ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 35 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 515
    Senior Member
    ενα μυστικο για οσους καταφευγουν συχνα στο κοτοπουλακι στο τεφαλ με νερο κ λεμονι...
    Αντι για σκετο νερο κ λεμονι καντε το εξης:
    παρτε μια κουπα (του καφε) κ ριξτε μεσα λιγο νερο -οσο υπολογιζετε οτι θα χρειαστει για να μη κολλησει), λιγο λαδι, οση μουσταρδα θελετε, οσο λεμονι θελετε, ανακατεψτε καλα κ περιχυστε το κοτοπουλιδιο ( αφου πρωτα το εχετε αλατοπιπερωριγανοση).
    Αφηστε το να ψηθει-βρασει (σκεπασμενο) κ οταν γυρισετε απο την αλλη πλευρα αν θελετε ριξτε κι αλλο απο το μιγμα..,
    Στο τελος, οταν απορροφηθουν ολα τα υγρα, θα εχετε ενα ροδοκιτρινο κοτοπουλο φιλετο που θα εχει μοσχομυρισει ολη την κουζινα κ γευστικα ειναι απαιχτο! παιξτε με τις αναλογιες των υλικων κ καντε το οπως σας αρεσει!
    Καλη ορεξη κ με ελαχιστες θερμιδες, και ποιοτικες! (οκ η μουσταρδα οχι κ τοσο αλλα λεμε τωρα)!

Senior Member
    λοιπον λιλυ μου εχθες το βραδυ εκανα τις πατατες σου. ΦΟΒΕΡΕΣ. επαθα πλακα. 2 μεγαλες πατατες με μια κουταλια λαδι και απο αυτο μερος εμεινε στο ταπερ και στη λαδοκολλα....απο εδω και περα τερμα οι τηγανητες πατατες...
    μεχρι και ο συζυγος που του ειχα κανει ταυτοχρονα τηγανητες μου ειπε οτι δεν εχουν διαφορα.... και ειναι πολυ επιλεκτικος στο φαγητο του...να φανταστειτε κανω το ιδιο φαι σε δυο εκδοσεις γιατι δεν του αρεσουν τα "νεροβραστα" και του αρεσαν αυτες οι πατατες.....χωρις ριγανη, χωρις κοκκινο πιπερι....απλα τελειες....

και μετα μεχρι τις 3 ξενυχτησα απο το βαρυστομαχιασμα....τις εφαγα με ψωμι και φετα που ειναι ο αγαπημενος μου συνδιασμος σκεπτομενη οτι απο σημερα θα εχει epworth.....

Senior Member
    αυτα τα φιλετα κοτοπουλο, αν τα κανω με φιλετο γαλοπουλας θα εχουν καλη γευση? τα εχετε δοκιμασει? γενικα η γαλοπουλα μου μυριζει και την αποφευγω αλλά λεω να παρω μερικα φιλετακια γαλοπουλας αν τα βρω προσφορα να τα δοκιμασω

Senior Member
    α, και αυριο θα σας εχω μια συνταγη γλυκου epworth...σουσαμοπιττα. φυλλο κανταιφι, μπολικο σουσαμι, καρυδι, σιροπι...εχθες μετα τις πατατες χτυπησα και 2 κομματια γλυκο απο επανω και το υπολοιπο το εστειλα στον καδο....επισης εστειλα και οτι αλοιφες ειχα σπιτι γιατι την προηγουμενη φορα που εκανα epworth τις ετρωγα με ψωμι και μαλλον χαλουσα τον συνδιασμο

Senior Member
    εναι τελειες, εγω τις βραζω πριν λιγο κ μετα στο φουρνο, δε θυμαμαι τι λεει η συνταγη της λιλυς. κ του δικου μου ανδρα αρεσουν etsi

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    α, και αυριο θα σας εχω μια συνταγη γλυκου epworth...σουσαμοπιττα. φυλλο κανταιφι, μπολικο σουσαμι, καρυδι, σιροπι...εχθες μετα τις πατατες χτυπησα και 2 κομματια γλυκο απο επανω και το υπολοιπο το εστειλα στον καδο....επισης εστειλα και οτι αλοιφες ειχα σπιτι γιατι την προηγουμενη φορα που εκανα epworth τις ετρωγα με ψωμι και μαλλον χαλουσα τον συνδιασμο
    χανεις με αυτο το γλυκο?εισαι τυχερη,εγω εχω παρει 1/2 κιλο μονο που το διαβαζω οχι να το φαω κιολας

Senior Member
    Originally posted by forty
    χανεις με αυτο το γλυκο?εισαι τυχερη,εγω εχω παρει 1/2 κιλο μονο που το διαβαζω οχι να το φαω κιολας
    σιγα μη χανεις....εγω ειχα κατεβει μετα κοπων και βασανων στα 84 και τωρα ειμαι 89....αλλά αν ακολουθεις epworth, μπορει να τρως τετοιο γλυκο και να χανεις

Senior Member
    το εχεις δοκιμασει με epworth?

Senior Member
    αυτα τα φιλετα κοτοπουλο, αν τα κανω με φιλετο γαλοπουλας θα εχουν καλη γευση? τα εχετε δοκιμασει? γενικα η γαλοπουλα μου μυριζει και την αποφευγω αλλά λεω να παρω μερικα φιλετακια γαλοπουλας αν τα βρω προσφορα να τα δοκιμασω
    ναι μπαρμπούνι μου, και με φιλέτα γαλοπούλας γίνεται, μαρινάρισε το αρκετή ώρα και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου, μετά ψήστο στο τεφάλ, αφού το κόψεις σε κάπως λεπτές φετούλες.

Όχι δε τις βράζουμε πριν τις πατατούλες, κατευθείαν ψήσιμο.
    'Εχουν τρελλάνει κόσμο αυτές οι πατάτες, εγώ έχω σταματήσει το τηγάνι απο τότε που τις βρήκα και δε διαφέρουν σε τίποτα απο εμφάνιση και γεύση με τις τηγανιτές .

Τώρα για τη σουσαμόπιττα, δεν είμαι και τόσο σιγουρη , τα καρύδια επιτρέπονται? το σιρόπι? γιατί να μη φιάξεις μους από μαύρη σοκολάτα με χαλβά του μπακάλη, που είναι και φοβερό γλυκό?
    κάπου έχω μια συνταγή του Παρλιάρου, φοβερή. Κάτσε να τη βρώ να σου την πώ..

Senior Member
    Θα προσθέσω και τη βρώμη στο διαιτολόγιό μου. Το έψαξα και έχετε δίκιο είναι πολύ θρεπτική και βοηθαει το μεταβολισμό.Μάζί με τη χορτόσουπα και τα φρούτα και τα αφεψήματα θα αποτελέσουν τη βάση της διατροφής μου γι αυτή την εβδομάδα. Θα σας πω τα αποτελέσματα

Senior Member
    εγώ εκτός από βρώμη σε νιφάδες πολύ συχνά χρησιμοποιώ και τα ανάλογα
    μπισκότα απο βρώμη, που είναι πολύ γευστικά, ξεγελούν την πείνα και βοηθούν
    απίστευτα τη λειτουργία του εντέρου.
    Καλά για περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα δε το συζητώ.

Senior Member
    Δοκιμαστε το Bran crispbread. ειναι φρυγανια νορβηγιας, εμφανισιακα ειναι μαπα, οπως κ γευστικα μονη της, με τυρι ομως ΣΚΙΖΕΙ. εχει 22 θερμ η μια κ εχει 85% bran και 42% φυτικες ινες!
    αΘΗΝΑ αραγε εχει μεγαλυτερη ποικιλια σε τετοια προιοντα? σκεφτομαι που θα ανεβω να εφοδιαστω με διαφορα...
    Επισης ενα τρικ, οι κριτσινιστες τροφες χορταινουν περισσοτερο απο τις αλλες λογω...θορυβου! φατε φρυγανιτσες λοιπον

Senior Member
    Ναι το έχω αγοράσει αυτό το φρυγανάκι, αλλά δεν παλεύεται με τίποτα,
    προτιμώ τα απλά κριτσίνια ολικής άλεσης, που είναι απείρως πιο νόστιμα
    και εξίσου υγιεινά. Τα δε κρητικά σκίζουν από γέυση

Senior Member
    Τελειωσε θα παω μηνα του μελιτος κρητη μου φαινεται χαχαχα φιλεναδα σουρχομαι. τι φαγοποτι ηταν αυτο! πωωωωωωωω εφαγε ο Γιαννακης μου κ φχαριστηθηκε, ρκασια ιστοριες κτλ...θα ρθουμε πρωτα κρητη να φαμε κ μετα ταυλανδη στην πεινα
    Nai Lily θεικα ολα τα κρητικα προιοντα, ιδιως οι κρητικοι ανθρωποι

Senior Member
    καλημερα κια πο εδω κοριτσια.
    εχθες ηθελα να κανω τα ελιοπιτακια μου αλλά δεν ειχα πολλες ελιες και δεν ειχα και παστα ελιας. οποτε εκοψα στα 4 οσες ειχα, ανοιξα ενα μικρο κουτακι μανιταρια, ξεπαγωσα και 5-6 πιπεριες φλωρινης που τις ψιλοοεκοψα και αυτες, ανακατεψα και τα εκανα γεμιση στα πιτακια μου. τελεια γευση και κυριως διαφορετικη σε σχεση με τα ελιοπιτακια. την αλλη φορα σκοπευω να δοκιμασω κατι με πουρε πατατας. θα σας ενημερωσω.
    ψωμι απο κουακερ. στον αρτοπαρασκευαστη 2 φλυτζανια κουακερ, 180ml νερο, αλατι 1 κοφτο κουταλακι, ενα φακελακι ξηρη μαγια και σε 3 ωρες ενα πεντανοστιμο-αν το φας με μελι-ψωμι. δεν φουσκωνει αλλά τρως λιγο και σε χορταινει.

Page 7 of 35 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast