ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 35 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 515
    Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by Constance
    Πλαθουμε τα μπιφτεκια και τα παναρουμε με αυγο και φρυγανια,και τα ψηνουμε στο φουρνο(σε αντικολητικο χαρτι τα ψηνω και δε βαζω λαδι).
    το παναρισμα ειναι αναγκαιο? να γλιτωσουμε το αυγο οχι τιποτε αλλο.
    Επισης πως βγαινει μπιφτεκι παναρισμενο? (ασχετη)
    Κανονικα η συνταγη ειναι με αλευρι και μπυρα και λαδια αλλα τα εκοψα ολα αυτα.Αλλα αμα θες να αποφυγεις αυγο μπορεις να τα παναρεις με γαλα light και φρυγανια. Φαντασου σε εμφανιση κατι σαν κροκετα ψητη.

Senior Member
    Εγώ προχτές που τα έκανα χωρίς τη φρυγανιά αλλά μόνο με αυγό, απέτυχα τελείως!! Δεν δέσανε

Senior Member
    Originally posted by dew
    Εγώ προχτές που τα έκανα χωρίς τη φρυγανιά αλλά μόνο με αυγό, απέτυχα τελείως!! Δεν δέσανε
    Καλησπερα dew μου.Η φρυγανια βοηθαει αλλα οπως ειπα παιζει ρολο τι λαχανικα βαζουμε.Αν βαλουμε μεσα πολλα ζουμια δε θα δεσει και θα θελει αλευρι.Οταν τα κανω κοιταω να κανω εναν σφιχτο πουρε λαχανικων ουσιαστικα για να γλιτωσω τα αλευρια.

Senior Member
    Πλαθουμε τα μπιφτεκια και τα παναρουμε με αυγο και φρυγανια,και τα ψηνουμε στο φουρνο(σε αντικολητικο χαρτι τα ψηνω και δε βαζω λαδι).
    το παναρισμα ειναι αναγκαιο? να γλιτωσουμε το αυγο οχι τιποτε αλλο.
    Επισης πως βγαινει μπιφτεκι παναρισμενο? (ασχετη)
    Κανονικα η συνταγη ειναι με αλευρι και μπυρα και λαδια αλλα τα εκοψα ολα αυτα.Αλλα αμα θες να αποφυγεις αυγο μπορεις να τα παναρεις με γαλα light και φρυγανια. Φαντασου σε εμφανιση κατι σαν κροκετα ψητη.
    μιαμ ωραια τοτε ετσι θα το κανω.
    σωστα πρεπει να δεσει dew!
    στοκος ειμαι
    παντως οταν ειπα να γλιτωσουμε το αυγο εννουσα τη διαδικασια διοτι ειμαι ασχετη χαχαχαχ οχι τις θερμιδες!
    θανοιξω την σκουρα

Senior Member
    Είχα βάλει απ'ολα χαχαχ
    πατάτες, καρότο, ντομάτα (χωρίς τα σπόρια και το ζουμί), πιπεριά, καλαμπόκι, αρακά, κρεμμύδι, σκόρδο.. Από γεύση δεν ήταν άσχημα.. απλά μου κακοφαίνεται πατάτα με αλεύρι ή φρυγανιά..πολύ άμυλο

Senior Member
    Αναλογως τη διατροφη ακολουθεις dew μου δεν ξερω.ΠΧ μερικοι προσεχουν να μη τρωνε πολλους υδατανθρακες.Προσωπικα προσπαθω να βαζω τα παντα στο διαιτολογιο μου.Αλλα ναι ολα αυτα που εβαλες βγαλανε πολυ ζουμακι γιαυτο δε δεσανε.
    Bad μου το παναρισμα με το αυγουλακι ειναι απλο.Χτυπας με το πηρουνακι το αυγο σε ενα μπολακι και μετα περνεις το μπιφτεκακι και το "βαφτιζεις" για λιγο στο αυγο πριν το πασπαλισεις με φρυγανια.Δεν εχει διαφορα σε θερμιδες με το γαλα.Ενα αυγουλακι ειναι 80 θερμιδες και παιζει να σου περισεψει κιολας λιγο αυγο μετα το παναρισμα.

Senior Member
    το γιαουρτι μετα απο μια ωρα στην καταψυξη εγινε καλο,
    αφησα ενα μεσα ωστε να δω με περισσοτερη ωρα πως θαναι.
    Παντως ειναι ετοιμο να γινει παγωτο!
    μμμμμμμμ θεικο
    εβαλα το κομπλε το πρασινο που εχει βελουτε υφη
    μολις βγαλω κ το δευτερο θα σας πω ποση ωρα θελει περιπου

τωρα θελω να βγαλω τοο δευτερο γιαουρτι αλλα θα πρεπει να το ανοιξω
    κ εχω σκασει, δεν ξερω αν θα μπορωβ να το φαω και αυτο χαχαχ στοκος χαχαχα
    \

Senior Member
    το δευτερο γιαουρτι μετα απο μιαμιση ωρα καταψυξη ειχε παγωτοποιηθει μερικως
    (επιστημονικα δεν τα λεω>? πσσσ)
    νομιζω οτι με αλλη μιση ωρα θα ηταν ακομα πιο παγωτο.
    βασικα στα τοιχωματα γινεται παγωτο, φοβαμαι ομως μετα μη παραγινει κ "θρυυμματιστει"

τωρα θα μου πειτε αλλο καυμο δεν ειχαμε παρα να κανουμε γιαουρτοπαγωτα...
    εμ με βολευει σαν λυση στην δουλεια

Senior Member
    bad λιγο πιο πανω διαβασα οτι εισαι σε νησι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εισαι ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ονειρο ζωης το εχω να αφησω καποτε την μεγαλουπολη για να παω σε νησι!!!!!!!! σε ζηλευω αφανταστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ναι ειμαι off topic αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω!

Senior Member
    χαχαχαχα ναι ειμαι τυχερη γυρισα στο νησι,
    ειναι ωραια στον παραδεισο,
    κι αν εδω γινεται κολαση συχνα,
    σκεφτομαι πως ειναι νασαι μονιμα στην κολαση...
    Στο ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερεις να φυγεις απο την πρωτευουσα, εκει δεν εισαι? γιατι η Θεσ/κη ειναι τελεια δε νομιζω να την αφηνες!

καλησπερα κοριτσια!σημερα ειχε κοτοπουλο το μενου και επειδη δε μου αρεσει καθολου δοκιμασα το εξης:το μαριναρησα ολο το βραδυ σε γιαουρτι (2% βεβαιως βεβαιως),σκορδο και παπρικα καυτερη και σημερα το εκοψα σε κομματακια και το εβαλα στο τηγανι χωρις σταγονα λαδι...και εγινε τελειοοοοο!δεν το πιστευα ποσο νοστιμο ηταν!το συνοδεψα και με πιτα ολικης αλεσεως...ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗ!

Senior Member
    chocaholic το μαριναρισμενο κοτοπουλο ειναι Η ιδεα, διοτι και φευγει η κοτοπουλιλα (αυτη η μυρωδια που απωθει καποιους να το φανε) και γινεται πολυ πιο μαλακο το κρεας του.Μπραβο.

Senior Member
    παιδια το κοτοπουλακι με μιγμα μυρωδικων αποπανω δε μυριζει τιποτε...
    σημερ πηρα 2-3 μιγματα διαφορετικα γιατι δε βρηκα ενα που ειχα παρει παλια κ ειχα τρελαθει...
    παντως το γιαουρτι δε μαρεσει, αλλα απο περιεργεια πως γινεται το μαριναρισμα με γιαουρτι>?
    ισως το κανω αφου ψησω το κοτοπουλο σαν σουβλακι με κοτοπουλο γιαουρτι (σε μεγαλη πεινα)

Senior Member
    λοιπον κοριτσια τελειο γλυκο ροφημνα με 70 8ερμιδες...στο μπλεντερ 4 παγακια και 1 φλιτζανι γαλα και 100 γραμμαρια μπανανα (μιση η ενα τριτο αν ειναι μεγαλη)και 1 κ σουπας κακαο.. γινεται τελειο σαν freddoccino και μιλκσεικ σοκολατα!!

Senior Member
    σανελακι πως τ εβγαλες 70? ουτε το γαλα δεν πρεπει ναχει τοσες μονο του...
    παντως σουπερ φαινεται!

Page 19 of 35 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast