EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 52 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 778
    Senior Member
    καλημέρα Βαρβ όλα καλά κούκλα..συνεχίζουμε γερά...άντε να το πάμε σερί..να δούμε τί γίνεται...

Senior Member
    κι εγω την εχω την απορια. βρε λες? παντως ειναι η πρωτη φορα μου που λεω οτι κανω διαιτα και τρωω πολυ

Senior Member
    barb μου σου λέω τα μακαρόνια φεύγουν πακέτο πακέτο...ειλικρινά και
    εγώ τρώω σα βόδι...και το κλασσικό...βρε λες;;;

Senior Member
    Καλημερα και απο εμενα
    μετα απο ενα σκ που ετρωγα ακαταστατα,, βεβαια ευτυχως χωρις να παρω γραμμαριο επανηλθα δριμητερη!!!
    βαρμπουνακι θελω και εγω τη συνταγη για τα ελαιοψωμακια μιας και ξεκινησα νηστεια απο σημερα.... που την εχεις γραμμενη να την διαβασω και εγω θυμασαι??

Senior Member
    ασε τη βρισκω και τη βαζω στις συνταγες. στα ρεντουκτιλ ειναι και εκει θελεις να διαβασεις σελιδες μεχρι να τη πετυχεις

Senior Member
    και εγω σκεφτομουν τη νηστεια. ελεγα τη τελευταια εβδομαδα. και τα γεμιστα μου ειναι νηστισιμα, τα ειδες? και ελαφρως διαιτης. γι'αυτο εβαλα τα μανιταρια. και η γευση μια χαρα

Senior Member
    εγω τα γεμιστα τα κανω με ρυζι και σταφιδες... και προσθετω ψιλοκομμενα οτι υλικα περισσευουν απο τα εσωτερικα απο τις ντοματες,μελιτζανες, πιπεριες... α και λιγο μαιντανο και κρεμμυδακι βαζω... αυτα!!

επεισης σε νηστεια το αγαπημενο μου ειναι πατατες φουρνου.. τις ψιλοκοβω και μετα ανακατεβω λαδι, μουσταρδα, λιγο σκονη σκορδο, παπρικα, αλατι και λιγο ριγανη.... το ρθχνω απο πανω αυτο το μειγμα,,,, τις ανακατεβω να παει παντου και τις ψηνω και γινονται κολαση......

Senior Member
    παπρικα δεν χρησιμοποιω αν και εχω στο σπιτι. τη γλυκια κοκκινη σκονη λες ε? οχι την καυτερη ουτε τη σαλτσα που κυκλοφορει σαν σαλατα-αλοιφη. ειδα τη βαζει και η λιλυ στις πατατες τηγανητες. θα δοκιμασω συντομως

Senior Member
    Kαλημερα κ απο μενα κοριτσια...ειχα πει πως δεν θα ζυγιζομουν μεχρι 24-12 αλλα δεν αντεξα τελικα ...πηγα πηρα τη ζυγαρια μου που την ειχα εξορισει κ ζυγιστηκα....κ ειμαι 96.2 ....σχεδον δυο κιλακια δηλαδη...πολυ χαρα κοριτσια πολυ χαρα....
    εχθες εφαγα 9 κουλουρι με μελι κ ενα χυμο
    13 μακαρονια με σαλτσα
    17 μακαρονια με σαλτσα κ ενα ακτινιδιο
    22 σαλατα με μαρουλι-καροτο-καλαμποκι-αγγουρι-τονο μουσταρδα λαδακι (νοστιμοτατη κ χορταστικη
    Σημερα 8:30 κουλουρι 1 βανιλια 1 μπανανα κ ενα ποτηρι χυμο
    12:30 μια σαλατα σαν τη χθεσινη τα επομενα γευματα θα ειναι μακαρονια κ φρουτα

Senior Member
    αλεξανδρα μου νομιζω οτι το καλαμποκι δεν κολαει στη σαλατα σου αν κανεις αυτη τη διατροφη. το καλαμποκι ειναι δημητριακο αρα αμυλο και ο τοννος πρωτεινη. δεν ξερω παλι. εγω δεν θα τα συνδιαζα

Senior Member
    Λεεεεεεεεες????? ΛΙΛΙΚΑ ......τη βοηθεια σου με το καλαμποκι...ευχαριστω Barb3

Senior Member
    ναι και εγω πιστευω πως το καλαμποκι ειναι αμυλο.... αρα ανηκει στην κατηγορια των δημητριακων...

παπρικα σκονη βαζω μπαρμπουνακι την γλυκια!

Senior Member
    ζωιτσα δες το u2u σου

Senior Member
    και εγώ νομίζω ότι το καλαμπόκι είναι αμυλούχο....

Senior Member
    Originally posted by dream
    ζωιτσα δες το u2u σου
    μολις σου απαντησα

και σε εκανα και αντ αλλα σε βλεπω οφλινε

Page 9 of 52 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast