EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 52 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 778
    Member
    Γεια σας κι απο μενα!Νοιωθω αρκετα αναλαφρη αν και δεν ζυγιστηκα.Πιστευω οτι αυτα που τρωω ειναι αρκετα νορμαλ οποτε που θα παει,θα χασω.Εχω διατροφη απο διαιτολογο που μου ειχε δωσει παλιοτερα αλλα η συγκεκριμενη με βολευει καλυτερα γιατι κανονιζω εγω τι θα φαω.Λοιπον ας γραψω κι εγω τα καθιερωμενα χθεσινα¨10 το πρωι εναν ελληνικο με μια ζαχαρη κι ενα κουλουρι θεσ.νικης.3 το μεσημερι εφαγα εναμιση πιατο φασολακια με καροτο και πατατες,μια φετα ψωμι και λιγες ελιες.Το απογευμα λιγη κουβερτουρα με πορτοκαλι και ενα μηλο.Το βραδυ κατα τις 9 ενα μιση φιλετο κοτοπουλο και μια μεγαλη σαλατα με μαρουλι και ντοματα.Οι συνδυασμοι μου ηταν σωστοι αλλα οι μεριδες μου ηταν ενισχυμενες!Απο σημερα ξεκινησα μικροτερες μεριδες.Πιστευω οτι τελος του μηνα θα εχω χασει τρια με τεσσερα κιλα.Σημασια ομως δεν μονο οι αριθμοι αλλα και πως νοιωθουμε τα ρουχα πανω μας,ετσι δεν ειναι?ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Senior Member
    Originally posted by Lily

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α ΚΑΙ Β, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ Α ΚΑΙ Γ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Β ΚΑΙ Γ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΥΜΑ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, Π.Χ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΨΩΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΥΡΙ Η ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΕΛΙΕΣ,ΠΙΠΕΡΙΕΣ, Κ.Λ.Π.
    Η ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΨΩΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΙΕΣ,ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΛ.Π ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΤΡΩΤΕ ΑΦΘΟΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, Π.Χ. ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΜΗΛΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Κ.Λ.Π. ΩΦΕΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

εμένα μου φαινεται εντελώς αντιθετο με ο,τι μου έλεγαν ολοι τοσα χρονια.

δεν ξερω ποιος το εβγαλε αυτο το προγραμμα αλλα εγω μεινω στο προγραμμα του διαιτολογου μου που λεει οτι

1. μια χαρα συνδυαζονται πρωτεινες με υδατάνθρακες (στις κατάλληλες ποσοτητες)

2. Η ποσοτητα παιζει ρολο (και μάλιστα τον κυρίαρχο)

3. τα φρουτα εχουν και γαμώ τις θερμίδες και φυσικά παχαινεις ανετότατα αν ανεξέλεγκτα. (μονο για τις σαλάτες μου ειπε να μη με απασχολει η ποσοτητα αλλα εννοειται πως θα ελέγχω το λάδι που βάζω)

Senior Member
    Πρώτη μέρα επιστροφής της ασώτου....σχετικά καλά:
    2 φρυγανιές με μέλι και ταχίνι
    σπανακόρυζο με μελιτζανοσαλάτα και πιτούλα
    καφές με γάλα
    το ίδιο με το μεσημέρι
    Εννοείται, ότι αύριο δε ζυγίζομαι...ζυγίζομαι την επόμενη Παρασκευή και αν δεν έχω χάσει, με λύπη μου θα την αφήσω τη διατροφή...με λύπη γιατί με βολεύει πολύ, πολύ...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά..ελπίζω να είστε καλά...εγώ συνεχίζω την διατροφή της διαιτολόγου μου (από παλιά)...αύριο δεν θα ζυγιστώ αλλά την επόμενη εβδομάδα γιατί τόσο καιρό δεν έκανα τίποτα
    παρά μόνο να τρώω σα βόδι :P

Senior Member
    Ζωούλα, έτσι μπράβο να μας ενημερώνεις ανεξάρτητα από το ποια διατροφή κάνεις...για να παίρνουμε κι εμείς θάρρος...λοιπόν, όμορφο, και ίσως λίγο θλιμμένο Κατερινάκι, στα της διατροφής μας τώρα:
    2 φρυγανιές με μέλι και ταχίνι
    μακαρόνια με σάλτσα
    καφές με γάλα
    σπανακόρυζο με πίτα
    Ξέρω λείπουν τα φρούτα...έχω αύριο λαική και θα γεμίσω...ρε κορίτσια, το βράδυ, μετά τη δουλειά καθώς γυρίζω γύρω στις 10 λυσσάαααααααααααααααααααα ααααααααααααω...δεν αρκούμαι σε μια σαλάτα, όπως εσείς...λέτε για αυτό να μη χάνω; Βέβαια, και παλιά που την έβγαζα με γιαούρτι, τα ίδια σκ....ά. Τεσπα..ας μην απογοητευόμαστε!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΑΑ!

Member
    Ζυγιστηκα σημερα και προς μεγαλη μου απογοητευση εχασα μονο 1,5 κιλο σε δυο βδομαδες.Δεν ξερω τι κανω λαθος.θα προσπαθησω περισσοτερο.Λοιπον ας γραψω τι εφαγα χθες¨¨κατα τις 3 ενα ελληνικο με μισο κουλουρι θεσ.νικης.Γυρω στις 6.30 ενα πιατο φασολακια με πατατες,μια φετα ψωμι και λιγες ελιες.Το βραδυ στις 10.30 2 αυγα βραστα και κολοκυθακια σαλατα.Ασχετως συνδυασμων η διατροφη μου πιστευω οτι ειναι καλη και απο αποψη θερμιδων.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ασκουμαι καθολου για να ενεργοποιησω το μεταβολισμο μου.θα προσπαθησω περισσοτερο.Αληθεια Ζωη,τι διατροφη σου εδωσε ο διαιτολογος σου?Αν θελεις γραψτην μηπως και μας κανει.Φιλια σε ολους!

Senior Member
    νομιζω οτι απλα τρως πολυ λιγο
    το πρωι μεχρι τις 3 δεν εφαγες τιποτα?

Senior Member
    Originally posted by katjan
    Ζυγιστηκα σημερα και προς μεγαλη μου απογοητευση εχασα μονο 1,5 κιλο σε δυο βδομαδες.Δεν ξερω τι κανω λαθος.θα προσπαθησω περισσοτερο.Λοιπον ας γραψω τι εφαγα χθες¨¨κατα τις 3 ενα ελληνικο με μισο κουλουρι θεσ.νικης.Γυρω στις 6.30 ενα πιατο φασολακια με πατατες,μια φετα ψωμι και λιγες ελιες.Το βραδυ στις 10.30 2 αυγα βραστα και κολοκυθακια σαλατα.Ασχετως συνδυασμων η διατροφη μου πιστευω οτι ειναι καλη και απο αποψη θερμιδων.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ασκουμαι καθολου για να ενεργοποιησω το μεταβολισμο μου.θα προσπαθησω περισσοτερο.Αληθεια Ζωη,τι διατροφη σου εδωσε ο διαιτολογος σου?Αν θελεις γραψτην μηπως και μας κανει.Φιλια σε ολους!
    KATERINA, καλημέρα! Ελπίζω, όταν λες οτι θα προσπαθήσεις περισσότερο να μην εννοείς ότι θα τρως λιγότερο....! Μπορεί να μη σου πηγαίνει αυτή η διατροφή ή να αργείς να πάρεις μπρος ή πολλά και διάφορα ή....ολοκλήρωσε το μήνα, και αν δε δεις αποτελέσματα, αναζήτησε κάτι άλλο, όρθό και αποδεκτό όμως...όχι τίποτε μαγικό!!!και εγώ την άλη εβδομάδα που θα ζυγιστώ θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω αυτή τη διατροφή ή θα κάνω κάτι άλλο (από τις δεκάδες που έχουμε οι περισσότερες στο συρτάρι μας...)

Senior Member
    Λοιπόν, κούκλες, τα σημερινά μας:
    πιτούλα με μέλι και ταχίνι
    σαλάτα λαχανικών με ένα αυγό
    καφές με γάλα
    κοτόπουλο γύρο με ντομάτα και τζατζίκι
    μανταρίνια

Member
    Καλησπερα κι απο μενα.Δεν ξερω τι κανω λαθος,πιστευεται οτι τρωω λιγο?Στο μαγαζι ολη νυχτα τι να φαω?αν προλαβω τρωω κανενα φρουτο.θα τη συνεχισω μεχρι τελος του μηνα κι αν δε δω αποτελεσμα θα την αλλαξω.Λετε να κανω την atkins?Καποτε την εκανα και εχασα 4 κιλα σε 10 μερες και δεν τα ξαναπηρα για αρκετο καιρο,πιστευω ομως οτι ειναι ανθυιγεινη και οχι για πολυ καιρο.Εξαλλου εγω θελω να χασω πανω απο δεκα κιλα.Βαρεθηκα να μου λενε οι πελατες στο μαγαζι οτι πριν το γαμο που ημουν αδυνατη ημουν κουκλα ενω τωρα τα παραπανω κιλα δεν μου πανε!

Senior Member
    katjan οχι, δεν ειναι τοσο λιγα αλλα εχεις μεγαλα διαστηματα νηστειας νομιζω.

οσον αφορα τις μεριδες θα ελεγα να τις ζυγιζεις. Και 1,5 κιλο σε 2 βδομαδες ειναι παρα μα ΠΑΡΑ πολυ καλα.
    το μεγιστο ειναι 2.

μην κοιτας ατκινς, αυτα δεν κανον δουλεια, υγρα χανεις.

Senior Member
    Originally posted by katjan
    Καλησπερα κι απο μενα.Δεν ξερω τι κανω λαθος,πιστευεται οτι τρωω λιγο?Στο μαγαζι ολη νυχτα τι να φαω?αν προλαβω τρωω κανενα φρουτο.θα τη συνεχισω μεχρι τελος του μηνα κι αν δε δω αποτελεσμα θα την αλλαξω.Λετε να κανω την atkins?Καποτε την εκανα και εχασα 4 κιλα σε 10 μερες και δεν τα ξαναπηρα για αρκετο καιρο,πιστευω ομως οτι ειναι ανθυιγεινη και οχι για πολυ καιρο.Εξαλλου εγω θελω να χασω πανω απο δεκα κιλα.Βαρεθηκα να μου λενε οι πελατες στο μαγαζι οτι πριν το γαμο που ημουν αδυνατη ημουν κουκλα ενω τωρα τα παραπανω κιλα δεν μου πανε!
    Τι έχασες 1,5 κιλό σε δύο εβδομάδες και δε σου αρέσει? δηλαδή πόσο θα ήθελες? κάνεις λάθος κοπελιά, είναι πολύ καλό αυτό, και απόλυτα υγιεινό.
    Για την ʼτκινς κι εγώ διαφωνώ, καλύτερα όχι....
    Συγνώμη για την παρέμβαση εννοείται δεν θέλω να σου κάνω την έξυπνη αλλά είμαι παθούσα., γι αυτό/..

Member
    Δεν λεω οτι 1,5 κιλο ειναι λιγο αλλα μετα απο τοση πεινα περιμενα κατι καλυερο.Σιγουρα το αργο και σταθερο αδυνατισμα ειναι οτι καλυτερο αλλα ξερετε πως ειναι να σε πιανει λυσσα και να θες να χασεις οσο το δυνατον περισσοτερο....χθες!αυτο ειναι το λαθος,πρεπει να χαλαρωσω!

Senior Member
    ναι! πρεπει να χαλαρωσεις.
    μην ξεχνας οτι οσο πιο αργα τα χασεις τοσο πιο αργα θα τα ξαναπαρεις.

αλλωστε (δεν θα παψω να το λεω) ειναι τεραστιο λαθος να σκεφτομαστε τα κιλα
    το ποσοστο λιπους ειναι αυτο που θα επρεπε να μας απασχολει, και αυτο που κανει τη διαφορα στην εμφανιση μας.

Senior Member
    εχεις δικιο κ εγω θα νευριαζα να σε τρωει η μαυρη πεινα και μετα τιποτα/ αλλα ας ειμαστε κ ρεαλιστες υπαρχει εωα οριο λιπους που μπορει να καει σε μια εβδομαδα.Επειτα παιζουν ρολο κ αλλοι παραγοντες, ηλικια, ασκηση, μεταβολισμος, δυσανεξια κτλ

Page 40 of 52 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast