Results 286 to 300 of 515
Thread: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
-
13-05-2010, 21:51 #286
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 3,771
εχουμε ιδια υπογραφη ή ειναι ιδεα μου? χαχαχαχχααχ
διαφερει το ψηφιο!
- 13-05-2010, 22:02 #287
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 331
Σήμερα αγόρασα τα πλαστικά ταπεράκια για παγωτό ξυλάκι.. 4,5 ευρώ στο cook shop για τα 4. Είναι πολύ μικρούλια όμως.
Θα δοκιμάσω να βάλω linea μέσα, μιας και μου αρέσει πολύ η γεύση!! Βασικά ήταν ιδέα του φίλου μου και με ενθουσίασε πολύ! Θα σας πω αύριο πως ήταν
13-05-2010, 22:04 #288
- Join Date
- Jan 2010
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 2,339
dew μου γινεται οντως αυτο που λες το εχω δει πολλες φορες σε συνταγες, γρανιτα με τσαι.
Θα παω κι εγω για ψωνια αυριο, αμα περασω απο κανα cook shop θα μπω να παρω ειναι καλη φαση.
13-05-2010, 22:09 #289
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 432
αχ μπαντ μου τι να κανω???προσπα8ω με υπογραφες με τικερ και με οτι μου κατεβει να το παρω αποφαση!!!
14-05-2010, 00:03 #290
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 76
badgirl το μαριναρισμα γινεται ως εξης:σε ενα μπωλ βαζεις το κοτοπουλακι αδειαζεις ενα κεσεδακι γιαουρτι,παπρικα και σκορδο τριμμενο και τα ανακατευεις!σκεπαζεις με μεμβρανη και αφηνεις οσο θες στο ψυγειο!!:-) τη γευση του γιαουρτιου δνε την καταλαβαινεις αλλα παιρνει γευση αλλο πραγμα!!!
14-05-2010, 20:57 #291
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 116
Σήμερα δοκίμασα σαλατούλα με ζυμαρικά(με συνταγή του διαιτολόγου) και μπορώ να πω πως ήταν ιδιαίτερα νόστιμη.
Τι έβαλα μέσα λοιπόν:
!/2 φλυτζάνι ζυμαρικά άβραστα(πέννες έβαλα εγώ)
50γρ τυράκι κίτρινο σε κυβάκια
1/2 φλυτζάνι καλαμπόκι
1 μικρή ντοματούλα
1/2 πιπεριά
1 καροτάκι τριμμένο
Και για τη σως:
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
14-05-2010, 21:36 #292
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 331
Πολύ ωραία η σαλατούλα σου Βάσω! Κάτι παρόμοιο κάνω και εγώ κάποιες φορές χωρίς το καλαμπόκι αλλά με τόνο σε νερό.
Σήμερα αγόρασα τα πλαστικά ταπεράκια για παγωτό ξυλάκι.. 4,5 ευρώ στο cook shop για τα 4. Είναι πολύ μικρούλια όμως.
Θα δοκιμάσω να βάλω linea μέσα, μιας και μου αρέσει πολύ η γεύση!! Βασικά ήταν ιδέα του φίλου μου και με ενθουσίασε πολύ! Θα σας πω αύριο πως ήταν
14-05-2010, 22:20 #293
- Join Date
- Jan 2010
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 2,339
To linea δε μαρεσει ουτως η αλλως οποτε δικιο εχεις dew.Δοκιμασε με χυμο φρουτων.
14-05-2010, 22:21 #294
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 432
akoy dew. εγω βαζω 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι μηλιο βερικοκο σε ενα ταπερακι και το αφηνω στην καταψυξη κααι μολις παγωσει το βγαζω και ειναι πιο νοστιμο απο τις ετοιμες γρανιτες..ασε που τρωωω για μιση ωρα και φουσκωνω ενω στην ουσια ειναι μισο ποτηρι ο χυμος που πινω αφου δεν μπορω να το καταφερω ολο0.το τρωω αντι για βραδυνο
14-05-2010, 22:46 #295
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 833
Originally posted by sanelaki
λοιπον κοριτσια τελειο γλυκο ροφημνα με 70 8ερμιδες...στο μπλεντερ 4 παγακια και 1 φλιτζανι γαλα και 100 γραμμαρια μπανανα (μιση η ενα τριτο αν ειναι μεγαλη)και 1 κ σουπας κακαο.. γινεται τελειο σαν freddoccino και μιλκσεικ σοκολατα!!
πάντως σε θερμίδες και εμένα περισσότερες μου βγαίνουν...
14-05-2010, 22:52 #296
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 432
sto shape ελεγε ακριβως 71! τωρα τι να πω?? ελπιζω τοσες να ειναι!!
:ρ
14-05-2010, 23:17 #297
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 833
αν το γάλα είναι 0% μάλλον έτσι θα είναι..... πάντως ήταν πολύ ωραίο
15-05-2010, 00:26 #298
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,557
γειά σας κορίτσια!καιρό έχω να σας γράψω όμως σας διαβάζω!
ήθελα να ρωτήσω,από άπαχο κίτρινο τυρί,ποιό προτιμάτε και με πόσα λιπαρά;έχει ίδιες θερμίδες με την κανονική φέτα;ρωτάω γιατί θέλω να αντικαθιστώ καμιά φορά έτσι για αλλαγή!
15-05-2010, 16:34 #299
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 316
σημερα μαγειρεψαμε μαζι με τον καλο μου μελιτζανες πα******κια και αυτοσχεδιασαμε! το αποτελεσμα μας αρεσε πολυ, για αυτο αποφασισα να μοιραστω μαζι σας τη συνταγη.
αν σας αρεσουν οι μελιτζανες, δοκιμαστε το!
υλικα για 2-3 ατομα
4 μελιτανες φλασκες κομμενες στη μεση κατα μηκος
μιση ντοματουλα
μισο κολοκυθακι
ενα μικρο κρεμμυδακι
λιγη πατατουλα ψιλοκομμενη
λιγη μελιτζανα απο αυτη που αδειασαμε
3-4 φρεσκα μανιταρια
λιγο φρεσκο μαιντανο
1 σκελιδα σκορδο λιωμενο
2 φετες μιλνερ εν λευκω η αλλο λευκο τυρι με χαμηλα λιπαρα
2 κ.σ. ελαιολαδο
αδειαζουμε τις μελιτζανες και τις τοποθετουμε σε νερο για μιση ωρα περιπου να ξεπικρισουν
σε ενα μπωλ ψιλοκοβουμε τα λαχανικα μας και προσθετουμε το λαδι και τη φετα
αλατι-πιπερι αν θελουμε
γεμιζουμε τα πα******κια και τα τοποθετουμε σε ταψι που το εχουμε αλειψει με 1-2 κουτ. λαδι
βαζουμε ενα φλιτζανακι νερο, σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για μια ωρα περιπου στους 180-200 βαθμους
βεβαιως, μπορουμε να προσθεσουμε και οποιοδηποτε αλλο λαχανικο της αρεσκειας μας.
καλη επιτυχια!
15-05-2010, 18:16 #300
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 548
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΨΑΡΙ
Βραζουμε φιλετα στρογγυλα μπακαλιαρου (εγω παιρνω του Καλλιμανη
στη σακουλιτσα)
Στη συνεχεια, μολις βρασουν και κρυωσουν τα θρυμματιζουμε
και τα στυβουμε πολυ καλα με τα χερια μας να φυγουν ολα τα υγρα.
Σε ενα μπολ τριβουμε κρεμμυδι ξερο, καροτο, κολοκυθι, ντοματα (την σουρωνουμε
ωστε να μην εχει υγρα), κουακερ που το περναμε απο το μουλτι (αντικαθιστα την τριμμενη
φρυγανια).
Προσθετουμε τα τριμματα ψαριου στο παραπανω μειγμα και τελειωνουμε με αλατι, πιπερι, ριγανη,
μαιντανο φρεσκο προεραιτικα,μειγμα μπαχαρικων για ψαρι, πολυ λιγο λαδακι
και τελος 1-2 κουταλιες μουσταρδα.
Πλαθουμε σε μπιφτεκακια, μετα πανω σε λαδοκολλα στο ταψακι
και κατευθειαν στο φουρνο μεχρι να ροδισουν.
Καλοφαγωτα!
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία