Θελω να παρω reductil..please help - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΝΤΕς ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟ. ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ. ΤΕΣΠΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΚΑΛ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ.ΠΑΝΤΩΣ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

Senior Member
    καλε τι ευχαριστεις? ευχαριστηση δικη μου. κι εγω δουλευω και απαντω οποτε κοιταξω. υπαρχει μια ομαδα η cysters που εχουν προβλημα πολυκυστικων οωθηκων. Κι αυτες ειχαν το προβλημα οτι δεν εχαναν με τιποτε κιλα. στις πρωτες σελιδες υπαρχουν εβδομαδιαια προγραμματα. οσες της ομαδας την ακολουθησαν ειδαν θεαματικα αποτελεσματα. αν θελεις ριξε μια ματια. εχεις επιβεβαιωσει οτι δεν εχεις τετοιο προβλημα?
    επισης υπαρχουν διαφορες διαιτες. δοκιμασε οποιες σου κανουν κλικ. εγω ετσι κανω. οτι με βολευει το δοκιμαζω. και πετυχαινει....απλα βαριεμαι και τα παραταω

Senior Member
    Καλξσπέρα είμαι σίγουρη ότι έχουμε αντίθετα ωράρια δουλείάς αλλά όπως και να έχει πραγματικά θέλω να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες θα ψάξω αυτό που είπες στις μπροστινές σελίδες(αν τα καταφέρω να τα βρώ, η άσχετη, ειδάλλως θα ξαναχτυπήσω σήμα για βοήθεια). ΝΑ΄ ΣΑΙ ΚΑΛΑ και ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΣ!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Καλξσπέρα είμαι σίγουρη ότι έχουμε αντίθετα ωράρια δουλείάς αλλά όπως και να έχει πραγματικά θέλω να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες θα ψάξω αυτό που είπες στις μπροστινές σελίδες(αν τα καταφέρω να τα βρώ, η άσχετη, ειδάλλως θα ξαναχτυπήσω σήμα για βοήθεια). ΝΑ΄ ΣΑΙ ΚΑΛΑ και ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΣ!
    tidekpe, δες εδώ σε αυτό το τόπικ, κάτι θα βρείς σίγουρα
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1599

Senior Member
    ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΛΙΛΗ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Senior Member
    εγω παντα πρωινη ειμαι. ευτυχως με καλυψε η λιλυ. ειμαι ασχετη με την τεχνολογια τελικα. δεν ξερω πως να το κανω ουτε αυτο.....

φιλακια κοριτσια

Page 2 of 2 FirstFirst 12