Results 211 to 225 of 778
-
18-12-2009, 12:21 #211
athens246
ναι είναι εξαιρετική η στέβια.
Έχουν εγκριθεί οι καλλιέργιες, το θέμα είναι ότι οι βιομηχανίες ζάχαρης εμποδίζουν τη διάδοση τους, λογικό αφού σκέψου τι θα κάνει στα κέρδη τους.
Είναι φυτό το οποίο το κόβουν έτσι ώστε να μοιάζει με κανονική ζάχαρη, δλδ αν το βρεις, θα έχει κρυσταλλική μορφή. Ρώτα σε μαγαζιά με βιολογικά, προσωπικά εκεί το βρήκα πρώτη φορά.
- 18-12-2009, 12:25 #212
θα το κοιτάξω και θα σου πω
για να δούμε..
18-12-2009, 12:49 #213
Η Danai έχει δίκιο πως η δίαιτα αυτή θέλει προσοχή στους υδατάνθρακες.
Αν τρώμε μόνο υδατάνθρακες από τη μία μπορεί να χάνουμε πολύτιμα συστατικά, από την άλλη ίσως επηρεάσει και το ζάχαρο.
Είναι καλή διατροφή, αλλά χρειάζεται να προσέχουμε κάποιες παραμέτρους δλδ.
18-12-2009, 14:41 #214
Παιδια εδω ριχνει καρεκλες..μιλαμε για πολυ νερο...εχω δουλεια κ δεν μπορω να παω...με περιμενει μια κυρια να τις κανω τα νυχακια...ασχετο
Να ρωτησω κατι?Κλασικα εγω ..να ρωτησω κκατι? λοιπον πες οτι ειναι 12 κ τρωω μακαρονια κ στισ 2 με ξαναπιανει λιγουρα..μπορω να ξαναφαω μακαρονια???νομιζω πως μπορω ε???
Αφηστε κ σημερα εχω τσακισει τα μπροκολα...λατρευω!!!! εχω τινγαρι το ψυγειο μαρουλια ροδια ραπανακια καροτα...μηλα αχλαδια μπανανες μανταρινακια κυδωνια....τα ντουλαπια τονους κ μακαρονια...μηπως κ αποκλειστουμε απ το νερο..μην πεινασω...
Α σημερα πηρα κ κατι τσαγακια λιπτον λινεα λευκο ροδακινο...λιγο πικρο αλλα καλο...μμμμμ τι αλλο? νομιζω αυτα !!!
18-12-2009, 14:43 #215
γεια και απο εμενα
30 λεπτα διαδρομος, μειον 500 θερμιδες, 85,3 σημερα
7:00 1 αυγο, κασερι λιγο, 4-5 φετες ζαμπον με 2% λιπαρα
11:00 1 μηλο, 1 πορτοκαλι
15:00 κουκια, κουνουπιδι
19:00 βλεπουμε και αργοτερα παλι βλεπουμε
κοριτσια λετε να με φταιει που τρωω ολο οσπρια και δεν χανω? απο βδομαδα θα το ριξω στα μακαρονια και ας λενε οτι θελουν. γιατι δεν τρωμε και σαλατουλες μαζι? παρτε βρε και καμια πολυβιταμινη να εχουμε εφοδια...εγω παιρνω σπιρουλινα οποτε θυμαμαι
οσο για το μπροκολο, καθημερινα απο εδω και περα, μολις παω για ψωνια.
ελαιοπιτακια και ψερο ψωμι που λενε ε? θα κανω κι εγω αυριο. αρχιζω και νηστεια απο δευτερα (νομιζω οτι θα αρχισω δηλαδη εκτος αν μετανιωσω...)
ελπιζω να μπω ξανα πριν τη δευτερα μπας και τη γλιτωσω την ακολασια του σαββατοκυριακου...αυτο με χαλαει καθε σαββατοκυριακο: το καθισιο στο σπιτι. ενω στο γραφειο, τρωω οτι εχω φερει και την υπολοιπη μερα προσπαθω να συνεχισω
18-12-2009, 14:45 #216
είσαι περιβόλι Αλεξάνδρα μου, μια χαρούλα μου φιάχνεις τη διάθεση
νάσαι καλά
Ναι κοπέλα μου μπορείς να ξαναφάς ότι ώρα θέλεις χωρίς να
μεσολαβήσει το 4 ωρο , εφόσον δεν αλλάζεις κατηγορία
18-12-2009, 14:46 #217
αλεξανδρα αισθητικος ε? και αυτο χρησιμο εκτος απο την καθαριοτητα που κανεις αλλα μακρυα βρε παιδι μου...
ναι, μπορεις να φας παλι μακαρονια αλλά αν θα φας πρωτεινη θα πρεπει να ξαναφας στις 6. ετσι κανω δηλαδη εγω
18-12-2009, 14:52 #218
Barbie μου το θέμα σαλατούλα, πρέπει να το κάνουμε αυτοκολητάκι,'ότι και να τρώμε τσουπ και μια σαλατούλα
δίπλα, αν προσέξεις εγώ το έχω μονιμοποιήσει ακόμη και με τις φακές, τρώω σαλάτα, η τα μακαρόνια,ρεβύθια,
οτιδήποτε. Και με το κρέας, ψαρι κ.λ.π. αυτό είναι το πρώτο και βασικό.
Ακολουθεί το πολύ νερό, 1,5 λίτρο και πάνω την ημέρα, τα φρούτα και η άσκηση.
Αυτοί είναι βασικοί κανόνες για να κουνηθεί η ζυγαριά μας.
Τώρα 500 γρ. πάνω η κάτω δε μας απασχολούν γιατί μόνο λίγο αλάτι παραπάνω να φάμε η αλμυρό τυράκι,
η όταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε, νάτη η κατακράτηση.
18-12-2009, 14:53 #219
Μαλιστα ...οχι ακριβως αισθητικος..δεν κανω τα παντα...κανω μανικιουρ- πεντικιουρ-ονυχοπλαστικη-μακιγιαζ-κ αποτριχωση....αλλα καλα ειναι κ αυτα...το μεροκαματο να βγαινει
(εγω κ ο ξανθοπουλος) μωρε κανω τα παντα κ συμφερω.. θες ταμειο ...θες δημοσιες σχεσεις ...θες υπευθυνη σε μαγαζια? ....θες πωλητρια...θες σερβιτορα...θες υπαλληλος γραφειου...οτι θελεις
Πληττω ευκολα ρε κοριτσια τι να κανω...Τωρα μου χει καρφωθει κατι καινουργιο στο μυαλο αλλα εδω που ειμαι που να βρω σχολη να παρακολουθησω???
18-12-2009, 14:57 #220
Αλεξάνδρα, δεν έχει κανένα εξ αποστάσεως γι' αυτό που θες να κάνεις; Αν θες μας λες.
Λίλυ, κι εγώ μαζί σου για τις σαλάτες αλλά βρε κορίτσια, δεν μπορώ γυμναστήρια, βαριέμαι.
Κάνω γιόγκα μόνη σπίτι και τρελαίνομαι, μου αρέσει πάρα πολύ αλλά πρέπει να λείπουν οι δικοί μου για να 'χω την ησυχία μου! Σε ένα-δυο μήνες όμως θα είμαι στο σπιτάκι μου!! Γιούπι!
18-12-2009, 15:01 #221
Θελω να μαθω φωτογραφια....κ δεν εχει κατι εδω κοντα...κμετα κοριτσια θα βγαινουμε φωτογραφιες κ θα μας κανω κατι ρετους ολα τα λεφτα....κορμαρες θα μα στε ολες
Κ αν δεν το κανω τω ρα το σιγουρο ειναι πως καποια στιγμη θα το κανω....γενικα εχω πολλες ανησυχιες...
18-12-2009, 15:09 #222
Ε, ναι, για φωτογραφία δε σου κάνει το Internet.
Πάντως να τα κάνεις και γρήγορα γιατί θέλω πολύ να σου στείλω φωτογραφίες μου να μου τις φτιάξεις :-)
Κακό είναι; Κι αυτές που βλέπουμε στα περιοδικά όλες φτιαγμένες είναι!!
18-12-2009, 15:21 #223
Originally posted by athens246
Αλεξάνδρα, δεν έχει κανένα εξ αποστάσεως γι' αυτό που θες να κάνεις; Αν θες μας λες.
Λίλυ, κι εγώ μαζί σου για τις σαλάτες αλλά βρε κορίτσια, δεν μπορώ γυμναστήρια, βαριέμαι.
Κάνω γιόγκα μόνη σπίτι και τρελαίνομαι, μου αρέσει πάρα πολύ αλλά πρέπει να λείπουν οι δικοί μου για να 'χω την ησυχία μου! Σε ένα-δυο μήνες όμως θα είμαι στο σπιτάκι μου!! Γιούπι!
Κι εγώ τη λατρεύω τη γιόγκα, όχι ακόμη δεν έχω φτάσει στην power αλλά σιγά σιγά θα γίνει κι αυτό.
Μου κάνει τρομερό καλό σε όλα τα επίπεδα
18-12-2009, 15:24 #224
δε θα το κάνω Λίλυ μου. Ξέρω πως θα ξεκινήσω, θα πάω κάνα δυο βδομάδες και μετά θα βαρεθώ.
Το μόνο που με σώζει είναι στο σπιτάκι, με βιντεάκια από το youtube και διάφορες ασκήσεις κι αυτό γιατί βάζω άλλο βιντεάκι κάθε φορά για να μη βαριέμαι!
19-12-2009, 00:56 #225
Καλησπέρα κορίτσια!, νάμαι κι εγώ με βραδυνό αυτή τη φορά :P
ιδού τα σημερινά μου γεύματα
1) 1 ποτήρι γάλα, 1 φιρίκι
2) πορτοκάλι, μήλο, 3 μανταρίνια
3) μαρουλοσαλάτα, με διάφορα σαλατικά μέσα, και 1 κονσέρβα τόνο νερού +1 κουταλιά λάδι
4) 1 ψάρι ψητό, μπρόκολο σαλάτα με λίγο λάδι, 2 ποτηράκια κρασί
πολύ νερό, δε θυμάμαι πόσο, δε γυμνάστηκα σήμερα, πήγα για διάφορα ψώνια...
Σαββατοκύριακο τι κάνουμε, εκεί είναι τα δύσκολα! τις καθημερινές παλεύεται....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία