Θελω να παρω reductil..please help
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

Θελω να παρω reductil..please help

Γεια σας !!
    Ημουν παλιο μελος του φορουμ και να μαι παλι εδω...με νεο νικ αφου δεν θυμομουν το παλιο..
    Ισως εγωιστικο το νικ αλλα εσκεμμενα γιατι πολυ τον εχω αδικησει αυτον τον εαυτο μου βρε παιδια.

Τεσπα ειπα να κανω μια διαγραφη στις οσες πικρες και στεναχωριες περασανε και να κοιταξω μπροστα.Οποτε μιας και με διεκατεχει αυτη η αισιοδοξια τωρα, που ευχομαι να κρατησει καιρο, δεν θα ανεφερθω σε στενοχωρα γεγονοτα.
    Αλλωστε λιγο πολυ ολους μας κατι μας βασανιζει και το ριχνουμε στο φαγητο αυτο το ξερετε πολυ καλα....

Απο εσας αυτο που θελω ειναι τις εμπειριες σας και την βοηθεια σας οσο αφορα τα χαπια reductil.
    Ειμαι γυρω στα 135 κιλα δεν εχω το κουραγιο να ξεκινησω διαιτα χωρις μια βοηθεια το εχω κανει πολλες φορες δεν θελω κι δεν μπορω να το κανω παλι.
    Εχω αναγκη απο ενα βοηθημα κατι να με σπρωξει και να μου δωσει ωθηση.Και επειδη εχω κι θυροειδη καταλαβαινετε ποσο πιο δυσκολο ειναι η απωλεια κιλων.
    Ετσι καταφευγω στην σκεψη του βοηθηματος,με την σωστη ρυθμιση του θυροειδη και παραλληλα γυμναστικη θελω να ελπιζω πως αυτη την φορα θα υπαρχει ουσιαστικο αποτελεσμα!!!

Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι :
    Ποσο σοβαρες μπορει να ειναι οι παρενεργειες;
    Αν παω στον παθολογο του ταμειου μου θα μου τα γραψει ; εγω ακουσει πως ειναι ακριβα.... κι αν μου το αρνηθει ; τι κανω ;
    Υπαρχουν ατομα που ειδαν πραγματικο αποτελεσμα ;

Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη..

Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας !

Senior Member
    Καλως ήρθες !!

Εύχομαι καλή αρχή στον αγώνα σου κ υπομονή!!

Εκείνο που μπορὠ να απαντήσω στις ερωτήσεις σου είναι σχετικά με τα χάπια, είναι πως απ όσο ξέρω τα γράφουν οι γιατροί και δικαιολογούν ένα μεγάλο μέρος της αξίας τους. αυτό το ξέρω σίγουρα για τα ξενικάλ τα όποια κ έχω πάρει. Πρέπει όπως και να χει να συμβουλευτεις γιατρό γιατί έχουν παρενέργειες και τα δύο. και στα γράφει νομίζω η παθολόγος ή καρδιολόγος.

Πάντως σχετικά με τον θυροειδή.. επειδή κ ο δικός μου είναι απορρυθμισμένος κ κάνω αγωγή.. όλοι μου λένε πως η σωστή ρύθμιση θα με βοηθήσει στην απώλεια βάρους..

Αυτά από μένα κ για οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαστε!!

Σε καλωσορίζω κ εγω στον κοινό μας αγώνα κ ευχομαι σύντομα να καταφέρεις αυτό που επιθυμεις!!

Senior Member
    Καλωσορισες...εχει ενα τοπικ ή μαλλον 2 απ οτι εχω διαβασει που αναφερονται ειδικα στο χαπι αυτο..ριξε μια ματια...κ καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου....

Senior Member
    Καλημέρα,εαυτέ σου και καλώς ξανάρχεσαι από τα μέρη μας!
    Μου αρέσει πολύ η οπτική "είπα ν'αφήσω τα παλιά...",Σκάρλετ!
    Έλα τώρα που γυρίζει,να οργανώσουμε καλύτερα το σχέδιο,
    που θα μας οδηγήσει στον καλύτερο εγωιστή εαυτό μας!
    Αφού θα ρυθμίζεις ήδη και το ενδοκρινολογικό σου θέμα,
    θα μπορούσες να συζητήσεις το θέμα των χαπιών με το γατρό σου
    (που δε νομίζω να έχε αντίρρηση-κι εγώ μετά από δική της πίεση τα πήρα),
    να σου τα γράψει εκείνος και χωρίς να ξέρω το ταμείο σου,υποθέτω
    πως τα κιλά μας είναι ικανοποητικά να το θεωρήσουν απαραίτητο.
    Βέβαια,καλό είναι να κάνες κανένα καρδιογράφημα πριν,να μετρήσεις πίεση
    (γιατί την ανεβάζουν),μία αιματολογικές(μία φέτα,μία χωριάτικη-άσχετο)
    κι αν όλα δώσουν πράσινο φως,δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε να τα ξεκινήσουμε.
    Δεν ξέρω αν παίρνεις τίποτα αντικαταθληπτικά ή άλλα χάπια,που πιθανόν
    αντενδείκνυνται...Πάντως κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου άμεσα.
    Τώρα που μου είσαι ζεστή,να το εκμεταλλευτούμε.Από παρενέργειες,
    ο καθένας βγάζει διαφορετικές:ξηροστομία,πο νοκέφαλοι,ταχυκαρδίες,αϋπν ίες,νεύρα...
    Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα σχετικά τόπικς,αν κι έχουν πάρα πολλές πλέον
    σελίδες(εσύ διάβασε τις πρώτες καλύτερα,γιατί μετά χάνεται η μπάλα,
    ειδικά στο δικό μας!)Κι αν θέλεις παρεούλα,είσαι καλοδεχούμενη!

--->REDUCTIL και OMAΔΑ R ( Προσοχή! Εισέρχεσθε με δική σας ευθύνη - Κίνδυνος αποπροσανατολισμού! )

--->ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL!!

Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Εδώ είμαστε να τα λέμε...Φιλάκια πολλά!

Junior Member
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ REDUCTIL....ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ....ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 158 ΚΑΙ 87 ΚΙΛΑ.ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ REDUCTIL...ΠΛΕΟΝ ειμαι στο ιδιο υψος,αχαχαχχαχ,και 72 κιλα.....πηγαινα καλα....και λεω πηγαινα γιατι πλεον ειμαι ανασφαλιστη και δεν περισευουν λεφτα για τοσο ακριβα χαπια...αν καποια κοπελα εχει περισια χαπακια,ας μου στειλει ενα π.μ...θα ειμαι υποχρεωμενη

Senior Member
    καλωσηρθες παλια εγωιστρια με νεο νικνειμ. απο οτι διαβαζω η nadine (Ναταλια) δεν σε προετοιμασε καταλληλα. οταν θα αποφασισεις να μπεις στα θεματακια για τα ρεντουκτιλ, ειδικα στο πρωτο που γραφει, θα πρεπει
    α. να εχεις υπολογισει οτι ολο το σαββατοκυριακο θα διαβαζεις και δεν θα τελειωνεις
    β. οτι θα γεμισεις το κεφαλι σου με ασχετα των ρεντουκτιλ θεματα
    γ. οτι θα ζαλιστεις τοσο πολυ οποτε δεν θα θυμασαι τιποτε
    να πω κι αλλα?
    ελα, μη πτοησαι. εμεις θα χαρουμες να μας διαβασεις. πες οτι διαβαζεις ενα βιβλιο.
    εγω θα σε συμβουλευα οτι μια δοκιμη θα σε πεισει. καταρχην ο ενδοκρινολογος μπορει να στα γραψει. πολλοι τα προτεινουν κιολας. Να κανεις τις εξετασεις που λεει η Nadine και οποιες αλλες σε πει ο γιατρος και οταν θα αρχισεις να τα παιρνεις, μπαινεις εδω καθημερινα και εμεις σε βοηθαμε. ετσι απλα. παρενεργειες υπαρχουν σε ολα τα φαρμακα, ακομη και στην ασπιρινη. το καταλαβαινεις και τα σταματας.
    αντε, καλη αρχη

Junior Member
    Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για το καλοσωρισμα και για την βοηθεια σας !
    Δυστυχως ο ενδοκρινολογος του ταμειου μου δεν ειναι καθολου συζητισιμος να φανταστειτε με τα χιλια ζορια μου εγραψα εξεταση για ζαχαρο!!!!! Οποτε αποκλειεται να ξαναπαω σε αυτον κι αποκλειεται να μου τα γραψει κιολας.
    Θα επισκεφτω εξωτερικο γιατρο αναγκαστικα και θα παω μετα στο παθολογο ελπιζοντας να μου τα γραψει....

Ελπιζω απο βδομαδα να εχω νεα να σας πω...

Ευχαριστω κι παλι!!

Senior Member
    Good luck myself !

Senior Member
    POLINAKI ,καλώς σε βρίσκουμε κι εμείς!
    Μακάρι κάποιος να μπορέσει να βοηθήσει την κατάσταση.
    Πάντως και χωρίς τα χάπια δεν είσαι ανίσχυρη!Εκείνα σε βοήθησαν
    στα πρώτα δύσκολα κιλά,εκεί που είχες ίσως κουραστεί κι απελπιστεί,
    τώρα πρέπει να έχεις πιο ανεβασμένη ψυχολογία και βρίσκεσαι σε κιλά,
    που με λίγη προσοχή και αύξηση δραστηριότητας σε ό,τι αγαπάς,μπορείς
    να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα και χωρίς τη συνδρομή τους,είμαι σίγουρη.
    Μην τα υπερτιμάς κι αντίστοιχα σε υποτιμάς.Μην το βάζεις κάτω!Έχεις τη δύναμη!

Junior Member
    σιγουρα πρεπει καποια στιγμη ολες μας να απεξαρτιτοποιηθουμε απο τα χαπακια αλλα εγω ακομα τα χρειαζομαι και ισως να ειναι λογικο ακομα με τα κιλα που εχω...οποτε δωστε και σωστε!!!!!

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΩΣ ΕΚΟΛΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΝΤΟΥΚΤΙΛ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΡΕΞΗ ΜΑΛΛΟΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΟ...ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Senior Member
    γεια σου tidekpe. πωπω, ουτε να το προφερω δεν μπορω..που το σκεφτηκες αυτο το nickname βρε?
    τελος παντων. ως παλια, εχω ακουσει αρκετες ιστοριες. σε αλλους εχουν αποτελεσμα, σε αλλους οχι, σε αλλους εχουν φερει υποφερτες και σε αλλους ανυποφερες παρενεργειες.

Αχω ακουσει οτι κοβει μαχαιρι την ορεξη αλλά εγω δεν το εζησα. παρολα αυτα παιρνω εδω και 1,5 χρονο τα χαπια γιατι νου κοβουν τα υπερφαγικα επεισοδια. ακομη και τωρα, οταν ξεχασω να τα παρω ανακαλυπτω οτι εφαγα και εγω δεν ξερω τι εκ των υστερων ενω ολες τις ημερες που τα πινω τρωω σε λογικα πλαισια και τηρω την οποια διαρτοφη θελω να κανω.

ο καθενας ομς κρινει και αποφασιζει. αν θεωρεις οτι το ιδιο αποτελέσμα θα εχεις και χωρις τα χαπια, δεν υπαρχει λογος να τα συνεχιζεις. και να θυμασαι οτι απο μονα τους δεν σε αδυνατιζουν. πρεπει να ακολουθησεις καποια διαιτα. αυτα απλα σε βοηθουν να τη τηρεις

Senior Member
    σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ
    Ν ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Η ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΙΚΑΛ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ. ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΠΡΗΞΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΤΙ ΑΛΛΟ/

Senior Member
    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ... ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΗΡΙΟ ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

Senior Member
    τι να σου πω. ο καθενας εχει και αλλη αποψη. Τι προβλημα εχεις ορμονολογικο?

Page 1 of 2 12 LastLast