IF (intermittent fasting) - Page 104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 104 of 140 FirstFirst ... 45494102103104105106114 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 2086
    Junior Member
    η ασπαρτάμη έχει θερμίδες έστω και λίγες, οπότε παει ο καφές αλλα δεν με πειράζει. εγώ έκλεισα το πρώτο μου δεκαεξάωρο στις 7 το απόγευμα και έφαγα στις 7 και στις 11 δυο γεύματα από 700 θερμίδες το καθένα. όπως βλέπετε ξενυχτάω και δεν μπορώ να μην τρώω βράδυ οπότε θα ανοίγω το παράθυρο το απογευματάκι, περιμένω νέα σας!!!

Senior Member
    Καλημέρα...κι εγώ σκέφτηκα μήπως υπολογίζω θερμίδες λάθος κι έτσι ακολουθώ αυτό της Κουκ που είναι ήδη μετρημένο...σήμερα μου ήρθε και η περίοδος...ίσως γι'αυτό κόντεψα να σκάσω τις προηγούμενες μέρες. Αν εγώ ακολουθήσω 1600 θερμίδες θα το τσιμπήσω το δίκιλο, μπαντ μου... με δυσκολία μεγάλη, καθώς το βράδυ πεινάω τρελά, θα ξεκινήσω με αυτή και βλέπουμε...τώρα τι να κολήσω,που λες; Ήδή είμαι κολημμένη...θα ξεκινήσω και τα κιλοκίκερ, μήπως βοηθήσουν γιατί τα λιποτόξ σε μένα δεν έκαναν τίποτε παρά ένα κιλό μονο που το ξαναπήρα αμέσως....έσύ όμως μια χαρά...αμέσως ανταποκρίθηκε το σώμα σου...ΜΠΡΑΒΟ, άντε για να γευτείς κι εσύ τη χαρά της μητρότητας...φιλιά

Senior Member
    Originally posted by marianna77
    κορίτσια μου φαίνεται υπέροχη η ιδέα του if και θα την αρχίσω σήμερα κιόλας, μόνο μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, στην περίοδο νηστείας ο καφές επιτρέπεται με ασπαρτάμη? ευχαριστώ πολύ και καλή μας συνέχεια
    ναι επιτρεπεται

Junior Member
    ευχαριστώ πολύ forty

Senior Member
    πωπω κοριτσια! τι τελειο ειναι αυτο με την ιφ! 2 μερες την εκανα και ηδη με εδειξε λιγοτερο!! να ρωτησω κατι??πρεπει να την κανω καθε μερα??θελω να πω αν την κανω καποιες μερες και καποιες αλλες οχι υπαρχει περιπτωση να μπερδεψω τον οργανισμο μου και να χανω μετα ακομα λιγοτερο?

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Καλημέρα...κι εγώ σκέφτηκα μήπως υπολογίζω θερμίδες λάθος κι έτσι ακολουθώ αυτό της Κουκ που είναι ήδη μετρημένο...σήμερα μου ήρθε και η περίοδος...ίσως γι'αυτό κόντεψα να σκάσω τις προηγούμενες μέρες. Αν εγώ ακολουθήσω 1600 θερμίδες θα το τσιμπήσω το δίκιλο, μπαντ μου... με δυσκολία μεγάλη, καθώς το βράδυ πεινάω τρελά, θα ξεκινήσω με αυτή και βλέπουμε...τώρα τι να κολήσω,που λες; Ήδή είμαι κολημμένη...θα ξεκινήσω και τα κιλοκίκερ, μήπως βοηθήσουν γιατί τα λιποτόξ σε μένα δεν έκαναν τίποτε παρά ένα κιλό μονο που το ξαναπήρα αμέσως....έσύ όμως μια χαρά...αμέσως ανταποκρίθηκε το σώμα σου...ΜΠΡΑΒΟ, άντε για να γευτείς κι εσύ τη χαρά της μητρότητας...φιλιά
    πηρα το διαιτολογο, παροτι εκανα ατασθαλιες εχασα παρα πολυ,
    το σωμα λεει ανταποκριθηκε αμεσως γιατι πριν ετρωγα παρα πολυ...
    περιμενω κ περιοδο οποτε κουφαθηκα...

βασικα δεν παιρνω τα λιποτοξ αν σαυτα αναφερεσαι αλλα τα ΧΣ
    ομως τελειωνουν πλεον τωρα που αρχισα διαιτα οποτε δεν μπορω να κρινω τι εκαναν...

δεν παιρνεις κιλο με 1600, δεν παιζει να εχεις θερμιδες συντηρησης κατω απο 1600.
    αληθεια γιατι δε πας ξανα σε εναν απο τους διαιτολογους που προτιμουσες να σου πει ποσες θερμιδες πρεπει να παιρνεις για συντηρηση, να κανεις κ μια λιπομετρηση
    κ μετα να συνεχισεις μονη αν θεωρεις οτι δε σε βοηθουν?
    πρεπει να ξερεις τις θερμιδες συντηρησης σου ...

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    πωπω κοριτσια! τι τελειο ειναι αυτο με την ιφ! 2 μερες την εκανα και ηδη με εδειξε λιγοτερο!! να ρωτησω κατι??πρεπει να την κανω καθε μερα??θελω να πω αν την κανω καποιες μερες και καποιες αλλες οχι υπαρχει περιπτωση να μπερδεψω τον οργανισμο μου και να χανω μετα ακομα λιγοτερο?
    ισα ισα μπερδεμα θελει ωστε να μη πεφτει σε πεινα.
    τη μια τρως λιγουλακι παραπανω,
    την αλλη πιο λιγο
    την αλλη νωρις νωρις, την αλλη αργουτσικα, κ ετσι δεν απειλειται...
    δεν ξερει απο που του ερχεται κ χανει.
    τουλαχιστο το δικο μου σωμα ανταποκριθηκε σε αυτο...για τα πρωτα 20 κιλα...
    για να δουμε!

καλη μας συνεχεια οντως!

Λοιπον στα δικα μου, επειδη αποψε θαμαι σπιτι μετα τη δουλεια παιζει να φαω βλακειες, κ επειδη δεν θελω θα τηρησω βραδυνη νηστεια μετα τις 9.

Μαριαννα μια χαρα με την ασπαρταμη!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Λοιπον στα δικα μου, επειδη αποψε θαμαι σπιτι μετα τη δουλεια παιζει να φαω βλακειες, κ επειδη δεν θελω θα τηρησω βραδυνη νηστεια μετα τις 9.

τελικα τελευταιο γευμα 10:30
    θα κρατησω 15ωρη νηστεια παραλειποντας το πρωινο γευμα,
    να ισοσταθμισω θερμιδικα τις μαζεμενες ατασθαλιες...

Senior Member
    Kαλησπέρα...Αυτό το 44 εβδομάδες για να κάνουμε μωράκι, πολύ με τρελλαίνει, σε λίγο θα τις μετρώ κι εγώ από την αγωνία μου!
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...όμως κανείς από όσους επισκέφτηκα δε με ενέπνευσαν μωρέ...μου φάνηκαν, συγνώμη για τη φράση μου , λίγοι ή αρπακτικά.

Senior Member
    krima ρε γαμτ...
    θελεις κι αλλο μωρακι? κανε!

Senior Member
    E, δύσκολοι καιροί για τρίτο παιδί...άσε, που δε θέλει με τπτ ο άντρας μου, άσε που είμαι 42, τι λέω; το πιο ΄βασικό το είπα τελευταίο...;;;;;;;

Senior Member
    καλα θα κανω εγω για σενα, μεχει φαει κ η αδελφη μου
    χαλαλι σας!
    αλλα του χρονου :P

Senior Member
    πως πας γενικα τιντε μου?
    απο διαιτα τι κανεις τελικα κ πως νιωθεις?

Senior Member

τελικα τελευταιο γευμα 10:30
    θα κρατησω 15ωρη νηστεια παραλειποντας το πρωινο γευμα,
    να ισοσταθμισω θερμιδικα τις μαζεμενες ατασθαλιες...
    τελικα εχω χασει τρελα!
    οποτε πηρα κανονικα πρωινο, μαρμελαδα με βουτυρο κ κουλουρι φουρνου μιαμ

Senior Member
    κοριτσια θα εκθειασω παλι την νηστεια!!!!!
    2 μερα που την κανω και χανω αλλα 400 γραμμαρια!! μακαρι να συνεχισει κι αλλο αυτο!!!