EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 52 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 616 to 630 of 778
    Senior Member
    Γεια , κατερίνα...δεν πειράζει που πηγε η διατροφή περίπατο...αυτό με τον πρώην πειράζει! Δείξε υπομονή όμως...γενικά αυτές οι καταστάσεις θέλουν το χρόνο τους, μάλλον...
    λοιπόν αυτά τα curves είναι πολύ καλά για γυναίκες σαν εμάς (εννοώ όχι ιδιαίτερα γυμνασμένες και με περιορισμένο χρόνο)...τώρα για τον τρόπο λειτουργίας τους κ.λ.π. μπες στο σάιτ τους...www.curves gr. και έιναι και πολύ καλό που διαρκεί μόνο 30 λεπτά...θα το δεις...αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε...

Senior Member
    Κοριτσάκια, σήμερα ζυγίστηκα και, εντάξει, διένυσα την εβδομάδα που χάνω, οπότε δικαιολογημένα η όποια απώλεια...την άλλη θα πάρω και έτσι το ρημαδοτικεράκι δε λέει να κουνηθεί...αφού, σου λέει, αγανάκτησε το φιδάκι μου από την ακινησία και θα βγει εκτός να ξεμουδιάσει...ας παραθέσωμεν όμως τα σημερινά εδώδιμα τουτέστιν αυτά που καταβρόχθισα, αν και το ρήμα δεν ταιριάζει καθώς ακόμη περνάω την κατάθλιψη από την κόρη μου...
    2 κράκερς με μελι και ταχίνι
    2 κολοκύθια βραστά με ελιές και πιτούλα
    2 κράκερς
    μακαρόνια με σάλτσα
    μήλο

1,5 λίτρο νερό (το στούμπωσα εκεί μήπως και κατέβει...)
    γυμναστική curves (όχι για να σκάσετε που είμαι και γυμνασμένη, εκτός από ωραιοτότατη....)
    φιλούμπες, κουκλοκόριτσα!

αααααααααααα! Για να μην ξεχνιόμαστε. Ζωήηηηηηηηηηηηηηηηηη πού είσαι;;; Μήπως τα ψυχολογικά ανεβάσματα οφείλονται και σε ...αάάάάάλλα και σε χάσαμε;;;;;;;;Ούτε ζυγίζεσαι, πια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τα συμπεράσματα στο κοινό!!
    Λιλιώ, τα καλύτερα και, όσο πιο γρήγορα, να επανέλθεις στα παλιά...για κάτι τέτοια έλεγα "τα ίδια είναι καλά..." μη γυρεύετε να αλλάξουν αλλά κι αυτό αποτελεί στασιμότητα!
    Τώρα τα φιλιά!!

Member
    Ενημερωθηκα για το curves αλλα δυστυχως εδω στις Σερρες δεν εχει!Κριμα γιατι πιστευω θα μπορουσα να το δοκιμασω.Λοιπον ας γραψω κι εγω τα χθεσινα μου¨¨11 το πρωι εναν ελληνικο με μισο κουλουρι θεσ.νικης,κατα τις 3 το μεσημερι εναμιση πιατο σπανακορυζο με μιαμιση φετα ψωμι και λιγες ελιες.Το απογευμα λιγες φραουλες και το βραδυ στις 10.30 ψαρονεφρι ψητο με σαλατα{βγηκα εξω γιατι δεν πηγα στη δουλεια,δεν ειχα καλη ψυχολογια}.Tidekpe τρως λιγο η ειναι η ιδεα μου?Αλλα παλι εσυ ξερεις καλυτερα.Εννοειται οτι δεν ζυγιστηκα,που μυαλο για τετοια!

Senior Member
    Μαράκι, είναι να μη σε πιάσει το κέφι έτσι? μας ξελίγωσες στα γέλια σήμερα! αυτό με τις εβδομάδες δεν τόπιασα ! τι εννοείς?

για πες πόσα κιλά έχασες?
    και πως τα πας με τα curves? έχω ακούσει γενικά και δε γνωρίζω λεπτομέρειες...

kat, πολύ καλά από φαγητό, δε ζυγίζεσαι να δούμε πως πάς?

Εγώ έχω χάσει ακόμη μισό κιλό, αλλά δεν αλλάζω τικεράκι, θα το αφήσω για την επόμενη φορά.
    Γενικά δεν έχω επανέλθει ακόμη στη διατροφή μου, και μάλλον τρώω πολύ λιγότερο ενώ κουράζομαι
    τρομερά πολύ. Μάλλον γιαυτό το έχασα.

Σήμερα να σκεφτείτε μέχρι στιγμής έχω φάει
    1 τόστ με ταχίνι και μέλι το πρωί

πατατοσαλάτα με ελιές μανιτάρια και σως μουστάρδας

και 1 πορτοκάλι..

Senior Member
    καλημέρα παιδιά..Μαράκι εδώ είμαι βρε...απλά δεν γράφω...διατροφή χμ..όχι πολύ
    καλά δεν ζυγίζομαι από αύριο θα ζυγιστώ και θα επανέλθω μάλλον με επγουόρθ...
    θα δείξει..πάντως ψυχολογία οκ!!!!φιλάκια

Senior Member
    λιλάκι μου έχασες πολύ ουάου ζηλεύω...χιχι

Senior Member
    λιλάκι μου έχασες πολύ ουάου ζηλεύω...χιχι

Senior Member
    Kορίτσια, καλό μήνα...καλή άνοιξη...καλή κατηφόρα στα κιλά!
    Τελικά, πάσχω απότο σύνδρομου του ΣΚ...χάλια τα έκανα πάλι...έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο curves...
    Λιλάκι, που όλο χάνεις, χάνεις και χάνεις και χοντροκομπλάρουμε οι υπόλοιπες αδύναμες (αλλά ουχί αδύνατες)...λοιπόν, αυτό που δεν κατάλαβες με τις εβδομάδες που με ρωτάς είναι ότι έχω παρατηρήσει πως τη μία εβδομάδα χάνω την άλλη παίρνω και έτσι καταλήγω...μεταξεταστέα.
    Λοιπόν, το είδος της άσκησης που κάνουμε εκεί ενδείκνυται μόνο για γυναίκες, καταρχήν, και είναι ένα 30λεπτο 3 φορές εβδομαδιαίως. Είναι καλή εισαγωγή για αγύμναστες...αν όμως κάποια μπορεί να ακολουθήσει ένα κανονικό πρόγραμμα (αεροβική και όργανα) πιστέυω, ότι είναι καλύτερο...απλά εμένα με βολεύει γιατί χρειάζεται λίγο χρόνο και είναι μαλακό το πρόγραμμα. Επειδή παλιά πάντα γυμναζόμουν, θυμάμαι, ότι μετά από μικρή διακοπή η πρώτη φορά με πόναγε πολύ...τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιο ήπια γυμναστική! Και σίγουρα μετά από τέσσερα χρόνια αγυμνασιάς και μια εγγυμοσύνη στο ενδιάμεσο, χρειάζομαι κάτι τέτοιο, μαλακό.
    Ζωή, χαίρομαι για το ηθικό, το ακμαιότατο...κράτα ψηλά το λάβαρο!
    Κατερίνα, που χάθηκες;; Ελπίζω να είναι όλα καλά...
    Ενημερώνω αργότερα για τα σημερινά...φιλιά!

Senior Member
    καλημέρα Μαράκι..καλημέρα σε όλους...
    Λιλάκι μου πού είσαι;το ηθικό ακμαιότατο αλλά Μαράκι και εγώ
    το ΣΚ μάυρα και άραχνα..εκεί τα χαλάω..δεν πειράζει θα επανέλθουμε..
    δεν είναι και τραγικό πρόβλημα..κιλά είναι κάποια στιγμή θα το πάρω
    πραγματικά απόφαση και θα φύγουν ..

Senior Member
    Στο εύχομαι, Ζωούλα...εξαλλου, μπορεί να φύγουν κι από μόνα τους, ειδικά, αν ερωτευτείς....χιχιχχι

Senior Member
    μπααα Μαράκι σε εμένα δεν πιάνει...ερωτευμένη είμαι..αλλά η μάσα μάσα

Senior Member
    Α γι'αυτό η ψυχολογική άνοδος...μπράβο βρε θηρίο...άσε τα κιλά και χαίρου τον έρωτά σου, κοριτσάκι!!!!!

Senior Member
    Να πω τι έφαγα 2 μέρες τώρα;;
    δευτερα
    2 κράκερσ με μέλι και ταχίνι
    φασολάδα με ελιές
    κσφές με γάλα
    γιαούρτι και μια μπανάνα
    1,5 λίτρο νερό+γυμναστική
    ΤΡΙΤΗ
    2 κράκερς με μέλι και ταχίν
    κρέας με σαλάτα
    καφές με γάλα
    σαλάτα με πιτούλα
    3 μανταρίνια
    1 λίτρο+γυμναστική.
    ΑΥΤΑ Παρασκευή ζύγισμα!

Senior Member
    Mαράκι μωρέ τον έρωτα τον χαίρομαι αλλά και τα κιλά εκεί...
    κάποια στίγμή είδα το 69,9 αλλά πάλι σήμερα είμαι 72 και λίγα
    είμαι γιατί από τοτε τρώω συνέχεια βλακείες...τέλος πάντων...
    πάντως η επγουρθ που έκανε καλό όοταν την έκανα έχασα
    και δεν πειναγα...και έτρωγα ότι ήθελα(εγώ επέλεγα)με σωστούς
    συνδυασμούς πράγμα που με βοήθησε πολύ..

Senior Member
    Ki εγώ Ζωή μου, τη συνεχίζω γιατί μου δίνει αυτήν την ελευθερία...παρόλου που τα αποτελέσματα είναι πενιχρά...τι πενιχρά, λέω, ανύπαρκτα...σκέψου ότι παλεύω να χάσω το δίκιλο των Χριστουγέννων...βάλε και αυτό του Πάσχα(τος)..έλεος! Εκτός, αν βοηθήσει η γυμναστική...θα δούμε!

Page 42 of 52 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast