Results 1 to 15 of 26
Thread: Πως αποφευγουμε το "πρηξιμο"?
-
04-12-2009, 19:12 #1
Πως αποφευγουμε το \"πρηξιμο\"?
Εκει που εχουμε χασει καποια κιλα κ το ηθικο ειναι ακμαιο, τρωμε κατιτις παραπανω και την αλλη μερα τσουυυπ νασου πανω η ζυγαρια και ενα απιστευτο πρηξιμο σε προσωπο και κοιλια... Δεν ειναι κριμα να τα πηγαινουμε γενικα καλα στην προσπαθεια μας για απωλεια κιλων και ξαφνικα να μας ριχνει απιστευτα το ηθικο το ξαφνικο πρηξιμο?
Και τοτε το πιο πιθανο ειναι να μας παρει αποκατω, να φαμε παραπανω κ.ο.κ. φαυλος κυκλος παιδια...
Τι προτεινετε για να μη γινεται ολο αυτο?
- 04-12-2009, 19:18 #2
διαιτα 2 ημερων- μονο δυο ομως οκ?
πρωι/δεκατιανο/απογευμα- χυμο πορτοκαλι
μεσημερι/ενα γιαουρτι-ενα φρουτο
βραδυ/κοτοπουλο η ψαρι και πρασινη σαλατα
θα ξεφουσκωσεις 100%
η συγκεκιμενη διαιτα ειναι απο διαιτολογο ειδικα για ξεφουσκωμα η και εαν εχεις κολλησει κατα τη διαρκεια μιας διαιτας
04-12-2009, 19:18 #3
νομιζω πως το πιο ιδανικο ειναι την επομενη μερα να προσπαθησουμε να φαμε κατι πολυ ελαφρυ .. κατι σαν αποτοξινωση..
οταν ειχα καταφερει να φτασω 70 κιλα καποτε η διαιτολογος μου οποτε κουλουσε η ζυγαρια η ηξερα πως εφαγα μια μερα παραπανω για την επομενη μου εδινε την εξης αποτοξινωση..
μεχρι το απογευμα 3 γιαουρτια 2% με 3 μηλα .. και αργα το απογευμα αναλατο ψητο ψαρι ή ψητο αναλατο κοτοπουλο με λεμονι ριγανη και μισο αγγουρι
και οντος παιδια ηταν αποτελεσματικοτικο.. και της ελεγα καλα αυτο αποτοξινωση ειναι? ειχα συνδιασει την λεξη αποτοξινωση με γιαουρτια φρουτα χυμους μονο..
το θεμα ειναι να μην μας παρουν απο κατω οι τυψεις και η στεναχωρια που χαλασαμε το προγραμμα.
04-12-2009, 19:21 #4
ναταλια μου και εμενα απο οτι βλεπω το ιδιο μου εδινε.. απλα για μια μερα μονο
ηταν και μια αλλη εκδοχη με ντοματα και αυγο.. αλλα δεν την θυμαμαι
04-12-2009, 19:22 #5
Originally posted by badgirl
Εκει που εχουμε χασει καποια κιλα κ το ηθικο ειναι ακμαιο, τρωμε κατιτις παραπανω και την αλλη μερα τσουυυπ νασου πανω η ζυγαρια και ενα απιστευτο πρηξιμο σε προσωπο και κοιλια... Δεν ειναι κριμα να τα πηγαινουμε γενικα καλα στην προσπαθεια μας για απωλεια κιλων και ξαφνικα να μας ριχνει απιστευτα το ηθικο το ξαφνικο πρηξιμο?
Και τοτε το πιο πιθανο ειναι να μας παρει αποκατω, να φαμε παραπανω κ.ο.κ. φαυλος κυκλος παιδια...
Ο πανικός που ένιωσα δεν περιγράφεται.
Μετά, πιο πρακτικά, ξεπέρασα το πρήξιμο με πολλά υγρά, σαλάτες και φρούτα. Και χωρίς αλάτι.
Για 4 ημέρες έτρωγα μόνο λαχανικά, φρούτα και έπινα πολλά υγρά. Περιττό να σου πω ότι είχα γίνει ένα με την τουαλέτα. :-P
Επίσης έκανα ποδήλατο. Δεν ξέρω αν βοήθησε κι αυτό, αλλά μια εβδομάδα μετά είχα συνέλθει. :-)
04-12-2009, 19:35 #6
ναστε καλα βρε παιδια...ειναι ωραιο να μην περνας μονος κατι...η απαντηση του ανδρα μου (τι να πει κι αυτος ο καυμενος που ολο με τα κιλα μου ασχολουμαι) ηταν μολις τωρα οτι "ναιιιιιιιιι πριστηκες πολυyyy (κοροιδευτηκα)". κι ομως εγω νιωθω χαλια, το προσωπο μου ειναι οπως οταν ημουν 12 κιλα πανω
ωραια τα κολπακια σας για ξεπρηξιμο...θα δοκιμασω καποιο αυριο πια...
παλια ο διαιτολογος μου ελεγε να τρωω πατατοσαλατα λογω του καλιου της...ξεπριζει...βεβαια ετρωγα την πατατοσαλατα και 100 αλλα τοτε οποτε τι να κανει κι αυτη η ερημη
αυριο ξαναρχιζω διαιτολογο και θα σας λεω κολπακια κ γω
04-12-2009, 19:38 #7
Επειδή το πέρασα πολύ έντονα πρόσφατα, νομίζω πως το 1ο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να μην πανικοβαλόμαστε.
Ο πανικός που ένιωσα δεν περιγράφεται.
Μετά, πιο πρακτικά,
04-12-2009, 21:39 #8
ναστε καλα βρε παιδια...ειναι ωραιο να μην περνας μονος κατι...η απαντηση του ανδρα μου (τι να πει κι αυτος ο καυμενος που ολο με τα κιλα μου ασχολουμαι) ηταν μολις τωρα οτι "ναιιιιιιιιι πριστηκες πολυyyy (κοροιδευτηκα)". κι ομως εγω νιωθω χαλια, το προσωπο μου ειναι οπως οταν ημουν 12 κιλα πανω
ωραια τα κολπακια σας για ξεπρηξιμο...θα δοκιμασω καποιο αυριο πια...
παλια ο διαιτολογος μου ελεγε να τρωω πατατοσαλατα λογω του καλιου της...ξεπριζει...βεβαια ετρωγα την πατατοσαλατα και 100 αλλα τοτε οποτε τι να κανει κι αυτη η ερημη
αυριο ξαναρχιζω διαιτολογο και θα σας λεω κολπακια κ γω
Να του λέω «Δεν χωράω στα ρούχα μου! Θα σκάσω!» κι εκείνος να μην βλέπει καμιά διαφορά.
Από τη μία δεν είναι και τόσο κακό, αλλά από την άλλη, θα το θεωρεί υπερβολή που υποφέρω για κάτι που «δεν υπάρχει».
Αυτό με την πατατοσαλάτα δεν το έχω ξανακούσει. Τί ακριβώς πρέπει να κάνεις;
05-12-2009, 01:54 #9
Originally posted by zwhtsa
..
μεχρι το απογευμα 3 γιαουρτια 2% με 3 μηλα .. και αργα το απογευμα αναλατο ψητο ψαρι ή ψητο αναλατο κοτοπουλο με λεμονι ριγανη και μισο αγγουρι
αυτό μου έδινε και ο δικός μου, επίσης μου έλεγε να τρώω άφθονο
βρασμένο λάχανο με λίγο λάδι και άφθονο λεμόνι, και να πίνω πάρα πολύ νερό. Βοηθούσε πολύ.
Ακόμα και τώρα όταν μου συμβει το πρήξιμο, το πρώτο που κάνω είναι το λάχανο και μετά τα υπόλοιπα .
Είναι εξαιρετικό στην αποβολή υγρών και φουσκώματος.
05-12-2009, 09:10 #10
Αυτό με την πατατοσαλάτα δεν το έχω ξανακούσει. Τί ακριβώς πρέπει να κάνεις;
05-12-2009, 09:36 #11
Το πρήξιμο και η κατακράτηση έχει επίσης να κάνει και με την περίοδο για εμάς τις γυναίκες.
Πριν την περίοδο υπάρχει πάντα ένα πρήξιμο που δύστυχος είναι εμφανές και στη ζυγαριά.
Επίσης έχει να κάνει και η συχνότητα που πάμε στην τουαλέτα.
Πότε να μη ζυγίζεστε εάν δεν έχετε επισκεφτεί το μπάνιο σας πρώτα.
Αυτά ?
05-12-2009, 09:37 #12
Τώρα που διάβασα για το χόριο του αλατιού.
Μόνο light αλάτι ? ξέρετε το πράσινο για τους διαβητικούς.
Εγώ είδα τεράστια διαφορά!
05-12-2009, 09:50 #13
αφου το λες εσυ εφυγα για σουπερμαρκετ
το ειχα ξανακουσει το αλατακι αυτο αλλα δεν εδωσα βαση... εεστω και στη σαλατα που βαζω λιγο παραπανω θα βοηθησει λες?γιατι στα αλλα δε μπορω ναμαι αποπανω να ξερω τι βαζουν αφου δε μαγειρευω εγω...ακομα
05-12-2009, 09:58 #14
αφου το λες εσυ εφυγα για σουπερμαρκεττο ειχα ξανακουσει το αλατακι αυτο αλλα δεν εδωσα βαση... εεστω και στη σαλατα που βαζω λιγο παραπανω θα βοηθησει λες?γιατι στα αλλα δε μπορω ναμαι αποπανω να ξερω τι βαζουν αφου δε μαγειρευω εγω...ακομα
Και πες τους να το χρησιμοποιούν και στο μαγείρεμα δεν είναι κακό.
Ίσα ίσα είναι πιο υγιεινό αλάτι.
Εγώ έχω καταργήσει το κανονικό αλάτι.
Και πιστεύω είναι και η αιτία που με εγκατέλειψε σχεδόν τελείως η καημένη η κυτταρίτιδα.
Αφού ζάχαρες ούτος η άλλως δεν κατανάλωνα πολλές.
Στο καλό και να μη μας ξανάρθεις ? χιχι?
05-12-2009, 13:32 #15
υπολογησε ενα γευμα τη βδομαδα να τρως οτι σου αρεσει σε λογικες ποσοτητες και να εχεις ζυγιστει την προηγουμενη μερα,την αλλη μερα συνεχισε κανονικα το προγραμμα σου και ζυγισου παλι μια βδομαδα μετα.Αν το κανεις αυτο καθε βδομαδα μια φορα δεν θα εχεις ουτε λιγουρες για φαγητα που σου αρεσουν και δεν θα πεφτει το ηθικο απο το πρηξιμο γιατι θα ειναι ενα γευμα που το εχεις προγραμματισει απο πριν
Generador de Fuentes Creative Fabrica
24-06-2025, 22:17 in Με καφέ και συμπάθεια....