IF (intermittent fasting) - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 140 FirstFirst ... 614151617182666116 ... LastLast
Results 226 to 240 of 2086
    Senior Member
    Thanks BaD! (τελικα ακομη δεν μου εχεις πει το ονομα σου )
    Δεν φαινεσαι ξερολας μην ανησυχεις.
    Ισα ισα ειναι καλυτερα ν ακουω συμβουλες απο ατομο που τα εχει περασει.
    Καταλαβαινω τι θες να μου πεις..

Senior Member
    Καλα σημερα πεταω!
    Ζυγιστικα (σημερα ειναι το επισημο ζυγισμα) και ειμαι ακομη 500γρ κατω σε σχεση με χθες.
    Μιλαμε τι επιτυχια ειναι αυτη (φτου φτου μην το ματιασω).
    Συνολο απωλειας μεσα σε 8 ημερες = 2 κιλα!!!
    Πετυχε και σε μενα...δεν περιμενα να πετυχει και πολυ επειδη δεν γυμναζομαι...κι ομως..
    Ειμαι χαρουμενη και συνεχιζω!

Senior Member
    μπραβο καλη μου! ειδες...πεταααααααααααας ετσι ετσι τρως κ σωστα απο,τι βλεπω στο αλλο τοπικ, νηστευεις τωρα (σαρακοστιανη νηστεια εννοω)?
    προσεχε οταν κανεις το πρωτο γευμα σου να τρως πρωτεινη...καλο ειναι οταν κανειις νηστεια το πρωτο γευμα να εχει πρωτεινηη...
    Απο κανονικη νηστεια δεν ξερω, δεν νηστευω, αλλα απο πλευρα της ΙΦ μιλαω...

Senior Member
    Οχι ΒaD μου δεν νυστευω, στη φαση που ειμαι τωρα ειναι καλυτερα για μενα να τρωω κρεατακι..
    Ασε που με την νηστεια την σαρακοστη καμια φορα βαζεις κιλα.
    Δεν ειμαστε για τετοια τωρα..

Senior Member
    εμ βεβαια ολο υδατανθρακες...αυτο δεν ειναι νηστεια αλλα τρωω ο,τι βρω εκτος απο κρεας,..αν ειναι να νηστεψω ποτε θα γινει σωστα, νηστεια = πεινα αλλιως αμα τρωω ψωμια χαιρετα μου τον πλατανο...

Senior Member
    καλημερα σε όλους....!!!

πρωτη φορα μπαινω σε αυτό το κομματι του forum και εχω μερικες αποριες....
    Τι ακριβως ειναι το πρόγραμμα νυστειας? Δηλαδη ακολουθεις προγραμμα διατοφης μεν αλλα σε συγκεκριμενο ωραριο?
    και ποια ειναι τα ωραρια που μπορουν να ακολοθηθουν?
    αποτελεσμα εχετε δει επειδη δεν τρωτε βραδυ, ή επειδη κανετε διατροφη?

τις υπόλοιπες ωρες δεν τρως τιποτα?
    σε γενικα πλαισια δεν τρως ή τρως κανονικα?
    ποσο διαστημα μπορεις να το κανεις αυτο το προγραμμα?
    τρως ενα γευμα πρωι και ενα βραδυ ή γενικα οοοτι γραΦΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....

γενικα ξερω πως

Senior Member
    Γεια σου mtsek.
    Δεν χρειαζεται να κανεις καποια συγκρκριμενη διαιτα, απλα κανεις τα γευματα σου μεσα σε συγκεκριμενο χρονικο οριο μεσα στο 24ωρο, το οποιο θα επιλεξεις εσυ και τις υπολοιπες ωρες κανεις νηστεια, οπου μπορεις να καταναλωνεις νερο, αφεψηματα χωρις ζαχαρη και καφε σκετο χωρις γαλα.
    Για παραδειγμα εγω κανω την 16ωρη νηστεια, δηλαδη ξεκινω το πρωινο μου στις 11 με 11.30 και φροντιζω μεχρι τις 7 με 7.30 (δλδ μεσα σε 8 ωρες) να εχω φαει το βραδινο μου. Απο εκει και επειτα μονο νερο η κανενα τσαγακι, μεχρι να παω για υπνο. Την επομενη μερα παλι πρωινο στις 11 με 11.30 και παει λεγοντας...
    Υπαρχει και η 14ωρη νηστεια, η 15ωρη, ακομη και η 19ωρη.
    Εγω 19ωρη δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω, αλλα μεχρι τωρα με την 16ωρη τα καταφερνω μια χαρα.
    Οτι αλλο θες εδω ειμαστε...

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ τετι για τις πληροφορίες. Λεω να το ακολουθησω.. αν δε θελει και διαιτα, αλλα απλα να προσεχεις, ειναι πολυ ευκολο να γινει.....!!!! Θα με βολευε κ εμενα το ωραριο που εχεις επιλεξει.. δλδ 11-11,30 μεχριτ ις 7.... χαλαρα!!!!

εσυ συνηθως πως τρεφεσαι? εχεις δει αποτελεσμα? αν ναι ποσο και σε ποσο καιρο?

εγω πχ χθες εφαγα απο τις 11 ενα τοστ μαυρο γαλοπουλα-τυρο-ντοματα, μεσημερι κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες και κατι μπισκοτα (3) το αργοτερο απο τα γευματα μου ηταν στις 6.... πιανεται σα νηστεια? θα γινει δουλεια? ή επειδη εφαγα σχετικα παχυντικα (τις πατατες δλδ) δε πιανεται? επισης εκανα και γυμναστικη 1μιση ωρα, δε βοηθα αυτο?

επισης θα ηθελα να ρωτησω... αν εχω φαει κατι που εχει πχ 600 θερμιδες (πχ πατατες τηγανιτες) και μετα κανω γυμναστικη και βαση των μετρητων που έχουν τα οργανα καψω 600 θερμίδες, θα έχω αποτελεσμα ή επειδη η τροφη ηταν παχυντική την πατησα....?

Senior Member
    kalws ti! mtsek νηστεια ειναι οταν φας τελευταιο γευμα οποια ωρα θες αλλα μετα για συγκεκριμενες ωρες δεν φας αλλο. Αποκει κ περα το τι θα φας ειναι δικια σου επιλογη.

Πιο συγκεκριμενα γιαυτα που εκανες χθες, νομιζω μια χαρα εισαι αφου εκανες κ γυμναστικη. Καλο θαταν να μη μετρας ποσες θερμιδες καις στη γυμναστικη αφου σπανια λεει τις σωστες το μηχανημα...

Παντως η νηστεια εχει ακριβως αυτο το νοημα, τρως οτιδηποτε θελεις αλλα μετα...ραψιμο.

Προσωπικα ακομα κ τελειως λαθος να τρωω (γλυκα παχυντικα κτλ) αποδιδει. Γενικα πρεπει να εχεις ισορροπημενη διατροφη αλλα κ ανθρωπινη, λογικο να ξεφευγεις...

αν εχεις βουλιμικες τασεις προσεξε παρα πολυ, εμενα με βοηθησε κ τις ξεπερασα, ομως με πολλη σωστη διατροφη κ πολυ σκεψη πριν φαω κ γιατι θα φαω κατι (πχ τελευταιο γευμα κατι πολυ θρεπτικο που να αργει να μεταβολιστει ωστε να μη πειναω μετα).
    Δεν ξερω σε αλλον βουλιμικο πως θα λειτουργησει.
    Εγω ελεγα πχ σημερα στις 8 ραψιμο κ μετα ο,τι κι αν κατεβαζαν οι γυρω μου δεν αγγιζα...
    κ με βοηθησε πολυ αυτο αφου...οταν δοκιμαζα κατι μετα δεν το ετρωγα ολο εξω (σε εξοδο) λογω ντροπης.,,ομως στο σπιτι ξεσπουσα στο ψυγειο...
    Πλεον οπου κι αν ειμαι, οταν θελω να κανω νηστεια, ψαχνω να βρω ενα ισοορροπημενο τελευταιο γευμα κ μετα το ραβω. Ετσι εμαθα κ να τρωω ομορφα παντου. Ασε που δεν ντρεπομαι κ ουτε τυψεις νιωθω αφου ξερω οτι μετα δε θα φαω τιποτα...
    Συγνωμη που τα λεω βιαστικα. φευγω τωρα απο δουλεια, ταλεμε αργοτερα ο,τι θελεις. Εδω κ στο τι εφαγα σημερρα θα με βρεις...να γυρουλιαζω!

Senior Member
    σε ευχαριστω BAD! οταν λες ομως οτι εχεις αποτελεσμα, τι εχεις χασει δλδ και σε ποσο χρονικο διαστημα? κοιτα, σε γενικα πλαισια προσεχω τη διατροφη μου, δε τρωω ακρως παχυντικα, αλλα μπορει να ξεφυγω σε καποια φαση.... Οπως πχ χθες με τις πατατες...

θα το ακολουθησω παντως, να δω τι αποτελευσμα θα εχουμε...!

Senior Member
    κοριτσια, δηλαδη η νηστεια ειναι για οσο νομιζεις? δηλαδη μπορω να εφαρμοσω νηστεια 15ωρων ας πουμε? αν δεν τρωω απο τις 23 μεχρι τις 14 την αλλη μερα ειναι οκ? τσαι πρασινο στο ενδιαμεσο δεν δημιουργει προβλημα ε?

και δε μου λετε, αν τρωω στις υπολοιπες ωρες οτι αναφερει μια διαιτα θα δω καλυτερο αποτελεσμα κατα τη γνωμη σας?

οσο για τις θερμιδες που καιγονται στα μηχανηματα, Bad μου εχεις απολυτο δικιο. ποτε δεν μετρανε σωστα.

Senior Member
    Originally posted by BaD
    αν εχεις βουλιμικες τασεις προσεξε παρα πολυ, εμενα με βοηθησε κ τις ξεπερασα, ομως με πολλη σωστη διατροφη κ πολυ σκεψη πριν φαω κ γιατι θα φαω κατι (πχ τελευταιο γευμα κατι πολυ θρεπτικο που να αργει να μεταβολιστει ωστε να μη πειναω μετα).
    Δεν ξερω σε αλλον βουλιμικο πως θα λειτουργησει.

Και σε μενα λειτουργησε σωστα αυτο τελικα... κι εγω ειχα βουλιμικες τασεις πριν ακολουθησω την if και πραγματικα απο την ημερα που αρχισα να την εφαρμοζω με εχει βοηθησει, πραγμα που δεν περιμενα με τιποτα να συμβει!
    Ελεγα οτι αποκλειεται να αντεξω απο τις 7 το απογευμα που τελειωνω το βραδινο μου μεχρι τις 12 που συνηθως παω για υπνο...κι ομως οτι και να φαω πια χορταινω και μετα δεν με ενδιαφερει να φαω οτιδηποτε αλλο.
    Κανω μια ισσοροπημενη διατροφη, με πολλα σαλατικα φρουτα, κρεατακι κτλ, δεν νιωθω να στερουμαι κατι και το γλυκακι μου εχω φαει και απ ολα.
    Μεσα σε 8 ημερες ειχα χασει ηδη 2 κιλα και απλα δεν το πιστευα..κι ακομη μην νομιζετε οτι το εχω χωνεψει...νομιζω οτι οταν θα ξανανεβω στην ζυγαρια θα την δω παλι κολλημενη!
    Τωρα ειμαι με περιοδο απο χθες βραδι και νομιζω οτι αν ζυγιστω το Σαββατο που ζυγιζομαι παντα, δεν θα δω και σπουδαια αποτελεσματα..αλλα ελπιζω να ειναι παροδικο...παρ'ολα αυτα ακομα και τωρα που εχω περιοδο αισθανομαι μια χαρα, καμια σχεση με αλλες φορες, δεν νιωθω καθολου πρησμενη.
    Λετε η if να επιδρα και σ αυτον τον τομεα? :P

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    κοριτσια, δηλαδη η νηστεια ειναι για οσο νομιζεις? δηλαδη μπορω να εφαρμοσω νηστεια 15ωρων ας πουμε? αν δεν τρωω απο τις 23 μεχρι τις 14 την αλλη μερα ειναι οκ? τσαι πρασινο στο ενδιαμεσο δεν δημιουργει προβλημα ε?

και δε μου λετε, αν τρωω στις υπολοιπες ωρες οτι αναφερει μια διαιτα θα δω καλυτερο αποτελεσμα κατα τη γνωμη σας?

Μια χαρα ειναι και η 15ωρη νηστεια barb.
    Κι εγω τσαγακια πινω συνηθως τα βραδια αφου τελειωσω και το τελευταιο μου γευμα (εννοειται χωρις ζαχαρη, με λιγο λεμονι).
    Γνωμη μου οτι αν ακολουθεις και μια συγκεκριμενη διαιτα τις ωρες που πρεπει να φας, ειναι πιο αμεση η "κατηφορα" στα κιλα, ποσο μαλλον αν κανεις και γυμναστικη.
    Εγω γυμναστικη δεν κανω αλλα και παλι ευχαριστημενη ειμαι με το αποτελεσμα.

Senior Member
    μακαρι να υπάρχει αποτελεσμα... τετι εσυ ειχες! συνεχιζεις τωρα? ή ειναι για καποιο διαστημα η ολη διαδικασια? σημερα εφαγα στις 11 ενα τοστακι, μεσημερι μακαρονια με κυμα, 2 κουλουρακια και τελος! αυριο παλι! θα παω κ γυμναστηριο μετα... για να δουμε, πως θα παει....

Senior Member
    θα παει μια χαρα, εγω τα χριστουγεννα λογω των κοινωνικων υποχρεωσεων -δειπνα με φιλους- ειχα παραθυρο 5 ωρων το βραδυ - οχι ολες τις μερες και εφαγα χωρις να σκεφτομαι συνεχως τι και πως και δεν εβαλα ουτε γραμμαριο.
    βεβαια εμενα το παραθυρο το νυχτερινο δε μου ταιριαζει. αλλα ενα παραθυρο 1-7 ειναι τελειο!!