Results 76 to 90 of 778
-
12-12-2009, 19:32 #76
σαββατο 12/12
χωρις ζυγισμα χωρις διαδρομο πρωινο
8:15 ψωμι με ρωσικη
15:00γιγαντες, κουνουπιδι, ψωμι, τουρσι, 1 συκο γλυκο του κουταλιου (δεν αντεξα κοριτσια-ενα βαζο αδειασε ο αντρας μου μπροστα μου, ε, πηρα κι εγω το τελευταιο. ευτυχως που εχει και ζαχαρο και σταματησε μολις αδειασε το βαζο...τι να του πεις, δεν καταλαβαινει)
19:00 2 λωτοι, 2 πηρουνιες μακαρονια (αυτα μου κανει ο γιος. αφηνει αυτος μακαρονια, τα τρωω εγω.....)
22:00 πιστευω κατι ελαφρυ. αυτα τα ελεγα τοτε. πρεπει να εφαγα εναν αγλεωρα ολα υδατανθρακες....
και δεν προβλεπω διαδρομο. κοιμηθηκα και 2 ωρες....
- 13-12-2009, 08:34 #77
Καλημέρα!Εχτες ημέρα Σάββατο κατά τις 8 ήπια μια φλυτζάνα γάλα.Κατα τις 14:30 λίγο παξιμάδι και πατάτες στο αλουμινόχαρτο ψητές στο τζάκι (3 μεσσαίες) το απόγευμα κατά τις 19:00 σαλάτα Μαρούλι-ντομάτα κρεμμυδάκι και κατά τις 21:00 μια μπανάνα.Γυμναστική μηδέν(έκανα 1 εκκατομύριο δουλειές σπίτι πιάνει?:P), περπάτημα λίγο, νερό αρκετό, ηθικό ακμαίο!
Σήμερα ξεκίνησα με δύο φέτες ψωμί τοστ σίκαλης με μέλι.Αντε να δούμε...
13-12-2009, 13:34 #78
Να ρωτησω κατι πραματακια που θελω??? καλα εγω θα ρωτησω...αλλα μαλλον ειναι χαζα.....1ο αναψυκτικα λαιτ επιτρεπονται?? 2ο ας πουμε το πρωι τρωω κουλουρι κ το μεσημερι θα φαω κρεας,μπορω ενδιαμεσα να τρωω φρουτακια ή να πινω χυμουλιδες?(επειδη δεν πινω καφε) κ αν πιω τσαγακια ζαχαριτσα κανονικα μεσα? κ αλλα ειχα αλλα τα ξεχασα....μολις θυμηθω θα σας τα ξαναπρηξω
13-12-2009, 20:02 #79
θυμηθηκα κ μερικα ακομη...ΜΟυσταρδα επιτρεπετε???? κ σε ποια ομαδα ανηκει??? μπορω να κανω ποπ κορν στο φουρνο ή ειναι στους ξηρους καρπους??μμμμμμ τι αλλο ηθελα???? α ξυδι στη σαλατα μπορω κ κανονικο κ μπαλσαμικο???? (γιατι το βαζω γυρω στο μισο μπουκαλακι)
14-12-2009, 00:31 #80
Καλησπέρα κορίτσια!
Αλεξάνδρα μου, δε γνωρίζω αν επιτρέπονται τα αναψυκτικά light, ίσως σε περιοριοσμένη ποσότητα,
επίσης πρέπει να θυμάσαι οτι για να αλλάξεις κατηγορία τροφών μέσα στην ημέρα, θα πρέπει να περάσουν
3,5 - 4 ώρες, συνεπώς αυτό θα είναι ο οδηγός σου. ʼρα να φάς φρουτάκια μετα το πρωινό σου κουλουράκι, και στις επόμενες 3,5 με 4 ώρες να αλλάξεις και να φάς κρέας, όχι
όμως να τρώς συνεχώς φρούτα μέχρι την ώρα του μεσημεριανού.
Η μουστάρδα ναι επιτρέπεται όπως και το ξύδι, όσο για το καλαμπόκι που θα το κάνεις ποπ κόρν,
ναι μπορείς να το φάς και να το υπολογίσεις στην κατηγορία των δημητριακών, πρόσεξε όμως τα λιπαρά που θα του βάλεις.
Επίσης το αλάτι, γιατί κάνει κατακρατήσεις.
Για τη ζάχαρη τώρα που ρωτάς, κανονικά δεν επιτρέπεται αλλά δε νομίζω να πειράξει μια μικρή ποσότητα, δηλαδή συνολικά
περίπου 2 κουταλάκια την ημέρα. Εγώ πάντως τα πίνω όλα σκέτα.
Miat μπράβο το πήρες πολύ ζεστά το θέμα!
Barbie μου δε πείραξε σε τίποτα το συκαλάκι σου, τι να πώ κι εγώ με τα τρομερά μελομακάρονά σου?
Δύο έφαγα σήμερα, έγιναν αστέρια!
Λοιπόν να τα γράψω κι εγώ τα φαγοπότια μου,
Σάββατο
1) γιαούρτι, μήλο, μπανάνα
2) πορτοκάλι, ακτινίδιο,3 μανταρίνια
3) 1 πιάτο φακές, ελιές, 1 φέτα ψωμάκι μαύρο
4) τίποτα
5) 1 φιλετακι ψαριού στον ατμό , σαλάτα μαρούλι
2 ποτήρια κρασί λευκό, 1 ρακί (τι να έκανα ήμουν έξω και πάλι καλά, οι υπόλοιποι έγιναν ντίρλα)
Κυριακή
1) Γάλα
2) 2 παξημάδια ολικής
3) μια μερίδα μοσχαράκι στιφάδο, 1ποτήρι κρασί κόκκινο
4) γιαούρτι, μήλο
5) γιαούρτι, 2 μερομακάρονα αστερομπαρμπουνάτα!
αυτά, ήπια πάρα πολύ νερό, πάρα πολύ τρέξιμο, δε κάθισα λεπτό, δεν έκανα διάδρομο
δηλαδή από γυμναστική μηδέν μόνο πέρα δώθε πολύ
και αύριο είναι μια καινούργια μέρα και έχει ο Θεός !!
Καλή εβδομάδα να έχουμε όλες με αισιοδοξία, χαμόγελο και πίστη στον εαυτό μας!
Πολλά φιλιά
14-12-2009, 02:59 #81
Ευχαριστω για τις πληροφοριες....
14-12-2009, 08:52 #82
Καλημέρα!!Λοιπόν το πράγμα πάει καλά αν και δεν έχω ζυγιστεί ακόμη.Περιμένω να κλείσω εβδομάδα !Εχτές ημέρα Κυριακή έφαγα
το πρωί δύο φέτες ψωμι σικαλης με μέλι
το μεσημέρι(13.30) μπιφτέκια 3 (χωρίς ψωμι) με τοματοσαλάτα,
κατα τις 17:30 δύο πορτοκάλια και
κατα τις 8:30 μια σαλάτα
νερό ήπια όσο πρέπει
ηθικό ακμαίο
14-12-2009, 09:54 #83
Originally posted by Lily
Καλησπέρα κορίτσια!
επίσης πρέπει να θυμάσαι οτι για να αλλάξεις κατηγορία τροφών μέσα στην ημέρα, θα πρέπει να περάσουν
3,5 - 4 ώρες, συνεπώς αυτό θα είναι ο οδηγός σου. ʼρα για να φάς φρουτάκια μετα το πρωινό σου κουλουράκι, και στις επόμενες 3,5 με 4 ώρες να αλλάξεις και να φάς κρέας, όχι
με μπερδεψατε παλι βρε κοριτσια..
αφου δεν ειπαμε οτι τα φρουτα- λαχανικα πανε και με τις δυο ομαδες???
γιατι πρεπει να περιμενω 3,5 ωρες μετα το κουλουρι για ναφαω φρουτακι? εγω νομιζα πως μπορουσα οτι ωρα να ηταν.. δλδ 3.5 ωρες για φρουτο.. και μετα αλλες 3.5 για γευμα? δλδ απο το πρωινο κουλουρι μετα απο 7 ωρες το λιγοτερο θαφαω μεσημεριανο???
14-12-2009, 10:13 #84
Originally posted by zwhtsa
Originally posted by Lily
Καλησπέρα κορίτσια!
3,5 - 4 ώρες, συνεπώς αυτό θα είναι ο οδηγός σου. ʼρα για να φάς φρουτάκια μετα το πρωινό σου κουλουράκι, και στις επόμενες 3,5 με 4 ώρες να αλλάξεις και να φάς κρέας, όχι
αφου δεν ειπαμε οτι τα φρουτα- λαχανικα πανε και με τις δυο ομαδες???
γιατι πρεπει να περιμενω 3,5 ωρες μετα το κουλουρι για ναφαω φρουτακι? εγω νομιζα πως μπορουσα οτι ωρα να ηταν.. δλδ 3.5 ωρες για φρουτο.. και μετα αλλες 3.5 για γευμα? δλδ απο το πρωινο κουλουρι μετα απο 7 ωρες το λιγοτερο θαφαω μεσημεριανο???
14-12-2009, 10:16 #85
ολα οκ γιατι με τρομαξες λιγο.. δεν υπηρχε περιπτωση να την ακολουθουσα αν ηταν ετσι:P σιγα μην αντεχα 7 ωρες μεχρι το μεσημερι..
αν και πολλες φορες εχει τυχει οταν εχω δουλεια αρκετη και τρεχω... αλλα αλλο να γινει μια στο τοσο.. και αλλο να ειναι κανονας!!
καλη βδομαδα να εχουμε!
14-12-2009, 12:15 #86
ετσι ειναι βρε τα γεραματα? μακαρι στα γεραματα να γραφουμε ακομη τι τρωμε......
εχθες ξεκινησα καλα μεχρι τις 10 και μετα κατεβσα και εγω δεν ξερω τι. απο κοτοπουλο τηγανητο, κρασι ημιγλυκο, ελαιοψωμακια και ζαμπονοτυροψωμακια, κουρκουτι, ψωμι και οτι αλλο εβρισκα μπροστα μου μεχρι κατα τις 8 και βαλε το βραδυ. ενα ελευθερο γευμα δηλαδη ελαφρως μακρυ.....το βραδυ εκανα και μιση ωρα διαδρομο λογω τυψεων μεγαλων αλλά δεν το εσωσα.....
σημερα ομως ειναι μια νεα μερα, μια νεα εβδομαδα, μια νεα αρχη...
86 κιλα μιση ωρα διαδρομος μειον 500 θερμιδες
7:30 2 ελαιοψωμακια
11 2 λωτοι
14:30 κοτοπουλο, γιαουρτι, κουνουπιδι
18 ενα απο τα ιδια
22 γεμιστα αλα βαρβ (συνταγη παρακατω)
μιση ωρα και βαλε διαδρομος, μειον 600 θερμιδες
14-12-2009, 12:27 #87
barb και εγώ εχθές την χάλασα..όλη μέρα έγαφα τα κέρατά μου...
σοκολάτες πίτσα τηγανητά θράψαλα πήαγμε ταβερνίδιο...και ότι άλλο μπορείς να
φανταστείς...αλλά σήμερα όπως είπες και εσύ καινούργια μέρα και εβδομάδα...
και πάλι στο αγώνα...
14-12-2009, 12:29 #88
ετσι μπραβο. εμενα αυτη η φιλοσοφια με σωζει και δεν ξαναγινομαι 100. μπορει να μη χανω αλλά τουλαχιστον δεν βαζω.
αληθεια μια που ανεφερες τα θραψαλα, σε πια κατηγορια ανηκουν?
14-12-2009, 12:31 #89
τι ρωταω? τοσο τεμπελα ειμαι? στις πρωτεινες ειναι αλλά φυσικα χωρις τηγανι και αλευρωμα. δηλαδη επειδη εχω στον καταψυκτη κατι καλαμαρια να τα κανω με τιποτε σπανακι ή κρεμυδι στιφαδο μια χαρα με βολευει να τα ξεφορτωθω ......
14-12-2009, 12:32 #90
έτσι πώς τα έφαγα εγώ τηγανητά κτλ σε καμία......
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή