IF (intermittent fasting) - Page 115
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 115 of 140 FirstFirst ... 1565105113114115116117125 ... LastLast
Results 1,711 to 1,725 of 2086
    Senior Member
    δεν ξερω,απλως το αναφερω!τις θερμιδες τους τις εχουν παντως, και ας ειναι χωρις ζαχαρη... επισης στον καφε βαζω και γαλα....
    μμμμ.... εγω ειμαι στις 20 ωρες νηστειας τις περισσοτερες φορες στις οποιες περιλαμβανεται και ενα δυωρο γυμναστικης....

Senior Member
    για σιγουρια ας μας πει το κοραλακι αν ειμαι οντως στη λογικη του if....
    αν ναι τοτε το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!
    εμενα μου ταιριαζει γαντι παντως,ποτε δεν ετρωγα το πρωι,απο μικρο παιδακι,επρεπε παντα να περασει ενα τετραωρο απο τη στιγμη που θα ξυπνουσα για να κατεβει κατι κατω...

Senior Member
    έχουν και αυτές που είναι χωρίς ζάχαρη?? ωχ!!! όλη μέρα με μια τσίχλα στο στόμα είμαι!!!
    και με αυτό το πρόγραμμα βρε alexandrita μου δεν εξαντλήσε?

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    για τις γυναίκες το if πρέπει ναναι μάξιμουμ 15 ώρες νηστείας.κ όχι σε περιπτώσεις διατροφικών διαταραχών.αλλά αν είναι να σαι βοηθήσει ναχεις λιγότερες ενοχές !
    boulianaki δεν ηξερα καν για το if... χτες εριξα μια ματια και συνειδητοποιησα οτι ετσι τρεφομαι τον τελευταιο χρονο οταν γυμναζομαι...
    σε περιπτωσεις τραυματισμων οπου κανουν παρτυ τα βουλιμικα και οι εμετοι εννοειται οτι ολα αυτα δεν γινονται...
    οπως επισης και σε πριοδους ανορεξιας,οι ωρες νηστειας μπορει να ηταν και 48,ισως και παραπανω(μαζι με γυμναστικη)

σκεφτεσαι να το δοκιμασεις?

Senior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    έχουν και αυτές που είναι χωρίς ζάχαρη?? ωχ!!! όλη μέρα με μια τσίχλα στο στόμα είμαι!!!
    και με αυτό το πρόγραμμα βρε alexandrita μου δεν εξαντλήσε?
    σκεψου οτι εχουν γυρω στις 150 θερμιδες τα 100 γρ και ενα πακετακι ειναι 30 γρ συνηθως... ελαχιστες ειναι αλλα δεν ξερω πως λειτουργει το if...

δεν θα ελεγα οτι εξαντλουμαι, το εχω συνηθισει ισως και πανω απο ολα μου ταιριαζει...
    βασικα σκεψου οτι και να πειναω πριν παω γυμναστηριο, μετα δεν κατεβαινει τιποτα... δεν ξερω γιατι. ενω στους περισσοτερους ανοιγει η ορεξη με τη γυμναστικη εμενα μου κλεινει :starhit:

Senior Member
    ναι συνήθως ανοίγει η όρεξη!! αυτό είναι το σωστό να βρει ο καθένας μας τι του ταιριάζει για να μπορεί να το εφαρμόζει γαι πάντα!!

Senior Member
    το έχω δοκιμάσει alejandrita. πρώτον δεν έχασα κιλά,δεύτερον κατέληγα σε χειρότερα βουλιμικά πάρτυ από τη στέρηση. το σωστό είναι να τρως κάθε τρεις ώρες και να μη φουσκώνεις το στομάχι σου μια κ καλή. κ τρίτον μου έπεσε ο σίδερος κ από τους πολλούς καφέδες έχω αφόρητες ξινίλες.

πάντως για να κάνεις σωστά την if πρέπει να αφήνεις το πολύ 14 ώρες να περνάνε.επίσης όταν γυμνάζεσαι πρέπει ναναι στο παράθυρο που τρως. δηλαδή προτείνεται στη συγκεκριμένη διατροφή να τρως πρωτείνη μετά τη γυμναστική για να μη χάνεις μυικό ιστό κ πριν τη γυμναστική ένα 20 λεπτο πριν φρούτο.΄καλά με τρέλανες που ανέφερες κάτι για τραυματισμούς. άμα δεν τρως κάθε τρεις ώρες, τρέχεις σαν το χάμστερ,μετά μένεις 20 ώρες νηστική, το αποτέλεσμα θα ναι ναχεις καινούριο βουλιμικό επεισόδιο.

Senior Member
    δεν θα αντεξω να κανω και αλλο βουλιμικο,αληθεια!!! ειμαι 9 ημερες χωρις καν υπερφαγικο...

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    δεν θα αντεξω να κανω και αλλο βουλιμικο,αληθεια!!! ειμαι 9 ημερες χωρις καν υπερφαγικο...
    δε θα κάνεις μη φοβάσαι!!!!!!!! 1χαρα τα πήγες μέχρι τώρα και έτσι προσπάθησε να συνεχήσεις!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    Originally posted by alexandrita
    δε θα κάνεις μη φοβάσαι!!!!!!!! 1χαρα τα πήγες μέχρι τώρα και έτσι προσπάθησε να συνεχήσεις!!!!!!
    σε ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση!!!!
    επρεπε να παω νοσοκομειο με μια οδοντοβουρτσα στο στομαχι μου φαινεται για να βαλω μυαλο...

Senior Member
    ναι εντάξει.μπράβο πιστεύω οτι έχεις αφήσει πίσω σου ένα τρόπο αποβολής του φαγητού
    .αλλά άμα αφήνεις τον εαυτό σου ατάιστο δεν θα αντιδράσει? τρώγε κ σταμάτα να γυμνάζεσαι.η γυμνάσου σε φυσιολογικά πλαίσια.τρεις φορές την εβδομάδα από μισή ώρα.πόσα κιλά είσαι?

Senior Member
    ακριβως δε μπορω να σου πω γιατι πλεον δε ζυγιζομαι για πολλους λογους.
    αλλα καταλαβαινω απο το πως φαινεται το σωμα μου,τα ρουχα κτλ.
    πρεπει να παιζω γυρω στα 52 και η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενη...

Senior Member
    με ύψος?

Senior Member
    1.73

Senior Member
    ναι θα πρεπε να σαι ικανοποιημένη σίγουρα.