Results 346 to 360 of 778
-
10-01-2010, 01:28 #346
Το ένα φέρνει τάλλο, και έτσι χάλασα και τη σημερινή ημέρα,
σταματάω όμως τη γκρίνια γιατί δε βγάζει πουθενά.
Καιρό είχα να το πάθω αυτό το βραδυνό!
Εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι, ξαφνικά νάτο το παραστράτημα βραδυάτικα.
Επινα καφέ με τη φίλη μου στο σπίτι της, και είχε την έμπνευση να μαγειρέψει μακαρονάδα,
πως στο καλό έφαγα μακαρόνια με κιμά και ήπια και μπύρα , να μη πω ούτε που το κατάλαβα
γιατί θα είμαι για γέλια. Το θέμα είναι οτι το έφαγα και πάμε γι'αλλα τωρα, α ναι ξέχασα, και μισό
κομμάτι μανιταρόπιτα με τα τυράκια της και τα όλα της . Ακόμη μια λάθος ημέρα.
Δε με πάει αυτός ο χρόνος, μέχρι και την Πρωτοχρονιά, πήγαινα τέλεια , τι έπαθα τις τελευταίες μέρες , δε μπορώ να φανταστώ.
Καλό βράδυ κορίτσια, αύριο όλα θα πάνε καλύτερα
ή μάλλον "ίσως αύριο όλα να είναι καλύτερα" όπως λέει ο ποιητής...
- 10-01-2010, 01:53 #347
Μην αγχωνεσαι Lily και οι παρασπονδιες στο προγραμμα ειναι. Οσο για τον καινουριο χρονο μη μασας μια χαρα θα σου παει αρκει να το θελεις εσυ, ολα στο μυαλο μας ειναι!
10-01-2010, 10:46 #348
Καλημέρα μας ! Τι μου κάνετε?
Εγώ ξύπνησα νωρίς, πάω βολτούλα για παραλιακό καφεδάκι , ευκαιρία και για λίγο περπάτημα
να ξεμουδιάσω αλλά και να ισοφαρίσω τη χθεσινή μακαρονάδα!
Να μου είσαστε καλά , χαλαρές και ευχαριστημένες
φιλιά
gkate>
σ'ευχαριστώ για την ενθάρυνση, σίγουρα έχεις δίκιο, και το υπερβολικό ντρεσσάρισμα στον εαυτό μας
μόνο κακό μπορεί να μας κάνει....
έπεσα σε σφάλμα, ε και λοιπόν? σήμερα είναι μια άλλη μέρα!
Καλημέρα!
10-01-2010, 11:28 #349
Κι εγώ την πάτησα χτες αλλά με την κουβερτούρα.
Αντί να φάω 3 κομματάκια που έπρεπε έφαγα 6.
Πάντως μου αρέσει πολύ αυτή η δίαιτα γιατι δεν νιώθω ποτέ ιδιαίτερα πεινασμένη.
Και επειδή μου αρέσουν πολύ οι σούπες ,σε φουσκώνουν και δεν θες και ιδιαίτερα κάτι άλλο
Καλή συνέχεια σε όλες και ευχαριστώ που υπάρχετε.
10-01-2010, 15:52 #350
ε δε πειραζει ...θα προσπαθησεις ξανα..μη σε ριχνει αυτο...Μη ξεχνας να πινεις πολυ νερο κ ας μη διψας!!!!!!!
10-01-2010, 17:27 #351
EPWOR
10-01-2010, 17:41 #352
Γεια σας, ειμαι καινουργια στην παρεα, σας διαβαζω ολο το μεσημερι και σας συγχαιρω για την προσπαθεια που κανετε. Επισης μεσα απο τα λεγομενα σας ψαχνω να μου να δωσω απαντηση στο αν αξιζει τον κοπο να ξεκινησω να προσπαθω για κατι που για την ωρα μου φαινεται πραγματικα βουνο (ειναι που πρεπει να χασω τουλαχιστον 20 κιλα για να ξαναβρω τον εαυτο μου).
Εχω την εξης απορια σχετικα με τις ομαδες τροφων:τα δημητριακα, κουακερ,βρωμη κτλ δεν ανηκουν στην ομαδα των υδατανθρακων? Γιατι εδω την βλεπω στην ομαδα τον αμυλων. Μια φιλη μου που ειχε παρει την συγκεκριμενη διατροφη απο γιατρο, της ειχε τα δημητριακα στην α ομαδα με τους υδατανθρακες. Συνεπως επιτρεποταν να φαει δημητριακα πχ μαζι με γαλα.
Περιμενω απαντηση σας κοριτσια...να ειστε ολες καλα.
10-01-2010, 19:42 #353
Λοιπον kitty οπως βλεπεις δεν εισαι η μονη που θελει να χασει εικοσι κιλα (το αποδεικνυει το τικερακι μου)ομως πιστευω οτι πραγματικα αξιζει τον κοπο και οσο θα συνεχιζεις την προσπαθεια και θα ανακαλυπτεις οτι εχεις τη δυναμη να τα καταφερεις τοσο θα συνεχιζεις την προσπαθεια. Το πιο δυσκολο απ'ολα ειναι να κρατηθεις τις πρωτες 10-20 μερες απο κει και περα ολα θα παρουν το δρομο τους. Ασε που η σκεψη οτι θα ξαναμπεις σ'εκεινο το παλιο ξεχασμενο τζιν που εχεις στη ντουλαπα ειναι αρκετα δελεαστικη!Η το οτι το προσωπο σου θα ξεπριστει και θα επανελθει στα φυσιολογικα (αυτο που βλεπεις σε παλιες φωτογραφιες και σκεφτεσαι "Πω πω ποσο ωραια ημουν τοτε"),για ολα αυτα λοιπον πιστευω οτι αξιζει τον κοπο, τουλαχιστον σε μενα ετσι λειτουργει και παιρνω θαρρος. Τωρα οσο για τα δημητριακα θεωρω οτι ανηκουν στους υδατανθρακες, ομως μπορει να κανω και λαθος. Α, παρεπιμπτοντοντως καλως ηρθες στην παρεα μας!
10-01-2010, 20:02 #354
Γεια σας
Ηρθα κ εγω να γίνουμε πολλες!!!! Ξεκίνησα κ εγω από σήμερα και θέλω να χάσω 15 κιλα? Προσπαθώ 8 χρονια να τα χάσω αλλα τπτ? !!! Αλλα αυτή τη φορά θα τα καταφέρω!!! ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ
( ʼντε γιατί κουράστηκα να τα κουβαλώ μαζί μου κάθε μέρα ? η μέση μου και τα πόδια μου μου κάνουν παράπονα? :P)
10-01-2010, 20:14 #355
Καλώς τα κορίτσια! Χαίρομαι να έχουμε καινούργια παρεούλα!
Εύχομαι σε όλες
καλή επιτυχία, που σίγουρα όταν είμαστε όλοι μαζί είναι πιο εύκολο να έρθει!
Ξεκινάμε δυναμικά λοιπόν όλες μαζί, και με όλα τα κορίτσια που ήδη είναι στη παρεούλα μας.
kitty μου σχετικά με την ερώτηση που έκανες, σίγουρα τα δημητριακά πρωινού είναι υδατάνθρακες
με τη ευρεία έννοια, όμως είναι αμυλούχοι υδατάνθρακες, και για αυτό το λόγο οι δημιουργοί της διατροφής
αυτής κρίνουν οτι δεν πρέπει να συνδυάζονται με πρωτείνες (γάλα).
Αν ήταν έτσι γιατί vα μη τρώγαμε μακαρόνια με τυρί ή κρέας? Απλά γιατί κατ'αυτούς ο συνδυασμός αυτός
δημιουργεί ενώσεις που συγκεντρώνουν λίπος.
Ενώ μακαρνόνια με σάλτσα μπορούμε να φάμε άφθονα,και να χάνουμε βάρος, όπως και όλα τα δημητριακά μόνα τους.
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
Καλή αρχή και καλή επιτυχία!
φιλιά σε όλες
10-01-2010, 20:19 #356
Originally posted by φοβαμαι
Κι εγώ την πάτησα χτες αλλά με την κουβερτούρα.
Αντί να φάω 3 κομματάκια που έπρεπε έφαγα 6.
Πάντως μου αρέσει πολύ αυτή η δίαιτα γιατι δεν νιώθω ποτέ ιδιαίτερα πεινασμένη.
Και επειδή μου αρέσουν πολύ οι σούπες ,σε φουσκώνουν και δεν θες και ιδιαίτερα κάτι άλλο
Καλή συνέχεια σε όλες και ευχαριστώ που υπάρχετε.
Όμως αν φάς λίγο περισσότερο συνδυασμένη σωστά, δεν έγινε και τίποτα που θα σε φέρει προς τα πίσω, μην ανησυχείς.
Απλά φρόντισε να μη συμβαίνει κάθε φορά αυτό , να περιορίζεσαι δηλαδή στη μισή πλάκα (περίπου 50 γραμ.)
να είσαι καλά, (και να μη φοβάσαι τίποτα)
φιλιά
10-01-2010, 20:28 #357
Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας. Κι εσυ Lily μου με βοηθησες αρκετα. Νομιζω οτι θα την κανω την προσπαθεια και οτι γινει. Και ελπιζω κατι ουσιαστικο να γινει αυτη τη φορα.
Εχεις δικιο gkate ειναι πολυ ωραια να σκεφτομαι οτι ισως ξαναμπω στο παλιο μου τζιν, οπως και σε πολλα αλλα παλια μου ρουχα, αλλα εχω και ενα κολλημα με τα γλυκα το οποιο πρεπει να ξεπερασω γιατι διαφορετικα δεν θα υπαρξει κανενα αποτελεσμα.
Ομως κοριτσια σας θεωρω συμπαραστατες μου σ΄αυτο το νεο εγχειριμα. Λετε κατι να αλλαξει?....
10-01-2010, 20:45 #358
Αν το θέλεις θα αλλάξει... !!!
Ο αδερφος μου έχασε 40 κιλα σε 1 χρονο... κ δεν τα έχει ξαναπάρει εδω και 3 χρονια, ούτε ένα γραμμαριο!!!
(τα 15 του τα συμαζεψα εγω ...μην φυγουν απο την οικογένεια!!) Κ αυτο με σωστή διατροφη και μπολικη γυμναστικη!!! Ε για να πουμε την αλήθεια ζορίστηκε λιγάκι στην αρχη αλλα συνήθισε .... Και όλα αυτα γιατι ήθελε
10-01-2010, 22:47 #359
athina, πολύ ανεβασμένη σε βρίσκω και μου φαίνεται θα γράψουμε τρελλές επιτυχίες,
Μπράβο κορίτσι μου, έλα να τα τσακίσουμε τα παλιοκιλά!
10-01-2010, 23:20 #360
Lily ποσο διαστημα κανεις την συγκεκριμενη διατροφη και ποσα κιλα εχεις χασει συνολικα με αυτο το προγραμμα?
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία