IF (intermittent fasting) - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 140 FirstFirst ... 715161718192767117 ... LastLast
Results 241 to 255 of 2086
    Senior Member
    Συνεχιζω δυναμικα mtsek!
    Εχω βαλει στοχο να με βρει το Πασχα κατω απο τα 90...καλε μου θεουλη ακους? :P

Senior Member
    μεχρι το Πασχα θελω να εχω φτασει τουλαχιστον 85........... γινεται???????????????

Senior Member
    Εγω υποσχομαι!
    Εστω και 89,9...αρκει να μην δειχνει το 9ρακι μπροστα!

Senior Member
    επισης, εχω μια ακομα απορια....

μετα το "κλεισιμο" του παραθυρου, που λετε να πινουμε υγρα, τσαγια κλπ.... κανει να πιεις χυμο πορτοκαλι (να τον στιψω εγω, χωρις ζαχαρι κλπ...)

επειδη πινω πολυ φυσικο χυμο.... και τσαι δε μπορω χωρις ζαχαρι.. οποτε ακυρο το τσαι για μετα...

εμενα το προγραμμα θα ειναι 11-6

Senior Member
    στο ευχομαι ολοψτχα να παει απο κει που ηρθε το 9 σου τετακι!!!!!
    φτανεις σιγα σιγα!!!! αφου κανεις κ διατροφη μια χαρα θα παει...

Originally posted by teti
    Εγω υποσχομαι!
    Εστω και 89,9...αρκει να μην δειχνει το 9ρακι μπροστα!

Senior Member
    Να σαι καλα mtsek μου.
    Μακαρι.
    Ευχομαι τα καλυτερα και σε σενα!

Senior Member
    αντε να δουμε.......!!!!!!!!!!!!!!

τεικα το χυμο θα τον πιουμε???? ή δεν κανει???

Senior Member
    Δεν κανει χυμος δυστυχως.
    Εχεις δοκιμασει ομως τσαγακια σε διαφορες γευσεις?
    Εγω παιρνω το βανιλια-καραμελα και το μηλο-κανελα και ειναι πολυ ωραια!
    Κι εγω στο παρελθον δεν ηθελα ουτα να τα βλεπω τα τσαγια.
    Αλλα δοκιμασα αυτα και ειδα οτι μου αρεσουν...σταζω και λιγο λεμονακι μεσα και γινονται ακομη καλυτερα.
    Κανε μια δοκιμη.

Senior Member
    πινω πααααρα πολυ τσαι μωρε, αλλα βαζω ζαχαρι μεσα
    μια κουταλιτσα εστω...
    σκετα δε μπορω...
    αλλα γενικα πινω παρα πολυ

αλλα ζαχαριτσα κανει...? μπα ε................?
    οι χυμοι μηπως δεν κανει να πινουμε αυτους που ειναι συσκευασμενοι....?

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    σε ευχαριστω BAD! οταν λες ομως οτι εχεις αποτελεσμα, τι εχεις χασει δλδ και σε ποσο χρονικο διαστημα? κοιτα, σε γενικα πλαισια προσεχω τη διατροφη μου, δε τρωω ακρως παχυντικα, αλλα μπορει να ξεφυγω σε καποια φαση.... Οπως πχ χθες με τις πατατες...

θα το ακολουθησω παντως, να δω τι αποτελευσμα θα εχουμε...!
    γενικα εχω παει απο 99 κιλα το σεπτεμβρη στα 83+.
    Την νηστεια δες πανω ποτε την αρχισα απο αλλα μηνυματα μου...δεν ειμαι σιγουρη,,,
    Πριν τις γιορτες παντως που εχασα κ τα πολλα κιλα εκανα σιγουρα.
    Δεν κανω καθε μερα, οποτε με βολευει...οταν τρωω σπιτι ή δουλεια...

Originally posted by mtsek85
    μακαρι να υπάρχει αποτελεσμα... τετι εσυ ειχες! συνεχιζεις τωρα? ή ειναι για καποιο διαστημα η ολη διαδικασια? σημερα εφαγα στις 11 ενα τοστακι, μεσημερι μακαρονια με κυμα, 2 κουλουρακια και τελος! αυριο παλι! θα παω κ γυμναστηριο μετα... για να δουμε, πως θα παει....
    καλο ειναι να τρως σωωστα ομως ετσι? σαλατα, φρουτα, ινες
    Ειδικα το τελευταιο σου γευμα πρεπει να ειναι ικανο να σε κρατησει χωρις να πεινας...νηστεια δε σημαινει πεινα. τρως ο,τι θες αλλα οχι οποτε θεσ...

Originally posted by BARB3
    κοριτσια, δηλαδη η νηστεια ειναι για οσο νομιζεις? δηλαδη μπορω να εφαρμοσω νηστεια 15ωρων ας πουμε? αν δεν τρωω απο τις 23 μεχρι τις 14 την αλλη μερα ειναι οκ? τσαι πρασινο στο ενδιαμεσο δεν δημιουργει προβλημα ε?

και δε μου λετε, αν τρωω στις υπολοιπες ωρες οτι αναφερει μια διαιτα θα δω καλυτερο αποτελεσμα κατα τη γνωμη σας?

οσο για τις θερμιδες που καιγονται στα μηχανηματα, Bad μου εχεις απολυτο δικιο. ποτε δεν μετρανε σωστα.
    η νηστεια μπορει να ειναι μονο οπως λεει η φορτυ στο πρωτο πρωτο μηνυμα σαυτο το τοπικ...νομιζω ειναι 15ωρη, 16ωρη και αυτη που κανει το ναταλακι, αν δεν απατωμαι 24ωρη.

Δες τα πιο αναλυτικα στο πρωτο μηνυμα.
    επιλεγεις ποιες ωρες σε βολευει να τρεφεσαι πχ 11-7 βραδυ ή 8 βραδυ κ βρισκεις την αντιστοιχη νηστεια (νηστεια = απο την ωρα που εφαγες ελευταια μπουκια εως την πρωτη μπουκια την επομενη μερα)

Θα εχεις τελειο αποτελεσμα αν τρως με βαση καποια σωστη διαιτα διατροφη κ αν τρως τελευταιο γευμα ικανο να σε κρατησει ποιοτικα ως το πρωι.
    Οι ωρες που λες, 23 με 14 απο αποψη ωρων ειναι οκ, ναι ειναι νηστεια, προσωπικα ομως θα προτεινα να τρως νωρις πρωινο κ νωρις βραδυνο, αλλα αν σου πετυχαινει κανενα προβλημα!
    Νομιζω οτι οταν τρωμε νωρις πρωινο ο οργανισμος παιρνει το μηνυμα ναρχισει να καιει, επισης νωρις βραδυνο = οχι αποθηκευση λιπους.

Senior Member
    Originally posted by teti
    Originally posted by BaD
    αν εχεις βουλιμικες τασεις προσεξε παρα πολυ, εμενα με βοηθησε κ τις ξεπερασα, ομως με πολλη σωστη διατροφη κ πολυ σκεψη πριν φαω κ γιατι θα φαω κατι (πχ τελευταιο γευμα κατι πολυ θρεπτικο που να αργει να μεταβολιστει ωστε να μη πειναω μετα).
    Δεν ξερω σε αλλον βουλιμικο πως θα λειτουργησει.

Και σε μενα λειτουργησε σωστα αυτο τελικα... κι εγω ειχα βουλιμικες τασεις πριν ακολουθησω την if και πραγματικα απο την ημερα που αρχισα να την εφαρμοζω με εχει βοηθησει, πραγμα που δεν περιμενα με τιποτα να συμβει!
    Ελεγα οτι αποκλειεται να αντεξω απο τις 7 το απογευμα που τελειωνω το βραδινο μου μεχρι τις 12 που συνηθως παω για υπνο...κι ομως οτι και να φαω πια χορταινω και μετα δεν με ενδιαφερει να φαω οτιδηποτε αλλο.
    Κανω μια ισσοροπημενη διατροφη, με πολλα σαλατικα φρουτα, κρεατακι κτλ, δεν νιωθω να στερουμαι κατι και το γλυκακι μου εχω φαει και απ ολα.
    Μεσα σε 8 ημερες ειχα χασει ηδη 2 κιλα και απλα δεν το πιστευα..κι ακομη μην νομιζετε οτι το εχω χωνεψει...νομιζω οτι οταν θα ξανανεβω στην ζυγαρια θα την δω παλι κολλημενη!
    Τωρα ειμαι με περιοδο απο χθες βραδι και νομιζω οτι αν ζυγιστω το Σαββατο που ζυγιζομαι παντα, δεν θα δω και σπουδαια αποτελεσματα..αλλα ελπιζω να ειναι παροδικο...παρ'ολα αυτα ακομα και τωρα που εχω περιοδο αισθανομαι μια χαρα, καμια σχεση με αλλες φορες, δεν νιωθω καθολου πρησμενη.
    Λετε η if να επιδρα και σ αυτον τον τομεα? :P
    στανταρ! στην περιοδο μου τρωω ο,τι βλακεια μπορειτε να φανταστειτε, μετα κανω νηστεια κ το πρωι ειμαι ξεφουσκωτη! γενικα περασα ενα διαστημα που ετρωγα χαλια (τωρα τελευταια) κ παρολαυτα εχανα με τη νηστεια!

Senior Member
    Τετη οσο για σενα, απλα συγχαρητηρια! μπραβο κοπελαρα μου!

με ανεβαζεις κι εμενα κ προσπαθω να ξαναρχισω νηστειες πιο εντατικα...ουτε τη διαιτα του διαιτολογου μου δεν κανω πλεον.
    Και αυτο γιατι του ζητησα λεει αυστηρη διαιτα αλλα δε μπορω να τη κανω...παρολαυτα ειμαι σιγουρη οτι αν κανω νηστεια αποψε κ αυριο, μεθαυριο που εχω ζυγισμα θαμαι κατω!
    Το καλο ειναι οτι αρχισα κ γυμναζομαι σουπερ εντατικα κ δε με πολυνοιαζει τι τρωω ή τι χανω...το βλεπω! μολις σταματησω τα βαρη θα χασω πιο γρηγορα...αλλα δε θελω! κερδιζω σε ποντους...

Senior Member
    ελα να ανεβαινει η ομαδα λοιπον!!!!!!!!!!!!!
    απο αυριο μπαινουμε πολυ δυναμικα ΒΑD οκκκ??? εγω εκανα την αρχη σημερα

Originally posted by BaD
    Τετη οσο για σενα, απλα συγχαρητηρια! μπραβο κοπελαρα μου!

με ανεβαζεις κι εμενα κ προσπαθω να ξαναρχισω νηστειες πιο εντατικα...ουτε τη διαιτα του διαιτολογου μου δεν κανω πλεον.
    Και αυτο γιατι του ζητησα λεει αυστηρη διαιτα αλλα δε μπορω να τη κανω...παρολαυτα ειμαι σιγουρη οτι αν κανω νηστεια αποψε κ αυριο, μεθαυριο που εχω ζυγισμα θαμαι κατω!
    Το καλο ειναι οτι αρχισα κ γυμναζομαι σουπερ εντατικα κ δε με πολυνοιαζει τι τρωω ή τι χανω...το βλεπω! μολις σταματησω τα βαρη θα χασω πιο γρηγορα...αλλα δε θελω! κερδιζω σε ποντους...

Senior Member
    ελα κ γω μολις τωρα τρωω βραδυνο!
    μετα εχω καποιες υποχρεωσεις κ θα φυγω απο δουλεια...κ ηθελα να φαω τωρα βραδυνο...

τελευταιο γευμα στις 7¨30 να καταγραφει παρακαλω!

Senior Member
    σημειωθηκεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε