IF (intermittent fasting) - Page 135
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 135 of 140 FirstFirst ... 3585125133134135136137 ... LastLast
Results 2,011 to 2,025 of 2086
    Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    ασακι δεν το προσπαθω, απλα εμαθα τον οργανισμο μου ετσι τους προηγουμενους μηνες, καθε 3 ωρες χτυπαει το καμπανακι κ πεινω.
    Ειχα φτασει σε απογνωση πριν με την αυξηση κιλων κ τουλαχιστο φροντισα να φτιαξω τα ωραρια γευματων...κατι ειναι κ αυτο.
    σακουλι το σακουλι, φτιαξε τοο ενα φτιαξε το αλλο, θα φτιαξει και το σωμα ρε γαμωτο που θα παει :P
    εεέτσι ολόκληρο τρόπο ζωής αλλάζουμε λέμε!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup:

Junior Member
    ναι εγω καταρχας το πρωτο λαθος που κανω asi ειναι οτι περιμενω γρηγορα και δεν εχω υπομονη ,το ξερω οτι ειναι λαθος αλλα πειναω τοσο πολυ πουμου βγαινει σαν παραπονο το γιατι ...δεν χανω ?κ μετα τα παρατω ... ειχα ακουσει απο καποιες κοπελες οτι τρωγανε πρωη μεσημερη βραδυ γαλα με δημητριακα που ειναι κ υγειηνο κ χασανε αρκετα κιλα ....εσεις τι λετε?παντως να ενημερωσω για κατι αλλο .....η θεια μου εμπαινε στα σαιτ πριν κανα χρονο κ εκανε μπαιμπας ηταν 130 κιλα κ και τωρα ειναι 60 κιλα αλλα ειχε κ προβληματα υγειας βεβαια γυαυτο τοκανε ...κ μου λεει οτι απλα δεν ετρωγε καν τις πρωτες μερες νερο κ μετα κρεμες κ εχασε ποσα κιλα δεν ξερω απλα η διαφορα δεν πιναγε ...

Senior Member
    ασι δε ξαναγραφεις οσα ειπες στην αλλη κοπελα? νομιζω ταιριαζουν γαντι...

Senior Member
    καλά δεν είναι και τόσο υγιεινό και σίγουρα δεν θα καταφέρεις να τρώς πάντα γάλα με δημητριακά ούτως η άλλως...είναι σαν να κάνεις υπό-υποθερμιδική δίαιτα και κάνεις κακό στον μεταβολισμό..τον μπλοκάρεις άσχημα...δεν χάνεις λίπος...ίσα ίσα θα πάρεις μπόλικο μετά...άλλωστε και για διαφημιστικούς (όπως πάντα) λόγους που είχε πρωτοβγεί αυτή η "λύση" έβαζε χρονικό περιορισμό και απώλεια έως 3 κιλά νομίζω(αφού παίζουν που παίζουν με τον πόνο μας μην μας σκοτώσουν κιόλας (και αυτό μόνο για τα δημητριακά))...όσο για τις ιατρικές παρεμβάσεις δεν έχω ιδέα για ένα όμως είμαι σίγουρη ότι με τόσα λίγα κιλά που θες να χάσεις και χωρίς κάποιο επιτακτικό πρόβλημα υγείας...ούτε να σου περνάει από το μυαλό!!!!

Senior Member
    ασι δε ξαναγραφεις οσα ειπες στην αλλη κοπελα? νομιζω ταιριαζουν γαντι...
    ισχύει απλά δεν είμαι σίγουρη για το πώς θα το κάνω...η πλάκα είναι ότι το σκέφτηκα και εγώ!!!

Senior Member
    σωστο και αυτο! και χωρις copypaste asi :thumbup::tumble:

Senior Member
    χαχαχαχαχα!!!
    :starhit::starhit::love::love::love::starhit::star hit:

Senior Member
    αχ αντε να ξημερωσει να κανω γυμναστικουλα, νιωθω τελεια κ το χερι μου το πονεμενο κ θα κανω κ βαρη που μου ελειψαν πολυ κλαψ κλαψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ ψψψψψψψψψψψψψψψψψψ
    ελλειπτικο ποιος κανει γμτ...ουαααααααα
    ευτυχως που γυμναζομαι σπιτι, με τοσες φακες θα αδειαζε το gym xaxaxaxxaxa μπα σε καλο μου γελιο αποψε...

Senior Member
    τι να κανει το ριακι μας αραγε, θαχει δυσκολο βραδυ μαλλον, παλιομερες γμτ

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ join the club λεμεεεεεεεεεεεεεε

Junior Member
    οχι καλε δεν υπηρχε περο[τωση να παω σε χασαπη για κανεναν λογο ειπαμε να χασω 5 6 κιλακια για να νιωθω καλητερα ..απλα ενοουσα για την διατροφη που εκανε που ειναι σαν να μην τρως τιποτα ....να ρωτησω κατι αλλλο αν δηλαδη το πρωη ξυπνω κατα τις 11 γιατι δεν δουλευς κιολας οστε να κινιτης κ λιγο πινο καφε δεν πινας το πρςι μετα τρςς ασπουμε κανονικα το φαγητο μου οτι ειναι μεσημερι κ μετα τισ 8 τιποτα ..γιατι δε χανο κιλα/?

Senior Member
    γιατι δεν τρως αρκετα μεσα στη μερα κ ο οργανισμος σου αποκοιμιεται ειναι μια εκδοχη, γιατι τρως αρκετα αλλα οχι σωστα αλλη εκδοχη κ παει λεγοντας...
    θα σου πουν κ οι κοπελες...(πεταω το μπαλακι γιατι χωνεψα δηλαδη αρχισε το φουσκωμα απτις φακες κ μαλλον την πεφτω για υπνο σε λιγγο χαχαχαχχα)

Senior Member
    ρια για πες πως πηγε το βραδυ σου? κυλησε ομορφα 'η....ξεσπασες στο φαγητο? ελπιζω να μην εφαγες φακες και εσυ :P

Senior Member
    κατά την γνώμη μου τρως λίγο άρα ο οργανισμός αμύνεται με το να κρατάει τα κιλά για "απόθεμα" κάπως έτσι το καταλαβαίνει...αλλά και πάλι δεν μπορεί κανείς να ξέρει με σιγουριά εκτός από τον γιατρό σου...την ίδια διατροφή με την θεία σου έκανα και εγώ μετά από σκωληκοειδίτιδα και πολύς κόσμος μετά από χειρουργείο...τα κιλά δεν χάθηκαν λόγω αυτής της "τυπικής" απαραίτητης διαδικασίας αλλά λόγω της επέμβασης αυτής κάθε αυτής....μην κολλάς σε τέτοια κόλπα δεν ωφελούν...όταν μπορέσεις πήγαινε σε έναν ενδοκρινολόγο να δείς μήπως είναι ορμονικό το θέμα πολύ συχνό φαινόμενο....αλλά να τρως κανονικά...
    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ το ότι δεν τρως πρωινό ξέχασα να πώ...άρχισε από τέτοια κόλπα υγιεινά και μακροπρόθεσμα!!!

Junior Member
    καληνυχτα και σας ευχαριστω που μ απαντησατε τουλαχιστον ...παω και γω για υπνο ...και ελπιζω οταν καποια στιγμη ξανα μπω και εχω χασει κανα κιλο να σας πω ωστε να μου πειτε και τι δικι σας αποψη ...καληνυχτα κ χαρικα!