EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 52 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 778
    Senior Member
    εγω παλι αντεχω το κρυο. τη ζεστη δεν αντεχω... μωρε διαδρομο το σκεφτομουν για το σπιτι.. αλλα μου ειπαν πως κανει αρκετο θορυβο γενικα και θα ενοχλουντε οι απο κατω μου...

Senior Member
    δε κανει θορυβο, εγω που εχω στριφνους γερους απο κατω , δεν παραπονεθηκαν ποτε, αλλα εγω ζω στην Αθηνα και δεν εχω που να περπατησω, για να βρω ομορφα τοπια( πχπαραλια καβουρι) πρεπει να οδηγησω 20 λεπτα με κινηση και το αναβαλω.οποτε ο διαδρομος ειναι λυση, λες θα αφιερωσω 30 λεπτα και δεν εχεις καθολου καθυστερηση!!!

Senior Member
    βρε παιδια, κι εδω 2 σελιδες πρεπει να διαβασω? δεν προλαβαινω...αυριο
    ενα εχω να πω. το μεσημερι βγηκα εξω αναγκαστικα με τους ξενους μου και καταφερα να μεινω πιστη....λαχανικα και πρωτεινες...τελεια φαση...βρισκεια να φας και εξω πολλα και διαφορα....

Senior Member
    ναι μπαρμούνι καλή επιλογή το καλό με την διατροφή αύτή είναι ότι μπορεί να επιλέξεις τί θα φας
    όπου και να είσαι δεν σε περιορίζει..

Senior Member
    ας γραψω τι εφαγα να μου πειτε την αποψη σας...
    στις 12.00 μισο κουλουρι, εσπρεσο με λιγο γαλα
    στις 15.00 μικρη γεμιστη πιπερια με ρυζι, 2κ.σ. λαχανο, 3 φρυγανιες, 1 κ.σ. λαδι
    στις 19.30 2 κ.σ. λαχανο, 2 κ.σ. τυρι φλαιρ, 1 κγ. λαδι
    στις 21.00 μικρο γιαουρτι 2% με μελι και μια μικρη μπανανα ( το 1/4 της κανονικης δλδ)

και αν κοιμηθω αργα ισως πιω και κανενα ποτηρι γαλα

Senior Member
    Ζωίτσα μου καλησπέρα, να σε ρωτήσω πως τον βλέπεις
    το βηματομετρητή? τον δοκίμασες? για πές γιατί με ενδιαφέρει
    κι εμένα.

Στο θέμα μας τώρα, μια χαρά έφαγες, ξέρω οτι δε μπορούσες να φας και
    περισσότερο, αν εξαιρέσεις το πρωινό γαλατάκι στον καφέ, όχι οτι
    έχεις πρόβλημα, απλά αν θέλεις να ακολουθήσεις κατά γράμμα τη διατροφή
    δε ταιριάζει το κουλούρι με το γάλα, μπορείς να φας το καθ'ενα μόνο του.
    Αυτό δεν είναι και κάτι σπουδαίο βέβαια, γιατί δε μιλάμε για χημική διατροφή
    που κάτι να αλλάξεις πάει στο βρόντο όλη η προσπάθεια.
    Είναι μόνο ένας διαφορετικός συνδυασμός τροφών και δεν υπάρχει περίπτωση να σε βλάψει πουθενά.

Φιλιά

Senior Member
    Ας γράψω κι εγώ τι έφαγα σήμερα:

1) γιαούρτι +μπανάνα +μήλο

2) κουλούρι σησαμένιο, 1 σοκολατάκι μαύρο

3) 1 πιάτο ρεβύθια φούρνου, και μπρόκολο σαλάτα

4) 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι

5) κοτόπουλο σχάρας μικρή μερίδα + αγγουροντομάτα
    το βραδυνό με το ζόρι το έφαγα γιατί είχα παρέα.

ήπια 2 καφέδες σκέτους, τους πίνω έτσι από όταν κάπνιζα,
    δεν έβαζα ποτέ ζάχαρη, και 2 κούπες πράσινο τσάι
    νερό πάνω από 2λιτ, γυμναστική όχι, ούτε διάδρομο, μόνο καμιά ωρίτσα
    περπάτημα γρήγορο γιατί είχα πήξει σήμερα, κι έτρεχα σα το Βέγγο το μεσημέρι :P
    Αυτά για σήμερα , καλό βράδυ σε όλους

Senior Member
    εγω ακομη δεν μπορω να πω τη εφαγα ...γιατι εφαγα σχεδον τα παντα χαλασε κ την ατκινσ κ ολα....αλλα δεν πειραζει αωριο ειναι καινουργια μερα...κ δεν θα κανω ουτε μιση ατασθαλια!!!!!!!!!

Junior Member
    Καλημέρα κι εγώ τη χάλασα!!Αλλα οκ αφού δεν είμαι η μόνη...Σήμερα ελπίζω να την κρατήσω!!Είμαι αισιόδοξη και ξεκίνησα με δυο φέτες μαύρο ψωμί για τοστ με λίγο μέλι και έχω πάρει και τρια μανταρινάκια από τη μανταρινιά της γιαγιας για να φάω αργοτερα στο γραφείο!το μεσημέρι λέω να κάνω φακές!Ερώτηση:λάδι να βάλω?επιτρέπεται?Επίσης το ξύδι στη σαλάτα επιτρέπεται?Αυτα για σήμερα!Συγνώμη αν σας κούρασα!Καλημέραααααααααα� �α!

Senior Member
    καλημερα κοριτσια!
    πως εισαστε? να ρωτησω.. αν πινω το καφε μου με μια μικρη μεριδουλα γαλα νουνου.. για να φαω κουλουρι ή μπαρα δημητριακων θα πρεπει να περιμενω 4 ωρες ας πουμε απο την τελευταια γουλια?

βασικα τα τρωω ταυτοχρονα αυτη τη στιγμη που σας μιλαω:P γιατι μου φενεται ελαχιστη η ποσοτητα του γαλατος για να ενοχλει στους συνδιασμους...

κατα αλλα πως ειναι ο καιρος στις πολεις σας? εδω ( βολο) πνιγηκαμε.. κυριολεκτικα και μεταφορικα.. δυχτυχως ειχαμε 3 νεκρους και αρκετες ζημιες...

Senior Member
    καλημέρα κορίτσια μου...είστε καλά;ζυγίστηκε καμία να πας πει κανένα ευχάριστο νέο;

Senior Member
    καλημερα κι απο εμενα.
    εχθες δεν θυμαμαι καν τι εφαγα, ακολουθησα ομως την epworth και συνεχιζω. σημερα, νεα μερα.
    6:30 ψωμι, ρωσικη, πατατες γιαχνι (μη γελατε, το ψωμι ειχε μολις βγει απο τον αρτοπαρασκευαστη και με φωναζε, επισης η ρωσικη θα μου χαλασει και αποφασισα να τη τρωω σιγα-σιγα και το γιαχνι εκαιγε και μοσχομυριζε...)
    8:30 μισο κουλουρι
    12:30 κοτοπουλο, τυροσαλατα, 2 λωτοι
    16:30 κοτοπουλο, τυροσαλατα, κουνουπιδι, τουρσι
    20:30 1 λωτος, 1 μηλο, 1 αχλαδι, 1 μπανανα, ψωμι δεν θυμαμαι με τι
    2:00 τη νυχτα-αυπνιες ειχα ψωμι με ρωσικη
    84,8 σημερα απο 86,5 τη δευτερα (φουσκωματα του σαββατοκυριακου ηταν αλλά η χαρα ειναι χαρα, οπως και να το κανουμε) χωρις διαδρομο (εχθες το παραεκανα, φορουσα και τακουνι ολη μερα και με πονουσε η μεση ολο το βραδυ, οποτε αποφασισα να μη κανω σημερα το πρωι)

βλεπω ολα τα καλα κοριτσια εδω ειναι. τα διαβασα ολα κοριτσια. ο διαδρομος μου κανει θορυβο. ευτυχως δεν εχω κανενα απο κατω αλλά η απο πανω μου μου ειπε οτι με ακουει τα πρωινα. δεν καταλαβαινε τι ειναι ο θορυβος μεχρι που της ειπα οτι κανω διαδρομο. και επαθε πλακα φυσικα γιατι ξερετε τι ωρες κανω εγω...και 5 και 6 το πρωι...ευτυχως που τα υπνοδοματια ειναι μακρυα και δεν ενοχλουνται οι υπολοιποι του σπιτιου.
    βηματομετρητη εχω κι εγω. θελω να μετραω τα βηματα μου ολη την ημερα αλλά τον παρατησα γιατι καθε τοσο μηδενιζε επειδη κατα λαθος πατιοταν το κουμπι. τωρα περιμενω εναν καινουριο που μου εταξε μια γνωστη απο αγγλια.

ζωιτσα μου ακουσα για τους νεκρους εχθες και επαθα πλακα. μα τοση βροχη...Χρονια σου πολλα κιολας κι ελπιζω να μη μου κρατας κακια για το θεμα της γριππης των χοιρων...δεν ηθελα να σου τη μπω, σορρυ. να πω τη αλλη πλευρα ηθελα γιατι ολοι που εχουν ορμηξει που εκανα το εμβολιο.

εμεις βλεπουμε σημερα χιονια στα βουνα μας

οσο για τη διατροφη αυτη, μια χαρα ειναι. τρως οσο θες σε λογικα πλαισια και αν πεινασεις πολυ καμια φορα τρως και δευτερο πιατο και ολα καλα. η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να ανοιγουμε το στομαχι μας αλλά μαλλον ολες μας εχουμε ενα ηδη ανοιγμενο στομαχι. προσπαθω να τρωω λιγο αλλά....

Senior Member
    καλημερα barb3 καλε αφου και μονη μου ειχα πει πως παραειπα για την γριπη :P γι αυτο και τα εσβησα ηταν κουραστικα τα ιδια και τα ιδια εξαλλου λενε ολοι..

το βηματομετρητη εγω τον παρηγγειλα μεσω ιντερνετ και λογικα δευτερα θα τον εχω... για να δουμε ...

οσον αφορα τις ποσοτητες.. εγω εχω κανει επεμβαση και ετσι και αλλιως το στομαχι μου εχει μικρυνει.. και προσεχω λιγο το ποσο τρωω γιατι δεν θελω να μου ανοιξει παλι ..

Senior Member
    barb μπράβο και εσύ στο club..
    εγώ ήμουν 75,8 όταν την άρχισα εχω περίπου 2 εβδομάδες(λιγότερο)σήμερα ζυγίστηκα 73,9 καλά δεν είναι κορίτσια...και ότι τρώω τρώω...

Senior Member
    μια χαρα εισαι ζωη. αντε και σε κατωτερα.
    ζωιτσα, νομιζα οτι μου κρατουσες κακια. μου εφυγε ενα βαρος.

τελικα εχασα 1,7 απο δευτερα. ολα βεβαια ηταν ηδη χαμενα (στις 27 νοεμβρη ημουν 83,9) αλλά οπως και να το κανουμε χαιρομαι που εχασα. παιζω λιγο γιατι μου αρεσει το φαι. κι εδω που εφτασα, μια χαρα ειμαι. δεν σταματω απλα χαιρομαι. επι 10 χρονια κουβαλουσα πολλα κιλα. απο 98 σε 105 επαιζα συνεχεια. οχι οτι ημουν ποτε αδυνατη αλλά αλλο 70-80 και αλλο 100. η εγκυμοσυνη εφταιξε και μια διαιτα ξελιγομαρας λιγο πριν γνωρισω τον αντρα μου (γι'αυτο νομιζει οτι με γνωρισε αδυνατη.......πρεπει να ημουν και κατω απο 70 τοτε)

Page 3 of 52 FirstFirst 1234513 ... LastLast