IF (intermittent fasting) - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 140 FirstFirst ... 210111213142262112 ... LastLast
Results 166 to 180 of 2086
    Senior Member
    σημερα επειδη εφαγα τελειως παχυντικα απο δω κ περα δε θα φαω τιποτε.
    Τελευταιο γευμα λοιπον στις 14:00

Senior Member
    και πως θα αντεξεις???

Senior Member
    Λοιπον σημερα εφαγα το πρωινο μου γυρω στις 11 (αντι για 9) και θα προσπαθησω να εχω φαει το βραδινο μου μεχρι τις 7.30, αντε 8 το αργοτερο (καλα δεν ειναι για πρωτη φορα?).
    Θα το δοκιμασω αυτο το συστημα..να δω πως δουλευει σε μενα.

Senior Member
    οχι μονο για σημερα αλλα για οποτε το κανεις ειναι καλες ωρες αυτες! (και δοκιμασμενες απο εμενα αφου αυτες κανω συνηθως!)

ομως παιζει ρολο τι ωρα θα φας αυριο, αν φας το πρωτο γευμα 15 ωρες μετα το βραδυνο σου τοτε εχεις κανει 15 ωρη νηστεια! τοσο απλα. Δεν χρειαζεται να το κανεις κ μεθαυριο αν κατι σου τυχει κ φας αργοτερα, εσυ καθοριζεις το ποτε κ το πως.

Διαβασε τα πρωτα ποστ της forty, εχει ολοκληρο βιβλιο για το fast-5, εσυ εφαρμοζεις τα ιδια ακριβως για οποιο φαστ κανεις, (αν τρως τα παντα μεσα σε 8 ωρες κανεις φαστ8, αν μεσα σε εννια ωρες κανεις φαστ 9...)

Τις ωρες που δεν τρως μπορεις να πιεις ροφηματα, καφε σκετο, οποιοδηποτε υγρο χωρις θερμιδες, θα σε βοηθησουν πολυ στο να αποτοξινωθεις,,,

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    και πως θα αντεξεις???
    δες τι εφαγα, μουρχεται να κανω εμετο...ασε που επεσα σε ληθαργο μολις τα εφαγα...κ νιωθω σαν αρρωστη
    Originally posted by badgirl
    τσααααα τσικνοπεμπτη! τσικνισαμε τσικνισαμε?
    Τσικνισα μονη κ περασα υπερροχα!

~πρωι 2 φ. ψωμι τοστ σικαλεως, 2 φ. μιλνερ, μαρμελαδα με ζαχαρη πανω στο τοστ
    ~μεσημερι (πριν λιγο)
    1 μεριδα γυρο κοτοπουλο εξτρα λαρτζ (σως πατατες πιτες κτλ)
    1 παγωτο σκανταλ 200 mL
    1 λακτα μικρη (~300 θερμιδες)
    Τελευταιο γευμα στις 2, νηστεια ως αυριο το πρωι.
    Γυμναστικη:
    (ελπιζω ναναι ανοιχτο το γυμναστηριο)
    θα κανω ενα δυωρο, κυριως αεροβικη, κοιλιακους
    αν ειναι κλειστο θα περπατησω για καμια ωρα στο παρκο
    Νερο: θα πινω αβερτα απο εδω κ περα να αποτοξινωθω
    και του χρονου με υγεια! κ χωρις διαιτα! μονο σωστη διατροφη
    απο αυριο θα τρωω νορμαλ γιατι 3 μερες τρωω βλακειες κ εχει χαλασει το στομαχι μου....κ αρχιζω κ νηστειες βραδυνες . + _

Senior Member
    Λοιπον τελικα νομιζω οτι κατι γινεται με αυτο το συστημα ρε παιδια...στην ουσια μονο μια μερα το τηρησα κατα γραμμα (χθες ξεκινησα στις 11.30 και τελειωσα στις 19.30) και σημερα το πρωι με εδειξε η ζυγαρια σχεδον μισο κιλο κατω.
    Βρε λες?

Senior Member
    μια χαρα τετι, παιζει κ ρρολο τι διατροφη κανεις αυτες τις ωρες, μπραβο σου παντως, μισο κιλο ειναι μια χαρα...πες μας για σενα οποτε εχεις διαθεση...εγω αρχισα απο τα 103 κ ειμαι 83-84 κιλα (1.63 υψος). Αλλαξα ομως ζυγαρια...
    Αρχισα κ γω νηστειες απο εχθες, ομως οχι σωστη διατροφη...ακομη βλακειες τρωω παρολαυτα ημουν μισο κιλο κατω!
    σημερα αδιαθετησα κιολα οποτε χαλαλι οι τσικνοπεμπτες! (μια ηταν¨? 3 φορες τη γιορτασα )

Senior Member
    Λοιπον 1η μερα νηστειας εχθες κ παροτι εφαγα λαθος κ πολυ ενιωθα αναλαφρη σημερα.
    Αποψε τελευταιο γευμα στις 9 (σε λιγο) κ μετα ραψιμο.
    Απο αυριο αρχιζω κ διαιτα γιατι το παρακανα! φιλουπες

Senior Member
    badgirl μου νομιζω εχουμε ξανασυστηθει...κι εγω 1.63 υψος και ξεκινησα με 97 κιλα μετα απο δυο εγκυμοσυνες.
    Μην φανταστεις οτι εχω χασει τιποτα ιδιαιτερο, τωρα ειμαι 94,5, δηλαδη ακομη στην αρχη.
    Πρεπει να κατεβω στα 70 για να νιωσω καλα με τον εαυτο μου...για να τον ξαναβρω θα ελεγα καλυτερα.
    Παντως λεω να το συνεχισω αυτο με το τελευταιο γευμα στις 7.30 με 8. Πραγματικα νιωθεις αναλαφρη το πρωι.

Senior Member
    Καθε αρχη και δυσκολη! οντως τετη, καλωσηρθες κ στην παρεα μας!

Στην αρχη δυσκολευτηκα τρομερα για να παω απο 103 στα 97...δε μπορουσα να ελαττωσω το φαγητο με τιποτε...αν βαλεις μεσα κι εκεινη την περιοδο τοτε κανω περιπου 1 χρονο προσπαθεια να χασω βαρος...οποτε μη λες οτι ειναι ευκολα τα πρωτα κιλα...ισα ισα! εκει πρεπει να αλλαξεις διατροφικη συμπεριφορα κ ειναι πολυ πιο δυσκολο...

ευτυχως σταδιακα εκλεισε καπως το στομαχι κ μετα το Σεπτεμβρη πηρα εμπρος...μετα βρηκα κ το φορουμ κ εχασα 10 κιλα!
    Να χαιρεσαι ξανα τα παιδακια σου κ μη σε νοιαζει τιποτε...ολα τα αλλα θα τα φτιαξεις!

Senior Member
    Σ' ευχαριστω badgirl να εισαι καλα.
    Εγω απλα το μονο που θελω ειναι να βλεπω αποτελεσματα κι ας μου παρει χρονο να χασω τα κιλα μου.
    Μονο να μην βλεπω την ζυγαρια μονιμως κολλημενη, γιατι ξερεις πως ειναι να προσπαθεις και η ρημαδα να σε δειχνει συνεχεια στα ιδια κιλα...πεφτεις ψυχολογικα.

Senior Member
    με τη νηστεια δεν μου εχει κολλησει ποτε, ο,τι διαιτα κανω αποδιδει...μαλιστα ακομα κ οταν τρωω παραπανω (οπως τις τελευταιες μερες που εχω ξεπατωθει) κανω νηστεια κ ετσι δε βαζω κιλα ευκολα...
    αν θες γραφε τι τρως στο αντιστοιχο τοπικ κ βαλε κ ενα τικερακι με τα κιλα σου να ξερεις τι σου γινεται...
    α μου επιταχυνει επισης παρα πολυ την απωλεια βαρους...

Senior Member
    Τωρα που ειπες για τικερακι, μπορω να σε ρωτησω κατι?
    Προσπαθησα να το φτιαξω χθες αλλα ρε γμτ μου περανει μονο στρογγυλο τον αριθμο των κιλων, εκει που γραφεις το βαρος σου, πχ το 95 το περναγε, το 94.5 ομως δεν το περναγε, γιατι αραγε, μηπως κανω κατι εγω λαθος?

Senior Member
    balto san 95 κ μετα αφου κ το δεχτει θα πας κ θα το αλλαξεις να το κανεις οσο θελεις

Senior Member
    Πω πω απ' οτι βλεπω απο το δικο σου, εχεις χασει 17 κιλα, μπραβο σου, εγω ορισμενες φορες οταν σκεφτομαι ποσα πρεπει να χασω με πιανει πανικος, προσπαθω να το ξεχνας και οτι γινει..
    Απλα για την ωρα εχω βαλει σαν στοχο μεχρι το Πασχα να εχω πεσει απο τα 90...και ο καλος θεουλης ας βαλει το χερακι του!