Results 466 to 480 of 778
-
23-01-2010, 18:07 #466
Tί έγινε, βρε παιδάκια; Πού χαθήκατε όλοι; Μάλλον τα ΣΚ. καλοπερνάτε ενώ εμείς με τα παιδάκια μας, μέεεεεεεεεεεεεεεεεεσα,ούτ� � βόλτες, ούτε τίποτε με τόσο ψοφόκρυο.Περιμένω κανένα άνθρωπο να μιλήσει...άντε να σας δω!!!
- 23-01-2010, 21:03 #467
χε χε καλησπέρα κορίτσια και αγόρι,
όχι καλη μου tidekpe, δεν ήταν θέμα διασκέδασης, αλλά τροφοδοτικού,
είχε χαλάσει το τροφοδοτικό και ήμουν χωρίς pc, άσε που έχω κι ένα τρομερό
κρυολόγημα, που με ταλανιζει.
Κατά τα άλλα καλά είμαι, δεν έφαγα και τίποτα σπουδαίο κυρίως χυμούς και σουπίτσες.
Εσείς πως πάτε?
23-01-2010, 21:16 #468
Καλώς την! Και ότι έλεγα ότι θα ήσουν τάβλα και χάθηκες ή διασκέδαζες...και πάνω που γκρίνιαζα για την κλεισούρα και τον καιρό..έσκασε παρέα για βόλτα...τα κανονίζουμε όλα, να αφήσουμε τη μικρή στη μαμά, τί ώρα θα γυρίσει η μεγάλη (είναι σε πάρτι), φτιάχνομαι, στολίζομαι...και χτυπά το τηλέφωνο:μη φύγετε, κλαίει η μικρή, δε θέλει να μείνει
-Ούτε κι εγώ, μαμά, θέλω να μείνω μέσα..πααααααααααααααααλι!
Αχ, αυτά τα παιδιά, εδώ κολάει , Λίλη.
23-01-2010, 21:25 #469
Αχ τρομερά παιδιά! πόσο είναι το μικρούλι?
Δε μπορεί η μαμά να το ηρεμήσει λίγο, ίσως αλλάξει γνώμη
23-01-2010, 22:04 #470
Το μικρούλι είναι τεσσάρων αλλά δεν πολυξεγελιέται, τώρα θα το ξαναπροσπαθήσω μήπως..αλλά χλωμό το βλέπω.
24-01-2010, 20:00 #471
Kαλησπέρα σε όλους. Αφού τελικά χτες κατάφερα να βγω με κόπους και βάσανα, κατάφερα να κάνω και τη διατροφή..χάλια. Ηπια, ούτε και εγώ ξέρω πόσο με αποτέλεσμα και σήμερα να είμαι χάλια και να τρώω χάλια.
-λίγες πατάτες φούρνου με ένα κομμάτι σπανακόπιτα
λίγο γλυκό κουταλιού και σοκολάτα υγείας
ένα μήλο...
Χάλια μαύρα...αλλά ο Μητροπάνος ΘΕΟΣ!!!!(χαλάλι το...χάλια)
24-01-2010, 23:25 #472
Χάλια η διατροφή αλλά η ψυχολογία σούπερ...αυτό μετράει περισσότερο απ'όσο φαντάζεσαι ώστε να τηρήσεις τη διατροφή σου για τις επόμενες μέρες...!!!!!Ε, με Μητροπάνο κι εγώ μια χαρά θα ένιωθα,κάνει πολύ ωραίο πρόγραμμα...
25-01-2010, 01:54 #473
Originally posted by tidekpe
Kαλησπέρα σε όλους. Αφού τελικά χτες κατάφερα να βγω με κόπους και βάσανα, κατάφερα να κάνω και τη διατροφή..χάλια. Ηπια, ούτε και εγώ ξέρω πόσο με αποτέλεσμα και σήμερα να είμαι χάλια και να τρώω χάλια.
-λίγες πατάτες φούρνου με ένα κομμάτι σπανακόπιτα
λίγο γλυκό κουταλιού και σοκολάτα υγείας
ένα μήλο...
Χάλια μαύρα...αλλά ο Μητροπάνος ΘΕΟΣ!!!!(χαλάλι το...χάλια)
Όσο για τη διατροφή μη σε παίρνει από κάτω, ας θεωρηθεί οτι είναι το ελεύθερο γεύμα που έχεις μέσα στην εβδομάδα, το ξεχνάς και προχωράς.
Έλα υπομονή και όλα θα πάνε καλά!
Στα δικά μου τώρα, κι εγώ σήμερα δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί, αλλά κάνω χρήση του ελεύθερου για να τα μαζέψω λίγο:P
έχουμε λοιπόν,
1) χυμό πορτοκάλι 1,5 ποτήρι
2) ψωμί με μέλι και ταχίνι
3) μπριζόλα, σαλάτα πράσινη, 3 ποτήρια κρασί,
1 κομμάτι μηλόπιτα σπιτική
4) 1 μεγάλο κύπελο ποπκορν, (δεν παίζομαι !)
5) γιαούρτι, μήλο μπανάνα
Τρίτη ζυγίζομαι, κι ο Θεός βοηθός!
25-01-2010, 02:01 #474
Λίλυ
πως πήγες μέχρι τώρα; Με τι ρυθμούς χάνεις;
Μια φορά παλιά που έκανα αυτή τη δίαιτα, έχασα υπερβολικά πολύ, σε σημείο που λιποθύμησα μια μέρα. Ήμουν ήδη αδύνατη, γύρω στα 57 και σε 3 εβδομάδες έπεσα στα 50! Και θυμάμαι ότι έτρωγα πολύ. Απλά φοβήθηκα έτσι γρήγορα που έχανα, μήπως είναι κάποια χημική δίαιτα ή κάτι τέτοιο.
25-01-2010, 10:07 #475
Καλημέρα φιλενάδες μου.
Να σας πω και τα δικά μου νέα λοιπόν.
Ακολούθησα την διατροφή αυτή, με ελάχιστες παρεκλίσεις (χρήση ζάχαρης +2 "δυνατά" ελεύθερα γεύματα) για 2 εβδομάδες.
Αποτέλεσμα? Έχασα 1, άντε 1μιση κιλό, και 2 εβδομάδες από την ζωή μου (κατά το γνωστό ανέκδοτο). Έχασα και γύρω στους 3 πόντους από την καμπύλη ευημερίας (κοιλιά ντε !).
Συμπέρασμα: προφανώς για κάποιους ανθρώπους δουλεύει και για κάποιους δεν δουλεύει αυτή η διατροφή. Θεωρώ πως είμαι σε αυτούς που δεν δουλεύει. Ή μπορεί να δουλεύει, αλλά όχι με τον ρυθμό που θέλω εγώ.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω ρότα για λίγο καιρό, να κάνω κάτι πιο δραστικό για να αρχίσουν να πέφτουν τα κιλά, και μετά είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψω στην Έπγουρθ, για συντήρηση.
Έδω τριγύρω θα είμαι και θα παρακολουθώ τις επιδόσεις και αποδόσεις σας όμως.
Σας ευχαριστώ.
25-01-2010, 10:34 #476
σποτ, το ιδιο επαθα κι εγω και εκανα τη δραστικη μου κινηση. 1,6 εχασα σε μια εβδομαδα με πολλες παρασπονδιες τις 3 τελευταιες ημερες. ποσο θα εχανα δηλαδη αν την τηρουσα κανονικα?
25-01-2010, 13:04 #477
Originally posted by Danai20
Λίλυ
πως πήγες μέχρι τώρα; Με τι ρυθμούς χάνεις;
Μια φορά παλιά που έκανα αυτή τη δίαιτα, έχασα υπερβολικά πολύ, σε σημείο που λιποθύμησα μια μέρα. Ήμουν ήδη αδύνατη, γύρω στα 57 και σε 3 εβδομάδες έπεσα στα 50! Και θυμάμαι ότι έτρωγα πολύ. Απλά φοβήθηκα έτσι γρήγορα που έχανα, μήπως είναι κάποια χημική δίαιτα ή κάτι τέτοιο.
να σου πώ , συνήθως χάνω περίπου στα 800γρ. με 1κιλό την εβδομάδα.
Επειδή μεσολάβησαν οι γιορτές έκανα διάφορες ατασθαλίες, όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γενικότερα.
Την τηρώ χωρίς ακρότητες πάντα βασισμένη στους κανόνες της σωστής διατροφής, δηλαδή όλες οι ομάδες τροφών, ισοζύγιο μεταξύ πρωτεινών, λιπαρών, υδατανθράκων, (50-20-30) πολύ νερό, άσκηση κ.λ.π.
Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.
Από 10 Δεκέμβρη που την ξεκίνησα μέχρι σήμερα έχασα 6 κιλά με πολλές παρασπονδίες (γιορτές κ.λ.π.)
Σήμερα ζυγίστηκα εκτός προγράμματος και έφτασα τα 68 κιλά!!
25-01-2010, 13:21 #478
Μπράβο Λίλυ, εύχομαι σε λίγο καιρό να είσαι σούπερ κορμάρα(τώρα είσαι απλά κορμάρα
)
Ποιος ξέρει γιατί εγώ έχασα έτσι γρήγορα και τα είδα όλα, μαυρίσαν τα μάτια μου κλπ. Κάτι δεν έκανα σωστά. Να φανταστείς επειδή ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια, η μάνα μου νόμιζε ότι έπεσα στα ναρκωτικά,χαχαχα.
25-01-2010, 13:25 #479
Χαχα μάλλον ίσως επειδή γυμνάζεσαι περισσότερο Δανάη μου, λόγω επαγγελματος
έκανες τις φοβερές καύσεις.
Το ίδιο συμβαίνει και στο φίλο που μου την έδωσε αυτή τη διατροφή.
Χάνει με απίστευτους ρυθμούς.
Τελικά είναι όπως σου κάτσει η κάθε δίαιτα..
'υγ. ξεκίνησα με προσοχή λίγο τρέξιμο με τους φίλους παρέα, και έχω φτάσει
στα 3 γήπεδα την κάθε φορά, πως σου φαίνομαι? μου αρέσει τρελά θέλω να σου πώ
25-01-2010, 13:28 #480
Σε βρίσκω πάρα πολύ καλή! Είδες τι ωραίο που είναι; Ήμουν σίγουρη ότι θα σου αρέσει το να γυμάζεσαι έξω. Καμία σχέση με τα γυμναστήρια. Πολύ χαίρομαι για σένα Λίλυ μου.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία