EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 52 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 556 to 570 of 778
    Member
    καλησπερα κι απο μενα!λοιπον χθες εφαγᨨ3 το μεσημερι ενα καφε ελληνικο με μια κουταλια ζαχαρη και μισο κουλουρι θεσ.νικης κατα τις 6 το απογευμα ενα πιατο ρεβυθια,λιγες ελιες και μια φετα ψωμι και κατα τις 8 το απογευμα 1 μπανανα. 10 το βραδυ δυο αυγα βραστα με σαλατα κολοκυθακια και λιγο τυρι φετα.αργα τη νυχτα επειδη δεν δουλευα και πεινουσα εφαγα μισο γιαουρτι 2% με λιγο μελι.ηθελα να ρωτησω για το "ελευθερο γευμα".αν φαω το μεσημερι οτι θελω το βραδυ τι πρεπει να φαω?Ξεχασα να πω οτι ζυγιστηκα και εχασα ενα κιλο

Senior Member
    Μπράβο για την απώλεια..τώρα μετά το ελεύθερο απλά επανέρχεσαι στο "παντρεμένο¨εννοώ τα κανονικά σου...

Senior Member
    Όπως είδατε έχω σταματήσει την καταγταφή αυτών που τρώω...σαν να αποσυντονίστηκε πλήρως με το που έφυγε η Λίλη...τουλάχιστον να της πάνε όλα καλά...
    Από αύριο θα επανέλθω, ελπίζω, κανονικά.
    Στη Μόσχα, αδερφές μου, στη Μόσχα!

Senior Member
    καλημέρα επειδή από Σάββατο τα έχω κάνει μαντάρα δεν έχω τίποτα να γράψω...ελπίζω
    από σημερα να επανέλθω...

Senior Member
    Ζωούλα μου,ακριβώς το ίδιο έχω πάθει...θα επανέλθω σήμερα...δε θα επάνέλθω...άγνωσται αι βουλαί της κοιλιάς μου, γαμώτο...να περνάς πάντως και για ένα στα γρήγορα από εδώ (μη σκέφτεσαι πονηρά, βρε) γιατί αυτό μας ταρακουνάει λίγο, λέμε τώρα..καλή δουλειά!!!!

Senior Member
    ευχαριστώ tidekpe (ποιό΄είναι το ονομά σου;
    μωρέ εγώ θα περνάω αλλά να δω τί θα κάνω...μάλλον
    πρέπει να επανέλθω γιατί άρχισα και 4 μέρες τώρα να σαβουριάζω..
    εχθές στις 10 έκανα delivery πίτσα και την έφαγα μόνη μου...και έχω
    ένα στομάχι σήμερα...χάλια... :P

Member
    Κοριτσια δεν πρεπει να πτοουμαστε,εγω απο σας παιρνω θαρρος.Λοιπον χθες εφαγα"3 το μεσημερι ενα καφε ελληνικο με δυο κουταλιες φρουκτοζη και μισο κουλουρι θεσ.νικης.6 το απογευμα ενα πιατο ρεβυθια με μια φετα ψωμι και λιγες ελιες,κατα τις 8 ενα μηλο και δυο αποξηραμενα δαμασκηνα και 10.30 το βραδυ ενα φιλετο κοτοπουλο με μια σαλατα μαρουλι.Πολυ νερο και σοδα!Καλο κουραγιο σε ολους!ΦΙΛΙΑ!

Senior Member
    KATUAN, είσαι άψογη!!!! έχεις δίκιο, να μη μας πάρει από κάτω...λοιπόν κοριτσάκια είμαι η Μαρία και προσπαθώ να γίνω και πάλι καλά...γι΄αυτό καταγράφω:
    3 φρυγανιές με μέλι και ταχίνι
    κοτόσουπα, ψωμί και μελιτζανοσαλάτα
    καφές με γάλα
    κοτόσουπα, πίτα με μελιτζανοσαλάτα
    φρούτα
    1 λίτρο νερό, μηδενική ασκηση!!!
    ΦΙΛΙΑ..
    ΖΩΟΥΛΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Senior Member
    καλημέρα κορίτσια...Μαράκι καλή συνέχεια και σε σένα κούκλα μου...
    εάν και την Παρασκευή δεν θα δω απώλεια γιατί μέχρι και Τετάρτη δεν έκανα
    τίποτα...

Senior Member
    Καλημέρα και από εμένα, κι εγώ δεν πρόκειται να δω κάθοδο,μάλλον άνοδο τώρα που το σκέφτομαι, αλλά έστω και αυτό πρέπει να το δούμε μήπως και πεισμώσουμε..λέω τώρα...

Senior Member

Member
    Καλησπερα κι απο μενα!Λοιπον ας γραψω τα καθιερωμενᨨχθες εφαγα ¨¨3 το μεσημερι μιαμιση κουπα γαλα 1,5% με δυο κουταλιες φρουκτοζη.Κατα τις 6 το απογευμα αρκετο κοτοπουλο ψητο με σαλατα μαρουλη και επειδη εφαγα αρκετο κοτοπουλο για μεσημερι κατα τις 10.30 το βραδυ εφαγα μια φρουτοσαλατα με ενα μηλο,μια μπανανα,4 αποξηραμενα δαμασκηνα,λιγο μελι και μισο γιαουρτι 2%.Παιδια εχω πεισμωσει παρα πολυ γιατι πρεπει να χασω οποσδηπωτε κιλα.Χωρισα πριν ενα μηνα με τον αντρα μου και πρεπει να ανεβει η ψυχολογια μου.Το μονο κακο ειναι οτι με το ξενυχτι δεν εχω κουραγιο να γυμναστω.Αυτα απο μενα.ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!

Senior Member
    Αχ βρε φιλενάδα...πράγματι πρέπει να πεισμώσεις γιατί συνήθως ο χωρισμός δίνει κιλά...αλλά εσύ, κουκλάρα, θα είσαι η εξαίρεση στον κανόνα και θα γίνεις μια ζωντοχήρα, κατά το κλασικό, μπουκιά και συχώριο!!!
    Βρε Ζωή, λες να πετάξουμε και εμείς κανένα χωρισμό, μήπως και σταματήσουμε το σαβούριασμα;;;;;;;
    ΚΑΤΙΑΝ, η διατροφή σου είναι τέλεια, από άποψη ισορροπίας..., ως προς τη γυμναστική, εντάξει, με το μαλακό...όλα μαζί θα τα ξεκινήσεις; Διατροφή, νέα ζωή, και γυμναστική; Σιγά-σιγά....όταν ζυγιστείς ενημέρωσε. Εγώ αύριο..θυμίζω έχοντας πάρει την προηγούμενη εβδομάδα ημουν 70.2..αύριο με δυο μέρες μόνο διατροφής πόσο να έχω πάρει;;;;

Senior Member
    Ας δώσω τα σημερινά μου....σελίδες θα χρειαστώ:

2 φρυγανιές με μέλι και ταχίνι
    φασολάδα με μελιτζανοσαλάτα και ψωμί
    καφές με γάλα
    φασολάδα με μελιτζανοσαλάτα και ψωμί
    1 λίτρο νερό...καθόλου γυμναστική, όπως πάντα...

Senior Member
    καλημέρα κούκλες όπως ήταν αναμενόμενο η αγαπημένη κατά τα άλλα ζυγαριά έδειξε
    παραπανω 71,800 χαχα λογικό γιατί έκανα διατροφή μόνο την Τετάρτη...πολύ καλή
    η επγουρθ αλλά μου λείπουν τα δημητριακά με το γάλα μου...οπότε λέω λέω λέω να το
    γυρίσω σε διατροφή της τέλειας (ειλικρινά διαιτολόγου μου) που είχα παέι πριν κανά 2 χρόνια...
    άντε να δούμε παιδιά μου...την καλημέρα μου!!!!

Page 38 of 52 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast