ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 35 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 515
    Senior Member
    Originally posted by TETH
    Λοιπον σημειωστε:

Kοτοπουλο στη γαστρα με πολυχρωμες πιπεριες, κομμενες σε χοντρα
    κομματια, μανιταρια ασπρα (τα πλευρωτους), σκορδακι, αλατοπιπερο,
    ριγανη, ελαχιστο λαδι (στη χουφτα μας ισα ισα να λαδωθουν ολα τα υλικα μαζι),
    χυμο απο 2 πορτοκαλια και 1 λεμονι.
    Δοκιμαστε το ειναι τελειο.
    εισαι αστερι! αυριο κιολα! ή μαλλον μεθαυριο, εχω ακομα τα γεμιστα της μαμας
    Teth τρωει ο ανδρας σου απολα ή ειναι περιεργος σαν τον δικο μου που τη βγαζει με μπριζολες κ μακαρονια? κ πατατες τηγανοτες!

Senior Member
    τετη γραφεις ιστορια πολυ ωραιο φαινεται το κοτοπουλακι ετσι!!!θα το φτιαξω και εγω αν ειναι σκ αλλα μονο με χυμο λεμονι!!!

παντως τωρα που καλοκαιριαζει υπαρχουν λυσεις ευκολες και γευστικες αν θελουμε!καθε καλοκαιρι τρωω στανταρ πολυ συχνα το παρακατω "γλυκακι"

σε ενα μπολακι βαζω:1 γιαουρτι παγωμενο 0%,κομματακια απο κομποστα ροδακινο ή ανανα(το εχω δοκιμασει και με κομματακια απο αποξηραμενα ή φρεσκα βερικοκα κια ειναι ωραιο),2-3 θρυματισμενα μπισκοτακια digestive light και 2 κ.σ.γλυκο του κουταλιου(εγω βαζω κερασι γιατι τρελενομαι)!!

(αν παρεκτραπω βεβαια μετα τρωω οοοολοοοο το γλυκο του κουταλιου σκετο,αλλα συνηθως με καλυπτει και ετσι)

δεν ειναι και για καθε μερα βεβαια και μην ξεχναμε και τα παγωτακια 0%!!

Senior Member
    Εγώ, αν και το έχω ξαναγράψει παλαιότερα σε άλλο τόπικ, φτιάχνω ωραιότατη κομπόστα μήλο..Βάζω καθαρισμένα και κομμένα τα μήλα σε μια κατσαρολίτσα με ελάχιστο νεράκι(ίσα-ίσα στο πάτο της κατσαρόλας) και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνω θερμοκρασία και αφήνω μέχρι να μαλακώσουν.Α και ρίχνω και λίγη κανελίτσα.Και γίνεται μούρλια, ούτε ζάχαρη ούτε τίποτα..ό,τι πρέπει για τις απογευματινές λιγούρες!
    Υ.Γ.ταιριάζει ιδανικά με γιαούρτι, 2% παρακαλώ, μη μας τη κάνει τη ζημιά το γιαουρτάκι!

Senior Member
    μμμμμμμμμμμμμμ,ετσι φτιαχνεται η σπιτι κομποστα???ευχαιστουμε Βασουλα!!και πιο λαιτ θα ειναι απο τις ετοιμες!!!

Senior Member
    ναι είναι πολύ εύκολη..εννοείται πιο λαιτ απτις έτοιμες που είναι τιγκα στο σιρόπι και στη ζάχαρη και πιο υγιεινή επίσης.Αφού μόλις το πρότεινα στο διαιτολόγο μου για απογευματινό ενθουσιάστηκε!

Senior Member
    Originally posted by Βάσω26
    Εγώ, αν και το έχω ξαναγράψει παλαιότερα σε άλλο τόπικ, φτιάχνω ωραιότατη κομπόστα μήλο..Βάζω καθαρισμένα και κομμένα τα μήλα σε μια κατσαρολίτσα με ελάχιστο νεράκι(ίσα-ίσα στο πάτο της κατσαρόλας) και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνω θερμοκρασία και αφήνω μέχρι να μαλακώσουν.Α και ρίχνω και λίγη κανελίτσα.Και γίνεται μούρλια, ούτε ζάχαρη ούτε τίποτα..ό,τι πρέπει για τις απογευματινές λιγούρες!
    Υ.Γ.ταιριάζει ιδανικά με γιαούρτι, 2% παρακαλώ, μη μας τη κάνει τη ζημιά το γιαουρτάκι!
    αυτο θα το επιχειρησω αυριο
    υπαρχει περιπτωση να γιουν φλαμπε τα μηλα? ποσο λιγο νερο? ισα να σκεεπαζονται?
    σορυ για τις χαζες ερωτησεις ειμαι νεα μαγειρισσα!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Teth τρωει ο ανδρας σου απολα ή ειναι περιεργος σαν τον δικο μου που τη βγαζει με μπριζολες κ μακαρονια? κ πατατες τηγανοτες!

Ευτυχως τρωει σχεδον απο ολα τα φαγητα
    και με οποιο τροπο κι αν τα μαγειρεψω (βραστα,
    ψητα κτλ).
    Στο φαι δεν εχουμε προβλημα, τα βρισκουμε.
    Στα γλυκα ειναι το θεμα!
    Που κουβαλαει στο σπιτι οτι μπορεις να φανταστεις
    απο γλυκο κι εγω συνεχεια γκαριζω!!

Senior Member
    Δεν είναι χαζες οι ερωτήσεις σου badgirl μου, στη κουζίνα όλα είναι πιθανά!Θέλει ελάχιστο νεράκι ίσα ισα στη μέση των μήλων.Γι'αυτό και κατεβάζεις θερμοκρασία όταν παρει βράση για να μη σωθεί τελείως το νερό και δε προλάβουν να βράσουν ή σου κολλήσουν.Είναι πολύ δύσκολο να μη σου πετύχει, σου μιλάει μια πολύύύ αρχάρια στη μαγειρική!

Senior Member
    ωραια 2 αρχαριες = 1 Τετη?
    Τετη εμενα τρωει ο,τι ναναι απο γλυκα κ τα βαφτιζει τα αγαπημενα του καθε φορα... ιδιο προβλημα!

Προς το παρον εχουμε πολλα γλυκα κ δεν εχει παρει τιποτε ακομη...για να δουμε!

Senior Member
    αυτη η κομποστα να γινεται αραγε και με ανανα???ας μας πει η Βασουλα ή οποια γνωριζει!

Senior Member
    θα γινει νιανια ο ανανας πιστευω...
    μιλαει η βεφα! χεχε

Senior Member
    Καλημέρα!Βασικά με ανανά δεν την έχω φτιάξει αλλά δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.Προσωπικά τον ανανά τον προτιμώ έτσι όπως είναι, μαζί με γιαουρτάκι ειδικά σούπερ!Έχω δοκιμάσει και με αχλάδι και ήταν αρκετά νόστιμο αν και προτιμώ το μήλο.

Senior Member
    με ειχε πιασει λυσσα να φαω γλυκο (τελευταια ολο τρωω κ αντε να τα κοψεις) και
    ekana τα μηλα κ ηταν σουπερ!
    τα εκανα στο greenpan το αντικολλητικο τηγανι μεχρι που ηπιαν ολο το νερο.
    αληθεια τα σακχαρα που βγαζουν ανεβαζουν τις θερμιδες ή μενει σαν κανονικο μηλο? θα ρωτησω κ το διαιτολογο αυριο...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    με ειχε πιασει λυσσα να φαω γλυκο (τελευταια ολο τρωω κ αντε να τα κοψεις) και
    ekana τα μηλα κ ηταν σουπερ!
    τα εκανα στο greenpan το αντικολλητικο τηγανι μεχρι που ηπιαν ολο το νερο.
    αληθεια τα σακχαρα που βγαζουν ανεβαζουν τις θερμιδες ή μενει σαν κανονικο μηλο? θα ρωτησω κ το διαιτολογο αυριο...
    Χαίρομαι που σου άρεσαν!Φαντάζομαι εφόσον δεν προσθέτεις ζάχαρη ή κάποιο γλυκαντικό οι θερμίδες παραμένουν ίδιες.Ο δικός μου διαιτολόγος τουλάχιστον δε μου ανέφερε κάτι.Κι εμένα τα γλυκά είναι το μεγάλο πρόβλημά μου...αλλά και το μηλαράκι κάτι κάνει!

Senior Member
    θεικο σου λεω θεικο! θα δοκιμασω ολα τα φρουτα ετσι, θα κανω κ μιξεις
    seyxaristv poly poly! πωπω τωρα που ηρθατε ολες εγω εχω σιδερο ουγκ
    Τετη κανε τα μηλα
    Kate2 κ εσυ!

Page 16 of 35 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast