IF (intermittent fasting) - Page 103
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 103 of 140 FirstFirst ... 35393101102103104105113 ... LastLast
Results 1,531 to 1,545 of 2086
    Senior Member
    κάνε κλικ πάνω του κατέβα κάτω στη σελίδα και εκεί που έχει wheight now άλλαξε τα κιλά δεν ξέρω αν έχει και κάποιο pin ,βάλτο και το Pin και μετά πάτα η save η create my ticker. εσύ μια χαρά τα πας με την τεχνολογία .χθεσ μας βάλανε αποκωδικοποιητ΄΄η και τη μαμά μου την έδειξα 15 φορές πως να αλλάζει τα κανάλια και πάλι δεν λέει να καταλάβει λες και ως τώρα τα αλλάζαμε αλλιώς.

Senior Member
    αχ τι τραβάμε εμείς οι μανούλες με την ειρωνεία σας...κι η δική μου τα ίδια...γι'αυτόρωτάω εσάς...για να μην αρχίσει πάλι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ,ΠΑΝΤΩΣ!

Senior Member
    η μαμά μου όλη μέρα μπορεί να πλένει να καθαρίζει να μαγειρεύει να δουλεύει να σκέφτεται πριν από μας για μας αλλά όταν μπαίνει η τεχνολογία στη μέση την πιάνει μια αφόρητη βαρεμάρα να βάλει το μυαλό της να δουλέψει.χαχαχαχα.μετά ...το δούλεμα είναι αναπόφευκτο!

Senior Member
    ΚΑΛʼ το έθεσες...κουράζεται να σκέφτεται...γιατί μη νομίζεις ότι όλα αυτά γίνονται αυτόματα,προυποθέτουν σκέψη και προγραμματισμό...ας πούμε, το κλασικό τι να μαγειρέψω αύριο;;;Αυτό, που όλοι κρύβεστε και σφυρίζετε ανέμελα η απαντάτε..ό,τι θές..αλλά την επομένη λέτε..καλά, αυτό βρήκες να φτιάξεις;;;;;
    Ε! Κατεβάζεις γενικό ή όχι;;
    Όπως μι ασυνάδερφος μου έλεγε...καλά, δεν ξέρεις να κοιτάς τα λάδια του αυτοκινήτου σου;;;
    -Ε, ΌΧΙ. Και το κυριότερο είναι ότι δε θέλω να μάθω...φτάνει...όχι,άλλες γνώσεις...σημαίνουν κι άλλες δουλειές....
    Κατάλαβες λοιπόν γιατί αρνείται να μάθει η μαμά σου, ε;
    ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ..
    Βέβαια, να σου πω ότι εμεις προσπαθούμε να μάθουμε τη μητέρα μου ν αχρησιμοποιεί το κινητό 4 χρόνια τώρα και δεν μπορεί...
    Ο μπαμπάς μου 74 χρονών και κινητόκαι dvd μια χαρά..η μαμά μου 63, τόσο νεώτερή του, και δεν μ πορεί....τι να πει κανείς;

Senior Member
    Μετά από 16ωρη νηστεία...σαβούρωσα 1225 θερμίδες με 49% υδατάνθρακες και 33% πρωτείνες...άραγε, να είναι καλή η αντιστοιχία;;;Α....έκαψα και κερβσ περίπου 200 θερμίδες!

Senior Member
    γεια σας κοριτσαρες, ηρθα ξαναλλαξα τα τικερ μου αφου αυριο θα αρχισω τελικα.
    ελεγα μηπως κ εκανα λιγη διαιατ να κλεισει το στομαχι αλλα ολο εξω ημουν μετα τη δουλεια.
    πλεον θα δουλευω κ βραδυ μηπως κ δεν τρωω χεχεχε
    απο νηστειες τελεια κ -1 κιλο παρα τα ξεσαλωματα κ τα φαγοποτια,
    μονο αποψε δε θα κανω για να παρω πρωινο κ να αρχισω αυριο διαιτα κανονικη (διαιτολογου μου)
    εχω ραντεβου!
    αυτη τη φορα τοχω βαλει πεισμα, το χειμωνα θα παω αδυνατη γυμναστηριο να σφιξω!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Μετά από 16ωρη νηστεία...σαβούρωσα 1225 θερμίδες με 49% υδατάνθρακες και 33% πρωτείνες...άραγε, να είναι καλή η αντιστοιχία;;;Α....έκαψα και κερβσ περίπου 200 θερμίδες!
    εσυ αστερι θα γινεις κ θα μας αφησεις!
    αντε παμε ολοι μαζιιιιιιιιιιιι σε μια παραλια!
    απορω που βρισκω το κεφι, δεν υπηρχε πιο σκατομερα,
    οσο σκεφτομαι οτι δεν ειναι καλα ο πατερας μου...

Senior Member
    Ti έγινε καολοκακόριτσο;;Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό με τον μπαμπά, ε;Να είναι περαστικά...
    ¨οσον αφορά εμένα, να σου πω ότι είχα βάλει δυο ΄κιλά δυο μέρες πριν που ζυγίστηκα και ακόμη κι αν είναι κάποια παρακράτηση, σίγουρα δεν έχω χάσει. Σήμερα, θα αφησω τη μέρα σχετικά ελεύθερη και από αύριο ξεκινάω κι εγώ κανονική διατροφή (την κκυλική δίαιτα Της ΛΑΛΑ ΚΟΥΚ) με αυτήν είχα ΄χάσει παλιότερα τρία κιλά, για να δούμε....ίσως αρχίσω και αυτή την Πινκ που λένε κορίτσια ότι με αυτή χάνεις σίγουρα...
    Καλή αρχή σε σένα σήμερα και περαστικά να είναι για τον μπαμπά!

Senior Member
    θυμησε μου λιγο την κυκλικη, ειχα δοκιμασει κ γω λαλα κουκ...
    τι διαιτα εκανες κ πηρες 2 κιλα? εστω κ κατακρατηση ναναι κουφο ειναι εκτος κι αν περιμενεις περιοδο...
    παω να διαβασω την συζητηση σας γιατι δυστηχως μπαινω 1 στο τοσο πλεον...

Senior Member
    τιντε γιατι δε δοκιμαζεις να κοψεις το ααλτι μαχαιρι για ενα διαστημα?
    αν δεις τραγικη διαφορα ισως αυτο σου κανει τη ζημια κ δε σταβρωνεις διαιτα...
    γιατι αρχιζεις εσυ, δεν χανεις ομως οσο θαπρεπε αρα μετα πεφτεις με τα μουτρα κ τη χαλας...
    δοκιμασε το λοιπον δεν χανες τιποτε...
    μπορεις κ να βαζεις υποκαταστατο αλατος που εχει στα σουπερμαρκετ αλλα λεει με συμβουλη ιατρου...(αν εχεις καρδιοπαθειες κ τα συναφη)

ΥΓ κρατα καμια νηστεια ακομη κ διαιατα να μην κανεις
    ωστε να μη παχυνεις...

Senior Member
    αποψε τελευταιο γευμα 8μιση, το αργοτερο 9. φιλουπες!

Senior Member
    καλημέρα καλοκαοκόριτσο...ευχαριστώ για τις συμβουλές! Από διατροφή απλώς έκανα 1200 θερμίδες με νηστεία 16 ωρών. θα δοκιμάσω τώρα να κόψω το αλάτι..ούτε το σουτιέν μου δε μου κάνει σήμερα! Η κυκλική που ξεκίνησα είναι μια διατροφή τριών εβδομάδων, η πρώτη 900 θερμίδων, η δεύτερη 1200 και ητρίτη 900 πάλι. Συντηρηση μιας εβδομάδας και πάλι επανάληψη. Και αυτή συνιστά αποκλεισμό του αλατιού. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΏΝΩ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Junior Member
    κορίτσια μου φαίνεται υπέροχη η ιδέα του if και θα την αρχίσω σήμερα κιόλας, μόνο μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, στην περίοδο νηστείας ο καφές επιτρέπεται με ασπαρτάμη? ευχαριστώ πολύ και καλή μας συνέχεια

Senior Member
    καλωσηρθες, η αληθεια ειναι δε με απασχολησε αυτο που ρωτας κ δεν θυμαμαι την απαντηση,
    ισως ξερει καποια αλλη κοπελα ή αν δεις στο ebook της ΙΦ στο πρωτο πρωτο μηνυμα απο την forty.
    Αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι η νηστεια σπαει οταν καταναλωνουμε τροφες με θερμιδες.
    Η ασπαρταμη εχει?
    Καλη αρχη κ λεγε μας νεα σου!
    σημερα ειχα πει θα παρω τελευταιο γευμα 8μιση αλλα τελικα εκανα μικρες ατασθαλιες,
    αυριο ελπιζω να τηρησω την ΙΦ κ να μην κανω!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    καλημέρα καλοκαοκόριτσο...ευχαριστώ για τις συμβουλές! Από διατροφή απλώς έκανα 1200 θερμίδες με νηστεία 16 ωρών. θα δοκιμάσω τώρα να κόψω το αλάτι..ούτε το σουτιέν μου δε μου κάνει σήμερα! Η κυκλική που ξεκίνησα είναι μια διατροφή τριών εβδομάδων, η πρώτη 900 θερμίδων, η δεύτερη 1200 και ητρίτη 900 πάλι. Συντηρηση μιας εβδομάδας και πάλι επανάληψη. Και αυτή συνιστά αποκλεισμό του αλατιού. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΏΝΩ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
    δινει 900 θερμιδες διαιτα η λαλα που πρεσβευει οτι δεν πρεπει να παιρνουμε κατω απο καποιες θερμιδες? (νομιζω 1100)
    βεβαια τωρα που το λες καπου το εχω δει στα βιβλια της.
    Παντως αυτο πιστευω πιανει με πιο πολλες θερμιδες,
    πχ το να παιρνεις εναλλαξ 1200 (το λιγοτερο) με 1600,
    ο οργανισμος δεν πεφτει σε πεινα...
    αλλα 900 σαν λιγες μου φαινονται, τσεκαρε το μη μπλοκαρεις τελειως!
    ασχετο θελεις νασου γραψω το διαιτολογιο των 1600 θερμιδων να δεις αν κανεις σωστα τις θερμιδες?
    αυτο στο λεω γιατι ειδα παλια κ σου εδωσε ενα λινκ για υπολογισμο η φορτυ, κ ξερεις τι σκεφτηκα, βρε λες η Τιντε μας να υπολογιζει λαθος θερμιδεςκ να νομιζει οτι θα χασει αλλα να μην?

ΥΓ δυστηχως το διαιτολογιο των 1600 για μενα ειναι χορταστικο αλλα οταν εμαθα ποσες θερμιδες εχει επεσα απο τα συννεφα,,,
    νομιζα ηταν 1200! πιφ
    κ τωρα οταν τρωω κατι παραπανω στεναχωριεμαι γιατι πιανω θερμιδες συντηρησης