ανια-υπερφαγια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 156
    Senior Member
    Originally posted by forty
    ουσιαστικα και οι διατροφολογοι συμφωνουν,αν δεις μια διαιτα που εχει πχ μακαρονια η πατατα,ειναι τοσο μικρη η ποσοτητα που δεν αφηνει την ινσουλινη να ανεβει ψηλα
    Το εχω παρατηρησει και στη διατροφη που εκανα για να χασω τα κιλα που ειχα,οταν ετρωγα οτιδηποτε σε πολυ μικρη ποσοτητα δεν πεινουσα μετα,αν ηταν η μεριδα μεγαλυτερη απο ενα πιατο του φρουτου μετα απο λιγο πεινουσα,και οχι μονο αν ηταν κακος υδατανθρακας αλλα και αν ηταν πρωτεινη γιατι και η μεγαλη ποσοτητα πρωτεινης ανεβαζει τον γλυκαιμικο δεικτη,το εχω καταλαβει αλλα το ειπε και η διαβητολος στην μητερα μου που εχει ζαχαρο.Πρεπει να τρωμε μικρες μεριδες πολλες φορες την ημερα.
    ετσι εξηγειται γιατι χθες το μεσημερι οταν αρχισα να τρωω τη μακαροναδα κ εκανα ενα διαλειμμα να πλυνω κατι χορτασα? μετα ομως οταν συνεχισα να τρωω (σιγα μη χασω τη μεριδα) πεινουσ αολο κ πιο πολυ σας ειπα κ το κατορθωμα μου στο αλλο τοπικ...εφαγα κ το βραδυ μακαρονια γαμωτο...δε κρατηθηκα...βεβαια ο συνδιασμος ηταν καλος γιατι ηταν ολικης αλεσης κ με λιγο ελαιολαδο κ ντοματα αλλα βραδυ μακαρονια!!! γουρουνια

Senior Member
    Originally posted by sweet_but_obese
    .

Εγώ το είπα και πριν. Η παχυσαρκία για να αντιμετωπιστεί μόνο με διατροφή πρεπει να στηρίζεται σε συνδυασμό τροφών για να μην διαταράσσεται η ινσουλίνη.Γνώμη μου ξαναλέω.

Μπορεί οι περισσότεροι διατροφολόγοι να μην συμφωνούν.Εγώ μεταφέρω όσα εχω διαβάσει και ακούσει.

Οχι λίγο απ όλα στην αρχική φάση τουλάχιστον, αλλά συνδυασμός τροφών. Εαν ουτε και σε αυτό δεν μπορεί κάποιος να πειθαρχήσει, τότε προσπαθούμε πρώτα να ηρεμήσουμε και να μην μαλώνουμε τον εαυτό μας και σιγά σιγά θα τρώμε πιο υγιεινά.
    Απόλυτα σωστό αυτό sweety μου, και είναι το μόνο που μπορεί να σε ξεμπλοκάρει.
    Εγώ είχα ενάμισυ μήνα με τη Weight WAtchers, ήμουν κολημένη και τελικά έχασα 1 κιλό, μόλις άρχισα συνδυασμους
    ελεγχόμενους, με προσοχή πάντα και στο γλυκαιμικό δείκτη των τροφών, έχασα 1,5 κιλό σε μία εβδομάδα, σίγουρα δεν είναι όλο λίπος, αλλά σήμαίνει οτι λειτουργεί καλύτερα και το θεμα της κατακράτησης. Εχω ξεφουσκώσει και νιώθω πανάλαφρη.

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    δε φταιει η ποσοτητα φιλεναδα αλλα η ποιοτητα...λογικο, τα λουκανικια ανεβασαν αποτομα το σακχαρο...εκρινεται ινσουλινη τοτε...αυτη δεν εχει τι να καψει (σιγα την ποσοτητα) και σου χτυπαει καμπανακι να φας κ αλλο...πιες υγρα!
    Δε θα μπορούσα με τίποτα να το φανταστώ!
    Τελικά ξέρεις πολλά!
    Μπράβο φιλενάδα!
    Καλά από νερό άλλο τίποτα? τα 4 λίτρα έφτασα εχθές!
    sweet_but_obese μου σε ευχαριστώ ? δίκιο έχετε!
    Σας το λέω από τώρα πως απόψε θα αγοράσω έναν κοτόγυρο ? όσο πιο Light γίνεται γιατί έχω πολύ καιρό να φάω.
    Δε θα τον φάω όμως το βράδυ, αλλά θα τον ζεστάνω και θα τον φάω αύριο το μεσημέρι.
    Ακούω συμβουλές ? τι να προσέξω.
    Ο κοτόγυρος θα έχει αλάδωτη πίτα (Κριτική δηλαδή μεγάλη), τζατζίκι, ντομάτα, κρεμμύδι και γύρο κοτόπουλο. Όχι πατάτες.

Senior Member
    να προσεξεις εμας που διαβαζουμε αυτα κ θα φαμε τα σωθικα μας χαχαχαχαχ ζηλευω! αντε καλη ορεξη! να προσεξεις να ειναι ζεστος κ ωραιος ο γυρος
    δεν πρεπει να σου μενουν απωθημενα,στα πλαισια ισορροπημενης διατροφης μπορεις να κανεις διαλειματα, φατον με ο,τι θελεις σε λογικη ποσοτητα...κανε το ελευθερο σου γευμα ποτε ποτε κ φαε χωρις τυψεις, δε κανει κακο. οχι τις βλακειες που τρωω εγω αλλα τα καλα που τρως εσυ

δεν ξερω τιποτα ιρενε...απλα αρχισα να ψαχνομαι κ προσπαθω να μαθω οσα μπορω...γιατρος δεν ειμαι αν κ παραπλησια επιστημη, αλλα τον εαυτο μου ισως καταφερω να τον γιατρεψω...αμα δε θελεις ο ιδιος ο,τι κ να κανουν οι αλλοι αποτελεσμα δε φερνει...δυστηχως

Senior Member
    να προσεξεις εμας που διαβαζουμε αυτα κ θα φαμε τα σωθικα μας χαχαχαχαχ ζηλευω! αντε καλη ορεξη! να προσεξεις να ειναι ζεστος κ ωραιος ο γυρος
    δεν πρεπει να σου μενουν απωθημενα,στα πλαισια ισορροπημενης διατροφης μπορεις να κανεις διαλειματα, φατον με ο,τι θελεις σε λογικη ποσοτητα...κανε το ελευθερο σου γευμα ποτε ποτε κ φαε χωρις τυψεις, δε κανει κακο. οχι τις βλακειες που τρωω εγω αλλα τα καλα που τρως εσυ

δεν ξερω τιποτα ιρενε...απλα αρχισα να ψαχνομαι κ προσπαθω να μαθω οσα μπορω...γιατρος δεν ειμαι αν κ παραπλησια επιστημη, αλλα τον εαυτο μου ισως καταφερω να τον γιατρεψω...αμα δε θελεις ο ιδιος ο,τι κ να κανουν οι αλλοι αποτελεσμα δε φερνει...δυστηχως
    Τι έχεις σπουδάσει κουκλίτσα?

Senior Member
    αν σου πω θα πρεπει μετα να σε σκοτωσω

Senior Member
    αν σου πω θα πρεπει μετα να σε σκοτωσω
    χιχιχι...

Senior Member
    ελπιζω να ηρθε αυτη τη φορα! you've got mail

Senior Member
    Φάε και το βράδυ κοτόγυρο εάν το λιγουρευτείς. Αλλά πριν φάε σαλάτα πράσινη ή αγγούρι. 2-3 μικρά αγγουράκι σκέτα ή και άλλα λαχανικά και μετά φάε πρωτείνη κι ας έχει και πίτα.

Λένε ότι πρώτα πρέπει να τρώμε τη σαλάτα και μετά το κυρίως γεύμα.Οχι μονο για να φουσκώσουμε αλλά κάτι έχει να κάνει με το στομάχι και το έντερο τη χλωρίδα που υπάρχει, δεν θυμάμαι.

Επίσης είπαμε, το αγγούρι ρίχνει και το γλυκαιμικό δείκτη και μας φουσκώνει.

Senior Member
    ναι εχεις δικιο sweet περι σαλατικων αλλα ουτε γω θυμαμαι γιατι...επισης λενε να μη πινουμε νερο κατα τη διαρκεια του γευματος αλλα λιγο πριν το γευμα κ λιγο μετα

Senior Member
    Τον έβαλα στο ψυγείο για να τον φάω για σήμερα για μεσημεριανό.
    Ελπίζω το μικροκυμάτων να κάνει το θαύμα του και να τρώγεται.

Senior Member
    πως ηταν τελικα?! πες τωρα που ειμαι φαγωμενη

Senior Member
    Χάλια ήταν όπως θα δεις και στην ημερήσια αναφορά μας.
    Λύσσα και χωρίς λίγο ντοματούλα.
    Ευτυχώς ευχαριστήθηκα την πίτα!

Senior Member
    Χθες και σήμερα κύλησα εγώ, δυστυχώς....

Χθες όχι τόσο, αλλή σήμερα έφαγα κάτι μπισκοτάκια και λίγο κέικ και το μετάνιωσα.

Αρχικά είπα, οτι ναι, θα φάω ελάχιστο γιατι το ήθελα.

Αλλά μετά επειδη απο χθες ειχα νεύρα με κάτι που έγινε, ήθελα κατι να με ηρεμήσει και βρήκα λύση στο γλυκό.

Λάθος, αλλά αυτό ειχα μάθει να κανω. Και μεσα σε 3 μηνες που εχω κανει την επέμβαση, δεν μπορώ να το αλλάξω τοσο ριζικα.

Αύριο θα περιοριστώ σε ψάρι και λαχανικά και δεν θα φάω γλυκό. Δεν έχω ούτε σε εκδήλωση να πάω, οπότε δεν θα μου λείψει.

Είχα ανάγκη όμως να το γράψω αλλιώς μπορεί να το συνέχιζα και αύριο αυτό το σκηνικό.

Senior Member
    Μην αγχωνεσε sweet_but_obese ....ανθρωποι του θεουλοι ειμαστε ολοι κ εχουμε αδυναμιες...κ αν κυλαμε που κ που δεν σημαινει πως ολα τελιωνουν...συνεχιζουμε απο κει που σταματησαμε ,ετσι απλα...αμαρτιες ειναι αυτες κ δικαιωμα στην αμαρτια εχουμε ολοι μας

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast