ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 35 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 515
  1. #211
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    133
    χαχαχα καλο, θα το δοκιμασω ελπιζω οταν θα μεγαλωσουν να μην με καταγγειλουν στην Προνοια!

  2. #212
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    420
    οταν μεγαλωσουν θα εισαι παλι κουκλαρα κ θα εχεις διαθεση σουπερ κ θα παιζετε απειρες ωρες χωρις να σε πιανει η μεση σου απο το βαρος...ποια προνοια ?

  3. #213
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    χαλβας φαρσαλων οχι, δεν ειναι συνατγη για αδυνατισμα. ειναι ομως συνταγη και ειπα να τη γραψω εδω

    0,75 φλιτζανιου καφε σπορελαιο
    2 φλ. καφε νισεστε
    3 φλ. καφε ζαχαρη
    4 φλ. καφε νερο
    4 κουταλιες της σουπας ζαχαρη

    σε ενα ταπερ ανακατευουμε οτι μετρησαμε με φλυτζανι. ανακατεμα καλο και σουρωνουμε για να διαλυσουμε οσους κομπους εμειναν

    σε κατσαρολα που θα χωρεσει και το μεγαλο μιγμα βαζουμε τις 4 κοταλιες ζαχαρη και ζεσταινουμε μεχρι να λιωσει και να γινει καραμελα. οταν καφετισει, ριχνω το μιγμα και ανακατευω συνεχεια σε χαμηλομενη φωτια μεχρι να πιει τα υγρα και να γινει ενα συμπαγες μιγμα. το αδειαζουμε σε μικρο ταψακι και το βαζουμε για 10 λεπτα στο γκριλ του φουρνου για να κανει κρουστα απο επανω

    γινεται ακριβως οπως το αγοραζουμε στα πανηγυρια. ειχα χρονια να φαω και επαθα πλακα. και νηστισιμο ε?

    θελει ομως προσοχη οταν ριξω το μιγμα στη ζεστη καραμελα, η καραμελα παγωνει και μενει "καραμελα". δεν πανικοβαλομαι. καθως ζεσταινεται το μιγμα λιωνει σιγα σιγα ξανα και δινει γευση στο υπολοιπο μιγμα

    καλη επιτυχια σε οποιον το προσπαθησει

  4. #214
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    833

    Ομελέτα με λαχανικά στο φούρνο

    60γρ. ανθότυρο(220)
    100 γρ. βρασμένου αρακά(80)
    190γρ. ασπράδια(110)
    30 γρ. 1 κρόκος(50)
    60 γρ. γαλοπούλα καπνιστή(50)
    180 γρ. ντομάτα (45)
    100 γρ. βρασμένο ρύζι(100)
    Χτυπάμε τα ασπράδια χώρια , ρίχνουμε τον ένα κρόκο και μετά αναμιγνύουμε
    όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε σε ταρτιέρα διαμέτρου 22 εκ.
    Ρίχνουμε από πάνω.
    30 γρ. μίλνερ σε τετραγωνάκια (45)
    200 γρ. πιπεριές δίφορες ψιλοκομμένες (10)
    και το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
    Μέχρι να ροδοκοκκινίσει
    ΣYΝΟΛΟ 710 θερμίδες /12 κομμάτια = 60θερμίδες ανά κομμάτι


    (Μυρίζει σαν πίτσα)

  5. #215
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    833
    Να ρωτήσω κάτι?
    Με το ψήσιμο η θερμίδες αλλάζουν?
    Πιστεύω πως όχι έτσι δεν είναι?

  6. #216
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3,771
    με το ψησιμο αλλαζει η ποσοτητα, αλλα γραμμαρια ειναι το ψημμενο και αλλα το αψητο κρεας...

  7. #217
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3,771
    ΜΚΕΗ δες στα ισοδυναμα! αλλιως θα σου στειλω γιουτουγιου

  8. #218
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,339
    Originally posted by MKEH78
    60γρ. ανθότυρο(220)
    100 γρ. βρασμένου αρακά(80)
    190γρ. ασπράδια(110)
    30 γρ. 1 κρόκος(50)
    60 γρ. γαλοπούλα καπνιστή(50)
    180 γρ. ντομάτα (45)
    100 γρ. βρασμένο ρύζι(100)
    Χτυπάμε τα ασπράδια χώρια , ρίχνουμε τον ένα κρόκο και μετά αναμιγνύουμε
    όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε σε ταρτιέρα διαμέτρου 22 εκ.
    Ρίχνουμε από πάνω.
    30 γρ. μίλνερ σε τετραγωνάκια (45)
    200 γρ. πιπεριές δίφορες ψιλοκομμένες (10)
    και το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
    Μέχρι να ροδοκοκκινίσει
    ΣYΝΟΛΟ 710 θερμίδες /12 κομμάτια = 60θερμίδες ανά κομμάτι


    (Μυρίζει σαν πίτσα)
    Αψογη συνταγη.Και μ'αρεσει η ομελετα στο φουρνο γιατι δε μπορω τη μυρωδια της τηγανιτης.

  9. #219
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    548
    Κοριτσια καιρος για αναγεννηση αυτου του τοπικ,
    αλλιως χανομαστε!
    Η διαιτα θελει καλοπεραση, καλα το λεει η bad!
    Πρεπει να την απολαμβανουμε.
    Οσες πιστες προσελθετε λοιπον για συνταγες και διαφορα τιπς!

  10. #220
    αχ μπορει να μου πει καποιοσ πωσ θα φτιαξω κ εγω αυτο με τακιλα που λεει ποσα κ σε ποσο καιρο???????

  11. #221
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3,771
    αχ ναι κ γω για αναγεννηση του τοπικ μπηκα. Τωρα που μαγειρευω καθε ιδεα ευπροσδεκτη!
    Αυτο που θα κανω αμεσα ειναι την ομελετα της ΜΚΕΗ που μολις ειδα!
    σευχαριστουμε κ για τον υπολογισμο θερμιδων!

  12. #222
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    432
    καλημερα!! λοιπον εχ8ες εφτιαξα μια σουπιτσα να φφαω... λεγεται βισισουαζ.οι αναλογιες ειναι για 4 μεριδες και κα8ε μεριδα εχει300 8ερμιδες.
    υλικα 2 κουταλιες ελαιολαδο, 4 πρασα ψιλοκομμενα, 500 γρ πατατες,1 λιτρο ζωμος κοτας,μισο φλιτζανι κρεμα γαλακτος(εγω εβαλα εβαπορε λαιτ),2 κουταλιες μααιντανος φρεσκος και παπρικα
    σοταρουμε τα πρασα στην κατσαρολα με το λαδι για 5 λεπτα ανακατευθοντας να μην κολλησουν,μετα ριχνω στην κατσαρολα με τα πρασα και τις πατατες(κομμενες σε μικρα κυβακια),το ζωμο,και σκεπαζω το σκευος και μολις η σουπα παρει βρασει τραβαω λιγο το καπακι να βγαινει εξω ο ατμος,χαμηλωνουμε τη φωτια και αφηνουμε να βρΑΣΕΙ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ.μολις κρυωσει βαζουμε στο μουλτι. για να σερβιρουμε ζεστη ξανα βαζουμε στην κατσαρολα και αφου ζεσταθει ριχνουμε το εβαπορε.για να σερβιρουμε κρυα, βαζουμε στο ψυγειο και ριχνουμε ην κρεμα πριν σερβιρουμε. τελος πασπαλιζω την σουπα με το μαιντανο και πολικη παπρικα..(οπως ειδατε δεν εχει κα8ολου αλατι. εγω δεν προσθεσα αλλα αν θελει καποιος ας αφησει να το δοκιμκασει στο τελος.

  13. #223
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3,771
    που εχω τη συνταγη για το μουσλι ρε γμτ?

  14. #224
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3,771
    πωωωωωωωωωω κοριτσια εφτιαξα

    στη νεα φριτεζα μαμαλακη
    250 γρ. πατατες τηγανιτες με 10 mL ελαιολαδο! κ ηταν ΘΕΙΚΕΣ

    καλυτερες κ απο τον φουρνο που τις εκανα κ βαριομουν το πλυσιμο μετα...
    αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
    φυσικα τις εφαγα ολες αλλα δε πειραζειηταν το δοκιμαστικο!

    Πηρα κ το διαιτολογο μου κ μου ειπε πως θα τις μετραω σε θερμιδες σαν πατατες βραστες με ελαιολαδο...

  15. #225
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    548
    Λοιπον σημειωστε:

    Kοτοπουλο στη γαστρα με πολυχρωμες πιπεριες, κομμενες σε χοντρα
    κομματια, μανιταρια ασπρα (τα πλευρωτους), σκορδακι, αλατοπιπερο,
    ριγανη, ελαχιστο λαδι (στη χουφτα μας ισα ισα να λαδωθουν ολα τα υλικα μαζι),
    χυμο απο 2 πορτοκαλια και 1 λεμονι.
    Δοκιμαστε το ειναι τελειο.

Page 15 of 35 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •