EPWORTH / ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 52 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 778
    Senior Member
    καλημέρα κούκλες και ειδικά στις 2 καινούργιες Αθηνά και Κίττι...
    Κορίτσια η διατροφή είναι πολύ καλή...εγώ βέβαια τις 2 τελευταίες εβδομάδες
    την έσπασα δυστυχώς αλλά από εδώ και πέρα θα την ακολουθήσω κατά γράμμα...
    Τις καλύτερες ευχές για την προσπάθειά σας...Φιλάκια σε όλες...
    ʼντε την Παρασκευή θα ζυγιστώ να δω τί γίνεται!!!
    Φιλάκια πολλά

Junior Member
    Originally posted by K!ttY
    αλλα εχω και ενα κολλημα με τα γλυκα το οποιο πρεπει να ξεπερασω γιατι διαφορετικα δεν θα υπαρξει κανενα αποτελεσμα.
    Ομως κοριτσια σας θεωρω συμπαραστατες μου σ΄αυτο το νεο εγχειριμα. Λετε κατι να αλλαξει?....
    Δεν είσαι η μόνη που έχει κόλλημα με τα γλυκά,αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου.
    Ποτέ δεν μπορούσα να αντισταθώ και ότι δίαιτα κι αν έκανα εκεί τη χαλούσα.
    Τώρα όμως υπάρχει η κουβερτούρα που κάνει τη διαφορά.
    Η διαιτολόγος μου έλεγε ότι αν σταματήσεις τη ζάχαρη θα απεξαρτητοποιηθείς,σε εμένα δεν έγινε αυτό.
    Εδώ μέσα έμαθα πράγματα που δεν ήξερα,και το κυριότερο ότι είναι όλα στο μυαλό.
    Αυτές τις μέρες με αυτή τη δίαιτα παίζω ένα παιχνίδι με τον εγλέφαλο μου που επανειλλημένα μου ζητάει γλυκό,και εγώ του δίνω κουβερτούρα.Είναι σκληρή η μάχη αλλά αυτή τη φορά έχω ένα πολύ καλό σύμμαχο,και φυσικά όλες εσάς.

Senior Member
    καλημερα κοριτσια. βλεπω εχουμε καινουρια παρεα, πολυ χαιρομαι να ειμαστε πολλες να αλληλοστηριζομαστε.
    εγω τα ψιλοσκατωσα για μια ακομη φορα. και κουβερτουρα εφαγα και συκο γλυκο, και μελι και μετα κατι κανονικες σοκολατες και "μπερδεψα" τις ομαδες και γενικα ενα χαλι αλλά δεν πτοουμαι. εχασα το κιλακι μου και απο 88,9 την προηγουμενη δευτερα ειμαι 87,6 σημερα και συνεχιζω οπως μπορω. θα προσπαθησω να την κρατησω την διαιτα αυτη οσο γινεται και βλεπουμε
    θα παω να γραψω τωρα στις συνταγες, για την παραλλαγη των ελιοπιτακιων και το ψωμι

Junior Member
    Γεια χαρα σε ολα τα κοριτσια. Σημερα ξεκινησα κι εγω τη μαχη με τα κιλα...για να δουμε ποιος θα ειναι ο νικητης, εγω η αυτα. Το πρωι εφαγα ενα κουλουρι και ενα πορτοκαλι και τωρα το μεσημερι φασολακια γιαχνι με καροτακι κολοκυθακι μια πρασινη σαλατα και ενα βραστο αβγο και λιγο τυρακι. Ρε κοριτσια σε οτι βλεπετε οτι συνδυαζω λαθος παρακαλω πολυ να με διορθωνετε, θα με βοηθουσε ιδιαιτερα στο να μην τα μπλεκω με τις ομαδες. Μια μικρη απορια εχω και οποια μπορει ας μου απαντησει...οπως ειπα το πρωι εφαγα ενα πορτοκαλι και ενα κουλουρι...αν ενδιαμεσα στο πρωινο με το μεσημεριανο τσιμπουσα κανενα φρουτακι θα υπηρχε προβλημα η καλα εκανα και τηρησα το 4ωρο?
    Παρολο που ξεκινησα παντως σημερα, εξακολουθω να μην εχω το κουραγιο να ανεβω στην ζυγαρια, γιατι το νουμερο που θα δω θα με πανικοβαλλει και φοβαμαι οτι θα τα κανω σαλατα.Λεω να περασει αυτη η εβδαμαδα προσαρμογης και μετα θα το τολμησω..και ο θεος βοηθος!

Junior Member
    Γεια σας και απο μενα. Ειμαι καινουρια και διαβαζω με εκπληξη για τη διαιτα αυτη! Σκεφτομαι σοβαρα να την ξεκινησω και εγω.. Μου φαινεται πολυ ευκολη και καθολου στερητικη. Και μονο που εχει σοκολατα μεσα την κανει σουπερ! Να ρωτησω μονο κατι? Μηπως ο οργανισμος συνηθισει αυτον τον τροπο διατροφης και μετα το τελος της διαιτας οταν θα ανακατευτουν παλι οι ομαδες ξαναπαρει τα κιλα πισω? Αυτο να το φοβομαστε?

Senior Member
    Καλώς το κριαράκι, καλώς ήρθες στα μέρη μας.!

Όσο για αυτό που ρωτάς, δε νομίζω να συμβεί κάτι ιδιαίτερο, παρά μόνο
    ότι συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλη δίαιτα, όταν ξαναρχίζουμε να τρώμε
    υπερβολικά.
    Αυτή δεν είναι μια χημική δίαιτα, για να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, είναι απλά
    ένας διαφορετικός συνδυασμός τροφών, απόλυτα υγιεινός, χωρίς να προκαλεί
    κανένα στρές στον οργανισμό.
    Ελπίζω να σε κάλυψα, και παλι καλώς ήρθες!

Senior Member
    K!ttY ,
    κορίτσι μου, το τετράωρο ισχύει μόνο όταν αλλάζουμε κατηγορία.
    Κατά τα άλλα , καλή συνέχεια και μη φοβάσαι τίποτα!
    Ζυγίσου για να έχεις ένα μπούσουλα, να δείς πως σου πηγαίνει το πρόγραμμα .

Μπαρμπούνι μου, μπράβο χαίρομαι τέτοια ν'ακούω! Χάσαμε κιλάκι, τέτοιες μέρες, μπράβο!

Μεγαλούργησες πάλι βλέπω με τα πιτάκια σου....αυτό θα πεί νοικοκυρά και τέλεια μαγείρισα...

Πηγαίνω για ψώνια τώρα, και θα γυρίσω να φιάξω τα πιτάκια και το ψωμάκι σου!

Τα λέμε αργότερα , φιλιά

Senior Member
    Λοιπόν τι φανταστικά πιτάκια μου έγιναν, δε λέγεται!
    μπαρμπούνι μου
    σκέφτομαι να σε στρέψω προς τη σέφ μεριά σου , αφού τόχεις βρε παιδί μου, τι κέρδισες τόσα χρονια στη δουλειά σου?
    Γράψε και κανένα βιβλίο μαγειρικής να φάει ο κόσμος νοστιμιές! :P

Λοιπόν κορίτσια στα δικά μου τώρα!
    Σήμερα ζυγίστηκα, παραμένω αισίως στα 71.3, ευτυχώς, δεν αλλάζω τικεράκι μέχρι να τα χάσω τα άτιμα (1.300)
    και προχωράμε ακάθεκτες.

Σήμερα έφαγα

1) τόστ μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι

2) γιαούρτι + μήλο+ ακτινίδιο

3) χορτόσουπα + τονοσαλάτα με βραστή πατάτα , λαδάκι , μπαλσάμικο, ανιθάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, πράσινες ελιές

4) 5 μπαρμπουνοπιτάκια ζεστά - ζεστά (μικρούτσικα σχετικά)

5) γιαούρτι 2% (γιατί είχα σκάσει από τα πιτάκια)

Αυτά, σχετικά καλά και καλή αρχή, γιατί από σήμερα σοβαρευόμαστε :P

Καλό βράδυ και πολλά φιλιά σε όλες

Senior Member
    καλημέρα σε όλες....Ελπίζω να είμαστε όλες καλά.
    Λιλάκι μου τονοσαλάτα (δηλαδή τόνο και βραστή πατάτα μαζί...)κατάλαβα καλά;
    ο συνδυασμός αυτός δεν είνια σωστός νομίζω,...ε;;;
    τι άλλο κοριτσάκια μου;εγώ ζυγίστηκα 72,6 το΄κιλάκι παραμένει
    και λογικό γιατί το ΣΚ πάλι γουρούνιασα...μέχρι καρυδόπιτα με παρφέ παγωτό
    έφαγα...αλλά από εχθές κουρία.....

Senior Member
    Καλημέρα κι από εμένα,
    Ναι Ζωή μου ακριβώς αυτό είπα, τη ψιλοέκανα πάλι, χε χε
    τέλος από σήμερα οι ματσουκελιές....

Senior Member
    αα το κατάλαβες...νόμισα ότι δεν το πρόσεξες...
    δεν πειράζει μωρέ από σήμερα γερά όμως ε;;;
    να σου πω οι φίλοι σου οι πρώτες διδάξαντες...
    συνεχίζουν;

Senior Member
    Μια χαρά πάνε, τους είδα τα Χριστούγεννα, έχασαν οριστικά τα κιλά τους
    και είναι στη φάση που εφαρμόζουν τους συνδυασμούς καθημερινά για
    συντήρηση, με κάποιες παρασπονδίες ενδιάμεσα για να σταθεροποιηθούν
    στο βάρος τους.
    Ορκίζονται και οι δυό σε αυτή τη διατροφή

Senior Member
    ε, δεν το πιστευω
    η καλυτερη πληροφορια που ακουσα Λιλυ μου ειναι αυτη για τους φιλους σου. δεν μπορεις να φανταστεις ποση χαρα μου εδωσες.....και ας μη το τηρω εγω επακριβως το προγραμμα. εχω ενα θεματακι απο τοτε που εκοψα τα χαπακια μου αλλά το παλευω γενικως. δεν γραφω τι τρωω αφου μονιμως κανω παρασπονδιες...και αυτα τα παιδια ρε γαμωτο...οτι τους ερχεται θελουν να φανε....δεν με ακολουθουν-δεν με ακολουθουν....
    Λιλακι μου χαιρομαι που σου αρεσαν τα πιτακια μου. εγω μια δοση τετοια την εκανα 9 πιτακια (πιταρες θα το ελεγα) περιπου και τρωω απο ενα για πρωινο. μαι χαρα ειναι. οσο για τις πατατες, κι εγω κατι τετοια κανω και μετα θυμωνω με τον ευατο μου....
    ζωη μου, τωρα που ανεφερες την καρυδοπιττα θυμηθηκα: το σαββατο ηρθε η αγγλικου της κορης μου για μαθημα και της εκανα ενα καφεδακι. εντωμεταξυ απο γλυκα ειχα στερεψει (για την ακριβεια τα ειχα πεταξει σε μια κριση που με ειχε πιασει) και της εβαλα λιγο κεικ. μολις της παω τον καφε, με κοιταζει με κατι γουρλωμενα ματια και μου λεει....μηπως ειναι εκεινη η φοβερη καρυδοπιττα που ειχατε κανει μια φορα?.....σκεφτομαι οτι μια μονο φορα εχω κανει καρυδοπιττα...βρε κοριτσια, λετε να γραψω κανενα βιβλιο μαγειρικης? εχετε κανενα κονε με κανεναν εκδοτικο οικο?
    πειτε μου κανενα γλυκο να δοκιμασω να κανω για του αγιου Αντωνιου που γιορταζει ο γιος μου....2 για την ακριβεια ενα για την πεθερα και ενα για εμενα.....
    αντε να αρχισω δουλεια ε?

Junior Member
    --> <--
    Το χαμόγελο της επιτυχίας!!!!! - 1 ολοκληρο κιλο ... αντε να στείλω κ αλλό ενα να του κάνει παρεα .... Δεν αντεξα.. ζυγίστηκα!

Αυτές τις δυο μέρες έφαγα...
    1 πορτοκαλι + 2 τσαγακια χωρις ζαχαρη
    Σαλάτα μαρουλακι + 1 μπριζολιτσα ψητή +5 ελίτσες
    2φέτες ψωμί του τοστ ολικής + 2 κουταλίες μέλι + 1/2 μήλο ----
    2 φέτες ολικής + 1 κουτ μέλι
    Ομελέτα (2 αυγα,τυρί,λουκανικάκια,ντο� �ατα,πιπερια) +σαλάτα μαρουλι
    1 μανταρίνι + 1 τσαι χωρίς ζάχαρη

γενικά προσέχω να κάνω σωστους συνδιασμούς , να μην το παρακάνω με τις θερμίδες και να μην τρόω μετά τις 20.00. Από σήμερα θα ξεκινήσω και μισή ώρα ελλείπτικό μηχάνημα (το οποίο έχει γίνει κρεμάστρα - κ εγω ντουλάπα :P). Ομολογώ πως δεν πεινάω - έ το βράδυ μια λιγούρα την έχω αλλα αν δν γουργουρίσει η κοιλία δν κανουμε δουλειά!!!

Senior Member
    Αχ ωραία, ναι κάνε βιβλιαράκι!
    εμένα μου βγήκαν γύρω στα 18 κομμάτια τα πιτάκια σου, τα έκανα λίγο μικρούλια.Έφαγα και σήμερα πρωινό, η αθεόφοβη!

Τι γλυκάκι λές να κάνεις , κάτι σε σοκολατένιο? να σου στείλω συνταγούλα?
    Να μη ξεσηκώσουμε τα κορίτσια όμως έ?

Page 25 of 52 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast