Results 31 to 45 of 156
Thread: ανια-υπερφαγια
-
07-12-2009, 08:18 #31
Φυσικά και πορούμε να τα καταφέρουμε.
Χτες όταν μου ερχόταν κάτι να φάω έπινα νερό.
Οπως καταλαβαίνετε την έβγαλα στο wc(συγνώμη) απλά γελούσα με τον εαυτό μου.
ΚΙ όμως ένιωθα καλά και όταν δυσκολεύτηκα πάρα πολύ έμπαινα στο φόρουμ σαν να μου κρατούσατε παρέα.Και τότε το μυαλό μου ξεκαθάριζε.
Πάντως μεγάλη υπόθεση η παρέα σε ότι κι αν θέλεις να επιτύχεις.
Νομίζω πως τώρα που σας βρήκα όλα θα πάνε καλά,εστω κι αν δεν καταφέρνω τον στόχο μου κάθε μέρα είμαι πιο καλά ψυχολογικά.
- 07-12-2009, 12:24 #32
Εχθές λοιπόν ΔΕΝ έφαγα κανένα γλυκό!
Παρόλο που γιόρταζαν γύρω στους 5 Νικολίδες μου!
07-12-2009, 14:50 #33
Originally posted by φοβαμαι
Φυσικά και πορούμε να τα καταφέρουμε.
Χτες όταν μου ερχόταν κάτι να φάω έπινα νερό.
Οπως καταλαβαίνετε την έβγαλα στο wc(συγνώμη) απλά γελούσα με τον εαυτό μου.
ΚΙ όμως ένιωθα καλά και όταν δυσκολεύτηκα πάρα πολύ έμπαινα στο φόρουμ σαν να μου κρατούσατε παρέα.Και τότε το μυαλό μου ξεκαθάριζε.
Πάντως μεγάλη υπόθεση η παρέα σε ότι κι αν θέλεις να επιτύχεις.
Νομίζω πως τώρα που σας βρήκα όλα θα πάνε καλά,εστω κι αν δεν καταφέρνω τον στόχο μου κάθε μέρα είμαι πιο καλά ψυχολογικά.
Κι εγώ κρατήθηκα εχθές! παρ'όλο που είχα και ένα ελεύθερο γεύμα, θεωρώ οτι πήγα πολύ καλά!
Οπότε πετάμε!!!!
Να περάσει και η σημερινη ημέρα με επιτυχία και συνέπεια κορίτσια !
sweety δε πειράζει, προχωράμε δεν είπαμε?
Irene ποιός σε πιάνει εσένα τώρα?
07-12-2009, 16:46 #34
Γεια σας!
Σήμερα έφαγα ένα αυγό το πρωί βραστό, μεσημέρι 2 φρυγανιές με σολωμό καπνιστό και μετά ήπια χυμό ρόδι με πράσινο τσάι-έτοιμο εμπορίου και νερό παράλληλα.
Μετά για βραδυνό θα φάω σολωμό με λαχανικά στον ατμό, νωρίς όμως γιατί αύριο θα κάνω εξετάσεις αίματος.
Ξέρω ότι ο καπνιστός σολωμός παχαίνει, σε αντίθεση με τον φρέσκο, αλλά απ τη στιγμή που τρώω ελάχιστα, θεωρώ ότι φαγητό-αλμυρά μπορώ να τρώω απ όλα (πχ μακαρονια δεν μπορώ ακόμη να φάω και δεν θέλω ακόμη να δοκιμάσω κρεμες γάλακτος) .Ενώ γλυκά είναι σαφώς πιο επικίνδυνα.Γι αυτό είπα οτι αφού ζήλεψα το σολωμό, γιατι να μην φάω;
Γλυκό όμως όχι. Μπήκα στον πειρασμό να φάω παστέλι μπουκίτσες και δεν έφαγα.Ούτε σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας, ούτε καν Mini digestive χωρίς ζάχαρη.
Αν και τα digestive και milko free έχω πάντα σπίτι για κάθε ενδεχόμενο.
07-12-2009, 17:08 #35
Παιδιά την πάτησα σήμερα.
Ετρωγε η αδερφή μου τυρόπιτα πρωί πρωί ..............
Αντεξα ....αντεξα ,,,,,,, ε! στο τέλος δεν άντεξα ......
07-12-2009, 17:10 #36
Πως βάζετε smilies???
Μου βγαίνουν όλο από πάνω,ενώ εγώ τα θέλω μέσα στο μύνημα.
07-12-2009, 17:34 #37
Originally posted by φοβαμαι
Παιδιά την πάτησα σήμερα.
Ετρωγε η αδερφή μου τυρόπιτα πρωί πρωί ..............
Αντεξα ....αντεξα ,,,,,,, ε! στο τέλος δεν άντεξα ......
Αλήθεια όμως, ήταν τόσο τέλεια; Ξέρεις γιατί στο λεώ;
Εγώ ήμουν και είμαι πολύ λαίμαργη. Ομως σκέφτομαι πλέον πάρα πολύ επιλεκτικά. Δηλ γιατί να φάω κάτι μέτριο έως καλό σε γεύση, ενώ μπορώ να φάω το κανονικό μου φαγητό που είναι και πιο light και θα έρθει η στιγμή, που θα πετύχω ένα φαγητό τέλειο κι αγαπημένο που έχω και μερες να το φαω;
Πάει, έφαγες. Πάμε παρακάτω.
Σου αρέσουν τα ψάρια; Φάε 2 μέρες ψαράκι (τόνο σε κονσέρβα, ψητό ψάρι ή βραστό) με λαχανικά ή σούπα με ρυζάκι. Αν σου αρέσει φάε τόνο με πράσινα λαχανικά για 2 μέρες. Αν σου αρέσει βέβαια. Θα είναι σαν αποτοξίνωση. Και ενδιάμεσα, οκ, είπαμε, δεν θα μαλώνεις τον εαυτό σου. Αν δεν αντέξεις, οκ, τσιμπάς κάτι άλλο και συνεχίζεις την πειθαρχία για την υπόλοιπη μέρα.
Απλά λέω, αφού φάμε το απαγορευμενο ας κόψουμε πχ λίγο ψωμάκι ή μακαρόνια ή ρύζι ή πατάτες και να φάμε περισσοτερη πρωτείνη και λαχανικά.
Είναι ζόρι αυτό που λέω; Αν σας αγχώνω πείτε μου.
Και σκέψου πιο επιλεκτικά. Καλή η τυρόπιτα, αλλά γιατί να μην κρατηθώ σήμερα γιατί μπορεί αύριο ή τις επόμενες μέρες να λιγουρευτώ κάτι άλλο καλύτερο;
Ξέχνα το πάντως και βάλε στόχο μέχρι το βράδυ τι θα κάνεις.
Είπαμε, μικρούς σύντομους στόχους!
07-12-2009, 17:52 #38
Αλήθεια όμως, ήταν τόσο τέλεια; Ξέρεις γιατί στο λεώ;
Εγώ ήμουν και είμαι πολύ λαίμαργη. Ομως σκέφτομαι πλέον πάρα πολύ επιλεκτικά. Δηλ γιατί να φάω κάτι μέτριο έως καλό σε γεύση, ενώ μπορώ να φάω το κανονικό μου φαγητό που είναι και πιο light και θα έρθει η στιγμή, που θα πετύχω ένα φαγητό τέλειο κι αγαπημένο που έχω και μερες να το φαω;
παιδια θα γραφουμε εδω τι φαγαμε κ αν ηταν τα σωστα? ή απλα τι παρασπονδιες καναμε?
ΥΓ στον μεσημεριανο μου υπνο, κακως κοιμηθηκα, εβλεπα γλυκα κ οτι ετρωγα με ολαιμαργια. φυσικα ξυπννησα και ειχα λυσσαξει στην πεινα...οποτε ντυθηκα καλα κ πηγα στην αγαπημενη μου καφετερια κ πηρα ενα πλουσιο καπουτσινο με πολυ γαλα μεσα. τωρα τον πινω και υποκρινομαι οτι ειναι το γλυκο μου.αλλωστε ειναι καλυτερος απο τα γλυκα του συρμου!
07-12-2009, 17:56 #39
Originally posted by irenevaladia
Εχθές λοιπόν ΔΕΝ έφαγα κανένα γλυκό!
Παρόλο που γιόρταζαν γύρω στους 5 Νικολίδες μου!
07-12-2009, 18:03 #40
Ο,τι θέλουμε γράφουμε.
Τι λέμε να φάμε την επόμενη μέρα, τι φάγαμε σήμερα ή τι παρασπονδία κάναμε.
Αυτό για τον cappuccino Που λες κι εγώ οταν βγω αυτό λέω. Εχει αρκετές θερμίδες πχ μπορεί και 200 ανάλογα τι γάλα βάζουν μέσα και τι ζάχαρη προσθέτουμε εμεις. Ειναι όμως σαφώς λιγότερες από ένα γλυκό! Και χορταστικό επίσης!
Οπότε καλύτερα εναν καφέ παρά ένα γλυκό. Φυσικα με ασπαρτάμη γιατι αν τον πίνουμε και γλυκό 3 και βάλε, κουταλιες ζάχαρη είναι μεγάλη ποσότητα!
07-12-2009, 18:23 #41
badgirl αν και ειμαι φοβερα γλυκατζου πρωτη φορα ακουσα για το Μπανοφι!!!!!!ειναι νοστιμο?το ψαχνω τωρα στο γκουγκλ να δω τι ειναι
οχι να υπαρχει γλυκο και να μην το ξερω χαχα
07-12-2009, 18:50 #42
forty , xa xa και συνταγούλα σούπερ για μπανόφυ αν θέλεις διαθέτουμε, σκέτο σιρόπι από ζαχαρούχο γάλα είναι !
07-12-2009, 19:05 #43
μωρε εγω θελω αλλα το προβλημα ειναι οτι θελω πολυ
εδω και ενα χρονο που ακουσα για το ζαχαρουχο και πως το κανεις καραμελλα θελω να το φτιαξω αλλα δεν το κανω γιατι ξερω οτι θα το φαω ολο...μπορει και σε μια μερα χαχα.
Εσεις πως κρατιεστε και δεν το τσακιζεται οοοολο?
και μια και αναφεραμε το ζαχαρουχο,ειχα ακουσει οτι βαζεις ολοκληρα τα κουτια κλειστα σε νερο που βραζει για δυο ωρες περιπου αλλα μια μερα μια μαγειρισα στην τηλεοραση ειπε οτι μπορει να γινει εκρηξη και με φοβησε αυτο.ειπε οτι πρεπει να το αδειαζουμε σε γυαλινο βαζο και μετα να βαζουμε το βαζο σε νερο που βραζει και να γινει εκει η καραμελλα.
για πεστε τον τροπο που το φτιαχνετε?ποσες θερμιδες αραγε εχει ολο το κουτακι το ζαχαρουχο?
07-12-2009, 19:35 #44
den εχω ιδεα απο μαγειρικη γλυκων
να τα τρωω ξερω ομως!
Lily θα ηθελα την συνταγη αν δε σου κανει κοπο, δε τη βιαζομαι, για μετα το γαμο
sweet ειναι μια καφετερια που απλα χτυπαει συμπηκνωμενο γαλα πανω απο τον καφε οποτε τον κανει πιο χορταστικο. του ζηταω και ριχνει λιγο μεσα... εχω κοψει την ζαχαρη κ ετσι εχει μειωθει κ η ορεξη μου για γλυκα...
Το μπανοφι ειναι ενα θεικο γλυκο, πολυ μπουχτιστικο ομως, με μπανανα κ ζυμη αποκατω και σαντιγι αποπανω και ειναι τελειως μα τελειως ΜΙΑΜ!!!
Εγγυυος με το καλο θα τρωω μια φορα τη βδομαδα ενα μπανοφι να το γιορταζωτωρα απλα δεν το τρωω
prepei nanai tigka stiw thermides...
07-12-2009, 20:06 #45
Βρε κορίτσια τι θέμα ανοιξατε τώρα με το banoffe; Ευτυχώς δεν έχω κόλλημα με τη μαγειρική-ζαχαροπλαστική γιατί άνετα θα το εφτιαχνα κι αύριο κιόλας!
Βρηκα συνταγές στο ιντερνετ και με έπιασε ένας κόμπος. Ειχα δοκιμάσει παγωτό banoffee στα haagen dazs και είχα τρελαθεί. Σκέφτομαι αυτό το γλυκό με την καραμέλα toffee τι τρέλα θα είναι!
Μία φορά κατά τύχη είχα φτιάξει τέτοια καραμέλα. Τουλάχιστον γευστικά αυτή μου θύμησε.
Είχα λιώσει βούτυρο με ζάχαρη και στο τέλος πριν γίνει καραμέλα, έριξα κρέμα γάλακτος και όντως μου θύμησε κάτι καραμέλες toffee σε κόκκινο περιτύλιγμα που έπαιρνα όταν ήμουν στο δημοτικό.Μιλάμε πριν 20-25 χρόνια!
Για όσες ενδιαφέρονται, απ το να βράζουν 3-5 ώρες μεταλλικά κουτάκια με ζαχαρούχο γάλα, διάβασα ότι γίνεται και με το νέο προϊόν της σειράς BONNE MAMAN, που είναι καραμέλα γάλακτος!!!
Αχ τι έπαθα απόψε! Δεν είμαι τόσο γλυκατζού, αλλά με τέτοιους συνδυασμούς τρελαίνομαι (Banoffee, tiramisu, cheesecake,μηλόπιτα,panacotta κλπ)
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση