Xs...Το' χετε δοκιμάσει;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Xs...Το\' χετε δοκιμάσει;

Καλησπερα σας!Ειμαι 1,71 και εδω κ κτ μηνες 65 κιλα. Ειχα κανει μια διαιτα πριν απο 3 χρονια και ειχα χασει 14 κιλα κ ημουν 62 - 61. Αλλα εδς κ καιρο εχω παρει καποια κιλα που δε λενε να φυγουν με τπτ!!! Σκεφτομαι μηπωσ καταφυγω σε λύσεις όπωσ το xs η κτ τετοιο αλλα φοβαμαι κιολας. Οτι διαιτα κ να κανω ομωσ δεν εχει αποτελεσμα... Εχετε να προτείνετε κάτι? Εχετε δοκιμασει προιοντα οπως το xs?

Senior Member
    Έχω δοκιμάσει τα XS αλλά σε συνδυασμό με δίαιτα και νομίζω ότι βοηθάνε.
    Μόνα τους, χωρίς δίαιτα δηλαδή, δεν νομίζω να κάνουν τίποτα.
    Δεν υπάρχει λόγος να τα φοβάσαι, γιατί είναι φυτικά.

Member
    ναι και εγώ έχω ακούσει ότι είναι φυτικό και δεν έχει καμία επίπτωση ούτε στον μεταβολισμό σου ούτε πουθενά, και ότι σε βοηθάει και μια χαρά. Επειδή κυκλοφορούν πολλά τέτοιου είδους προϊόντα (slim max, night & slim, Dietrim, xs κλπ) έχει δοκιμάσει κανείς αρκετά να μας πει πιο είναι το καλύτερο;;;

Senior Member
    Τα έχω δοκιμάσει τα XS μαζί με δίαιτα και μόνο βοηθάνε στην πιο γρήγορη απώλεια κιλών. Είναι φυτικά και δεν νομίζω ότι είναι επικίνδυνα.

Η νοοτροπία όλων πρέπει να αλλάξει.Ότι είναι φυτικό δεν σημαίνει πως είναι ακίνδυνο.Για παράδειγμα ορισμένα φυτά είναι δηλητηριώδη.Εξάλλου τα περισσότερα φάρμακα έχουν τη βάση τους σε φυτικά συστατικά.Η κάνναβη παράγεται απο φυτό, τί σημαίνει πως είναι ακίνδυνη?Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε κάθε τι <<φυτικό>>.

Junior Member
    εγω τα εχω δοκιμασει και δεν ειδα τιποτα.....
    παντα με διαιτα..
    παντως ενω εχω προβλημα μεταβολισμου (πιο αργος και απο την καθυστερηση), τελευταια αρχισα να παιρνω σπιρουλινα εμπλουτισμενη με καρνιτινη και ειδα αποτελεσμα...τσιμπολογαω(αγ απημενη συνηθεια)και δεν βαζω, κατι που πριν συνεβαινε..το προτεινω ανεπιφυλακτα...
    ειναι και πολυ καλο συμπληρωμα διατροφης, για οσους υποσιτιζονται..και δεν χανουν!

Junior Member
    Kalispera se olous!
    Tarantula exw mia basiki erwtisi, duo mallon.
    - Ti einai i spiroulina
    - Ti einai i karnitini ???

Junior Member
    Νομίζω ότι είναι η τελευταία μου λύση. Θέλω να φύγουν από πάνω μου αυτά τα κιλά το γρηγορότερο!!! Αν το δοκιμάσω θα σας πω αποτελέσματα... Έχετε ακούσει και για το μηλόξυδο. Κάτι βρήκα στο ιντερνετ αλλά όχι πολλά. Ξέρει κανείς?

Για να μην παιδευεστε με χαζομάρες,τίποτα απολα αυτά τα ματζούνια δεν λειτουργεί.3είναι τα φάρμακα που είναι αποδεκτά από τους γιατρούς και έχουν αποδεδειγμένα με έρευνες αποτέλεσμα.και τα 3 χορηγούνται με ιατρική συνταγή,οπότε καλό είναι να μην πιάσουμε συζήτηση εδω μέσα σχετικά με αυτά, αν πάτε σε κάποιον γιατρό-ενδοκρινολόγο-παθολόγο-καρδιολόγο,θα σας προτείνουν κάποιο από αυτά αφού πρώτα σας εξετάσουν και δουν ποιο θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα για σας,αξιολογώντας πολλούς παράγοντες και πρώτα απόλα την υγεία σας.Όσοι ψάχνουν μέσα απο το ίντερνετ να βρουν το μαγικό χάπι ή το μαγικό συμπλήρωμα,αυτό δεν υπάρχει.Επισκεφθείτε κάποιον γιατρό για να βρείτε την λύση.Όποιο σκεύασμα και σας δώσει ο γιατρός να ξέρετε πως χωρίς δίαιτα κανένα χάπι δεν έχει αποτέλεσμα και πως η χρήση των φαρμάκων δεν θα έπιφέρει τρομερές αλλαγές πάνω σας, απλά αν για παράδειγμα χάνατε 4 κιλά το μήνα με δίαιτα , με το χάπι και δίαιτα θα χάσεται 5-6,μην περιμένετε κάτι τρομερό λοιπόν.Είναι καλό να θέλετε να μοιραστείτε με τους υπόλοιπους κάτι που θεωρείτε πως λειτούργησε για εσάς,αλλα στην πραγματικότητα η όποια αλλαγή σε καμιά περίπτωση δεν οφείλετε ούτε στο μηλόξυδο ούτε στην σπιρουλίνα ούτε σε καμια σκόνη-συμπλήρωμα διατροφής.Δίαιτα-άσκηση- καλή διάθεση και φαρμακευτικά σκευάσματα με συνταγή γιατρού είναι ο μόνος μη επεμβατικός τρόπος αντιμετώπισης του περιττού βάρους.

Junior Member
    Παιδιά εγώ πιστεύω σε φυσικά και φυτικά προϊόντα. Για τον λόγο αυτό πάντα πάω για Σπιρουλίνα από την Νιγρίτα Σερρών. Αυτο βέβαια αν προτιμήσω κάποια σπιρουλίνα.

Διότι προτιμώ αυτο που λέει ο jvanis. Δίαιτα - άκηση - ψυχολογία είναι το καλύτερο. Απλά οι ρυθμοί της ζωής μου δεν το επιτρέπουν...

Senior Member
    Όλα αυτά τα σκευάσματα τα έχω δοκιμάσει κατά καιρούς και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Ο ρόλος τους είναι, όχι κύριος, αλλά επικουρικός. Απλώς θα βοηθήσουν λιγάκι, αν βοηθήσεις κι εσύ με πολλή προσπάθεια από μέρους σου. Τίποτε δε γίνεται μαγικά. Το μόνο που ίσως κάνουν είναι ότι ανεβάζουν λίγο την ψυχολογία του διαιτώμενου. Και φυσικά καλό είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και να μην πλουτίζουμε τις φαρμακοβιομηχανίες, όχι τουλάχιστον χωρίς να το σκεφτούμε.
    Με όλη μου την αγάπη

Member
    λιγο μετα το πασχα που ειχα παρει τα xs δεν μπορω να πω πως ειδα τιποτα το φοβερο.δεν πειναγα αλλα πιστευω πωσ μονο επειδη εκανα διαιτα και το ειχα ραψει ειχα αποτελεσμα. α να ρωτησω και κατι ψιλοσχετικο :χτες με καλεσαν σε μια "ημερα ομορφιας"( και καλα) και μου παρουσιασαν τα προιοντα της herbalife .εχει δοκιμασει καμια απο εσας κανενα προιον απο αυτη την εταιρεια?