EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 52 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 778
    Senior Member
    Kαι ποιός δεν είναι αγάπη μου? δε θα είμαστε εδώ αν τρώγαμε φυσιολογικά δεν είναι έτσι?
    Κι εγώ το φοβόμουν αλλά είπα ας το κάνω για καμιά 10ριά μέρες και θα δούμε (έκανα WW τότε και έχασα 1 κιλο
    σε 1,5 μήνα).
    Ξεκινώ αυτήν εδώ και τη πρώτη εβδομάδα έχασα 1,5 κιλό. Δε ξέρω τι να σου πώ. Εγώ θα κάνω το πρώτο 40ήμερο
    όπως το λέει, για να δούμε τι θα δούμε...

Πάντως τα παιδιά που μου την έδωσαν έχουν χάσει τρομερά πολλά κιλά και πολύ άνετα!
    Όσο για τα μακαρόνια, μη το φοβάσαι καθόλου, κάνε σαλτσούλα με ντομάτα κ.λ.π. και διάφορα λαχανικά
    και φάε και ψωμάκι στη σάλτσα! χτύπα και τη σοκολατίτσα σου και άσε 4 ώρες για να φάς το επόμενο γέυμα.
    Δε θα συμβει τίποτα κακό, για δε τις πατάτες χωρίς τύψεις, θα θέλεις κάθε μέρα! Κι αν φάς και σαλάτα αρκετή
    ξεφουσκώνεις και λύνεις και τα θέματα του πεπτικού σου.

Senior Member
    συγνωμη που επεμβαινω κιολας αλλα θελω να πω κατι
    καθε διατροφικο μοντελο βασιζεται στο αρχαιο ρητο παν μετρον αριστο,
    η καταναλωση μεγαλων ποσοτητων απο συγκεκριμενες τροφες μπορει να λειτουργησει στην απωλεια αρχικα κυριως για αυτους που εχουν πολλα κιλα να χασουν, αλλα μετα δεν δινει τα ιδια καλα αποτελεσματα.
    ακομα και στην ατκινς που υποτιθεται οτι οι ποσοτητες ειναι απεριοριστες καλο ειναι να μην υπερβαινουμε τις 1600 θερμιδες γιατι η απωλεια μετα θα ειναι παρα πολυ μικρη,
    σαν εμπειρια εχω να καταθεσω πως τρωγοντας μεγαλες ποσοτητες μπορει να οδηγησει σε αποτυχημενα αποτελεσματα αφου σταματησεις την διαιτα και αρχισεις την συντηρηση.
    το στομαχι ειναι μυς, καλο ειναι να τον συνηθισουμε να τρωει λιγο ετσι ωστε να μην ανοιγει πολυ,
    ξερω πως ειναι πολυ δυσκολο αλλα χωρις πεινα κιλα δεν φευγουν,
    αυτο ειναι το μονο δεδομενο υστερα απο 15 και βαλε χρονια στις διαιτες..........
    προσωπικα και εγω κυνηγουσα διαιτες στις οποιες ετρωγα μεγαλες ποσοτητες και ηταν οι μονες που μπορουσα να κρατησω αρκετο διαστημα, δυστυχως ομως κατεληξα στη εγχειρηση.........
    σας τα λεω αυτα γιατι αν δεν κανω λαθος ειστε μικρα κοριτσια με λιγα κιλα για χασιμο, μην καταστρεφεται τον οργανισμο σας.

Senior Member
    εγώ ξέρω ότι επειδή στερούμαι τόσα χρόνια έχω σκαμπανεβάσματα στα κιλά..
    και διατροφές και διαιτολόγο και πάλι τα ίδια κιλά...
    με αυτή δεν στερούμαι τίποτα (πράγμα που με απελευθερώνει γιατι νιώθω ότι δεν κάνω δίαιτα)
    και τρωω μέχρι να χορτάσω...κάθε άνθρωπος επιλέγει την διατροφή που του ταιριάζει..

