Results 391 to 405 of 778
-
14-01-2010, 01:57 #391
θα σου πώ Κίττυ μου αστειεύσαι? αύριο θα σου πώ.
Λοιπόν γλυκούλες, ας γράψω τι έφαγα αφού καμιά σας δε γράφει,
αν είναι πέστε μου να μη γράφω μόνη μου , ετσι?
1) 3 ελιοπιτάκια (τα τελευταία)
2)γιαούρτι,μήλο, 3 ,μανταρίνια
3) 1 τόστ μαύρο ψωμί , μελι,ταχίνι
4) κοτόπουλο φιλέτο , σαλάτα μαρούλι,λιαστή ντομάτα,μπαλσάμικο
Αυτά! επίσης πάει το παλιοκιλο το 1.300, είμαι πάλι 70, Ζήτω!!!
φιλιά πολλά, καληνύχτα
- 14-01-2010, 02:22 #392
Γεια σας και απο μενα! Ακολουθω αυτες τις λιγες μερες τη διαιτα αυτη και αυριο θα ζυγιστω. Νιωθω ηδη να εχω ξεφουσκωσει αλλα αυριο θα δειξει. Για παραδειγμα σημερα εφαγα τα εξης:
πρωι: 3 φετες ψωμι με μαρμελαδα φραουλα, καφες με λιγη ζαχαρη
δεκατιανο: 1 χυμο πορτοκαλι
μεσημερι (μετα απο 3.30 ωρες) : τονο σε λαδι,τυρι κιτρινο, μαρουλι με λαδι και ξυδι
βραδυ: (μετα απο 5 ωρες): 1 τζιαπατα με πατατες τηγανητες και σαλατα ρωσικη (εφαγα απ εξω και ηταν ο μονος συνδυασμος που μπορεσα να σκεφτω) και 1 ποτηρι κρασι.
τα κανω καλα η η ρωσικη ηταν φαουλ? Παντως δεν πειναω μεχρι στιγμης,ειδομεν! Καλη συνεχεια σε ολες σας!
14-01-2010, 08:36 #393
καλημέρα σε όλες...μου είστε καλά;
Αύριο ζύγισμα και ενημέρωση ε;
Εγώ εχθές..
Ελιοψωμάκια ala barb με ελιές πιπεριές και μανιτάρια
μισό λιτρο γάλα 2% και μπανάνα
ομελέτα (σε 1 κουταλιά λάδι στο τεφάλ) με πιπεριές κρεμμύδια ντοματα μανιτάρια
βραδυ παξιμαδάκια με ντοματουλα και ελίτσες...
ήμουν καλό παιδί ε;
αντε αύριο όλες εδώ παρουσίες ΕΕ;;
14-01-2010, 10:30 #394
καλε, ολες οι μαγειρισσες εδω μαζευτηκαμε?
καλημερα σε ολες.
τα ελιοπιτακια μου βλεπω κανουν θραυση. η παραλλαγη σου hellokitty μου θα δοκιμαστει σημερα καθοτι εφαγα κι εγω το τελευταιο μου πιτακι και ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθω καθως εχω μια μανια για γλυκα αυτες τις μερες.
εγω μεχρι και σημερα δεν ημουν καλο παιδι ουτε αριστος μαθητης σε αντιθεση με εσας αλλά με εχει πιασει η βουλιμια μου και θελω να τρωω οτι βλεπω. καθε μερα, μεχρι να βρεθω στο σπιτι κανω την διατροφη και μολις φτασω εκει, οτι βλεπω το τρωω. εχθες εκανα και ενα ρεβανι ονειρο σε τετραγωνο ταψι να στειλω στη πεθερα και μαμα που θα γιορταζουν κυριακη (αντωνηδες και οι 2 παππουδες οπως και ο γιος. α, και ελενες οι γιαγιαδες και η κορη.....δεν μαλωσαμε καθολου για τα ονοματα!!!!
14-01-2010, 10:38 #395
-- >
<--
Παει κ το 2ρο κιλο !!!!!!
Αυτές τις μέρες κατέβασα....
1 ψωμί ολικής+1 κοθτ μέλι
10 δαμάσκινα
Μακαρόνια με σάλτσα ντοματας (2πλι δόση ...! ήταν νόστημα τα ατιμα)
2 κομματάκια σοκοκάλας υγείας
------------------------
1 φέτα ολικής +1 κουταλια μελι + 1 πορτοκαλι
Πατάτες φουρνου ( 2πλι δόση... κ αυτο ήταν νοστιμο ...) + 2 φέτες ψωμί
καμια 25ρια δαμασκινα ... ... ...
Ελα να πεφτουν τα κιλα.............................
14-01-2010, 12:04 #396
1 ψωμί ολικής+1 κοθτ μέλι αθηνούλα όλόκληρη φραντζόλα ψωμί και 1 κουτί μέλι
εννοείς..;;;εάν ναι σωστή!!!
14-01-2010, 12:13 #397
Μάλλον μια κουταλιά εννοεί - κουτ.
14-01-2010, 12:14 #398
1 ψωμακι του τοστ εννοω κ μια κουταλια
14-01-2010, 12:37 #399
XAXAXAAXAX OK
14-01-2010, 13:53 #400
εεε τότε δεν είσαι σωστή...
πλάκα πλάκα την Τρίτη έφαγα σε 1 μέρα σχεδόν 1 πακέτο μακαρόνια...
14-01-2010, 14:45 #401
Είχα ένα δίλλημα ... να εμφανιστώ, ή να μην εμφανιστώ?
Διάβασα τις 16 σελίδες του τόπικ, και όλο "γλυκούλες μου", "αγάπες μου", "κοριτσάρες μου", "έχω περίοδο" ....
Οπότε έλεγα "αν εμφανιστώ, ή θα πρέπει τα κορίτσια να αλλάξουν προσφωνήσεις, ή ..... υπάρχει ο κίνδυνος να συνηθίσω και να αρχίσω να απαντάω κι εγώ όταν ακούω "κοριτσάρες μου" ... μωρέ λετε να μου μείνει κανά κουσούρι? :P
Χαίρομαι που είμαι κι εγώ στην παρέα σας, κοριτσάρες. Ξεκίνησα, όπως έγραψε και η Νεκταρία μου, απο προχθές Δευτέρα 11 του μηνού. Προς το παρόν προσπαθώ να καταφέρω να μάθω τι πάει με τι, και τι δεν επιτρέπεται με τι.
Δεν θα σας γράφω τι τρώω κάθε μέρα, για να μην ... .τρομάζετε !!! Αυτήν την εβδομάδα θα τρώω αρκετά σε ποσότητα, και απο βδομάδα θα αρχίσω να μειώνω. Πχ, χθες πρωί στις 8, 3 κουλούρια (δεν λέω "Θεσσαλονίκης" ... εννοείται). Σήμερα έφαγα ΜΟΝΟ 2 (!) και το τρίτο το έφαγα κατά τις 11. Τώρα που σας γράφω έφαγα 2 πορτοκάλια.
Τέλος πάντων, με "δυσαρεστεί" κάπως που σας βλέπω οτι είστε κάπως επιρρεπείς στις .... αμαρτίες.
Κορίτσια, κάνουμε διατροφή ή παίζουμε? Θέλουμε να χάσουμε κιλά ή όχι. Για να βλέπω λίγη αυτοσυγκράτηση !
Κάποιες φέρετε βαριά ευθύνη (καλά, μην τρομάζετε). Μας βάλατε στο λούκι και τώρα αρχίσατε τις αδυναμίες? Αντε πάμε γερά !!!!
Κράτα με, να σε κρατώ, να ανεβούμε το βουνό. Κάπως έτσι δεν λέει?
Ξεκίνησα από 125. Αϊντε να διούμε που θα φτάσω?
Α, και ένα υστερόγραφο. Υπάρχει κανένα βιβλίο, ελληνικό ή αγγλικό, σχετικά με την διατροφή αυτή?
ΑΑΑΑ και κάτι τελευταίο - δικαιούμαι το πρώτο μου ποστ να είναι μεγάλο και ασυνάρτητο ε?
Το πρόβλημα μου είναι ο καφές, και συγκεκριμένα η ζάχαρη. Πίνω από 3 έως 5 καφέδες την μέρα, με 2 κουταλιές ζάχαρη σε κάθε καφέ.
Τι κάνω?
14-01-2010, 15:01 #402
γεια σου φίλε σποτ..
ελπίζω να σε βοηθήσει η διατροφή τώρα για βιβλίο όχι δεν ξέρω το Λιλάκι
τα ξέρει αυτά...εάν και δεν νομίζω...
Φίλε μπορείς να γράφεις τί τρώως δεν τρομάζουμε...εάν άλλωστε τρομάζαμε
από τις μεγάλες ποσότητες δεν θα είμασταν εδώ...
Καλή επιτυχία
14-01-2010, 15:18 #403
βρε σποτ, με τετοια γυναικα και φοβασαι μηπως σου μεινει κουσουρι?
θα προσπαθησουμε να αλλαξουμε προσφωνησεις λοιπον αλλά εσυ μη πτοεισαι. οσο για τις αμαρτιες, εγω ειμαι η νουμερο 1 αμαρτωλη που κανω συνεχεια διαιτα, καθε δευτερα αρχιζω, καθε μεσημερι δευτερας αντε απογευμα τη χαλαω, επισης ειμαι και ο τενζερης νουμερο 2 με καπακι το νεκταρινι σου λογω μαγειρικων αδυναμιων επισης ξεσηκωνω ολο το κοσμο για οτιδιποτε και εγω τα περαταω κλπ, κλπ.
σημερα ομως δεν εφαγα τα 3 γλυκα που με κερασαν. ειμαι σε καλο δρομο μεχρι να παω σπιτι...
14-01-2010, 17:15 #404
Γεια σας κοριτσια...και αγορι φυσικα...μην παρεξηγηθω με το νεο μελος.
Λοιπον σας εχω μια συνταγουλα για σως για ολα τα ψητα κρεατακια (κοτοπουλο, μπριζολα, μπιφτεκι), μουρλια.
Μου την εδωσε μια φιλη η οποια παλιοτερα επαιρνε διατροφη απο τα bodyline.
Τσιγαριζουμε σε μια κουταλια λαδι λιγο σκορδο, προσθετουμε ψιλοκομμενο μαιντανο, ανιθο, δυοσμο και λιγη καππαρη (εγω σημερα δεν ειχα καππαρη και εβαλα αγγουρακι τουρσι, επισης ωραιο), προσθετουμε μια κουταλια ξυδι, λιγο λεμονι, πιπερακι, το κατεβαζουμε απο την φωτια και προσθετουμε 2-3 κουταλιες γιαουρτι.
Ειιναι ωραια γιατι δινει επιτελους μια γευση στα ψητα και στεγνα κρεατα. Δοκιμαστε την.
14-01-2010, 17:42 #405
xmmm γιαουρτακι στο κρεας? :-?
Εγω για να μην γίνονται ξερα οι μπριζολιτσες και το κοτοπουλο βάλω μεσα στο ταψάκι ενα ποτιρακι κρασι... δίνει γευση κ δν γινονται ξερα .....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή