EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 52 FirstFirst ... 404849505152 LastLast
Results 736 to 750 of 778
    Senior Member
    Originally posted by dimidana
    καλημέρα! είμαι καινούρια στο forum και ξεκίνησα τη δίαιτα σήμερα. μέχρι χτες έκανα μια χημική και έχασα μόνο 5 κιλά. θέλω να χάσω καμιά εικοσαριά ακόμα. πιστεύω πως θα τα καταφέρω γιατί είμαι απόλυτα αποφασισμένη. έχω όμως μια απορία. αυτή η δίαιτα κατάλαβα πως διαρκεί 9 εβδομάδες. μετά τι κάνουμε;

Καλώς ήρθες dimidana, και καλή επιτυχία!

Που το είδες όμως οτι διαρκεί μόνο 9 εβδομάδες αυτή η δίαιτα?
    εγώ το αντίθετο νομίζω οτι διαρκεί οσο θέλεις εσύ, και δεν είναι χημική πάντως....

Senior Member
    εγω δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι αυτη η διαιτα ρε κοριτσια!

Junior Member
    Originally posted by sasa14
    dimidana για πες μας και εμας την χημική αν και είναι ότι χειρότερο αλλά εγώ ενα σπρώξιμο θα το ήθελα μια φορα !!
    διήρκησε 24 μέρες. επειδή τώρα δεν έχω χρόνο θα την ανεβάσω εδώ αύριο το πρωί. πάντως ήταν εξαντλητική ακόμα και για μένα που ήμουν απόλυτα αποφασισμένη. δεν θα την πρότεινα. ο μόνος λόγος που την έκανα ήταν για αυτό το σπρώξιμο που λες. μου είχαν πει ότι μπορούσα να χάσω 10-15 κιλά σε 24 μέρες αλλά εγώ έχασα μόνο 5 όπως και η αδερφή μου που την κάναμε μαζί... τη δευτέρα λοιπόν θα σου την δώσω και εσύ αποφασίζεις. α! 2 φίλες μου που την έκαναν έχασαν 11 και 15 κιλά αντίστοιχα.

Junior Member
    Originally posted by BettyG
    Καλώς ήρθες dimidana, και καλή επιτυχία!
    Που το είδες όμως οτι διαρκεί μόνο 9 εβδομάδες αυτή η δίαιτα?
    εγώ το αντίθετο νομίζω οτι διαρκεί οσο θέλεις εσύ, και δεν είναι χημική πάντως....
    σίγουρα είναι τρόπος σωστής διατροφής για μια ζωή αλλά σε κάποιο post εδώ είδα κάποια να λέει ότι θα κάνει τον πρώτο κύκλο των 40 ημερών...
    και μια κυρία που μου την έδωσε την ίδια δίαιτα έχει ένα πινακάκι που λέει ότι την πρώτη βδομάδα χάνεις 4-7 κιλά τη δεύτερη 2-4 την τρίτη 1-3 την τέταρτη 1-2 την πέμπτη 3-5 την έβδομη 1-2 την όγδοη παίρνεις ένα κιλό και ξεκινάει η σταθεροποίηση και την ένατη παίρνεις 2 κιλά και μετά σταθεροποιήσαι πλήρως...
    επίσης στους πίνακες της κυρίας που μου την έδωσε τα όσπρια είναι στην ά κατηγορία και τα δημητριακά στην ά.

Junior Member
    τα όσπρια, τα δημητριακά και οι ξηροί καρποί σε ποιά κατηγορία είναι;;; επίσης γίνεται να πλάσεις κιμά για μπιφτέκια χωρίς ψωμί;;;

Junior Member
    1. ρύζι με τυρί τριμ.
    2. μακαρόνια με τυρί τριμ.
    3. μπιφτέκι με σαλάτα
    4. το ίδιο
    5. το ίδιο
    6. κοτόπουλο με σαλάτα
    7. το ίδιο
    8. το ίδιο
    9. μπριζόλα με σαλάτα
    10. το ίδιο
    11. το ίδιο
    12. πατάτες τηγανητές, τυρί φέτα και χόρτα
    13. το ίδιο
    14. σαλάτα
    15. σαλάτα
    16. φρούτο
    17. φρούτο
    18. χόρτα
    19. χόρτα
    20. μοσχάρι λεμονάτο, σαλάτα
    21. το ίδιο
    22. ρύζι λαπάς
    23. το ίδιο
    24. γλυκό

όπου σαλάτα, ένα είδος π.χ. μόνο μαρούλι. στον καφέ επιτρέπεται η ζάχαρη, απαγορεύεται το γάλα.

