IF (intermittent fasting) - Page 124
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 124 of 140 FirstFirst ... 2474114122123124125126134 ... LastLast
Results 1,846 to 1,860 of 2086
    Senior Member
    ε δεν την κρατησα ενα βραδυ δε μαφησανε ναγιασω, οχι μονο εφαγα αλλα καπνισα.
    παντως δεν εφαγα βλακειες αλλα φαγητο, πχ ανθοτυρο με μαυρο ψωμι κ σαλατα λαχανο
    μετα δε θυμαμαι κ τι αλλο εφαγα αλλα δεν αγγιξα γλυκο!
    απο σημερα σε προγραμμα τουλαχιστο θερμιδικο κ απο αυριο κανονικη διαιτα κ νηστειες,
    αποψε δε θα κανω θα βγουμε για φαγητο στις 11 το βραδυ κ κρασακια.
    Θα επανελθω να σταματησω το βραδυνο φαγητο γιατι με σκοτωνει.

Senior Member
    απο αυριο καμμια νηστεια γιατι σημερα ετρωγα μεχρι...τωρα!
    υγιεινα μεν, αργα δε!

Πριν από δυο βδομάδες άρχισα την προσπάθειά μου με τη βοήθεια διαιτολόγου και γυμναστή.Έίμαι 34 με πολλά παραπανίσια κιλά,κανένα πρόβλημα υγείας αλλά με ένα ταλαιπωρημένο από τις προσπάθειες οργανισμό.Τα γεύματά μου,5 στον αριθμό,αρχίζουν στις 8.00 το πρωί και τελειώνουν στις 17.00 το απόγευμα.Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά μετά από τόσα χρόνια είναι το μοναδικό διατροφικό μοντέλο που βοήθησε τον μεταβολισμό μου να ξυπνήσει.Κάποιες φορές,ειδικά στην αρχή,είχα κάποιες λιγούρες το βράδυ αλλά πλέον όχι,νιώθω υπέροχα και το γεγονός ότι έχω χάσει ήδη γύρω στα 4 κιλά με κάνει να προσηλώνομαι ακόμα περισσότερο στην προσπάθειά μου...είναι ακόμα αρχή και λογικό είναι να ενθουσιάζομαι με την πρώτη μικρή αλλαγή...αλλά ειλικρινά το να μην τρώω μετά τις 17.00 προσωπικά με βοηθάει πολύ...
    badgirl...το συγκεκριμένο πρόγραμμα το είχα κάνει πριν από μερικά χρόνια και πάλι έχασα....αν κι εσύ στο παρελθόν είδες αλλαγή σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να το ξαναπροσπαθήσεις...είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.

Senior Member
    Το εχω εφαρμοσει κι εγω στο παρελθον αυτο, δηλ το να μην τρωω μετα τις 5-6 το απογευμα.
    Τοτε βεβαια δε γνωριζα καν τι εστι IF.

Πρεπει να πω οτι ειχε τρομερο αποτελεσμα, το ειχα εφαρμοσει (ενω ειχα ηδη πεσει απο τα 100 στα 80 πολυ σταδιακα) για να πεσω απο τα 80 στα 60, ωστόσο δυστυχως τωρα μου φαινεται ακατορθωτο για μενα να μην τρωω μετα τις 5, ισα ισα που αυτες τις ωρες πειναω πιο πολυ απο οποιαδηποτε στιγμη της ημερας..

Μ?αρέσει doreta αυτό που λες...ζήσε τη ζωούλα σου και μην αγχώνεσαι,πού θα πάνε,θα πέσουν τα ρημάδια...έτσι ακριβώς!!

Senior Member
    Originally posted by moonbear
    Πριν από δυο βδομάδες άρχισα την προσπάθειά μου με τη βοήθεια διαιτολόγου και γυμναστή.Έίμαι 34 με πολλά παραπανίσια κιλά,κανένα πρόβλημα υγείας αλλά με ένα ταλαιπωρημένο από τις προσπάθειες οργανισμό.Τα γεύματά μου,5 στον αριθμό,αρχίζουν στις 8.00 το πρωί και τελειώνουν στις 17.00 το απόγευμα.Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά μετά από τόσα χρόνια είναι το μοναδικό διατροφικό μοντέλο που βοήθησε τον μεταβολισμό μου να ξυπνήσει.Κάποιες φορές,ειδικά στην αρχή,είχα κάποιες λιγούρες το βράδυ αλλά πλέον όχι,νιώθω υπέροχα και το γεγονός ότι έχω χάσει ήδη γύρω στα 4 κιλά με κάνει να προσηλώνομαι ακόμα περισσότερο στην προσπάθειά μου...είναι ακόμα αρχή και λογικό είναι να ενθουσιάζομαι με την πρώτη μικρή αλλαγή...αλλά ειλικρινά το να μην τρώω μετά τις 17.00 προσωπικά με βοηθάει πολύ...
    badgirl...το συγκεκριμένο πρόγραμμα το είχα κάνει πριν από μερικά χρόνια και πάλι έχασα....αν κι εσύ στο παρελθόν είδες αλλαγή σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να το ξαναπροσπαθήσεις...είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.

συγχαρητηρια για την προσπαθεια κ για τα αποτελεσματα
    εντυπωση μου κανει παντως που λες οτι κανεις τετοιου ειδους προσπαθεια υπο την καθοδηγηση διαιτολογου :S
    υποθετω οτι δεν εννοεις διαιτολογο που παρεχουν καποια γυμναστηρια, ε?

Senior Member
    γεια καλωσηρθες, ναι με την νηστεια ΙΦ εχασα τα πολλα κιλα κ τιθασευσα τα βουλιμικα
    κ εχω σκοπο να ξαναρχισω αμεσα διοτι απλα δεν μπορω να σταματησω να τρωω σε οσα πρεπει να φαω.

επειδη εδω το νιωθω πιο σπιτι μου κ απο το θεμα που γραφω στην βουλιμια να πω τα εξης που αποφασισα:
    1. ξαναρχιζω νηστειες οσο πιο συχνες μπορω με στοχο σιγα σιγα να παιρνω ολο κ πιο νωρις βραδυνο
    2. κραταω την εγγραφη ενος χρονου στο γυμναστηριο αλλα χωρις πιεση να πηγαινω το οποιο σημαινει οτι σταματανε τα ακρα δηλ. ή παω κ τ ακανω τελεια ή δε παω καθολου. θα πηγαινω οποτε γουσταρω κ θα κανω ο,τι μου κατεβει, ή δε θα πηγαινω κ θα κανω σπιτι ή οτιδηποτε μου την καρφωνει, δεν θα ακολουθω συγκεκριμενο προγραμμα κ δε θα σκαω οταν λειπω οτι χανω τη γυμναστικη κ δε θα προλαβω να αδυνατισω!
    3. σταματαω μετρημα θερμιδων, θα καταγραφω τι τρωω, θα τρεφομαι οσο πιο ισορροπημενα μπορω κ ξερω αλλα θα τρωω κ τα εξτρα μου οπως παλια χωρις τυψεις κ αυτοτιμωριες
    4. θα χαλαρωσω με το πως βλεπω το θεμα γυμναστικη διατροφη μελλοντικο παιδι, τωρινο παιδι, ειμαι δεν ειμαι εγγυος, θελω δε θελω απλα θα χαλαρωσω κ πλεον ξερω τι πρεπει να κανω
    5. σε καμμια περιπτωση δεν ξαναπορωνομαι ουτε τα δινω ολα σε κατι πχ εντατικη γυμναστικη, αυστηρη διαιτα, διατροφολογο, ωραια η πορωση αλλα με οδηγει συχνα στο να τα παρατω
    6. επαναληψη του μοτιβου που με βοηθησε να χασω τα 20 κιλα: αυξηση σωματικης δραστηριοτητας, μειωση ξαπλωματος στον καναπε, κοβω ο,τι μπορω να μη φαω κ να το αποφυγω, τρωω απολα, οσο νιωθω καλα μαυτο που κανω συνεχιζω, οταν δυσανασχετω κατι δε παει καλα κ σταματω κ ψαχνομαι.

απλα πραγμτα, σημερα ειχα μεγαλο ξεσπασμα, η ζωη ειναι απλη, δεν μου αξιζει να σκαω και για τη διατροφη γυμναστικη αφου απο μονο του το σωμα μου με καθοδηγει κ πρεπει επιτελους να χαλαρωσω!
    αρχιζω! τη διαιτα του τιποτα με πολλες νηστειες ΙΦ

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    γεια καλωσηρθες, ναι με την νηστεια ΙΦ εχασα τα πολλα κιλα κ τιθασευσα τα βουλιμικα
    κ εχω σκοπο να ξαναρχισω αμεσα διοτι απλα δεν μπορω να σταματησω να τρωω σε οσα πρεπει να φαω.

επειδη εδω το νιωθω πιο σπιτι μου κ απο το θεμα που γραφω στην βουλιμια να πω τα εξης που αποφασισα:
    1. ξαναρχιζω νηστειες οσο πιο συχνες μπορω με στοχο σιγα σιγα να παιρνω ολο κ πιο νωρις βραδυνο
    2. κραταω την εγγραφη ενος χρονου στο γυμναστηριο αλλα χωρις πιεση να πηγαινω το οποιο σημαινει οτι σταματανε τα ακρα δηλ. ή παω κ τ ακανω τελεια ή δε παω καθολου. θα πηγαινω οποτε γουσταρω κ θα κανω ο,τι μου κατεβει, ή δε θα πηγαινω κ θα κανω σπιτι ή οτιδηποτε μου την καρφωνει, δεν θα ακολουθω συγκεκριμενο προγραμμα κ δε θα σκαω οταν λειπω οτι χανω τη γυμναστικη κ δε θα προλαβω να αδυνατισω!
    3. σταματαω μετρημα θερμιδων, θα καταγραφω τι τρωω, θα τρεφομαι οσο πιο ισορροπημενα μπορω κ ξερω αλλα θα τρωω κ τα εξτρα μου οπως παλια χωρις τυψεις κ αυτοτιμωριες
    4. θα χαλαρωσω με το πως βλεπω το θεμα γυμναστικη διατροφη μελλοντικο παιδι, τωρινο παιδι, ειμαι δεν ειμαι εγγυος, θελω δε θελω απλα θα χαλαρωσω κ πλεον ξερω τι πρεπει να κανω
    5. σε καμμια περιπτωση δεν ξαναπορωνομαι ουτε τα δινω ολα σε κατι πχ εντατικη γυμναστικη, αυστηρη διαιτα, διατροφολογο, ωραια η πορωση αλλα με οδηγει συχνα στο να τα παρατω
    6. επαναληψη του μοτιβου που με βοηθησε να χασω τα 20 κιλα: αυξηση σωματικης δραστηριοτητας, μειωση ξαπλωματος στον καναπε, κοβω ο,τι μπορω να μη φαω κ να το αποφυγω, τρωω απολα, οσο νιωθω καλα μαυτο που κανω συνεχιζω, οταν δυσανασχετω κατι δε παει καλα κ σταματω κ ψαχνομαι.

απλα πραγμτα, σημερα ειχα μεγαλο ξεσπασμα, η ζωη ειναι απλη, δεν μου αξιζει να σκαω και για τη διατροφη γυμναστικη αφου απο μονο του το σωμα μου με καθοδηγει κ πρεπει επιτελους να χαλαρωσω!
    αρχιζω! τη διαιτα του τιποτα με πολλες νηστειες ΙΦ
    μια μικρη αναπαντεχη αλλαγη, το νο2 δεν ισχυει, αποψε διεκοψα την εγγραφη μου στο γυμναστηριο,
    ισοφαρισαμε το ποσο με καποιες αλλες υπηρεσιες που μου παρειχαν κ ειμαι "ελευθερη" πλεον.
    μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος, ξαφνικα δεν ηθελα ουτε να δω το γυμναστηριο. μολις παω αθηνα παιρν βαρακια!
    επισης εκτος απο ελλειπτικο σπιτι θα κανω κ διαδρομο στο πατρικο μου.
    ελπιζω ν αμου βγει σε καλο, κι αν οχι ξαναρχιζω τζιμ, αν κ θελω ναμαι μονηπια...

Senior Member
    τελευταιο γευμα 9:30
    θα κρατησω 14ωρη νηστεια

Senior Member
    αυτο το πραμα δουλευει?να το κανω και εγω?

Senior Member
    εχω διαδρομο ελλειπτικο μετρητη παλμων, θα παρω κ βαρακια παγκο μπαρα κ μια χαρη βαρη θα κανω σπιτακι μου ελενη μου!
    βαρεθηκα την βιομηχανια πωλησης συμπληρωμαατων μηχανηματων γυμναστηριων κτους αδιαφορους γυμναστες που σου δειχνουν μια ασκηση το μηνα.
    καλυτερα μονη μου! φυσικα κ δε σταματω τιποτε, απλα δεν μπορω αλλο οπως το εκανα ως τωρα κ θελω αλλαγη.

Senior Member
    Kαλα τα λες μπαντ!
    Αυτο με ξενερωνει στα γυμναστηρια!
    Την τελευταια φορα που γραφτηκα, για 2η φορα, ειχα παει την πρωτη μερα και μου λεει ο γυμναστης: κοιτα πως κανουν οι αλλοι τις ασκησεις κ κανε κ εσυ
    Ε ελεος!

Senior Member
    ασε εχω ξενερωσει απιστευτα, ενταξει ποση υπομονη να εκανα να μου δειχνει ανα διμηνο 2-3 νεες ασκησεις κ ως τοτε να μη γυμναζω βασικα σημεια?
    ξερω ειμαι αρχαρια αλλα οχι κ ηλιθια.
    τεσπα δε θα πλατιασω γιατι θα γινω χειμαρρος, εχω πολλα παραπονα κ ανησυχιες σχετικα με το θεμα γυμναστικη αλλα ο λογος που σταματησα ηταν κυριως λογω ενστικτου,
    το σωμα μου το νιωθω κουρασμενο, χωρις κινητρο, επιβαρυμενο αφυσικα κ καθολου οπως ηταν παλια. το γυμναστηριο δε με καλυπτει πια, χρειαζομαι αλλαγη, στην τελικη οποτε μου τη βιδωσει ξαναπαω κ μαθαινω κι αλλα (που τοτε εγω θα τους τα δειχνω...)
    τεσπα συγνωμη που σας κουραζω, ειχα φοβερο ξεσπασμα σημερα, φυσικα κ διατροφικο, κ τι αλλο να ετρωγα...σοκολατα!
    παρτυ σοκολατας σημερα, απο αυριο ελπιζω να κρατησω το τελευταιο γευμα 9μιση κ οχι 11μιση οπως σημερα. φιλια πολλα, παω να ψαχουλεψω τι θα παρω απο αθηνα, με 100 ευρω θ ακανω γυμναστικη μονη κ ας βουρλιζονται!
    ευχαριστω για την παρεα κ τις γνωμες

Senior Member
    κακο κοριτσι..... ελεγα οτι εγω δεν ξερω τι μου φταιει.. αλλα κ εσυ δεν πας πισω οπως σε κοβω!!!!
    :bigsmile:
    μηπως δε χρειαζεται τοσο αγχος?

Senior Member
    φυσικα κ ξερω τι μου φταιει, απλα ειμαι των ακρων κ συνηθως αντιρω σπασμοδικα, αν κοιταξεις ομως αποπισω ποτε παρορμητικα αν κ ετσι φαινεται.
    πολυ καιιρο σκεφτομαι κατι, πιεζομαι να μη το κανω καθοτι αναποφασιστη αλλα τελικα το σωμα-μυαλο σε οδηγουν απο μονα τους.
    δεν αντεχω την καταπιεση κ μου αρεσουν οι αλλαγες κ το τελευταιο πυ θελω να ξαναδω ειναι το γυμναστη μου! (ας τον πουμε ετσι)
    σμαρτ τι ζωδιο εισαι? οχι οτι πολυπιστευω αλλα οκ...
    ζυγος εδω...τερας αναποφασιστικοτητας