IF (intermittent fasting) - Page 114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 114 of 140 FirstFirst ... 1464104112113114115116124 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 2086
    Senior Member
    τι λέει ο martin berkhan που θα βγάλει βιβλίο πάνω σε αυτή την προσέγγιση-με τη συμμετοχή του lyle mcdonald- :

-Στις γυναίκες προτείνει μικρότερο παράθυρο νηστείας 14 ωρών και 10 ώρες περιθώριο για τα γεύματα
    -Στις μέρες που έχεις προπόνηση σπας τη νηστεία με κρέας,λαχανικά και ένα φρούτο.Μπορείς να προσθέσεις και μια μικρή ποσότητα υδατανθ΄ρακων όπως πατατα,ρύζι,ψωμί ολικής άλεσης κτλ.Προπονείσαι μετά από κανένα 2-3ωρο και αμέσως μετά την προπόνηση τρως το μεγαλύτερο γεύμα.Αυτό θα έχι περισσότερους υδατάνθρακες και μπορείς να φας ακόμα και ένα επιδόρπιο αρκεί να μην είναι υψηλό σε λίπη.Πχ παγωτό χαμηλων λιπαρών,sorbet φρούτων κτλ.
    Το επόμενο γεύμα-γεύματα έχουν μηδενικούς σχεδόν υδατάνθρακες εκτός από τα λαχανικά.

-Τις μέρες ξεκούρασης καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες κόβωντας κυριως τους υδατάνθρακες έχοντας ως βάση στην διαροφή σου άπαχα κρέατα και γαλακτοκομικά,λαχανικά και φρούτα.Το πρώτο γεύμα της μέρας πρέπει να περιέχει τις περισσότερες θερμίδες.Περίπου το 40% της ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης με βαση την πρωτείνη(κρέας,άπαχα γαλακτοκομικά).Ο σολωμός καθώς και το κόκκινο κρέας αποτελούν εξαιρετικές επιλογές.Για το τελευταίο γεύμα της μέρας είναι καλό να φας πρωτεινη αργής απορόφησης όπω cottage cheese.

Αυτά σε γενικές γραμμές.Ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε και μπραβο για τη προσπάθεια.

Member
    εγω δυστηχως δεν ειμαι φιλος της γυμναστικης, δεν αθλουμαι καθολου, αν εξαιρεσεις το τρεξιμο μεσα στο σπιτι. αρα προσπαθω μονο με διατροφη..

Senior Member
    κ γω τοτε μολις ειχα αρχισει την γυμναστικη κ τα ιδια ελεγα...
    ασχετα με τη γυμναστικη αν διαβασεις οσα σου εβαλα παραπανω σε καλυπτουν,
    ειτε γυμναζεσαι ειτε οχι.
    αν γυμναζεσαι ενας λογος παραπανω.
    οσο για τη νηστεια την κανεις οσες φορες θες, μην παραδειγματιστεις απο μενα που θα την προσπαθω καθε μερα ωστε να σταματησω τις βραδυνες κρεπαλες...

Member
    λοιπον απο σημερα να ξερεις οτι εχεις παρεα, θα το κανω και εγω. καιρο ψαχνω κατι δραστικο να κανω, και ειμαι σχεδον βεβαιη οτι το βρηκα. θελω να χασω τα παραπανησια κιλα μου και ειναι μπολικα.

Member
    με ποναει και το σκασμενο το δοντι μου, εχω παρει τεσσερα παυσιπονα απο το πρωι και δεν μου κανουν τιποτα. να αρχιζω τα ουζα?

Senior Member
    να θυμασαι παντα οτι ειναι χρονικος περιορισμος, οχι ποσοτικος.
    πρεπει να τρως σωστα ωστε να το κανεις χωρις πεινα,
    εαν πεινασεις δεν το κανεις σωστα, εκτος ισως απο τις πρωτες μερες.
    στη διαρκεια της νηστειας δεν πεινας καθολου, αντιθετα εχεις φοβερη ενεργητκοτητα,
    αναλαφρο σωμα, καθαρο μυαλο.
    να προσεχεις το πρωτο κ το τελευταιο γευμα, ειναι τα πιο σημαντικα.
    στο τελευταιο θες κατι αργης καυσης, πχ πρωτεινη, κοττατζ, κοτοπουλο
    στο πρωτο θες φρουτακια για αμεση ενεργεια.
    πανω στο σωμα σου θα δεις τι χρειαζεσαι, ωστε να μη πεινας.
    θα μου πεις κ τι θα κερδισεις...
    καποιες ωρες που ΔΕΝ θα σκεφτεσαι τι θα φας,
    ποσο θα φας, αν πρεπει να φας,
    γιατι πολυ απλα θα ειναι ωρες ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ.
    εχεις τοσες αλλες να τρως αλλωστε εμσα στο 24ωρο...

ευχομαι να σου κατσει καλα, εμενα τοτε μου ειχε κατσει ιδανικα κ ειχα χασει 2-3 κιλα αμεσα κ γλυκαθηκα

ακολουθεις καποια διαιτα?
    δεν ειναι διαιτα, θα πρεπει να ξερεις τι τρως...

Senior Member
    Originally posted by marinamam
    με ποναει και το σκασμενο το δοντι μου, εχω παρει τεσσερα παυσιπονα απο το πρωι και δεν μου κανουν τιποτα. να αρχιζω τα ουζα?
    ευκαιρια για νηστεια :P

Member
    τελεια. αν υποθεσουμε οτι στις 23.00 εφαγα κορν φλεικς με γαλα, φανταζομαι οτι θα μπορω να το ξεκινησω αυριο μμμμμμ ασ πουμε 11.οο το πρωτο γευμα και τελευταιο στις 19.οο... μπα δεν γινεται .... σχολαω στις 20.00 αρα το τελευταιο πρεπει να γινει γυρω στισ 21.00 αρα το πρωτο στις 13.00? στις 13.00 θα παρω πρωινο?

Member
    μπερδευτικα λιγο. μαλλον πρεπει να παω για υπνο, θα ξυπνησει ο μπομπιρας το πρωι και εγω θα σερνομαι. εχω και μαγειρεμα και σιδερο αυριο.... ουφ.... σ΄ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, περασα πολυ ωραια. καληνυχτα:blush::blush::blush:

Senior Member
    πολύ ενδιαφέρον...συνειδητοποιώ όμως ότι έτσι τρέφομαι,χωρίς να έχω ιδέα για το if φυσικά... πχ σήμερα έφαγα στις 13.00 3 ακτινίδια,μετά στις 16.30 κοτοπουλο-σαλατα-γιαουρτι,10.30-12.00 γυμναστηριο και θα φαω παλι αυριο καποια στιγμη μετα τις 11...ετσι δε δουλευει το if η κανω λάθος?
    τσίχλες μπορούμε να τρώμε στη νηστεία?

Senior Member
    Originally posted by marinamam
    μπερδευτικα λιγο. μαλλον πρεπει να παω για υπνο, θα ξυπνησει ο μπομπιρας το πρωι και εγω θα σερνομαι. εχω και μαγειρεμα και σιδερο αυριο.... ουφ.... σ΄ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, περασα πολυ ωραια. καληνυχτα:blush::blush::blush:
    ayrio tanalyoyme
    τα ιδια εχω χωρις μπομπιρα :P

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    πολύ ενδιαφέρον...συνειδητοποιώ όμως ότι έτσι τρέφομαι,χωρίς να έχω ιδέα για το if φυσικά... πχ σήμερα έφαγα στις 13.00 3 ακτινίδια,μετά στις 16.30 κοτοπουλο-σαλατα-γιαουρτι,10.30-12.00 γυμναστηριο και θα φαω παλι αυριο καποια στιγμη μετα τις 11...ετσι δε δουλευει το if η κανω λάθος?
    τσίχλες μπορούμε να τρώμε στη νηστεία?
    δεν καταλαβα ποτε πηρες τελευταιο γευμα για σημερα?
    αν απο αυτο κ μετα δεν φας για 15 ωρες κανεις νηστεια.
    γιατι να φας τσιχλα? ναι μπορεις αλλα ξεγελα τον οργανισμο να εκκρινει σαλιο γιατι νομιζει οτι τρωει.
    ετσι θα σου τρεχουν τα σαλια αλλα τροφη δε θα παρεις.
    μην κανετε τη ζωη σας δυσκολη.
    αν την κανετε απλα δεν τρωτε τιποτε.
    δεν ειναι τοσο φοβερο να μη φας για 15 ωρες αρκει να σε βολευουν σαν ωραριο/.

Senior Member
    Καλημέρα και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!!

τελευταίο γεύμα χτες στις 16.30.....
    και από τότε μέχρι σήμερα χαμομήλι με λεμόνι,2 τσίχλες και τώρα το πρωί έναν καφέ...

αυτό ειναι και το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθώ γενικά...

Senior Member
    για τις γυναίκες το if πρέπει ναναι μάξιμουμ 15 ώρες νηστείας.κ όχι σε περιπτώσεις διατροφικών διαταραχών.αλλά αν είναι να σαι βοηθήσει ναχεις λιγότερες ενοχές !

Senior Member
    Originally posted by alexandrita

και από τότε μέχρι σήμερα χαμομήλι με λεμόνι,2 τσίχλες και τώρα το πρωί έναν καφέ...
    καλέ?!? μετράνε και οι τσίχλες?????