Junior Member
    τα όσπρια, τα δημητριακά και οι ξηροί καρποί σε ποιά κατηγορία είναι;;; επίσης γίνεται να πλάσεις κιμά για μπιφτέκια χωρίς ψωμί;;;
    καμιά απάντηση;

Senior Member
    νομίζω όσπρια υδατανθρακες
    δημητριακά το ίδιο
    ξηροι καρποί νομίζω πρωτεινη..

Senior Member
    καμιά απάντηση;
    Δες στην πρώτη σελίδα υπάρχουν όλες οι οδηγίες

Member
    betty που εισαι online, ebala tikeraki μια φορα και τωρα δε μπορω να το αντιγραψω παλι το ιδιο, πωσ γινεται?
    ασχετο εντελωσ!

Senior Member
    στο προφίλ σου υπάρχει? δεν γίνεται copy/paste?
    αν όχι πάτα επάνω στο δικό μου και πήγαινε στη σελίδα που σου ανοίγει να φιάξεις ένα καινούργιο.
    Όταν πάρεις τον κώδικα, το μεταφέρεις στο προφίλ σου εκεί που λέει "υπογραφή"

Member
    eyxaristv poly betty!

Senior Member
    τιποτα κούκλα μου, αρκεί να σε βοήθησα λίγο

Senior Member
    Τί βρίσκει κανείς ψάχνοντας...
    Η απώλεια κιλών ας μην είναι αυτοσκοπός,καλά θα κάνουμε να προσέχουμε γενικότερα την υγεία μας (βέβαια το λέω εγώ που έχω δοκιμάσει τα άπειρα ανόητα αλλά ποτέ δεν είναι αργά να συνέλθουμε). Προσοχή και στην epworth λοιπόν:

Η δίαιτα Χέι καθιερώθηκε στα 1930 από τον dr William Hey και χρησιμοποιείται ευρέως μέχρι σήμερα. Στηρίζεται στην αμιγή διατροφή και σύμφωνα με τον ίδιο, τα τρόφιμα χωρίζονται ως προς τον τρόπο πέψης τους σε αλκαλικά, όξινα και ουδέτερα και ταξινομούνται στις παρακάτω τέσσερις ομάδες:

Ομάδα Α : Υδατανθρακούχα
    Ομάδα Β : Πρωτεϊνούχα
    Ομάδα Γ : Φρούτα
    Ομάδα Δ : Λαχανικά

Από τις τροφές αποκλείονται τα όσπρια, η ζάχαρη, το άσπρο ψωμί, η μαργαρίνη, τα κορεσμένα λίπη, καθώς και τα ραφιναρισμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα.

Η γενική αρχή της δίαιτας είναι οι παρακάτω 5 συνδυασμοί τροφικών ομάδων ανά γεύμα: Α, Α+Δ, Β, Β+Δ, Γ. Απαγορεύεται ο συνδυασμός υδατανθράκων με πρωτεΐνες, διότι ο dr Hey υποστήριζε πως αν στο στομάχι συνυπάρχει συμπυκνωμένη πρωτεΐνη και υδατάνθρακας, ο οργανισμός αντιδρά, είτε αποβάλλοντας απαραίτητα συστατικά, είτε μετατρέποντας τα σε λίπος ή τοξίνες.

Ο αριθμός των γευμάτων είναι ορθός (5 ανά ημέρα) και προτείνεται τα 4 από αυτά να είναι αλκαλικά (Α, Α+Δ, Γ) και μόνο το ένα όξινο (Β, Β+Δ), αναλογία αρκετά ικανοποιητική επίσης.

Η δίαιτα Hey μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα από ενήλικες μόνο για μία εβδομάδα. Οι εφαρμοστές της θα απαλλαχθούν από τα συντηρητικά και τα πρόσθετα των επεξεργασμένων τροφίμων και θα ελαττώσουν την κατανάλωση κρέατος και κορεσμένων λιπαρών. Εντούτοις, θα μειωθεί η απορρόφηση αρκετών βασικών θρεπτικών συστατικών, όπως το Ca. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απώλεια βάρους (περίπου 3 κιλά / εβδομάδα), που με προσεκτική επανένταξη των τροφίμων μπορεί να διατηρηθεί.

Γεια σε όλους. Τη δίαιτα με τους συνδυασμούς τροφών την είχα κάνει παλιότερα, με αποτελέσματα. Τώρα τα 2 τελευταία χρόνια έχω κολλήσει, δεν καταφέρνω να κάνω καμία δίαιτα και γενικώς δυσκολευομαι. Τελοσπάντων. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Επειδή τηρώ τις νηστείες, πολλές φορές τρώω τυρί άσπρο και κίτρινο, φυτικό. Μπορεί κάποια-ος να μου πει, σε ποιά ομάδα τα βάζω αυτά τα προϊόντα; Στα τυριά και τα κρέατα ή στην άλλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες

Page 50 of 52 FirstFirst ... 404849505152 LastLast