

Senior Member
    εμενα αυριιο ειναι το διαιτητικο γευμα μια βδομαδα κανω ελευθερο χαχαχαχα για να δουμε πως θα τα παμε!!! ν καληνυχτα παιδια κ καλα να περασετε αν βγειτε! φιλουπες!

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    Εγώ έχω καταργήσει το κανονικό αλάτι.
    Και πιστεύω είναι και η αιτία που με εγκατέλειψε σχεδόν τελείως η καημένη η κυτταρίτιδα.
    Αφού ζάχαρες ούτος η άλλως δεν κατανάλωνα πολλές.
    Στο καλό και να μη μας ξανάρθεις ? χιχι?
    αμα μου φυγει η κυτταριτιδα με αυτο θα σου στησω αγαλμα τι τσιγαρο εκοψα τι ζαχαρες αυτηη εκει δε κοβεται

forty αυτο ακριβως κανω με το διαιτολογο! παω καθε σαββατο κ την κυριακη τον εχω ηδη πληροφορησει οτι θα φαω πχ τηγανιτα κτλ κατι σαν ελευθερη μερα αλλα δε το παρακανω γιατι ειναι κακη αρχη γγια την επομενη εβδομαδα διαιτας,... αποψ εχω ραντεβου ε ελευθερη μερα δε θα κανω απτην πρωτη μερα χαχαχαχ
    Γλυκά έτρωγα ελάχιστα ? πάντα!
    Προτιμώ τα αλμυρά.
    Με σωστή διατροφή και περιορισμένο πράσινο αλάτι ΕΦΥΓΕ!
    Και χωρίς γυμναστική.
    Την γυμναστική την ξεκίνησα πρόσφατα.
    Βέβαια ζάχαρη καθόλου.
    Πίστευα πως ποτέ δε θα φύγει από πάνω μου γιατί είμαι και 30 χρονών.
    Και όμως ? που αλλού να οφείλετε ? δε μπορώ να το εξηγήσω.
    Εκτός αν είχα κατακράτηση από χάπια που έπαιρνα παλιά για διάφορους λόγους υγείας και τώρα ξαφνικά καθάρισε ο οργανισμός από τα υπολείμματα τον ουσιών?
    Δύσκολο ?
    Κάνε εσύ την προσπάθεια και μη ξεχάσεις να με καλέσει στα αποκαλυπτήρια!

Senior Member
    η κυταριτιδα ειναι κατα κυριο λογο απο τις ορμονες και την κανει χειροτερα η κατακρατηση.Εγω εχω βγαλει τελειως το αλατι απο τη διατροφη μου,γυμναζομαι,τρωω εδω και δυο χρονια πολυ προσεκτικα,ζαχαρη ελαχιστη και κυταριτιδα εχω δυστυχως.Νομιζω οτι τις μερες που εχω περιοδο ειναι πιο εμφανης απο οτι τις υπολοιπες και μαλλον αυτο ειναι γιατι τοτε γινεται κατακρατηση υγρων.

Junior Member
    Δυστυχώς κυτταρίτιδα έχω από πολύ μικρή.
    Αλλά παντα έτρωγα πολλά γλυκά,δεν ήξερα όμως ότι οφείλεται και στα αλμυρα.
    Και αλμυρά δεν έτρωγα ποτέ εκτός από τα τελευταία 4-5 χρόνια.
    Αν βοηθάει θα κόψω και την ζάχαρη και αλάτι και θα δω.
    Αν και ο γιατρός μου έλεγε ότι βοηθάει το πολύ νερό κατι στο οποιο δεν ήμουνα ποτε πολύ καλή.

Senior Member
    πιστευω ουτε οι κρεμες θα κανουν τιποτε ουτε τα κολπακια που λετε με το αλατι γιατι εχω πολυ κυτταριτιδα,,,αλλα θα δοκιμασω φυσικα... συμφωνω με φορτυ οτι ειναι ορμονικο...παντα ειχα προβλημα με το θυροειδη μου κ παντα κυτταριτιδα φουλ. βεβαια εχω παρατηρησει οτι οταν αδυνατιζω ελαττωνεται αλλα δε φευγει ποτε...για να δουμε τωρα με το γυμναστηριο και το πολυ νερο και τη σαουνα τι θα γινει...παντως τα μπουτια μου εχουν αλλαξει οψη κ με 2 μηνες γυμναστικης ειναι καλυτερα απο οτι ηταν παλια στα ιδια κιλα...
    θα ρωτησω τον διαιτολογο την επομενη φορα...

Senior Member
    Originally posted by forty
    η κυταριτιδα ειναι κατα κυριο λογο απο τις ορμονες και την κανει χειροτερα η κατακρατηση.Εγω εχω βγαλει τελειως το αλατι απο τη διατροφη μου,γυμναζομαι,τρωω εδω και δυο χρονια πολυ προσεκτικα,ζαχαρη ελαχιστη και κυταριτιδα εχω δυστυχως.Νομιζω οτι τις μερες που εχω περιοδο ειναι πιο εμφανης απο οτι τις υπολοιπες και μαλλον αυτο ειναι γιατι τοτε γινεται κατακρατηση υγρων.
    σίγουρα παίζει η κατακράτηση, γιαυτό και ακόμα και πολύ αδύνατες γυναίκες δε τη γλυτώνουν από αυτήν.
    Νομίζω οτι το κόψιμο του αλατιού είναι πολύ σημαντικό, γιατί αυτό βοηθά την κατακράτηση υγρών στους ιστούς, είτε απο ορμονικούς λόγους είτε από διατροφή προέρχεται.
    Εγώ δε το έχω κόψει τελείως , όμως το έχω ελαττώσει σημαντικά και μόνο σε ορισμένα τρόφιμα, πχ. βραστο αυγό που δε μπορώ να το φάω χωρίς λίγο αλατάκι.
    Η κυταρίτιδα μου έχει μειωθεί πολύ κι αυτή, γιατί παράλληλα πίνω και πάρα πολύ νεράκι, και τρώω πολλά ανεπεξέργαστα τρόφιμα. Επίσης περπατάω τρελλά, εκτός από το διάδρομο και γενικά νομίζω ότι έχω μπει σε ένα καλό δρόμο αυτή τη φορά.

irenep
    Guest
    διαβασα καπου οτι το αλατι υπαρχει στο τυρι σε μεγαλες ποσοτητες, σε καποια δημητριακα και σε μερικα γλυκα πχ κουλουρακια επειδη αυξανει την γλυκητητα τους. γενικα πρεπει να κοιταμε τις ετικετες τον προιοντων και αν το αλατι και η ζαχαρη βρισκονται μες στα 3 πρωτα συστατικα τοτε περιεχονται στο προιον σε μεγαλη ποσοτητα. ελπιζω να βοηθησα!

Junior Member
    Εχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί αυτό,αλάτι και ζάχαρη μαζί σε γλυκά,σωστό.
    Κι ύστερα χτυπιέσαι από που.
    Πάντως ακόμη κι όταν ήμουν 50 κιλά η κυτταρίτιδα ήταν στο φορτε της.
    Σίγουρα φταίει η διατροφή μου

Senior Member
    κρυμμενο αλατι ε? σωστα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12