EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 52 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 778
    irenep
    Guest
    να σας ρωτησω κατι; πρεπει με καθε γευμα πχ μεσημεριανο, βραδυνο να τρωμε και σαλατα; καπου ειχε γραψει η λιλικα οτι βοηθα στις καυσεις; δηλαδη αν το βραδυ φαω ενα γιαουρτακι να το συνοδευσω με σαλατα ντοματουλα-αγγουρακι; και αν δεν πειναω τοσο;

Senior Member
    ειρηνη μου τι υψος εχεις και θελεις να φτασεις τα 44 κιλα??? μου φενονται πολυ λιγα!

irenep
    Guest
    με εχετε ρωτησει ΟΛΕΣ!!! σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον απλα κουραστηκα να το γραφω συνεχεια. φανταζομαι θα κουραζονται και οι αλλοι να το διαβαζουν! ειμαι 1,50 . στα 40 θελω να φτασω αλλα ειπα για αρχη να μην αγχωθω και αρχισω παλι τα υπερφαγικα επεισοδια, ας χασω τα πρωτα 4 και βλεπω μετα. μπορει να μου αρεσει και ετσι το σωμα μου και να μην χρειαστει να χασω αλλα. τελος παντων, μηπως ξερεις ζωητσα μου αν τελικα πρεπει να συνοδευονται τα γευματα απο σαλατα;

Senior Member
    δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο. απλα τρωγοντας σαλατα φουσκωνουμε και τρωμε λιγοτερο απο τα υπολοιπα φαγητα. γι αυτο λενε πως καλο να συνοδευει ολα τα γευματα μας!
    μπορεις να φας ενα σκετο γιαουρτακι με ενα φρουτακι για βραδυ. και εγω συνηθως αυτο τρωω!

irenep
    Guest
    ζωητσα μου εχασες τοσα κιλα με την epworth; συγχαρητηρια για την απωλεια τοσων κιλων! θελει πολυ πεισμα.

Senior Member
    οχι εκανα επεμβαση ειχα πολλα κιλα να χασω πλεον και δεν μπορουσα να κανω αλλο διαιτα!
    απλα προσπαθω να ακολουω τωρα ενα φυσιολογικο διαιτολογιο.. λοφω επεμβασεις τρωω λιγο ετσι και αλλιως

Senior Member
    Originally posted by irenep
    να σας ρωτησω κατι; πρεπει με καθε γευμα πχ μεσημεριανο, βραδυνο να τρωμε και σαλατα; καπου ειχε γραψει η λιλικα οτι βοηθα στις καυσεις; δηλαδη αν το βραδυ φαω ενα γιαουρτακι να το συνοδευσω με σαλατα ντοματουλα-αγγουρακι; και αν δεν πειναω τοσο;
    οτι βοηθάει, βοηθάει, όμως με το γιαουρτάκι δεν υπάρχει πρόβλημα, ταιριάζει πολύ και το φρουτάκι.
    Αυτό το είπα για τα κυρίως γεύματα, με κρέας ,ψάρι κ.λ.π. που πράγματι χρειάζονται σαλάτα για καύσεις και καλή λειτουργία του πεπτικού μας.

Senior Member
    Και όπως αναμενόταν, την έκατσα τη βαρκούλα μου σήμερα:P

1) γιαούρτι+μηλο+μπανάνα

2) ακτινίδιο+3 ξερά βερύκοκα

3) ψάρι +χόρτα+ 2 ποτηράκια κρασί + 2 σφηνάκια λιμοντσέλο

4) 2 μελομακάρονα

5) 1 φέτα ψωμί μαύρο με ταχίνι και μέλι

Αύριο που φιάχνω κουραμπιέδες τι κάνουμε οεο??

Δε θα κάνω ελεύθερο για αυτή την εβδομάδα μαλλον....

Senior Member
    γεια κ απο μενα ..σημερα δεν μπηκα καθολου...ας κανω τωρα το απολογισμο
    κουλουρι,χυμος
    μακαρονια, μπροκολο, λιπτον λινεα ροδακινο
    μπανανα ,μανταρινι
    μοσχαρισιο φιλετο ,μαρουλι ,2 ροδελες μελιτζανες ψητες,1 μανιταρι ψητο ,λιγο τυροσαλατα ,2 ποτηρακια τσιπουρο (ημουν σε τραπεζι κ πανω του υπηρχαν της παναγιας τα ματια...νομιζω ομως οτι τα πηγα καλα κ το πιο σημαντικο δεν λιμπιστηκα τις σοκολατινες ,τα τριγωνακια,τα σοκολατενια μελομακαρονα,κ το ακρως σημαντικο????? το οικογενειακο προφιτερολ...που σε αλλη φαση θα το χα βαλει κατω...κ θα ειχε αναστεναξει)

1,5 ωρα περπατημα κ πολυς χορος... νερο ομως παλι λιγο...

Senior Member
    γεια σας κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε καλά...έίμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι το πρώτο ΣΚ
    που δεν έφαγα ότι κινείται...
    ζυγίστηκα πριν λίγο και με έδειξε 73,7 άρα εάν ζυγιστώ το πρωί θα είμαι λίγο πιο κάτω..
    σήμερα έφαγα..
    πρωί πίτα σουβλακίου ολικής με μελάκι
    μετά απο 3 και ωρίτσες μπανάνα γάλα
    μεσημεριανό φασολάκια λαδερά που είχαν και πατάτες (μαγείρεψε ο καλός μου)+1 πίτα σουβλ.ολικής
    και βράδι λέω να φάω πάλι φασολάκια χωρίς πατατούλες με τυράκι αυτή τη φορά...
    και θα πω πάλι το κλασικό βρε λες??

Senior Member
    Γειά σας κι από μένα!! Μπράβο κορίτσια που κρατηθήκατε !
    Κι εγώ φοβόμουν πάρα πολύ σήμερα, λόγω κουραμπιεδοπαρασκευής,
    αλλά τα κατάφερα !
    Δεν έκανα ελεύθερο γεύμα, τα αφήνω όλα για Χριστούγεννα και παραμονή.

Λοιπόν σήμερα έφαγα:

1) 1/2 λίτρο άπαχο γάλα, σιγα σιγά με το καλαμάκι,
    καφέ εσπρέσο σκέτο, και μετά πράσινο τσάι

2) μήλο, 2 μανταρίνια

3) φακές σαλάτα , να ξεφύγουμε λίγο από τη σούπα, μπρόκολο σαλάτα, μανιτάρια ψητά στη σχάρα

4) γιαούρτι μικρό

5) 1 καλαμάκι κοτόπουλο, ντοματοσαλάτα

περπάτημα πάρα πολύ γρήγορο 30' , 45 λεπτά διάδρομο
    1,5 ώρα βόλτα στα μαγαζιά :P,( γιατί δε πιάνεται? ξεποδαριάστηκα!)
    πάνω από 10 ποτήρια νερό

Ελπίζω στα καλύτερα, για όλες μας

Senior Member
    καλημέρα...σήμερα ζυγίστηκα 72,9...γιούπι....
    βρε λες;;;;;

Senior Member
    σε εμενα κοριτσια δεν πιανει. εχθες ζυγιστηκα 86,3 και απογοητευτηκα. κατι μαλλον δεν κανω καλα ή απλα δεν μου ταιριαζει. προς το παρων μια απλη συντηρηση και απο μεθεπομενη εβδομαδα θα αρχισω τη διαιτα της πεταλουδιτσας που μου ειχε κατσει καλα τον μαιο....

Senior Member
    η διαιτα τη πεταλουδίτσα barb μου ποια είναι;

Senior Member
    την ειχε γραψει μια με ψευδονυμο πεταλουδιτσα Pink butterfly αν θυμαμαι καλα τον μαιο 2009. λιγο αυστηρη αλλά μου ειχε καθισει καλα. θα τη βρω και θα σου πω

Page 16 of 52 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast