ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 35 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 515
    αχ βρε κοριτσια δωστε μου τα φωτα σας...εχω παρει κατι φιλετα γλωσσας κατεψυγμενα και δεν ξερω τι να τα κανωωωωω...για ριξτε καμια ιδεα....

Senior Member
    Originally posted by chocaholic
    αχ βρε κοριτσια δωστε μου τα φωτα σας...εχω παρει κατι φιλετα γλωσσας κατεψυγμενα και δεν ξερω τι να τα κανωωωωω...για ριξτε καμια ιδεα....
    στο tefal με paprika? ή στο φουρνο με ροδελες απο πολυχρωμες πιπεριες?

Senior Member
    δε ριχνετε κ καμια αλλη ιδεα για γλυκακι με λιγες θερμιδες?τπτ σε παγωτο παλι.ωραιο το παγωτο μπανανα παντως!κατι σε σοκολατοπαγωτο κ λιγες θερμιδες??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΩ!

Senior Member
    Originally posted by granita
    δε ριχνετε κ καμια αλλη ιδεα για γλυκακι με λιγες θερμιδες?τπτ σε παγωτο παλι.ωραιο το παγωτο μπανανα παντως!κατι σε σοκολατοπαγωτο κ λιγες θερμιδες??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΩ!
    χμ... με σοκολατα δυσκολο, αλλα καμμια μους με ζελε διαiτης και γαλα με χαμηλα λιπαρα/γιαουρτι 2%,σε γευσεις φρούτων...δεν ξερω ακριβως συνtαγη αλλα δοκιμασε εκει διαφορα... :P

Senior Member
    εχω δοκιμασει αλλα θα θελα να φτιαξω παγωτο σοκολατα.ξερει καμια?

Originally posted by Loula83
    Originally posted by chocaholic
    στο tefal με paprika? ή στο φουρνο με ροδελες απο πολυχρωμες πιπεριες?
    χμμμ...το θεμα μου ειναι να μη μυριζει η ψαριλα...αυτο με τις πιπεριες θα το δοκιμασω,καλο ακουγεται!!ευχαριστω πολυυυυ!!

Senior Member
    Originally posted by granita
    εχω δοκιμασει αλλα θα θελα να φτιαξω παγωτο σοκολατα.ξερει καμια?
    χμμ, μολις σκεφτηκα κατι! στον βασιλοπουλο ειχε ροφημα σοκολατας διαιτης, σκονη που την διαλυεις σε νερο. αν το χτυπήσεις με παγωμενο εβαπορε και λίγο ζελατίνη? κι αντι για ζαχαρη, τίποτα natreen/canderel

Senior Member
    λες?αν ειναι θα το ψαξω λιγακι μηπως βρω τπτ...

Senior Member
    ειδα στο ιντερνετ μια συνταγη για γεμιστες κοκκινες πιπεριες με λαχανικα. φαινεται πλ ευκολο και με πολυ λιγες θερμιδες. θα την φτιαξω και θα σας πω εντυπωσεις.Αν ειναι ωραιο θα γραψω κ την συνταγη εδω

Member
    Choco, εγώ τα φιλέτα είτε από γλώσσα είτε από περκα τα κάνω ως εξής: τα βάζω σε πυρέξ και κόβω φέτες ντομάτες, πιπεριές και κρεμμύδι από πανω. Μετά χτυπάω στο μούλτι 1-2 κουτ. σ. (ανάλογα πόσο λαδερό το θέλεις, αλλά και με λίγο γίνεται πολύ ωραίο) με 1 κ.γλ. μουστάρδα, άνηθο και λεμόνι, αλάτι - πιπέρι κατά βούληση και το αφήνω να ψηθεί μέχρι να μείνει λίγο ζουμάκι. Και ταιριάζει πολύ ωραία με πληγούρι που είναι υγιεινότατο! Γίνεται σούπερ!

Member
    Φαντάσου ότι το τρώει ακόμα κι ο γιος μου, που στο ψάρι μου βγάζει την ψυχή, ο τύραννος! :-Ρ

αχ και εγω ετσι,το ψαρι δεν το θελω καθολου και το τρωω με το ζορι γιατι πρεπει,20 χρονων γομαρα...εχουν μεινει μπολικα φιλετα οποτε θα τη δοκιμασω και αυτη τη συνταγη!!!χιλια ευχαριστω!!!

Senior Member
    choco ημείωσε και αυτήν που γίνεται σούπερ το ψάρι

Γλώσσες αχνιστές

Μισό κιλό φιλέτο βακαλάου ή γλώσσας
    Χυμό ενός λεμονιού
    2 κ.σ. ελαιόλαδο
    Μισό ποτήρι νερό
    Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    Ρίγανη ή θυμάρι

Παίρνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και βάζουμε το μισό από το νερό.
    Μόλις ζεσταθεί λιγάκι, προσθέτουμε τα φιλέτα ψαριού που διαλέξαμε και τα γυρνάμε κάθε τόσο να αχνιστούνε και από τις 2 μεριές για περίπου 5 λεπτά.
    Επειδή θα αφρίσουνε πετάμε το νερό με τους αφρούς και ξαναβάζουμε προσεκτικά με μια σπάτουλα τα φιλέτα στο τηγάνι με το υπόλοιπο νερό, το λάδι, το λεμόνι και το αρωματικό που θέλουμε (ρίγανη ή θυμάρι ή όποιο εσεις προτιμάτε με τα ψάρια), τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα και κλείνουμε το μάτι.

Senior Member
    rouli!!
    λατρευω τις πιπεριες!! περιμενω να δωσεις τη συνταγη!!

Senior Member
    Εγώ τις γεμίζω με κότατζ ή με λάιτ φιλαδέλφεια, αυτό με τα αρωματικά

Page 25 of 35 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast