Results 16 to 25 of 25
Thread: Ντύσιμο, βάψιμο!!!
-
19-09-2012, 20:12 #16
The eighteenth-century dressing table in this room is another example of a painted surface. Originally of plain cherry, the piece was grain painted .
- 24-09-2012, 10:12 #17
Originally posted by Sethunya
Γενικά βρίσκω άσχημη την υπερβολή στο βάψιμο, ακόμα και αν γίνεται με την πρόθεση της κάλυψης ατελειών :/
Τελικά μας πειράζουν τόοοοσο τα 5 κόκκινα σπυράκια, που πρέπει να τα κρύβουμε πίσω από τόνους make up και πούδρας;
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι καιρός να νιώσουμε άνετα με τις ατέλειες μας και να αφεθούμε στον ήλιο!
Ανοιχτά χρώματα, ανοιχτή διάθεση!
Τι λέτε και εσείς;
Summer
H αλήθεια είναι πως τελικά , ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιαζ, προσωπικα εχω χαλαρωσει πολυ (εως τελειως θα λεγα) και δεν με πειραζει καθολου ... πλεον πιο πολυ τα ματια μου βαφω που και που , make up ποτε. Κανένα μολυβάκι , κανένα κραγιόν και ειμαι τζετ . Ετσι κι αλλιώς κανα 2 σπυράκια εχω , οχι τραγική κατάσταση.
25-09-2012, 00:39 #18
Originally posted by badgirl
καλησπερα! νομιζω οταν εχουμε παρει κιλακια καλο ειναι να φοραμε στενα ρουχα κ οχι να βαζουμε φαρδυα ανετα, διοτι τα φαρδυα τελικα παχαινουν περισσοτερο...επισης το μακιγιαζ, για να δειχνει το προσωπο πιο ξεπρησμενο, πρεπει ναναι σε μαλακους τονους...οχι εντονα πραγματα που προκαλουν...
Διαφωνώ για τα στενά ρούχα γιατί παχύσαρκος άνθρωπος που φοράει στενά "θεοστενα" γίνετε γελοίος..όπως και κοντά..για τα φαρδιά επίσης σύμφωνο..το θέμα είναι να ντυθείς ανάλογα με τον σωματότυπο σου..πχ εγώ αν βάλω εφαρμοστεί mlpouza θα φορέσω φαρδύ από κάτω έχω ψωμάκια εκτος τον άλλον αλλα όχι χοντρά πόδια..οποτε αν φορέσω κάτι φαρδύ από πάνω θα φορέσω στενό από κάνω αρκεί να καλύπτει τα ψωμάκια.
τα πολύ κοντά κοσμήματα επίσης δεν είναι κολακευτικά αυτά που είναι χοντροκομμένα και κοντά στο λαιμό
όσο για το "μακιγιαζ" πάντα έκανα έντονο "μακιγιαζ" στα ματια και πάντα τραβούσα την προσοχή εκεί έντονο μα όχι σαν κλόουν εννοείτε..αν έχουμε κάτι ωραίο γιατί να μην το αναδείξουμε?
25-09-2012, 00:44 #19
όσο για τα ρούχα για παχουλές? εγώ είχα βρει ένα κατάστημα που είχε paaaaaara πολύ ωραία και μοντέρνα ρούχα από εταιρίες ρούχων που είχαν θυγατρική εταιρία να φτιάχνουν ρούχα για παχουλές και ήταν όλα μα όλα τέλεια...επίσης αν βρείτε σε ινδικά rouxadika την εταιρία "καζιλ" line είναι και φθίνει και τα νούμερα τους παίζουν από σ μέχρι xxxxl
τα ίδια ρούχα ..είχα "καταβολευτει" και είναι και τέλεια
στ XXL που πήγα μια φορα δεν πήρα τίποτα..όλα ήταν τεραστια και για ύψος 1.90 και πάνω...να μην πω για το γύφτικο στολίδι
13-04-2013, 04:39 #20
Λοιπον μια ενημερωση για αυτο το τοπικ στο H&M της Ερμου-Καπνικαρεα στον επανω οροφο εχει μεγαλα μεγεθη σε πολυ καλες τιμες και οχι γιαγιαδιστικα
(Το λεω σε οοοοοοσες δεν το ξερουν,μηπως και χρειαζεται ρε παιδι μου ^^)
14-04-2013, 23:47 #21
Ωραία , και το χα απορία αν έχουν κι εδώ μεγάλα νούμερα στα H&M ... είχα πάει κάποτε στο Λονδίνο σε H&M και είχαν ωραία πραματάκια αλλά δεν περίμενα να χουν εδώ ... θα κάνω μια βόλτα το πάσχα που θα μαι Αθήνα
22-05-2013, 00:07 #22
ασχετο επειδή έτυχε και διάβαζα αυτό το τόπικ τώρα , παιδιά επιχείρησα να βάλω σορτσάκι το σάββατο . όχι τα ΠΟΛΥ κοντά , είναι λίιιγο πάνω απ το γόνατο . Αν εξαιρέσουμε την αρχή που ένιωθα λίγο άβολα (Σε φάση "όλοι με κοιτάνε") ... τι γ@μ@τη αίσθηση ;! Πρέπει να χα να βάλω σορτσάκι από 6 χρονών και είχα ξεχάσει πως είναι ! πωωωωωω το καλοκαίρι μιλάμε θα είμαι συνέχεια με σορτσάκια στις ζέστες .
22-05-2013, 00:24 #23
Εμένα ακόμα δεν μου το επιτρέπει η ανασφάλεια μου... Και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να το ξεπεράσω και ποτέ. Μέχρι το γόνατο μέχρι στιγμής βερμούδα. Το σορτσάκι για μένα ειναι τεράστιοοο απωθημένο.
22-05-2013, 00:46 #24
εγώ δεν το ένιωθα σαν απωθημένο να σου πω την αλήθεια αλλά το δοκίμασα από περιεργεια τις προάλλες που έπεσε μπροστά μου σε ένα μαγαζί και έμοιαζε οκ οπότε το πήρα. Πάντως και από γνωστούς όποιος με είδε μου κάναν καλά σχόλια , δεν άκουσα κάτι αρνητικό . Το καλό εμένα είναι οτι το λίπος στο σώμα μου είναι κάπως ίσα κατανεμημένο οπότε δεν έχω τρομερές δυσαναλογίες και τα πόδια μου λόγω πολύ ποδηλάτου και γυμναστηρίου δείχνουν γυμνασμένα (όσο μπορεί να δείχνουν τελος πάντων στα κιλά που είμαι ακόμη) .
06-07-2013, 13:22 #25
Προσωπικά ως make up artist είμαι υπερ του "έντονου" μακιγιαζ αρκεί όμως να έχουμε κάτι να τονίσουμε. Π.χ αν μια παχουλη κοπέλα έχει καταγάλανα μάτια γιατί να μην τα τονίσει σε μια βραδυνή έξοδο; Δεν λέω να βγαίνουμε σαν καρνάβαλοι μέρα μεσημέρι, αλλά κάθε τύπος μακιγιάζ έχει την ώρα του! Όσο για τα ρούχα τωρα που εχω παχύνει προσπαθω να μην κάνω αγορες για να μην βολευτω σε αυτό το βάρος λολ
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)