Results 16 to 20 of 20
-
10-12-2009, 11:47 #16
Σ ευχαριστω πολυ ναντινακι.....
- 10-12-2009, 11:57 #17
Και μια που αρχίσαμε να αλλάζουμε προς το καλύτερο και σε ακούω και σε καλή διάθεση τελευταία,
μήπως να κάναμε ένα βήμα παραπέρα να δηλώναμε άλλη διάθεση από την "στο πάτωμα";
Τρώγοντας άλλωστε έρχεται κι η όρεξη...Με θετική εσωτερική διάθεση και σκέψη προδιαθέτουμε
και τα θετικά που προσδοκούμε να μας συμβούν!Προσπαθούμε που προσπαθούμε!Μην κάνουμε
μισές δουλειές!Δε λέει!Βλέπεις και το φαλαινάκι σου που την πιτσιλάει τη φατσούλα να συνέλθει!
10-12-2009, 12:13 #18
Οντως η αληθεια ειναι πως εχει φτιαξει αρκετα η διαθεση μου...ελεος πια ενα απο τα πραγματα που μισω στους ανθρωπους γυρω μου ειναι η κλαψα κ η μιζερια....κ εφτασα σε σημειο να ειμαι εγω η πιο μιζερη απ ολους....λιγο το τραγουδι της αγγελικουλας "προχοραω φευγω μπροστα κ απο το μηδεν ξεκιναω...τραλαλα τραλαλα" ....λιγο το οτι εχει πιαστει ο τεραστιος αλλα χαριτωμενος κατα τα αλλα πισινουλης μου απ την αδρανεια....λιγο το οτι βαριεμαι ευκολα κ τα καλα κ τα κακα....κ πολυ το οτι σεργιανιζοντας εδω μεσα κ διαβαζοντας τα διαφορα (μεγαλη βοηθεια λεμε)..καθως κ το καλοπροαιρετο κραξιμο απο ομοιοπαθειις οντα...αποφασισα να βγω απ τη μιζερια μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..κ να γινω ανθρωπος...αλλα απο το κρυο που εχει εδω μαλλον για χιονανθρωπο με κοβω.....
10-12-2009, 12:31 #19
"Mood: προχωραω φευγω μπροστα κ απο το μηδεν ξεκιναω βασικα εγω ξεκιναω απο το 98 ...αλλα τεσπα"
Μ'αρέσεις!Με χιούμορ και βλέμμα μπροστά!Έτσι,Αλεκουζάκι μου!
10-12-2009, 14:02 #20
Ειναι να μην γυρισει το μυαλο μου....αμα γυρισει κ μετα δυσκολο να με επαναφερεις στην ταξη.....το αλλο σας το ειπα..θα μου πεις κ σε ποιον δεν εχει συμβει σε ολες...σπαστικο αλλα αστειο...Προς αναζητηση δωρου της κολητης...η οποια ναι μεν κορμαρα αλλα με κατανοηση (σ αγαπαει οπως εισαι ρε παιδι μου)..καταστημα ρουχων..τι ωραια βιτρινα..κ να κ το ιδανικο μπλουζακι....εισοδος στο καταστημα..."καλημερα σας.." πωλητρια με ξινισμενο βλεμμα "καλημερα" ουτε τι θα θελατε ουτε τπτ( θα το πληρωσω μωρη δεν θα το κλεψω τεσπα ) "θα ηθελα εκεινο το μπλουζακι στη βιτρινα (ασε με να τελειωσω την φραση μου)" "δεν υπαρχει στο νουμερο σας" "δεν σας ειπα οτι το θελω για μενα" χαμογελο πωλητριας "ειναι για δωρακι ? τι νουμερακι θα θελατε??? " "μπα αφηστε το καλυτερα...θα παω διπλα καλη μου ...η πωλητρια ειναι πιο ευγενικη κ πιο διακριτικη ...ισως καποια αλλη φορα ... σ ευχαριστω καλη μου".... Ετσι ξεκιναει μια υπεροχη βολτα στα μαγαζια...
<3 <3
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....