EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 52 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast
Results 661 to 675 of 778
    Senior Member
    lily! υ2υ

Senior Member
    πεταλουδιτσα μου, εγώ είχα κάνει παλαιότερα την ʼτκινς και έχασα αρκετά κιλά, αλλά οπως ήταν φυσικό
    την παράτησα σύντομα. Ηταν κουραστική και ακατάλληλη, μετά συνέχισα με Weight Watchers, η οποία έχει μια
    σταθερή απώλεια αν την κάνεις σωστά.
    Κάποιοι φίλοι μου , μου έδωσαν αυτήν εδώ με την οποία έχασαν πολλά κιλά και οι δύο, είναι ζευγάρι.
    Οταν την ξεκίνησα ήμουν 74 κιλά και ήταν περίπου μέσα Δεκέμβρη.
    Να μη πολυλογώ, με όλες τις σχετικές παρασπονδίες των γιορτών κ.λ.π. , τα κολήματα και όλα τα γνωστά προβλήματα,
    έχω χάσει 12 κιλά , χωρίς να πεινάω ή να ζορίζομαι ιδιαίτερα.
    Φροντίζω να κάνω 4-5 γεύματα την ημέρα, το καθένα από μια ομάδα τροφών ωστε να παίρνω όλα απαραίτητα στοιχεία και
    κάνω και ένα ελεύθερο γεύμα την εβδομάδα.
    Είμαι ευχαριστημένη και δεν με κουράζει καθόλου. Νομίζω οτι θα σου αρέσει, αρκεί να προσέξεις λίγο.
    Αυτά, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε κούκλα μου και καλή επιτυχία

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    lily! υ2υ
    δεν ήρθε η απάντηση μου?

Senior Member
    Λίλυ, να σε ρωτήσω με την ʼτκινς τα ξαναπήρες τα κιλά πίσω μόλις τη σταμάτησες; Με ενδιαφέρει πολύ. Επίσης, όταν λες με αυτήν την δίαιτα έχασε το ζευγάρι εννοείς με τους συνδυασμούς; Τρως απεριόριστες θερμίδες; Thanks εκ των προτέρων!

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ πολύ Μπέτυ για την απάντηση. Αυτό που δεν κατάλαβα και που ρώταγα, είναι, αν τα πήρες τα κιλά μόνο και μόνο με το να τη σταματήσεις, χωρίς να τρως παραπάνω. Επιπλέον, το περίεργο είναι ότι ρώταγα τη Λίλυ, και βλέπω πολλά κοινά μεταξύ σας. Κάνατε και οι δύο την ʼτκινς, ξεκινήσατε από 74 κιλά, και κάνετε τώρα την ίδια δίαιτα από ένα ζευγάρι και οι δύο. Πως γίνεται αυτό; :S

Senior Member
    Τι έγινε τώρα;

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Λίλυ, να σε ρωτήσω με την ʼτκινς τα ξαναπήρες τα κιλά πίσω μόλις τη σταμάτησες; Με ενδιαφέρει πολύ. Επίσης, όταν λες με αυτήν την δίαιτα έχασε το ζευγάρι εννοείς με τους συνδυασμούς; Τρως απεριόριστες θερμίδες; Thanks εκ των προτέρων!
    Μαρία μου τα κιλά της ʼτκινς ήταν 11 που έχασα, βέβαια με πείραξε πολύ η δίαιτα αυτή. Όταν τη σταμάτησα πήρα μερικά κιλά πίσω όχι όλα , αλλά παράλληλα έκοψα και το κάπνισμα.
    (6 κιλά σύνολο από τα 11)

Όταν μου έδωσαν αυτή τη διατροφή (συνδυασμούς) ένα ζευγάρι φίλων, έτρωγαν τρελλά πράγματα και έχαναν, ήμουν 74 κιλά.
    Την ξεκίνησα δοκιμαστικά, και μέχρι τώρα έχασα 12 κιλά αρκετά εύκολα και ξεκούραστα.
    Προσέχω να τρώω λογικά χωρίς να ζυγίζω τίποτα, παρόλο που η διατροφή συνιστά απεριόριστες ποσότητες.
    Νομίζω αν προσέξεις μερικά πραγματάκια, μπορεί να σε βολέψει αρκετά.
    Οτι χρειαστείς Μαράκι εδώ είμαστε.

Senior Member
    Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ και ξαναρωτάω είναι αν έτρωγες παραπάνω και τα ξαναπήρες ή απλά με το που άρχισες να τρως υδατάνθρακες τα ξαναπήρες. Έχεις 2 u2u ένα τώρα και ένα από πριν.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ και ξαναρωτάω είναι αν έτρωγες παραπάνω και τα ξαναπήρες ή απλά με το που άρχισες να τρως υδατάνθρακες τα ξαναπήρες. Έχεις 2 u2u ένα τώρα και ένα από πριν.
    Με το που άρχισα να τρωω υδατάνθρακες ξαναπήρα όχι όλα τα κιλά, αλλά 6 από αυτά.
    Δεν εμεινα έτσι όμως άρχισα την WW για ένα διάστημα.

Σου απήντησα στο μηνυμα, έχω κι άλλο?

Senior Member
    Ναι έχεις κι άλλο ένα, δεν το είδες; Αν δεν το είδες πες μου να στο ξαναστείλω.

Senior Member
    2 ερωτησουλες μονο

μπορω να τρωω μπιφτεκι με κιμα ο οποιος εχει λιγη φριγανια μεσα ?αυριο θα φαω μπιφτεκι λαχανικων απο αυτα τα νηστησιμα αλλα θα πρεπει να τρωω κ λιγο κανονικο κρεας οποτε ρωταω για να μαθαινω

Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    2 ερωτησουλες μονο

μπορω να τρωω μπιφτεκι με κιμα ο οποιος εχει λιγη φριγανια μεσα ?αυριο θα φαω μπιφτεκι λαχανικων απο αυτα τα νηστησιμα αλλα θα πρεπει να τρωω κ λιγο κανονικο κρεας οποτε ρωταω για να μαθαινω
    Οχι πεταλουδίτσα μου, δεν κάνει να έχει φρυγανιά ή ψωμάκι το μπιφτέκι σου, είναι αντίθετες κατηγορίες.
    Των λαχανικών δεν ενοχλεί μπορεί να έχει ψωμάκι

Senior Member
    ευχαριστω καλη μου μαλλον θα πρεπει να φτιάξω δικα μου χωρις φρυγανιτσα μεσα!

Senior Member
    Πεταλουδίτσα αν τρίψεις λίγο ντοματα ή καρότο μέσα θα σου γίνουν πολύ αφράτα τα μπιφτεκάκια σου

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Σ' ευχαριστώ πολύ Μπέτυ για την απάντηση. Αυτό που δεν κατάλαβα και που ρώταγα, είναι, αν τα πήρες τα κιλά μόνο και μόνο με το να τη σταματήσεις, χωρίς να τρως παραπάνω. Επιπλέον, το περίεργο είναι ότι ρώταγα τη Λίλυ, και βλέπω πολλά κοινά μεταξύ σας. Κάνατε και οι δύο την ʼτκινς, ξεκινήσατε από 74 κιλά, και κάνετε τώρα την ίδια δίαιτα από ένα ζευγάρι και οι δύο. Πως γίνεται αυτό; :S
    Την έχω κάνει κι εγώ την Ατκινς, και είχα πολλά προβλήματα μετά. Επίσης πήρα όλα τα κιλά πίσω και ακόμα παραπάνω.
    Ποιός σου είπε οτι κάνω την ίδια δίαιτα με τη Λίλυ, εγώ κάνω της pink butterfly τη δίαιτα, πως το λές αυτό, ?
    εγώ κάνω αυτήν

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=1467&page=19
    δοκίμασε την ανθες εμένα μου έκατσε καλά

Page 45 of 52 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast