Results 151 to 165 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
17-01-2010, 01:39 #151
Σιγουρα με βοηθαει οπως το κανω, ομως αν ο κανονας ελεγε αλλα και εγω απειχα μονο λιγες ωρες θα το προσπαθουσα...
βασικα αφου αυτο κανω (16 ωρες) δεν εχω ναλλαξω κατι, μονο που πιστευω οτι κ με λιγοτερες ωρες νηστεια το ιδιο αποτελεσμα θα ειχα.
Σιγουρα οοσο πιο νωρις ειναι το τελευταιο γευμα τοσο το καλυτερο αλλα για το πρωινο δεν πιστευω οτι οσο πιο αργα τοσο το καλυτερο...Θα δειξει στην Αθηνα που αναγκαστικα θα τρωω αργα βραδυνο κ νωρις πρωινο...κ παλι της διαιτας γευματα...
Παντως για ψυχολογικους λογους θα βαζω μια ωρα καθε μερα που θα το ραβω, που να ανταποκρινεται ομως στην εκαστοτε καθημερινοτητα μου.
Ουσιαστικα σε ρωταω αν πιστευεις οτι ακομα κ 12 ωρες νηστειας μηπως κανουν μεγαλυτερο καλο απο,τι αν φαει καποιος το τελευταιο γευμα του στις 1 το βραδυ... Ο διαιτολογος απτη μια μου λεει οτι ο ανθρωπος που ξενυχτα πρεπει να τρεφεται κανονικα, απτην αλλη οτι οσο νωριτερα το βραδυνο τοσο καλυτερα...
Για παραμονη πρωτοχρονιας που γυρισα 6 το πρωι κ εφαγα το θεωρησε απολυτα φυσιολογικο να παρω 400 θερμιδες σαν πρωινο κ μετα να πεσω για υπνο...
Τεσπα, εσυ κανεις καθημερινα νηστεια ή οποτε τυχει?
- 17-01-2010, 08:10 #152
Σιγουρα αν οι θερμιδες σου ειναι λιγοτερες απο αυτες που καταναλωνεις θα χασεις και με λιγοτερες ωρες νηστειας.Η νηστεια ειναι απο τη μια για να καθαριζει ο οργανισμος και να μην δουλευει συνεχεια προσπαθοντας να μεταβολισει την τροφη και απο την αλλη τις ωρες που χρειαζεται ενεργεια να παιρνει απο το λιπος που εχει το σωμα και οχι ετοιμη τροφη,αρα θα χασεις περισσοτερο απο οτι θα εχανες με τις ιδιες θερμιδες αλλα χωρις να εκανες νηστεια.
φυσικα ενας ανθρωπος που ξενυχταει πρεπει να εχει αλλους ρυθμους.Εγω κανω καθημερινα 11-7 αλλα γυρω στις 12 πεφτω για υπνο
17-01-2010, 12:26 #153
σωστο,για το χειμωνα ειναι οτι πρεπει... Σκεφτομαι κ κατι αλλο για αργοτερα, να ξυπναω κ να κανω διαδρομο εχοντας πιει μονο καφε, οποτε λογικα θα καψω καθαρο λιπος... μετα θα τρωω το πρωινο μου... Αλλα αυτο 1-2 φορες τη βδομαδα κ αν... Τιλες θα ηταν καλυτερο νηστικη?
Παντως το ιδιο παραθυρο κανουμε! Το κανεις καθε μερα?
17-01-2010, 21:05 #154
Ναι σχεδον καθε μερα,σημερα που περιμενουμε φιλους για φαγητο θα τρωω μαλλον μεχρι τις 12
Συνηθως ομως καθε μερα 11-7.
Αεροβικη το πρωι νηστικη ειναι το καλυτερο!
17-01-2010, 22:19 #155
αυτη εισαι! καπου τοχα διαβασει αλλα... μια χαρα μουρχεται, θα ξυπνησω 7μιση να πανε τα μικρα σχολειο κ μετα...νερο κ διαδρομο! κ μονο που θα αλλαξω τη ρουτινα μου θα τρελαθει ο μεταβολισμος μου κ θα καψω τρελα
19-01-2010, 18:06 #156
παω για νυφικο κοριτσια
:
ελπιζω να γυρισω 2 κιλα κατω! δε νομιζω να καταφερω αν κανω 16 ωρες νηστεια γιατι απλα δε θαμαι σπιτι ποτε για να φαω τοσο νωρις βραδυνο...ομως ειμαι σιγουρη ολα καλα θα πανε...οποτε μπορω θα τρωω πολυπολυ νωρις να ισοσταθμιζω...
Εχω γυμναστει με τρελα κ με φορα 1 βδομαδα τωρα κ ελπιζω να συνεχισω να καιω κ Αθηνα...
Ειναι η πρωτη φορα που θα κουβαλαω μαζι μου φαγωσιμα υγιεινα (ειναι μακρυα το σουπερμαρκετ απο το σπιτι μου), επιτελους αλλαξα πορεια! τερμα τα ετοιματζιδικα φαγητα κ οι βλακειες! καλη μας χορταση κ φιλια πολλα!!!!
20-01-2010, 12:04 #157irenepGuestOriginally posted by forty
Η νηστεια ειναι απο τη μια για να καθαριζει ο οργανισμος και να μην δουλευει συνεχεια προσπαθοντας να μεταβολισει την τροφη και απο την αλλη τις ωρες που χρειαζεται ενεργεια να παιρνει απο το λιπος που εχει το σωμα και οχι ετοιμη τροφη,αρα θα χασεις περισσοτερο απο οτι θα εχανες με τις ιδιες θερμιδες αλλα χωρις να εκανες νηστεια.
να σε ρωτησω κατι? δεν υποτιθεται πως οταν μενουμε αρκετες ωρες νηστικοι πεφτει ο μεταβολισμος επειδη το σωμα μας καταλαβαινει την ελλειψη τροφης και καει λιγοτερες θερμιδες για να παραμεινει στα ιδια επιπεδα?επισης ξερω πως οταν εχεις πολλες ωρες να φας και για τον λογο που ηδη ανεφερα στο επομενο γευμα θα αποθηκευσεις περισσοτερο λιπος απο οτι αν ειχες συχνα γευματα ,αφου ο οργανισμος προσπαθει να αναπληρωσει το κενο. βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.
21-01-2010, 08:36 #158
Αν δεν πεσουν πολυ χαμηλα οι θερμιδες σου δεν εχεις τετοιο φοβο,σε μενα ειδα το αντιθετο,τρωω περισσοτερο για να κρατηθω στη συντηρηση απο οτι πριν.
22-01-2010, 11:33 #159
καλα η μητερα μου απο το πουθενα εμφανισε σακχαρο...επιασε 2 μια μερα που τη μετρησε μια φιλη τυχαια...επαθε σοκ βεβαια, μολις γυρισουμε στη βαση μας θα την παρακολουθηση ο γιατρος της αλλα ειπε ως τοτε διαιτα...
εδω κ 2 μερες, το πρωι της το πηρα κ ηταν 140 νηστικη! οποτε της προτεινα αποψε να φαμε πολυ νωρις το βραδυνο κ να της το παρω παλι αυριο το πρωι...το κακο ειναι οτι πρεπει να της παιρνω μετρηση 5 φορες τη μερα...ουφ
Ασε φορτυ μονο 2 μερες τραβιομαστε με την ασθενεια αυτη κ εχω αποφασισει οτι σιγουρα δε θελω να την παθω...οποτε διαιταααααααααααααααααααα ααααααααααααα
Νομιζω η βραδυνη νηστεια θα τη σωσει, πχ χθες εφαγα ελαχιστα αλλα το τελευταιο γευμα ηταν 11μιση το βραδυ...της πηρα το σακχαρο 8 το πρωι, δεν ειχε προλαβει να μεταβολισει το φαγητο...
αχ μπλεξαμε σε τρεχαματα παλι ρε γαμωτο. Οχι τιποταλλο τωρα φοβαμαι κ την κληρονομικοτητα...γιαυτο διαιτα κ μετα απο χρονια θα πιανω το νυφικο κ αν δε χωραω μεσα θα το ραβω!!!
25-01-2010, 19:34 #160
αρχιζω ξανα νηστειες απο αυριο γιατι πλεον απο τα τρεχαματα δε προλαβαινω να φαω ολα τα γευματα νωρις...οποτε πολυ απλα ο,τι προλαβαινω να τρωω ως τις 8-8:30
26-01-2010, 13:11 #161
λοιπον τελικα δεν αρχισα ακομα νηστεια κ εχω απιστευτο φουσκωμα που τρωω πολυ αργα το βραδυ εστω και σαλατα...
27-01-2010, 01:24 #162
δεσμευομαι, τερμα τα αστεια, απο αυριο θα τρωω 9-18 ή 10-19 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΑΨΙΜΟ. Υποσχομαι οτι αν δεν εχω προλαβει να φαω βραδυνο μεχρι τις 6 ή 7 το βραδυ τοτε θα τρωω βραδυνο κανονικα ο,τι ωρα μπορεσω αλλα απο την επομενη ημερα θα συνεχιζω κανονικα τη νηστεια μου,,,δεν θα παραλειπω γευματα κ θα επιστρεψω στα σωστα ωραρια μου!
03-02-2010, 14:59 #163
καλησπερα, τοχω παρακανει μετο να τρωω αργα κ ολο τσιμπαω...
απο σημερα θα γραφω εδω μονο το τι ωρα εφαγα τελευταιο γευμα την προηγουμενη μερα.
Θα προσπαθησω κ το πρωτο γευμα την επομενη μερα ναναι αργα ωστε να κανω νηστεια αλλα επειδη ειμαι σε ταξιδι μαλλον δε θα τα καταφερω, εστω το βραδυνο να κανω νωρις οομως...
Λοιπον απο σημερα νηστεια βραδυνη!
03-02-2010, 18:24 #164
badgirl τελικα εχει αποτελεσμα ολο αυτο το συστημα με την νηστεια?
εφαρμοζεις κανονικα το διαιτολογιο σου, τρωγωντας το απο μια ωρα και επειτα μεχρι μια συγκεκριμενη ωρα?
εχεις δει διαφορα στα κιλα σου τωρα απο το να εφαρμοζες το ιδιο ας πουμε διαιτολογιο σε ασχετες ωρες?
δωσε μας τα φωτα σου...
04-02-2010, 01:07 #165
εχω δει μεγαλη διαφορα με τη νηστεια, οσο πιο νωρις τρως το τελευταιο γευμα τοσο το καλυτερο, το ειδα κ εμπρακτα αυτο..
.
Εχασα απροσμενα γρηγορα βαρος, διαβασε τα προηγουυμενα ποστ αν θελεις να δεις τι παιζει...
Το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι η νηστεια σε βοηθα να μεινεις στα πλαισια του διαιτολογιου σου, οποιο κι αν ειναι αυτο, χωρις να αδειασεις το ψυγειο...
ειδικα το βραδυ που για μενα ειναι οι πιο δυσκολες ωρες...ολοι τρωνε αλλα εγω εχω ηδη φαει το γευμα μου νωριτερα κ απλα δε μου κανει αισθηση! κ αργοτερα οταν πεινασω κ "ζηλεψω" να φαω κ γω κατι δεν αγγιζω τιποτε αφου ειναι πλεον περασμενη ωρα κ δε το διακινδυνευω, μη με παρει η κατρακυλα..
Δεν ξερω πως θα λειτουργησει σε αλλο ατομο με βουλιμικες τασεις, εμενα σχεδον εξαλειψε το προβλημα...Για την ακριβεια ειμαι σε ταξιδι κ δεν ειναι ευκολο να τρωω νωρις το βραδυνο...κ δυσκολευομαι απιστευτα να μη φαω ολο το συμπαν μετα το βραδυνο...
Φυσικα η νηστεια δε χρειαζεται ναρχιζει νωρις αλλα οποτε θελεις...(μμπορεις να φας τελευταιο γευμα 10 το βραδυ ή 12 αρκει να μην φας για τις επομενες ωρες που εχεις προκαθορισει αναλογα με το προγραμμα που ακολουθεις, και αυτο οχι καθε ημερα αλλα οποτε θελεις)
Προσωπικα προτιμω να τρωω νωρις τελευταιο γευμα ωστε να ξυπνω αναλαφρη κ ετοιμη για μια νεα ημερα! αυριο θα ειναι μια τετοια ημερα κ ανυπομονω!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση