IF (intermittent fasting) - Page 117
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 117 of 140 FirstFirst ... 1767107115116117118119127 ... LastLast
Results 1,741 to 1,755 of 2086
    Member
    τα καταφερα το εβαλα το σχεδιακι! τωρα θα μπαινει μονο του καθε φορα η θα πρεπει να δω πως ξαναμπαινει?

Member
    δεν ξαναμπαινει μονο του τι κριμα... εγω σημερα ξεκινησα την if διατροφη, και θελω να πιστευω οτι θα αντεξω, για να δουμε...
    http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/wa__86__02ax00...[/url]

Senior Member
    εχετε απολυτο δικιο,και σας ευχαριστω και για το ενδιαφερον και για τις συμβουλες...
    απλως τα πραγματα δεν ειναι και τοσο απλα,στην περιπτωση μου.ειμαι και off topic τωρα,συγγνωμη.
    αλλα σκεφτειτε το ιστορικο μου... ανορεξια,μετα βουλιμια,μεσα σε αυτα βαλτε και την καταθλιψη...
    πρωτα απ'ολα πρεπει να φτιαξω την ψυχολογια μου γιατι μονο νιωθοντας καλα με μενα θα με φροντισω.
    το πρωτο βημα ειναι να κοψω τους εμετους,τα βουλιμικα-υπερφαγικα για να ισορροπησω.επιπλεον πρεπει να συμφιλιωθω με το φαγητο,να μη νιωθω ενοχες καθε φορα που τρωω-χρησιμοποιω τη γυμναστικη γι αυτο το σκοπο.
    επισης,οταν εχουμε συνιθισει τον εαυτο μας πολυ αδυνατο,συνιθιζουμε αυτην την εικονα του και δε θελουμε να παχυνουμε.με τα χιλια ζορια εχω αφησει πισω μου την εμμονη να ειμαι κατω απο 50,και αν την εχω αφησει...

Senior Member
    alexandrita σιγουρα το προβλημα σου ειναι συνθετο, και δε μπορει κανεις μας να ξερει ετσι online το ιστορικο σου.Καλυτερα να βοηθηθεις απο γιατρο ή καποιον ειδικο τελοσπαντων.Καλη δυναμη.

Senior Member
    Originally posted by herts
    'ειναι πως φαινεται το σωμα,
    το ποσα κιλα ειναι καποιος δε λεει σχεδον τιποτα...'

συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω...το θέμα είναι μεν πώς βλέπει κάποιος το σώμα του αλλά και τα κιλά παίζουν ρόλο....
    αλλιώς δεν θα είχαμε προβλήματα οργανικά από το βάρος μάς..είτε παραπάνω είτε παρακάτω...
    αλλά θα συμφωνήσω με την Constance ο καθένας αποφασίζει για το σώμα του..
    φυσικα herts!!! αλλά δεν αναφερομουν τοσο σε αυτοαπλως μπορει δυο ατομα να φορανε το ιδιο νουμερο παντελονι και να εχουν και 5 κιλα διαφορα!το καλυτερο ειναι να κοιταμε δμσ και ποντους.

Member
    ο καθενας ειναι καλα στα κιλα που νιωθει καλα και οχι σε οτι του λενε οι αλλοι. το θεμα ειναι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου, ετσι καταφερνεις μετα να εκπεμπεις αυτο που νιωθεις. ειναι η αυρα που σε περιβαλλει οταν νιωθεις καλα, που πιστεψε με την εχω δει σε καποιους ανθρωπους και ειναι σκετη μαγεια... ουτε τα κιλα τους βλεπεις ουτε το υψος τους... και αυτο γιατι οι ιδιοι νιωθουν καλα με τον ευατο τους. αυτο ειναι το ζητουμενο.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    δεν θα αντεξω να κανω και αλλο βουλιμικο,αληθεια!!! ειμαι 9 ημερες χωρις καν υπερφαγικο...
    oxi IF οταν καποιος εχει βουλιμια!!!! το εγραφε και το βιβλιο που ειχα βαλει στο πρωτο ποστ και τωρα δεν φαινεται,και το ειχαμε γραψει και σε προηγουμενα ποστ!Για εναν ανθρωπο που κανει βουλιμικα δεν ειναι σωστη διατροφη γιατι μπορει να τον οδηγησει σε περισσοτερα επεισοδια.Δεν συμβαινει σε ολους αλλα γιατι να το ρισκαρεις?

Αυτο το μοντελο διατροφης ειναι για να αποτοξινωθει ο οργανισμος και πρεπει να προσεχεις τι τρως,να ειναι υγειινες οι τροφες,οχι χημικα ...αναψυκτικα λαιτ κλπ,οχι τεραστια γευματα γιατι τοτε κουραζεις τον οργανισμο και αν οι ωρες που δεν τρως ειναι αρκετες δεν πρεπει να το κανεις για πολυ καιρο.

Senior Member
    Originally posted by marinamam
    ο καθενας ειναι καλα στα κιλα που νιωθει καλα και οχι σε οτι του λενε οι αλλοι. το θεμα ειναι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου, ετσι καταφερνεις μετα να εκπεμπεις αυτο που νιωθεις. ειναι η αυρα που σε περιβαλλει οταν νιωθεις καλα, που πιστεψε με την εχω δει σε καποιους ανθρωπους και ειναι σκετη μαγεια... ουτε τα κιλα τους βλεπεις ουτε το υψος τους... και αυτο γιατι οι ιδιοι νιωθουν καλα με τον ευατο τους. αυτο ειναι το ζητουμενο.
    :thumbup:

αυτο ακριβως!

Senior Member
    Originally posted by forty
    Originally posted by alexandrita
    δεν θα αντεξω να κανω και αλλο βουλιμικο,αληθεια!!! ειμαι 9 ημερες χωρις καν υπερφαγικο...
    oxi IF οταν καποιος εχει βουλημια!!!! το εγραφε και το βιβλιο που ειχα βαλει στο πρωτο ποστ και τωρα δεν φαινεται,και το ειχαμε γραψει και σε προηγουμενα ποστ!Για εναν ανθρωπο που κανει βουλημικα δεν ειναι σωστη διατροφη γιατι μπορει να τον οδηγησει σε περισσοτερα επεισοδια.Δεν σημβαινει σε ολους αλλα γιατι να το ρισκαρεις?

Αυτο το μοντελο διατροφης ειναι για να αποτοξινωθει ο οργανισμος και πρεπει να προσεχεις τι τρως,να ειναι υγειινες οι τροφες,οχι χημικα ...αναψυκτικα λαιτ κλπ,οχι τεραστια γευματα γιατι τοτε κουραζεις τον οργανισμο και αν οι ωρες που δεν τρως ειναι αρκετες δεν πρεπει να το κανεις για πολυ καιρο.
    Μπραβο forty που το διευκρινιζεις.Για εχω δει ατομα εδω μεσα που κανουν if και ειναι και βουλιμικοι.

Senior Member
    ωχ... λετε αυτο να επαιξε ρολο στη βουλιμια?
    γιατι σας ειπα,απλως συνειδητοποιησα χτες οτι εκανα αυτο το πραγμα χωρις να ξερω για το if η να εχω διαβασει κατι σχετικο...

Member
    αυτο το σχεδιακι που βαζετε απο κατω, πως γινεται να μπαινει καθε φορα, γιατι μαλλον την πρωτη το εκανα κατα λαθως και τωρα δεν μπορω να το ξαναβαλω...

Senior Member
    πάντως έχεις επίγνωση της κατάστασής σου.αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό ούτε ήξερα τι μου γινότανε.τώρα μαθαίνω σιγά σιγά κ πάλι έχω πολλά κενά

Senior Member
    bouliana κακα τα ψεματα.Κανενας δε μπορει να εχει πληρη επιγνωση της καταστασης του.Και επισης κανενας δε μπορει να κανει αυτοδιαγνωση.Βλεπω πολλες φορες εδω μεσα ατομα να λενε, εχω βουλιμια ή οχι εχω υπερφαγια κλπ και λεω πως ειναι δυνατον να ειναι καποιος σε θεση να γνωριζει μετα βεβαιοτητος κατι τετοιο απο μονος του.Δυσκολο το βλεπω.
    marinamam εχουν μπει απειρα τοπικς για το πως βαζεις τικερακι.Πρεπει να κανεις paste το τικερ στην υπογραφη σου και οχι στο ποστ που κανεις εδω. http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1967&page=1

Senior Member
    @alexandrita
    Αν συνηθιζες να κανεις βουλιμικα επεισοδια μετα απο ωρες αφαγιας σιγουρα αυτο επαιξε ρολο.Την IF την κανουν συνηθως ανθρωποι που γυμναζονται,που κρατανε ενα προγραμμα στο φαγητο και στην ωρα και στις ποσοτητες και τους βοηθαει ακομα περισσοτερο.Δηλαδη πρεπει να μπορεις να αντισταθεις και να διαλλεγεις τι θα φας την ωρα που πεινας,αλλιως οταν αρχισει η πραγματικη πεινα μετα απο τοσες ωρες στερησης εισαι πολυ περισσοτερο επιρεπης να φας μεγαλες ποσοτητες.

Εγω οταν την κανω ξυπναω το πρωι και δεν πειναω καθολου,ομως μολις αρχισω και τρωω,μετα απο λιγες μπουκιες λες και ανοιγει η ορεξη και θελω να φαω μεγαλη ποσοτητα και γιαυτο το λογο δεν τρωω ποτε ορθια,παντα βαζω στο πιατο την ποσοτητα που εχω κανονισει απο πριν οτι θα φαω και τελος!

Member
    :smilegrin: