IF (intermittent fasting) - Page 126
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 126 of 140 FirstFirst ... 2676116124125126127128136 ... LastLast
Results 1,876 to 1,890 of 2086
    Senior Member
    ετσι ειναι οι δικοι μας ανθρωποι μας ξερουν καλα και μπορουν οταν θελουν να μας βοηθησουν,βεβαια και εμεις μας ξερουμε αλλα θελουμε πολλα πραγματα που μας πονανε να τα θαψουμε βαθια μεσα μας και να μην μας ξερουμε αλλα ελα που αυτα βγαινουν και μας ταλαιπωρουν :yes:

τη δικια μου διαταραχη στην εχω ξαναγραψει,μπορει να μην τρωω ανεξελεκτα αλλα σε στιγμες αγχους η βαρεμαρας η πρωτη σκεψη μου ειναι το φαγητο και αρχιζω να τσιμπολογαω και απο προχθες εχω αρχισει κατι ασκησεις που βρηκα σε ενα λινκ που ποσταρε ενα μελος του φορουμ σε αλλο θεμα. http://www.cci.health.wa.gov.au/reso...cfm?Info_ID=48
    ειναι αυτες
    http://www.cci.health.wa.gov.au/docs...d%20Eating.pdf
    δεν ξερω αν ειναι αρχη και το εχω παρει ζεστα αλλα εχουν αρχισει να με βοηθανε.χθες για βραδυνο εφαγα ενα γλυκο που μου εφεραν,το μυρισα πρωτα,το παρατηρησα,το εφαγα αργα αργα με το μυαλο μου στο γλυκο και οχι να τρεχει αλλου και μετα δεν εφαγα τιποτα αλλο.τις στιγμες που ειχα βαρεμαρα διαβασα ενα βιβλιο και εκανα και μια συζητηση με τον εαυτο μου για το τι θα μου προσφερει το φαγητο εκεινη τη στιγμη,ελπιζω να το κανω καθημερινα μεχρι πια να φτασω στο σημειο να μην πηγαινει το μυαλο μου στο φαγητο αλλες ωρες εκτος απο αυτες που θα πειναω πραγματικα.
    δες τα λινκ μπορει να σου αρεσει και εσενα και να σε βοηθησει :yes:

Senior Member
    ναι ειναι υπουλη η κατασταση που βιωνεις εσυ, δεν ξερω τι προτιμω τελικα, ισως να μην ειχα καμμια διαταραχη :P
    παω να δω τα λινκ θενξξξξξξ

αποψε τελευταιο γευμα 9!
    θα ειμαι καλοφαγωμενη αυτη τη φορα κ αρχιζω σωστες νηστειες.
    το βραδυ σαλατα, αυγο βραστο, ψωμι ολικης κ θα δω τι αλλο.

χθες εφαγα 2 το βραδυ παγωτο, ακυρη η νηστεια, ομως ελπιζω πλεον οτι με τοσο παγωτο στο ψυγειο, τοσες κρεμουλες κ ολα τα σχετικα καμμια αισθηση δε θα μου κανουν. εφαγα κ πολλα οποτε...

Senior Member
    και εγω αυτο θα προτιμουσα να μην ειχα καμμια διαταχη,αντε να δουμε με αυτες τις ασκησεις θα τα καταφερουμε?Πρωτη φορα κανω κατι τετοιο σαν αυτες τις ασκησεις γιατι τελευταια καταλαβα οτι ακομα και αν δεν εχεις βουλιμια η ανορεξια μονο και μονο οταν το μυαλο σου παει στο φαγητο οταν εχεις αγχος ειναι διατροφικη διαταραχη.
    Παντως αυτες τις μερες που ακολουθω τις ασκησεις εχω φαει πολυ λιγοτερο,το καταλαβαινω γιατι γουργουραει το στομαχι μου πριν φαω το επομενο γευμα και οταν επιλεγω να φαω με το να ασχολουμαι πρωτα να το μυρισω,να το περιγραψω και να φαω σιγα σιγα τις μπουκιες με το μυαλο μου σε αυτο που τρωω,τελικα τρωω πολυ λιγοτερο.
    Χθες το απογευμα εφαγα ενα γιουρτι και ενα φρουτο και το βραδυ που βγηκα εξω για καφε ειχα παρει μαζι μου μια μικρη σπιτικη μπαρα και εφαγα μονο αυτο και οταν γυρισα στο σπιτι αισθανομουν χορτατη.Προς το παρον δουλευει καλα το συστημα :bouncing:

Senior Member
    σωστα, καλο που σε βοηθησαν φαινονται περικτικα κ αντικειμενικα κειμενα!
    δεν ειμαι σε φαση αναγνωσης δυστηχως αν κ καλο ειναι ο,τι διαβαζουμε.

τελευταιο γευμα 7μιση
    αν πεινασω θα φαω μετα, δε θα ζοριστω. ελπιζω να μην.
    προς το παρον νιωθω πολυ χορτατη.

Senior Member
    χθες εφαγα μετα αλλα πολυ,
    αποψε τελευταιο γευμα 7 καθοτι χορτατη φουλ
    αν πεινασω μετα κ παλι θα φαω αλλα προσπαθεια για λιγοτερο κ μαζεμενα.
    στοχος να κλεισει το στομαχι καπως κ να φερω τα βραδυνα γευματα γυρω στις 9 κ οχι μετα τα μεσανυχτα...

ΥΓ τελευταιο γευμα 8 τελικα

Senior Member
    φορτυ κ ναταλια σας απανταω και εδω, αρχιζω, δεν ξερω ποιες ωρες θα κανω νηστεια, σιγουρα βραδυνες εννοειται για μενα.
    αναλογα με το εγερτηριο παντα γιατι με την ιωση κοιμαμαι πολυ αργα κ ξυπναω μεσημερι

Senior Member
    Καλημερες καλη νεα αρχη!
    αρχιζω με 15ωρη σημερα, μολις ξυπνησα λογω ιωσης δε δουλευω, επειδη θα βαλω γαλα στον καφε θα μετρησω τις ωρες απο τωρα.
    Θα φαω ο,τι φαω 12:30-21:30 κ μετα 15ωρη νηστεια.
    Οταν περασει η αρρωστια θα δω πως θα φτιαξω τα ωραρια φαγητου, αλλα με κοβω 14 ωρες το ελαχιστο, 15 το πολυ,
    η 16αρα μου δουλευε πολυ καλα αλλα επρεπε να τρεφομαι κ πολυ σωστα ωστε να δουλεψει κ δεν το εχω τωρα.

Senior Member
    τελευταιο γευμα μεσανυχτα, παω για 15ωρη χωνεψη :spin:

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    τελευταιο γευμα μεσανυχτα, παω για 15ωρη χωνεψη :spin:
    εχουν περασει μονο 2 ωρες κ νιωθω υπεροχα που επιτελους κανω κ παλι κατι για μενα,
    κατι παραπανω απο πριν αν κ ιδιο με παλια!
    προτιμω την πεπατημενη! αρκετα εξερευνησα!

επισης αρχισα κ πινω νερο, ποσο καιρο ειχα να ρουφηξω με τετοια λαχταρα νερο? κ μονο στην ιδεα οτι αποτοξινωνομαι το ζηταω!

Senior Member
    badgirl, περαστικουλια........

να σε ρωτησω, αν πχ κανεις νηστεία και το τελευταίο γευμα είναι 6 το απογ.
    μετά το βράδυ απαγορευεται να πιούμε ενα ποτακι?:grin:
    μαλλον δε κανει...ε...

προσπαθώ να καταλάβω το μυστικό της if, πως δουλεύει...οργανικά τι νιώθεις

Senior Member
    σευχαριστω!
    αρχικα δεν νιωθεις τιποτε, δεν κανεις τιποτε, απλα το ραβεις καποιες ωρες κ δεν μπουκωνεσαι με τροφη διαρκως.
    μετα βλεπεις πως λειτουργει πανω σου κ αν βοηθουν οι ωρες που εχεις επιλεξει να τρως.
    δεν εχει νοημα να πιεις ποτο την μια μερα που κανεις την νηστεια, υπαρχουν αλλες 6 ημερες, διαβασε το πρωτο ποστ,
    επιλεγεις εσυ ποτε θα την κανεις,
    απλα εμενα με βοηθα στο θεμα ποσοτητα φαγητου κ την εφαρμοζα καθημερινα.
    Δηλαδη ελεγα οκ ο,τι εφαγες εφαγες, αυριο παλι. τοσο απλα.

Senior Member
    α... το διάβασα στην αρχή το τοπικ, απλά νόμιζα πως το κάνουμε κάθε μέρα...
    ίσως βοηθάει να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το φαγητό..

Senior Member
    οποτε θες το κανεις, δεν ειναι διαιτα, απλα περιοριζεις χρονικα τα γευματα της ημερας, δηλαδη τρως τα ιδια μεσα σε πιο περιορισμενες ωρες.
    Καποια στιγμη βλεπεις οτι για να περιοριστεις χρονικα πρεπει να εισαι κ πιο ποιοτικη,
    δηλαδη οταν ξερεις οτι θα φας ο,τι φας μεχρι τις 9 θα φροντισεις να ειναι ενα σωστο γευμα να ικανοποιησει το στομαχι σου.
    ενω αν τρως ολη νυχτα χτυπας μια σοκολατα στις 9 κ μετα τρως κ το βραδυνο σου τα μεσανυχτα :P
    (τυχαιο παραδειγμα δεν αναφερομαι σεμενα χεχε)

Παιζει ρολο πως θα σου κατσει, σε οποια περιπτωση δεις οτι σε οδηγει σε υπερφαγια την κοβεις αμεσως.
    δεν ειναι διαιτα, δεν ειναι οδηγος διατροφης, αν δεν βρεις πως κ ποτε σου ταιριαζει να τη κανεις μην τη κανεις, απλα δε σου παει.

εμενα εξαρχης μου εκατσε κ ηταν το μονο που με κρατησε αλλα το αφησα...
    καλλιο αργα παρα ποτε, γυρισα!

Senior Member
    ενδιαφέρον ακούγεται :yes:
    θα σκεφτώ να το κάνω μια μέρα..
    θα είναι εύκολο όταν θα αρχίσω σχολή...thnx badgirl....

απλά πιστευω οτι θα με βοηθούσε στα υπερφαγηκά... αυτές τις μερες που κάθομαι.

Senior Member
    φαε κανονικα ολη μερα κ το βραδυ οταν νιωσεις οτι εκανες το τελευταιο σου γευμα κ εισαι οκ απλα πες δεν τρωω αλλο για 15 ωρες.
    καθε φορα προσπαθησε να τρως πιο σωστα ωστε να μη πεινας.
    δεν ειναι φυσιολογικο να πεινας εκτος ισως απο τις πρωτες μερες, που ουτε τοτε δεν το ειχα εγω προσωπικα.
    Νομιζω η φορτυ πεινουσε...