IF (intermittent fasting) - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 140 FirstFirst ... 1018192021223070120 ... LastLast
Results 286 to 300 of 2086
    Senior Member
    μακαρι να εισαι τελευταιο ατομο αγαπητη αλλα να πετυχεις το καλυτερο!!!! σωστα????
    Θελω ρε γμτ να πετυχω παρα πολυ.... ενω εχω τρομερα αρνητικη ενεργεια και δε το πιστευω κατα βαθος, θελω πολυ να μου κανουν και παλι τα τζινακια μου....

Originally posted by teti
    Originally posted by BaD
    Εννοειται ο,τι κολπο θελετε ρωτατε...τα ξερω απεξω τα περισσοτερα...τοσα χρονια φουρναρης! (εκανα πολλες προσπαθειες να μη παχυνω κ ναδυνατισω αλλα δε το ειχα παρει αποφαση τοτε)

Φουρναρης αλλα κομψος φουρναρης...αντε να δουμε ποτε θα σε φτασουμε κι εμεις τα καημενα...καλα η mtsek θα σε φτασει γρηγορα...εγω το καημενο τελευταιο και καταιδρωμενο

Senior Member
    σωστα, τα νουμερακια μας ειναι διπλα!!!! και να δεις κ εσυ ποσο γρηγορα θα εισαι στο 88! και κατωωωωωωωωω και κατωωωωωωω!!!!

Originally posted by BaD
    giati νομιζεις απεχει πολυ το 93 απο το 88? κοριτσια ειλικρινα νουμερα ειναι κ αλλαζουν αρκει να αλλαξει το μυαλο μας κ να κανει κλικ...εσενα Τετη μου τι σε φοβιζει!!!! εσενα εχει κανει τοσο κλικ που παρακινει κ το δικο μου!

Senior Member
    κοιτα μτσεκ εσυ θα δεις τι σου καθεται καλα...

πχ αν κανεις νηστειες καποιες μερες...απο μονη σου αντι να φας μακαρονια θα προτιμησεις κατι που θα σε χορτασει περισσοτερο κ δε θα πεινας μετα...γιατι θα πεις ε ρε γαμωτο ειπα θ ακανω νηστεια βραδυνη...ας μη λυσσαξω απτην πεινα...
    βεβαια το αντιθετο ενδεχομενο ειναι να σπασεις τη νηστεια κ να αδειασεις το ψυγειο...σαυτη την περιπτωση σταματας μαχαιρι την ΙΦ...

Που εισαι φορτυ μας να συμβουλεψεις τα παιδια!!!
    Η φορτυ ειναι η μαμα μας D mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Senior Member
    χαχαχαχααχ!!!καλοο!!!

Senior Member

θελω να τη κρατησω και πιστευω πως θα το κανω...

για την ωρα πεφτω για υπνακο!!! καλο βραδακι κ ελπιζω να σας δω αυριο!!! ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και την υποστηριξη!!!

φιλια πολλα! καλο βραδυ κ καλη μας συνεχεια!

Senior Member
    παιδια αμα δεν εχετε θετικη ενεργεια βραστε τα!!!
    ισως να ειναι κ το απολυτο κλειδι ενεργειας κ αδυνατισματος...
    εμεννα μου εκανε κλικ τουλαχιστον...εχω κ μια φωτο απο το σχολειο μοστραρει μπροστα στη ζυγαρια...ασχετως οτι πλεον δε ζυγιζομαι με τρελα οπως παλια...

Senior Member
    καληνυχτα..χιχι !!

Senior Member
    mtsek περιμενω αυριο να μου πεις πως ξυπνησες!
    ονειρα γλυκα!

Senior Member
    Originally posted by mtsek85

θελω να τη κρατησω και πιστευω πως θα το κανω...

για την ωρα πεφτω για υπνακο!!! καλο βραδακι κ ελπιζω να σας δω αυριο!!! ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και την υποστηριξη!!!

φιλια πολλα! καλο βραδυ κ καλη μας συνεχεια!
    μπορεις να την προσαρμοσεις απο αυριο οπως θες, ευχαριστω ολες για την παρεα, πραγματικα νομιζα οτι δε το γλιτωνα κ θα ετρωγα,,,με πηρε ο αντρας μου...τι κανεις λεει στη δουλεια...λεω πειναω κ ηρθα να κατσω στο νετ...κ χαμογελουσε

sth doyleia exei toy kosmoy ta glyka alla egw exw esas καλο ξημερωμα κ απο μενα! ας ευχομαι τα καλυτερα...αντι γιατι ηταν παλιομερες οι τελευταιες κ ημουν πολυ χαλια

Senior Member
    ΟΝΤΩς 9 θαμαι μεσα να δω πως ξυπνησε! α κ φαε πρωινο μολις ξυπνησεις ετσι?

Senior Member
    [quote]Originally posted by BaD
    παιδια αμα δεν εχετε θετικη ενεργεια βραστε τα!!!
    ισως να ειναι κ το απολυτο κλειδι ενεργειας κ αδυνατισματος....[/quote

Ακριβως αυτο ανεφερα κι εγω σημερα σε αλλο τοπικ...χωρις θετικες σκεψεις δεν γινεται τιποτα πραγματικα..

Senior Member
    Κοριτσια καλο ξημερωμα, αυριο παλι και μην ξεχνατε, με παρεα ειναι καλυτεραααααα!

Senior Member
    καλημερα καλημερα!!!!!!!!

ναμαι κ παλι εδω!!!! αλλο ενα 8ωρο στη δουλεια ξεκινά...
    λοιπον, ενα εχω να πω.... σηκωθηκα με παρα πολύ κεφι, το πριξημο-πριξημο μεν αλλα τι να κανουμε.... θα κανω τη μεθοδο της πατατας σημερα κ ελπιζω να δω αποτελεσμα...!!!

στο κομματι της πεινας παντως ειμαι οκ! για την ωρα ουτε σκεφτομαι να τσιμπολογησω, ουτε καν ομως γουργουριζει η κοιλια μου! Εχω τα λαλαγκια μπροστα μου, αλλα θα τα τσιμπολογησω απο τις 11 και μετα!!!

καλο πρωινο δε μπορω να πω! νιωθω καλα!!! αλλα τα δυσκολα ερχονται... και αυτα ειναι ο αντρας μου, που ειναι μιση μεριδα ανθρωπος και τρωει συνεχεια τα παντα!!!! Οποτε του λεω πως ξεκιναω διατροφη, αρχιζει τα πειραγματα του στιλ, αλλα και την περασμενη βδομαδα ετσι ελεγες και χχχαχαχαχαχα... Σημερα θα εχουμε μεγαλη κουβεντα και θα του μεταφερω τη λαχταρα μου!!! (προβλημα δεν ειναι τα πειραγματα, αλλα το οτι οποτε πειναει περιμενει να φαμε ντε κ καλα μαζι... αστα να πανε....!)

καλημερες κ παλιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

mtsek περιμενω αυριο να μου πεις πως ξυπνησες!
    ονειρα γλυκα!

Senior Member
    αυτο ξαναπεστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω!

με παρεα ειναι παντα καλυτερα!

Κοριτσια καλο ξημερωμα, αυριο παλι και μην ξεχνατε, με παρεα ειναι καλυτεραααααα!

Senior Member
    ηθικό διδαγμα...

οταν κανεις διατροφη και ανοιγμα και κλεισιμο παραθυρων, δε πρεπει να μασας τσιχλα.... ενω τοοοοοοση ωρα ημουν καλα, απο τη στιγμή που εβαλα την τσιχλα στο στομα μου πειναω σα λυκος!!!! απαπα!! καταστροφη!!!! αλλα μενει μια ωριτσα, πεταμε την τσιχλα και κανουμε υπομονη...

σνιφ σνιφ