Senior Member
    ζωη εχεις δικιο και εγω δεν μιλαω για στερηση, αλλα για την τηρηση του μετρου,
    το οτι τρως μεχρι να χορτασεις ειναι δεκτο, το θεμα ειναι πως καλο ειναι να αφηνουμε και λιγο χωρο αδειο στο στομαχακι μας,
    να μην το παρακανουμε αυτο θελω να πω
    δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.............

Senior Member
    Εσύ Ζωή πόσο καιρό την κάνεις και τι αποτελέσματα βλέπεις? Ή είναι ακόμα νωρίς?

Senior Member
    ξέρω τί λες βασια μου αλλά σου είπα καθένας βρίσκει τί του ταιριάζει...
    και εάν μπορούσα να κάνω καλό control ατη διατροφή μου δεν θα έγραφα εδώ.....
    λιντα μου κάνω λίγο καιρό την διατροφή αυτή αλλά νιώθω πολύ καλά

Senior Member
    Originally posted by basia
    ζωη εχεις δικιο και εγω δεν μιλαω για στερηση, αλλα για την τηρηση του μετρου,
    το οτι τρως μεχρι να χορτασεις ειναι δεκτο, το θεμα ειναι πως καλο ειναι να αφηνουμε και λιγο χωρο αδειο στο στομαχακι μας,
    να μην το παρακανουμε αυτο θελω να πω
    δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.............
    σίγουρα αυτό είναι σωστό, για ρίξε όμως μια ματιά σε αυτά που έφαγα χθές π.χ. που είναι η υπερβολή? δεν έχω μετρήσει θερμίδεςαλλά δε μπορούσα και να φάω περισσότερο ήμουν πλήρης.
    ʼλλωστε είπαμε, πόσο βραστο κοτόπουλο η ψάρι και να φάς πια? και πόσο θα σε παχύνει αυτό?
    Όσο για τα μακαρόνια, το είπα και παραπάνω , ακόμη και η ww τα έχει ελεύθερα, τα νερόβραστα έτσι?
    Ένα κιλο ωμά αν τα βράσεις είναι 3500 περίπου θερμίδες.
    Ε δε μπορείς να τα φάς με τίποτα όμως!
    Οκ αν αρχίσεις τις καρμπονάρες, εντάξει .
    Όσο για τη μέτρια κατανάλωση σοκολάτας, και οι διαιτολόγοι στο δίνουν πιά, εμένα ενας παλιά μου είχε ένα γλυκό την εβδομάδα και κανένα μικρό μαύρο σοκολατάκι 3 φορές την εβδομάδα.
    Εντάξει βρε παιδιά, δε την έφιαξα εγώ τη δίαιτα, κι εμένα κάποιος μου την έδωσε, αφού είδα τα αποτελέσματα, σε εκείνον και στη φίλη του, και μετά σε εμένα.
    Ούτε την παντρεύομαι, θα την κάνω όσο είναι ο α' κύκλος και μετά βλέπω.

Junior Member
    Κατ αρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση συμπαράσταση!!Εγώ θα ήθελα να πώ από την πλευρά μου ότι είναι αλήθεια οτι τα νερόβραστα δεν παχαίνουν ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες!Νομίζω όμως οτι γενικά πρέπει να κρατάμε ένα μέτρο όσον αφορά την πρόσληψη θερμίδων.Εντάξει αν είναι να φάμε πολύ πάντως καλύτερα να φάμε ποσότητα μακαρόνια με σαλτσούλα παρά 1 κιλό πανσέτες!!Ευχαριστώ και πάλι!

Senior Member
    Κ επιμενω πως κ μου χει ξεφυγει εμενα αυτη η διαιτα????? Μαλλον δεν εχει φτασει στον Έβρο ακομη...ειναι σαν τη διαφημιση του κονεξ με τα γαιδουρια....Γι αυτο λεω να κανω μια δοκιμη κ οτι βρεξει ας κατεβασει....Αλλωστε μια ζωη στις δοκιμες ειμαστε..μια πανω μια κατω μικρο το κακο...Ρε κοριτσια σοκολατες διαβαζω..ας ειναι κ κουβερτουρα οπως διαβασα πιο πανω δενμε χαλαει καθολου...σοκολατα να ναι κ οτι να ναι...βλεπετε ειναι κ υποκαταστατο κ τωρα τελευταια μου χρειαζεται

Senior Member
    Σίγουρα miat, το είπαμε αυτό, εξάλλου και τα κρεατικά μας πρέπει να είναι άπαχα, άρα οι πανσέτες
    αποκλείονται γιατί είναι γεμάτες λίπος.
    Όμως 1-2 φέτες καλοψημένο φιλέτο, η ψάρι, η κοτόπουλο χωρίς πέτσα με λαχανικά για να γινονται
    και οι καύσεις, όχι δε πρόκειται ποτέ να μας παχύνει.

Αυτή η δίαιτα δε σου λέει "ξέσκισέ τα όλα!", σου λέει απλά:

"κάνε όλα αυτά που ήδη γνωρίζουμε όλοι περι διατροφής, αλλά μη ζυγίζεις, μη πιέζεσαι, γιατί από
    αυτά που σου έχω ελεύθερα δε παχαίνεις"

Senior Member
    μπράβο λιλυ..

Senior Member
    καλημερα κοριτσια..
    εχω μπερδευτει..
    τελικα λειτουργουν οι συνδιασμοι τροφων οι οχι?
    αλλοι λενε πως βοηθανε να γινονται σωστα οι καυσεις οταν προσεχουμε τους συνδιασμους.. αλλοι λενε πως δεν ισχυει κατι τετοιο....

παντως λεω να το κρατησω για ενα διαστημα αυτο το συστημα.. χθες ας πουμε που το εκανα ... ( το βραδυ διαβασα οτι δεν υπαρχουν συνδιασμοι σε ενα αρθρο) παρατηρησα οτι με βοηθησε στο να τρωω λιγοτερο.. μιας και το απογευμα ειχα φαει μπαρα δημητριακων και το βραδυ ηθελα να φαω γιουρτακι με φρουτο.. ετσι περιμενα να περασουν οι 4 ωρες χωρις ενδιαμεσα να τσιμπολογησω κατι.. γιατι αν το εκανα θα επρεπε να μετρησω απο εκεινη τη στιγμη και μετα τις 4 ωρες..

Senior Member
    βεβαια τωρα που το σκεφτομαι.. θα μπορουσα ενδιαμεσα να φαω κανενα φρουτακι μιας και συνδιαζεται και με τις δυο ομαδες...
    χμ που θα παει θα το μαθω το συστημα

και μιας και αναβαλω συνεχεια το θεμα γυμναστηριο πηρα ενα βηματομετρητη... για να εχω σαν στοχο καθε μερα να κανω συγκεκριμενο αριθμο βηματων.. διαβασα επεισης σε ενα αρθρο πως ειναι ενα καλο κολπακι αυτο για εκγυμναση... για να δουμε!! ξεκινας με συγκεκριμενο αριθμο βηματων και βδομαδα βδομαδα το αυξανεις και απο λιγο..( και στο γυμανστηριο εξαλλου διαδρομο θα εκανα και θα εσταζα 50? το μηνα) ... ειπα λοιπον μουσικουλα στα αυτια.. βηματομετρητη στην τσεπη.. αθλητικο συνολακι... και εξω να παρω τους δρομους σαν την τρελη χαχαχα

Senior Member
    Mπράβο,Ζωήτσα μου!Μόνο μην ξεχνάς τα καλά αθλητικά παπούτσια
    με αερόσολα για τους κραδασμούς!Καλές Βολοβολτούλες,κουκλί μου!

Senior Member
    Ζωητσα αν ειναι να δινεις 50 μονο για να κανεις διαδρομο στο γυμναστηριο....δινε 50 κ παρε εναν με δοσεις κ εχε τον στο σπιτακι σου...αρκει βεβαια να μην καταληξει κρεμαστρα οπως οι περισσοτεροι....Αν κ βεβαια οι Βολοβολτουλες που λεει κ η ναντιν ειναι οτι καλυτερο...Πρεπει κ γω να αρχισω τις δικες μου βολτουλες...αλλα ρε κοριτσια πολυ κρυο...

Page 2 of 52 FirstFirst 123412 ... LastLast