Results 151 to 156 of 156
Thread: ανια-υπερφαγια
-
19-01-2010, 17:36 #151
Να τρωτε κατα την διαρκεια της ημερας τροφες χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη και με πολλες ινες.
http://www.ygeiaonline.gr/index.php?...03-19-08-07-27
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pi...eID=7985&la=1\
Οπως ειπώθηκε ηδη, αν τρως ενα τοστ ολη την ημερα, τι πιο φυσικο να πεινας σαν λυκος το βραδυ.
Αλλωστε τετοιου ειδους τακτικες πιθανως ριχνουν τον μεταβολισμο μας κατα την διαρκεια της ημερας και πιεζουν το σωμα μας να απορροφησει περισσότερο λίπος οταν τελικα βρει τροφη.
Επισης να τονισω την σημασια της ασκησης,οταν καθεστε στο γραφειο ολη μερα,δεν ειναι καλη ιδεα να συνεχίσετε να το κανετε σπιτι!
Βρειτε κατι να σας αρεσει (αν δεν σας αρεσει θα το παρατησετε ευκολα) και αθληθείτε,στην αρχη πιθανως θα χρειαστει να πιεστείτε για να μην αναβαλετε την ασκηση σας "γιατι σημερα ειμαι πτωμα".Απο τι εισαι πτωμα;Απο το πολυ καθησιό;Get up!
- 19-01-2010, 19:19 #152
Νομίζω ότι ο βασικός λόγος που τρώει πολύς κόσμος είναι γιατί δεν έχει κάποιο κίνητρο. Εννοώ κίνητρο ζωής. Ας πούμε εγώ πάχυνα όταν έκανα μια δουλειά που δεν μου άρεσε και είχα και ένα ηλίθιο γκόμενο. Δεν ήθελα να ξυπνάω το πρωί, δεν είχα λόγο να ξυπνάω. Τώρα που σχεδιάζω τη δικιά μου δουλειά, ερωτεύτηκα κιόλας, κοντεύω να έρθω στα κανονικά μου κιλά.
Επίσης βλέπω πολύ κόσμο να παχαίνει όταν παντρεύεται. Εδώ που τα λέμε ως παντρεμένος τι κίνητρο να έχεις για ζωή,χαχαχα. Χωρίς πλάκα το είδα στα αδέρφια μου. Όλο με καναπέδες, στεγαστικά και συμπεθέρια ασχολούνται. Τέσπα, έξω από το χορό...
19-01-2010, 19:27 #153
Μπράβο Δανάη μου που βγήκες από το λούκι! Ναι, δεν είναι τυχαίο πως όταν είμαστε χαρούμενοι και γεμάτοι ξεχνάμε να φάμε. Μας το υπενθυμίζει το γουργουρητό στο στομάχι και δεν ψαχνόμαστε συνέχεια με τι να μπουκωθούμε να μην σκεφτόμαστε. Κάτι που συμβαίνει σε μένα τουλάχιστον όταν θέλω να φάω είναι ότι παγώνω ολόκληρη. Δεν εννοώ ψυχικά. Απίστευτο βρε παιδιά, αλλά μόλις φάω ζεσταίνομαι ολόκληρη. Γελάνε οι φίλοι μου και με πιάνουν να δουν αν ζεστάθηκα. Μα τόση αυθυποβολή πια?
19-01-2010, 19:34 #154
Γενικά ο κόσμος τρώει για να ξεσπάσει. ʼλλος το ρίχνει στο ποτό, άλλος στον αλθητισμό, άλλος στο τζόγο και μία μεγάλη μερίδα στο φαγητό. Είναι το πιο εύκολο, το πιο ανώδυνο (σε πρώτο στάδιο) και δεν είναι παράνομο. Έχει συνδεθεί με κοινωνικά γεγονότα, άνθρωποι τρώνε παντού και δεν θα σε κατηγορήσει και κανένας επειδή θέλεις να φας. ʼλλωστε το πρώτο που ζητάει ο άνθρωπος μόλις γεννηθεί είναι να τραφεί. Διέξοδος είναι. ʼσχετα αν μετά γίνεται αδιέξοδο.
19-01-2010, 22:51 #155
Δαναη καλο!!! Αβα οπως παντα συμφωνω!
20-01-2010, 00:26 #156
Έχω την εντύπωση ότι η λύση είναι μία: όσο μπορείς, απόφυγε να μένεις μόνη πολλές ώρες... Έχω παρατηρήσει και από τον εαυτό μου ότι είτε από ντροπή είτε από έλλειψη ανίας, όταν είμαι με παρέα ακόμη και στο σπίτι, δε γουρουνιάζω. Επίσης, ίσως θα βοηθούσε το να πετάξεις όλους τους "πειρασμούς" από το σπίτι ή ακόμη και να πλένεις τα δόντια σου νωρίς ή να κοιμάσαι νωρίς. Ίσως οι λύσεις αυτές ακούγονται υπερβολικές αλλά, πίστεψέ με, εμένα με βοήθησαν...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή