ανια-υπερφαγια - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 156
    Senior Member
    Λένε πως οι κρέμες βοηθάνε όχι σε πολλή χαλάρωση, αλλά, όπως είπες, δε χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε. Ζήτησα από τη μητέρα μου μία ακριβή και έσπευσε να μου την αγοράσει, τι δηλ. μόνο κράξιμο θα ακούω? Όσο για τον αθλητισμό δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός και σταματήσουν οι βροχές θα αρχίσω περπάτημα. Παλιά περπατούσα 5 χλμ τη μέρα, μετά όσο βάραινα, τόσο δυσκολευόμουν, μέχρι που στο τέλος τα παράτησα. Η πισίνα είναι πολύ ωραία ιδέα, αρκεί το νερό της να είναι θερμαινόμενο. Εγώ δεν εχω δυστυχώς τέτοιες πολυτέλειες.

Senior Member
    ο γυναικολογοος μου (που εχει δει την κοιλια μου κ τις ραγαδες κ την κυτταριτιδα στα ποδια) μου εχει πει οτι οι κρεμες δεν κανουν τιποτε κ ναμη χαλω τα χρηματα μου εκει...
    παλια που ημουν 87 κιλα κ πηγα 77 η κυτταριτιδα ειχε εξαφανιστει σχεδον. πλεον ειναι αναγλυφη αλλα ηδη βλεπω διαφορα μεγαλη απο οτι οταν ημουν 100+ κιλα.

Senior Member
    Originally posted by athens246
    Φωτογραφίες έβγαλες; Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ αυτό.
    Εχεις πολυ δικιο.
    Το πασχα με εβγαλε ο φιλος μου με το νεγκλιζε...αποπισω κ απο μπροστα, εν αγνοια μου.
    Συγκλονιστηκα τοσο πολυ οταν με ειδα 103 κιλα που απο τοτε αρχισα να χανω, παρα πολυ αργα λογω πτωσης του μεταβολισμου απτο κωλοτσιγ@ρο αλλα καπως σταθερα.
    Τουλαχιστο ειχα στταματησει να τρωω ακαταπαυστα. Τελικα περασε ενας χρονος που το εκοψα με επιτυχια κ ευτυχως με καθοδο των κιλων...εχω μελλον ακομα αλλα η αρχη εγινε!
    Σκεφτομαι μολις μου αρεσω λιγο παραπανω να αρχισω να με βγαζω φωτογραφιες οπως ειπες αθενς...
    Εναλλακτικα προς το παρον βαζω το διαιτολογο κ με μετραει με τη μεζουρα ανα καποιους μηνες...

Member
    Γεια σου bad girl!
    Της ʼβας όπως είδες δεν της αρέσουν καθόλου οι φωτογραφίες αλλά σε κάποιους από εμάς κάνουν δουλειά. Εγώ προσωπικά στον καθρέφτη που κοιτιέμαι (αν και το αποφεύγω) δεν καταλαβαίνω ποτέ πώς είμαι. Ειδικά όταν αδυνατίζω. Συνεχίζω και νιώθω χοντρή και μόνο αν τύχει να με βγάλουν κι εμένα καμιά φωτογραφία καταλαβαίνω. Είναι σα να βλέπεις κάποιον τρίτο και όχι τον εαυτό σου. Κρίνεις πιο αντικειμενικά νομίζω.
    ʼντε, σε λίγο να βγάλουμε και καλύτερες!!!!!

Senior Member
    με το καλο!!! εχω βαρεθει να μην αφηνω να με φωτογραφιζουν ενω εχω τοσο ωραιο προσωπακι! κ στο μηνα του μελιτος θελω να βγαλω εκατομυρια φωτοοοοοοοοο

Member
    πότε με το καλό παντρεύεσαι;

Senior Member
    απριλη! αμα παω 83 κιλα θα ειμαι οπως οταν με γνωρισε... οχι τιποταλλο μη παει κ με δει στην εκκλησια κ δε με γνωρισει το παιδι χαχαχαχα

Member
    χα-χα! Το καλό είναι πως κρατάς το χιούμορ σου! Πόσα έχεις για τα 83; Το τικεράκι σου δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή μου.
    ʼμα είσαι χαρούμενη θα είσαι μια κούκλα όπως και να 'χει πάντως οπότε όλα καλά!!
    Η ώρα η καλή!!!!!!!!!!

Senior Member
    νασαι καλα...εχω 7 κιλα κ 600 γραμμαρια για τα 83 αυτα τα 600 γρ, πολυ με δυσκολευουν... τι να κανουμε βρε αθενς, γεελαμε με τον πονο μας! οχι καλα παω ο πρωτος στοχος εχει επιτευχθει! αντε να δουμε κ οι επομενοι. ομως εσυ δεν εβαλες τικερακι κ εχω καταμπερδευτει...αντε τωρα να ψαχνουμε μηνυματα να δουμε υψος βαρος κτλ

Senior Member
    Χαθήκαμε....

Ξέρω, μεσολάβησαν οι γιορτές. Κι εγώ το παράκανα. Λίγες τύψεις είχα όμως. Είπα ότι αφού έχω χάσει 28-29 κιλά έστω και σε 4 μηνες (ενώ άλλοι χανουν 30-35) , θα φάω και μετά τέλος.

Αυτη την εβδομάδα έχω φάει 1 1/2 σοκολατάκι και παίζει να φάω 2-3 κ. γλυκού γλυκό το σάββατο σε μία φίλη μου Ιωάννα. Μετά τέλος.

Από αλμυρά, ευτυχώς δεν έφαγα πολλές βλακείες. Λίγους ξηρούς καρπούς μόνο και όχι καθημερινά.

Ελπίζω να είστε καλά και να τα λέμε πάλι εδώ στο ποστ αυτό.

Δεν είπα και Καλή Χρονιά κιόλας!

Senior Member
    Μια χαρά τα πηγαίνεις,κούκλα και σιγά μη σε πιάσουν και τύψεις για 1,5 σοκολατάκι!
    Καλά κάνεις και προσέχεις να μην ξεφύγεις πολύ,καλά κάνεις που βάζεις τα δυνατά σου
    για να έχεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα,απλά εύχομαι να μην το βιώνεις καταναγκαστικά.
    Ήδη τα κιλά που έχασες είναι πάρα πολλά κι ελπίζω η διάθεση σου κι η ποιότητα της ζωής σου
    να έχουν αλλάξει ραγδαία.Τώρα,αν θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια σου σε ένα-δυό μήνες
    περισσότερο ή λιγότερο από τους άλλους,το βρίσκω αγχώδες κι ανούσιο να σε αναλώνει.
    Εξάλου,κάθε οργανισμός λειτουργεί κι ανταποκρίνεται διαφορετικά κι εσύ τα πας θαυμάσια!
    Να έχεις μια υπέροχη χρονιά,γεμάτη με όσα στερήθηκες και λαχταράς!Καλή συνέχεια!Φιλιά!

Senior Member
    Nadine μου σ'ευχαριστώ! Δεν έχουμε και emoticons που στέλνουν φιλάκια!!!

Senior Member
    Μία ερώτηση σε όλους:
    Έχετε ποτέ στραφεί σε ανθυγιεινές και παχυντικές τροφές, γιατί ... βαριέστε να παρασκευάσετε αυτές που πρέπει?
    ʼπειρες φορές αντί να κόψω ή να βράσω μία σαλάτα, προτιμώ την κατεψυγμένη πίτσα, αντί να καθαρίσω ένα φρούτο, απλώνω το χέρι σε ότι άλλο είναι πρόχειρο, κι ας παχαίνει, αντί να μαγειρέψω, σηκώνω το τηλέφωνο για delivery. Μπορεί όλα αυτά να είναι δικαιολογίες, προκειμένου να φάω αυτά που θέλω, αλλά πάλι νομίζω πως η βαρεμάρα γίνεται καμιά φορά τροχοπέδη.

Senior Member
    Φυσικά κι από βαρεμάρα βαριέμαι να μαγειρέψω ή να καθαρίσω ένα φρούτο και τρώω το μπισκοτάκι, έστω και digestive light ή το κριτσίνι.

Εγώ το παραδέχομαι.Ναι, τρώω και από πλήξη και βαρεμάρα και από δέσιμο-συνήθεια με τις γεύσεις όταν δεν είμαι καλά.

Λύση ριζική δεν έχω βρει ακόμα. Το προσπαθώ πάντως.

Καλό είναι πχ να απουσιάζουν απ το σπίτι οι εύκολες τροφές, μπισκότα, διαίτης και μη, κριτσίνια και ότι άλλο δεν πρέπει να φάμε.

Πχ, μερικά βράδια που με πιάνει κρίση, τρώω κάθε 1 ώρα (ενώ πρέπει κάθε 3 ώρες), τυρί light σκέτο ή με φρυγανιά-φρυγανιές. Τώρα φροντίζω να έχω στο ψυγείο τυρί light μεν, αλλά με μυρωδικά (πχ nounou mediterraneo, cottage cheese με πιπεριά,ζαμπόν,καλαμπόκι) που έχουν έντονη γεύση και χορταίνω και πιο γρήγορα.Έτσι ελαττώνω και τους υδατάνθρακες όπως η φρυγανιά που δεν κάνει για βράδυ.

Δεν θα φάω δηλ ακόμα, αγγουράκι, μαρουλάκι κλπ που με νευριάζει.Θα φάω τυρί που μου αρέσει πολύ μέχρι να σκάσω, όταν θα με πιάσει η κρίση.

Επίσης μου είπαν το εξής.Η καθαρή πρωτείνη δεν παχαίνει.Οκ, σε λογικές ποσότητες πάντα. Οταν μας πιάνει η κρίση λαιμαργίας και μας αρέσει φυσικά το κρέας(μοσχάρι ή κοτόπουλο) μπορούμε να το έχουμε δίπλα μας, ψητό ή βραστό αλλά νόστιμο και να τσιμπάμε.Οχι μισό κοτόπουλο την φορά! Αλλά πχ κάθε 1-2 ώρες, δεν βλάπτει αν τρώμε λίγο. Χωρίς συνοδευτικά όμως! Μόνο λαχανικά. Οχι ρύζια, σούπες,μακαρόνια, πατάτες.

Εγώ κάνω και αυτό. Πχ τρώω μεσημέρι 1/2 μπιφτέκι μιας και δεν χωράει άλλο το στομάχι μου και σε κανά 2ωρο τσιμπάω κι άλλο, σκέτο όμως.

Senior Member
    Παιδιά και εγώ πολύ βαριέμαι να μαγειρεύω. Εκεί ποντάρουν και τα ντελίβερι και έχω αποφασίσει να μην ξαναπαραγγείλω όσο κουρασμένη και αν είμαι. Μια καλή λύση είναι να μαγειρεύουμε από την προηγούμενη.
    Σήμερα θα φτιάξω ψάρι φιλέτο με πατάτες στο φούρνο.

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast