Results 1,486 to 1,500 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
09-06-2010, 01:13 #1486
Originally posted by badgirl11
λοιπον τα φιλοσοφω πολυ καιρο, ολο τα σκεφτομαι.
τελικα αποφασισα. πρεπει να βγω απο το τελμα.
δεν θα ξαναμετρησω θερμιδες γιατι ετσι εχω την ταση να τρωω απολα οσα θα ηθελα...
κομμενα ολα, θα γινω υποδειγμα καθε διαιτολογου,
απο αυριο ξεθαβω παλιο διαιτολογιο κ θα κανω κατα γραμμα,
οταν πχ με φακες εχει 1 φ. ψωμι κ ελιες θα φαω ακριβως αυτο, οχι κ τυρι μαζι κτλ.
κανοντας οσα ειναι ηδη ετοιμα κ υπολογισμενα δεν θα χρειαζεται να υπολογιζω κ να προσθαφαιρω κ δεν θα μπορω να...
φαω παραπανω τροφιμα που θα μου φερουν πεινα!
θα αρχισω με διαιτολογιο με παγωτο 0% καθε μερα ωστε να μη μου κακοφανει χωρις γλυκο...
Την κυριακη εχω ραντεβου με το διαιτολογο, ως τοτε θα προσπαθησω να προσαρμοσω μη τα βρω μπαστουνια,
θα τρωω ο,τι μαγειρευω ή ο,τι εχουν τα ταπερακια αλλα στις αναλογιες κ τους συνδιασμους του διαιτολογου!
φυσικα κ νηστειες, σε συνδιασμο με τα διαιτολογια εχασα τοσα κιλα! το κανα μα θα το κανω κ δευτερη!
πειραματισμοι τελος.
φανταζομαι σε τοσους διαιτολογους θα πηγες.
ελα ναρχισουμε μαζι κ αυτο με τις νηστειες, θα σου κανει καλο...τι λες?
- 09-06-2010, 07:01 #1487
To πηρα αποφαση περιοδος ξεπεριοδος ξεκιναω δραστικα!!!πρεπει να χασω 3 κιλα γιατι θα γινουν 13 ετσι οπως παω!!
Σημερα και αυριο 11-7 με λαχανικα,ανθοτυρο,αυγα και τιποτα αλλο.Απο μεθαυριο θα προσθεσω λιγα δημητριακα.Δεν θα κοιταξω καθολου τις ποσοτητες στα λαχανικα και στις πρωτεινες μεχρι 100 γρ.σε καθε γευμα για να μπορεσω να απεξαρτηθω απο την λαιμαργια για τους υδατανθρακες
09-06-2010, 09:58 #1488
αντε παμε να δουμε,
α στο καλο μας πια, ναι τα 3 γινονται 13 ανετα, δεν το εχω παθει αλλα δεν νομιζω οτι απεχω πολυ!
αρχισα το διαιτολογιο μου κ ηρεμησα.
τελευταιο γευμα 9 ηωρα αποψε.
09-06-2010, 10:27 #1489
KAΛΗΜΕΡΑ κορίτσια...ναι, όντως έχω άπειρα διαιτολόγια αλλά με κανένα από αυτά δεν έχω χάσει παρά 1-1,5 κιλό το πρωτο δεκαπενθ'ημερο που ξανάμπαινε το δεύτερο...οπότε, δεν έχω κανένα που να με εμπνέει...γιάυτό μετρώ θερμίδες μέχρι 1300, και κάνω νηστεία 16ωρη. Τρίτη μέρα της νηστείας σήμερα και ζυγίστηκα, είμαι ακριβώς στα ίδια αλλά είπα αυτή τη φορά να επιμείνω και βλέπουμε.
09-06-2010, 14:23 #1490
ΛΟΙΠΟΝ, μετά από 16 ώρες νηστείας..
-μανιταρια φρικασέ....250 θερμιδες
-μισή ντομάτα..............20
-ψωμί του τοστ πολυσ..80
μπουκιά φέτας............80 ΣΥΝΟΛΟ ΩΣ ΤΩΡΑ 430
και έπεται σύνέχεια....
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ επειδή μόλις αχολήθηκα με θερμίδες, αν διαπιστώσατε κάποιο λάθος με ενημερώνετε, ευχαριστώ κορίτσια!
09-06-2010, 17:30 #1491
tidekpe εγω σημερα ξεκιναω με το fitday.Μπορεις να φτιαξεις σελιδα και να περνας εκει οτι τρως και θα σου βγαζει αυτοματα θερμιδες-υδατανθρακες-πρωτεινες,βιταμινες κλπ.Ειναι τελειο,εμενα με βοηθησε πολυ οταν εχασα τα κιλα μου
www.fitday.com/
09-06-2010, 21:13 #1492
tintekpe με 1300 δεν παιζει να μη χασεις βαρος με τιποτε, αν δεις κ δε χανεις θα πει οτι μετρας λαθος...
θελει αναλυτικα, το λαδι που τρως ανα κουταλια σουπας εχει 150...
(και το κρυμμενο στο φαγητο κ το φανερο στη σαλατα
μπραβο βρε φορτυ, πολυ ενδιαφερον, αν κ θαρχισω διαιτολογια ακριβως γιαυτο το λογο,
για να μη μετραω εγω θερμιδες...
οταν μετραω θερμιδες δεν υπαρχιε περιπτωση να μεινω σε οσες πρεπει...
παιδια σημερα πως δε σκοτωθηκα...
ειχα τροχαιο, χθες ηταν παλιοβραδυ επισης.
γενικα σημερα εφαγα πολυ, απο αμηχανια, απο βλακεια, χωρις λογω παντως.
δε θα ζυγιστω συντομα, εχω σκοπο ναρχισω αυριο το διαιτολογιο μου κατα γραμμα κ να με ζυγισει ο διαιτολογος την Κυριακη το βραδυ κ τελειωνει το θεμα.
μετα αφηνομαι πανω του,
κουραστικα να αρχιζω κ να σταματω,
πρεπει να ξαναφεθω στα χερια του ειδικου, αλλιως θα καταληξω σε αλλον ειδικο ("ψυχολογο") χαχαχαχ
09-06-2010, 21:31 #1493
τελευταιο γευμα 9+.
15ωρη+ νηστεια. φιλουπες, υγεια πανω απολα κ ...νηστειες!
νηστειες ΙΦ, νηστειες κακων συναισθηματων,
νηστεια κακων φιλων,
νηστεια αρνητικης ενεργειας.
Θα τα νηστεψω ολα, κι αν δε καταφερω κατι θα κατεβασω διακοπτες κ δε θα κανω τιποτε για λιγο καιρο.
νομιζω ομως εχω πολλες δυναμεις κ δε θα χρειαστει.
09-06-2010, 22:03 #1494
κοριτσάκια γλυκά...σας ευχαριστώ και τις δυο.. φόρτυ μου θα το χρησιμοποιώ το σάιτ που μου έδωσες...άντε ρε κορίτσια να δούμε...την τύχη μου τη χοντρή!
09-06-2010, 22:39 #1495
Originally posted by tidekpe
ΛΟΙΠΟΝ, μετά από 16 ώρες νηστείας..
-μανιταρια φρικασέ....250 θερμιδες
-μισή ντομάτα..............20
-ψωμί του τοστ πολυσ..80
μπουκιά φέτας............80 ΣΥΝΟΛΟ ΩΣ ΤΩΡΑ 430
και έπεται σύνέχεια....
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ επειδή μόλις αχολήθηκα με θερμίδες, αν διαπιστώσατε κάποιο λάθος με ενημερώνετε, ευχαριστώ κορίτσια!
μισο κομμάτι παστίτσιο..
1 ποτήρι μπύρα
παγωτό
βραδυνο σύνολο 800+
430=1230, αν μετρώ σωστά γιατι με απογοήτευσε το καλοκαοκόριτσο...τις θερμίδες τις κοιτώ από θερμιδομετρητή. Δηλαδή έχει το παστιτσιο 690.Λες σε αυτό να προσθέσω και το λάδι; Δεν το έχει μέσα;;;;βοήθα, έμπειρη.
ΦΌΡΤΙ, αυτό το σάιτ είναι αγγλιστί;;; Γιατί πώς θα βρω ελληνικά φαγητά; Μουζάκας, τζατζίκι...
09-06-2010, 23:18 #1496
oxi bre στις μεριδες το εχει το λαδι εννοειται!
τελευταιο γευμα 11 αφου χτυπησα κ σουβλακι κ 1 πατατες κ 1 σως για να κλεισει καλα κ το σημερινο φαγοποτι.
παω για 15ωρη νηστεια μονο, κ αυτο αν δε πεινασω το πρωι. φιλουπες
10-06-2010, 06:37 #1497
Originally posted by tidekpe
ΦΌΡΤΙ, αυτό το σάιτ είναι αγγλιστί;;; Γιατί πώς θα βρω ελληνικά φαγητά; Μουζάκας, τζατζίκι...
παρατηρησε μια γυναικα που μαγειρευει με μια αλλη και θα δεις οτι καμμια δεν μετραει το λαδι,στο περιπου το βαζουν ολες και το λαδι ειναι οτι πιο θερμιδικο υπαρχει.στις ταβερνες παλι χρησιμοποιουν και πολυ ζωμο με ολο το ΄λιπος του κρεατος για να βρασουν τα ζυμαρικα οποτε και απο εκει ανεβαζεις θερμιδες.
εγω αυτο που κανω ειναι να "φτιαχνω" φαγητα μονη μου στο fitday,σου δινει αυτη τη δυνατοτητα και ετσι γραφεις τον δικο σου μουσακα.
για να εισαι σιγουρη τις θερμιδες ενος φαγητου πρεπει να υπολογισεις πρωτα τις πρωτες υλες (λαδι,κιμα,μακαρονια,αλευρι ,γαλα,αυγα),να τις προσθεσεις και μετα να τις διαιρεσεις με τις μεριδες που εκοψες αλλιως να ξερεις οτι μπορει αφου εχεις φαει 2 μεριδες την ημερα να νομιζεις οτι εφαγες 1200 και να εχεις φαει 1500
αυτος ο θερμιδομετριτης της LALA ειναι πολυ παλιος,δεν ξερω αν εχουν καινουργια εκδοση και δεν ξερεις πως εχει μετρησει ουτε τις μεριδες σε βαρος ουτε τι συστατικα περιειχαν σιγουρα ομως δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα που φτιαχνουμε στο σπιτι.εγω μια φορα που μετρησα μεριδα της μανας μου το μουσακα,τα 140 γρ. εφταναν τις 850 θερμιδες και ισως και περισσοτερο γιατι οι μελιτζανες τραβανε παρα πολυ λαδι οταν τηγανιζονται.
θυμαμαι παντως χρονια πριν οτι το παστιστιο και ο μουσακας στις ταβερνες ηταν πολυ μικροτερες μεριδες απο οτι σου σερβιρουν σημερα που εγω τον υπολογιζω πανω απο 1000 θερμιδες
10-06-2010, 10:20 #1498
Originally posted by forty
tidekpe εγω σημερα ξεκιναω με το fitday.Μπορεις να φτιαξεις σελιδα και να περνας εκει οτι τρως και θα σου βγαζει αυτοματα θερμιδες-υδατανθρακες-πρωτεινες,βιταμινες κλπ.Ειναι τελειο,εμενα με βοηθησε πολυ οταν εχασα τα κιλα μου
www.fitday.com/
10-06-2010, 10:29 #1499
ξέρει κανείς να μου πει αν είμαι 165 πόσα feet και πόσες inches είμαι?
10-06-2010, 11:03 #1500
άσχετο με τα προηγούμενα απλά θέλω να μοιραστώ μια διαπίστωση που έκανα ψιλοαυθαίρετη αλλά μπορεί και να είναι σωστή. ο γιατρός μου διαπίστωσε έλλειψη σιδήρου μετά απο εξετάσεις και μου είπε οτι κ αυτός είναι ένας λόγος που έχω πρόβλημα και με την περίοδό μου.(δεν έρχεται συχνά πολύ αραιάκτλ κτλ) ,η πολύωρη νηστεία που κάνω(15-16 ώρες 3-4 φορές την εβδομάδα) μου είπε οτι μειώνει τα επίπεδα σιδήρου μου και η μαμά μου(δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που λέει) χτυπιέται και οδείρεται που πίνω λέει καφέ με άδειο στομάχι , και οτι αυτό αποροοφά όλο το σίδερό μου. οπότε σε όλες εσάς που κάνετε if θέλω να προτείνω να το κοιτάξετε έιδικά όσες έχετε προβλήματα περιόδου και έλλειψη σιδήρου(,ή είστε και βουλιμικές)εγώ αποφάσισα να την κόψω προς το παρόν ,το μόνο που θα κάνω είναι να μετράω θερμίδες ,(να μην ξεπερνάω τις 1700 )να γυμνάζομαι ελαφρώς και να μη τρώω μετά τις 8 το βράδυ αλλά το πρωινό μου να ΜΗΝ είναι ένας σκέτος καφές μέχρι να πάει 11 για να κλείσω το 16ωρό μου.
επίσης δείτε αυτό:http://www.vita.gr/html/ent/088/ent.1088.asp
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση