Results 601 to 615 of 778
-
22-02-2010, 16:57 #601
Λοιπον ας γραψω κι εγω τα χθεσινα μου΄¨κατα τις 3 το μεσημερι μιαμιση κουπα γαλα 1,5% με δυο κουταλιες φρουκτοζη και μια μπανανα,στις 6.30 το απογευμα 4 σουτζουκακια{χωρις ψωμι,τα εκανα μονη μου}και μια μεγαλη σαλατα μαρουλι με ντοματα.Δυστυχως το βραδυ εφαγα μονο ενα γιαουρτι 2%.Ξερω οτι αφηνω το στομαχι μου αδειο για πολλες ωρες αλλα με τα ωραρια που εχω δεν γινεται αλλιως.Τι να φαω ολη νυχτα που δουλευω?Αν βρω χρονο{πραγμα σπανιο}το μονο που μπορω να βρω ειναι κανενα φρουτο
- 23-02-2010, 09:07 #602
Originally posted by katjan
Λοιπον ας γραψω κι εγω τα χθεσινα μου΄¨κατα τις 3 το μεσημερι μιαμιση κουπα γαλα 1,5% με δυο κουταλιες φρουκτοζη και μια μπανανα,στις 6.30 το απογευμα 4 σουτζουκακια{χωρις ψωμι,τα εκανα μονη μου}και μια μεγαλη σαλατα μαρουλι με ντοματα.Δυστυχως το βραδυ εφαγα μονο ενα γιαουρτι 2%.Ξερω οτι αφηνω το στομαχι μου αδειο για πολλες ωρες αλλα με τα ωραρια που εχω δεν γινεται αλλιως.Τι να φαω ολη νυχτα που δουλευω?Αν βρω χρονο{πραγμα σπανιο}το μονο που μπορω να βρω ειναι κανενα φρουτο
(τελικά έχω χάσει 3.600 αυτές τις ημέρες, είμαι 63 κιλά )
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο.
Σύντομα θα επιστρέψω κι εγώ , φιλιά
23-02-2010, 09:10 #603
εγω νομιζω οτι τωρα ειναι η καλυτερη ευκαιρια να ακολουθησεις τη διατροφη σου
αν μπορεσεις τωρα και τα πας καλα θα εχεις λυσει το προβλημα.
Τη διατροφη δεν χρειαζεσαι να τη σκεφτεσαι τοσο πολυ, απλα αντι για πιτσα τρως κοτοπουλο και σαλατα
Μην βρεις δικαιολογια να ξεστρατησεις, φιλικα στο λεω.
23-02-2010, 12:06 #604
liláki όταν θα γυρίσεις γράψε να δούμε πώς πας πέρα από διατροφές κτλ...
εγώ από διατροφή δεν κάνω πολλά πράγματα αλλά η ψυχολογία μου οκ.
φιλάκια σε όλους
23-02-2010, 12:14 #605
`
23-02-2010, 12:56 #606
Από τη χαρά μου για τη Λίλη, έστειλα άδειο μήνυμα...καλώς ήρθες και όλα να πάνε καλά...Εμείς εδώ το παλεύουμε...Ζωίτσα, μπράβο για την άριστη ψυχολογία...κι εγώ καλούτσικα είμαι...ξεκίνησα εχτές curves και ομολογώ ότι ψιλοφτιάχτηκα...αχ, αυτές οι φερορμόνες...! Την καλημέρα μου ή την καλησπέρα μου για την κατερίνα μας που, όπου να'ναι ξυπνάει...
23-02-2010, 12:58 #607
Α, δεν έγραψα τα χτεσινά μου:
Πιτούλα με ταχίνι και μέλι
κουνουπίδι με 2 αυγά βραστά
2 μανταρίνια
καφές με γάλα
τυρί με κολοκυθάκια βραστά
23-02-2010, 13:48 #608
χαχαχα Μαράκι μου,
όσο μεγαλώνω πλέον δεν αφήνω στον εαυτό μου περιθώρια να
στεναχωριέται για πράγματα που παλέυονται(αυτ?α που δεν παλεύονται με κάνουν ράκος)...υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα/προβλήματα στη ζωή...βέβαια τα κιλά μου με ενοχλούν η αλήθεια είναι αλλά θα τα χάσω...
έστω και με περιόδους που έχω υπερφαγικά...
φιλάκια πολλά πολλά σε όλους
23-02-2010, 19:14 #609
Την καλησπερα μου σε ολες!Τidekpe βλεπω συνεχιζεις τη διατροφη σου και τα πας πολυ καλα,μπραβο!Εγω συνεχιζω,με ειδε σημερα η μανουλα μου που ειχε να με δει δυο βδομαδες και μου ειπε οτι τησ φανηκα αρκετα ξεπρησμενη,μακαρι.Βεβαια κι εγω νοιωθω τα ρουχα μου λιγο λιγο να φαρδαινουν.Λοιπον ας γραψω κι εγω τα χθεσινα μου¨¨γυρω στις 3 το μεσημερι μιαμιση κουπα γαλα 1,5% με δυο κουταλιες φρουκτοζη και μια μπανανα.Κατα τις 6.30 το απογευμα μιαμιση μπριζολα χοιρινη με μια σαλατα μαρουλι και δυστυχως το βραδυ ενα τιποτα με μπολικο καθολου!Λεω δυστυχως γιατι αφησα το στομαχι μου πολλες ωρες αδειο,πεινουσα κατα τις 4.30 το πρωι που γυρισα απο τη δουλεια αλλα εκεινη την ωρα τι να φαω?Θα προσπαθησω απο σημερα εκεινη την ωρα να τρωω κανενα μηλο.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!
23-02-2010, 23:23 #610
Kαλησπέρα κορίτσια...προσπαθώ να γράψω για να τα βγάλω πέρα απόψε...κάτι προβλήματα με την κόρη μου με έκαναν ράκος...τεσπα (όπως θα έλεγε και αυτή) έφαγα χάλια σήμερα γιατί με αυτά και εκείνα δεν κατέβαινε μπουκιά:
πιτούλα με μέλι
σαλάτα μαρούλι
καφές με γάλα
μισό μήλο
...άντε να δούμε πόσο θα αντέξω...που πρέπει να περάσω πάλι τα ίδια και από την τετράχρονη...το κέρατό μου!
φιλια
24-02-2010, 00:45 #611
Καλησπέρα κορίτσια! Χαίρομαι που σας βρίσκω πάλι, δεν πέρασε και πολύς καιρός
όμως μου λείψατε!
Ζωίτσα μου, πάντα καλά να είσαι με καλή διάθεση.
Μαράκι μου με έχεις κατασυγκινήσει , όπως πάντα είσαι σκέτη γοητεία όταν γράφεις.
Δε φαντάζομαι να είναι κάτι σοβαρό ετσι? αυτό που σε τάραξε με το μικρό σου?
ελπίζω τώρα που γράφω να είναι ήδη παρελθόν καλή μου.
Κατερίνα μου, σε βλέπω μια χαρούλα τα πηγαίνεις, μπράβο σου και εύχομαι να ξεπεράσεις
με επιτυχία τα προβλήματα που σε ταλανίζουν.
Αν μου επιτρέπεις, μη ξεχνάς οτι όλες οι αλλαγές, όλα τα καλά και τα άσχημα στη ζωή μας,
εχουν κάποιο λόγο που γίνονται. Πρέπει να τα ζήσουμε , για να ολοκληρώσουμε κι εμείς τον κύκλο μας.
Ναι η Ζωή έχει δίκιο, τίποτα δεν πρέπει να παίρνουμε πολύ σοβαρά, κυρίως αυτά που διορθώνονται....
Σας φιλώ όλες
24-02-2010, 23:28 #612
Λιλάκι μας καλό...που άφησες την τεσσαρού κιλών στα Λονδίνα...και τρέχεις εδώ, θα μου πεις.....πάω πάσο! Ελπίζω τα ζόρια να περνάνε...
κατερίνα, κατερινάκι....οεο!!!! Πού είναι η διατροφή μας;
Ζωούλα, κράτα υψηλά το ηθικό και..ό,τι άλλο (κακό δεν κάνει...καύσεις να γίνονται)
Και εγώ....
καφές ελληνικός με γάλα
γιαούρτι με ένα μήλο
καφές με γάλα
4 γιουβαρλάκια και ένα μήλο...
Ξέρω, Λίλη, δεν έχω σαλατικό...εμ, τι να σου κάνω προχτές που κατάπινα τα κουνουπίδια και τα κολοκύθια δεν ήσουν εδώ να με καμαρώσεις..τώρα, τι να σου κάνω!!!!!!!ΦΙΛΙΑ
25-02-2010, 00:48 #613
Originally posted by tidekpe
Λιλάκι μας καλό...που άφησες την τεσσαρού κιλών στα Λονδίνα...και τρέχεις εδώ, θα μου πεις.....πάω πάσο! Ελπίζω τα ζόρια να περνάνε...
κατερίνα, κατερινάκι....οεο!!!! Πού είναι η διατροφή μας;
Ζωούλα, κράτα υψηλά το ηθικό και..ό,τι άλλο (κακό δεν κάνει...καύσεις να γίνονται)
Και εγώ....
καφές ελληνικός με γάλα
γιαούρτι με ένα μήλο
καφές με γάλα
4 γιουβαρλάκια και ένα μήλο...
Ξέρω, Λίλη, δεν έχω σαλατικό...εμ, τι να σου κάνω προχτές που κατάπινα τα κουνουπίδια και τα κολοκύθια δεν ήσουν εδώ να με καμαρώσεις..τώρα, τι να σου κάνω!!!!!!!ΦΙΛΙΑ
Μαράκι μου, σημασία έχει οτι το ξέρεις, οπότε είμαι σίγουρη οτι θα το διορθώσεις, και νεράκι να πίνεις, ειδικά τώρα που γυμνάζεσαι είναι απαραίτητο.
25-02-2010, 11:55 #614
Originally posted by Lily
Originally posted by tidekpe
Μαράκι μου, σημασία έχει οτι το ξέρεις, οπότε είμαι σίγουρη οτι θα το διορθώσεις, και νεράκι να πίνεις, ειδικά τώρα που γυμνάζεσαι είναι απαραίτητο.
έχω αμφιβολίες..η μελλοντική κορμάρα!
26-02-2010, 16:43 #615
Η διατροφη δυστυχως εδω και 3 μερες πηγε περιπατο.Ειχα τρομερα επεισοδια βιας απο τον πρωην συζυγο μου και δυστυχως που μυαλο για προγραμμα διατροφης,ετρεχα απο την αστυνομια στα δικαστηρια και μετα στον δικηγορο.Δεν μπορει να χωνεψει τον χωρισμο,τι να πεις?ου μπλεξεις!Γι αυτο εσεις οι ελευθερες να προσεξετε ποιον θα παντρευτειτε!Τελοσπαντων σημερα αρχισα κανονικα,αυριο θα γραψω τι εφαγα σημερα.Αληθεια tidekpe τι γυμναστικη κανεις?τι ειναι το curves?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....