Results 301 to 315 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
19-02-2010, 09:54 #301
Καλημερα, η τσιχλα δινει το μηνυμα οτι τρως ενω δεν τρως κ ο οργανισμος προετοιμαζεται να,,,φαει... κι επειδη δεν τρωει πειναει...
Οσο για το ναα μη τρως πρωινο δεν συμφωνω...
Καλο θαταν αν πχ παλια ετρωγες πρωινο στις 9 τοτε παλι στις 9 να τρως...οσο για το πρηξιμο μη τρελαινεσαι συμβαινει...κ γω 3 μερες τωρα με την κοιλια απεναντι ειμαι σαν εγγυος...μη ξεχνας κ τον ψυχολογικο παραγοντα...οταν δεν ειμαι καλα πρηζομαι...
- 19-02-2010, 10:05 #302
ενα εχω να πω... πεταξα την τσιχλα και μου εφυγε η πεινααααα!!!!
χιχιχι
Originally posted by mtsek85
ηθικό διδαγμα...
οταν κανεις διατροφη και ανοιγμα και κλεισιμο παραθυρων, δε πρεπει να μασας τσιχλα.... ενω τοοοοοοση ωρα ημουν καλα, απο τη στιγμή που εβαλα την τσιχλα στο στομα μου πειναω σα λυκος!!!! απαπα!! καταστροφη!!!! αλλα μενει μια ωριτσα, πεταμε την τσιχλα και κανουμε υπομονη...
σνιφ σνιφ
19-02-2010, 10:09 #303
αστα να πανε μια απο τα ιδια είμαι κ εγω!!! ζω ενα δραμα!! χαχα!!!!!
σε γενικα πλαισια ετρωγα γυρω στις 9,30 με 10.... τωρα αν γινει λιγο αργοτερα δε μας πειραζει.... :Ρ
19-02-2010, 10:10 #304
γραφεις τι τρως στο τι εφαγα σημερα? να ριξω μια ματια σοτυς συνδιασμους σου μηπως κ σε φουσκωνει κατι χτυπητο...
19-02-2010, 10:18 #305
δεν εχω ενημερωσει κ πολυ σωστα βασικα, αλλα ναι εχω σημειωσει....
βασικα,
την Τριτη ειχα φαει πρωι τοστ και μετα μακαρονια με γλυκοξυνη σαλτσα + στικς τυριου με φιλαδελφεια και προσουτο + σαλατα εποχης και για μεσημερι και βραδυ....
απο αυτο το γευμα κ μετα εχω φουσκωσει...
την Τεταρτη πρωι τοστ και μετα μεσημερι κοτοπουλο ψητο με πατατες τηγανιτες, βραδυ τσιμπολογησα διαφορες βλακειες + κουλουρακια
χθες πρωι τοστ, μεσημερι λιγα μακαρονια με κυμα και 3 κουλουρακια και τιποτα αλλο....
βασικα ορμονικο πρεπει να ειναι γιατι εχω κ κραμπες μαζι.... θα δειξει...
19-02-2010, 10:22 #306
α join the club με τα ορμονικα...
19-02-2010, 10:23 #307
πολλα γραφετε βρε. δεν σας προλαβαινω. ευχαριστω για τις απαντησεις. θα αρχισω κι εγω και βλεπουμε.
Bad, εγω εχω θεμα με το συζυγο. αυτη την εβδομαδα ειναι απογευματινος και τον βλεπω μονο το βραδυ 10:30 για καμια ωρα γιατι μετα πεφτω ξερη. ε, εκεινη την ωρα τρωει και δεν προκειται να κρατηθω εγω-με ξερω. επισης εχω θεμα με τα παιδια που τρωνε γυρω στις 8:30 το βραδινο τους και επισης δεν μπορω να κρατηθω!!!!!
εχεις απολυτο δικιο για το πρωινο αλλά δεν με βολευει.
επειδη ομως κανω καθε πρωι διαδρομο ή ελλειπτικο και πρασινο τσαι, θα ξυπναω τον μεταβολισμο τουλαχιστον
19-02-2010, 10:32 #308
καλα μπαρμπ ενα εχω να σου πω! διαδρομος νηστικη = οο,τι καλυτερο μπορεις να προσφερεις στον εαυτο σου!!!!!!! (γενικα αεροβικη νηστικη)
Τι παραθυρο ειπες εχεις διαλεξει να τρως? βαλε ενα να τρως τελευταιο γευμα 11 αλλα να τρως πολλες ωρες, πχ 9, ωστε το βραδυ να μην πεινας κολασμενα...κ να τρως νορμαλ...
19-02-2010, 10:45 #309
τι να κανουμε... το στρες στη γυναικα βγαζει ενα σορο προβληματα.... αλλα θα το αντιμετωπίσουμε πουυυυυυυ θα παει....
ασε μπαρμπ.. εγω εχω εναν ανδρα, ο ποίος οοοσο είναι σπιτι τρωει, τρωει, τρωει.... κ δεν παιρνει, η μαλλον παιρνει κιλα αλλα δε παχαινει.... ασε ζω μεγαλο δραμα....!
Originally posted by BaD
α join the club με τα ορμονικα...
19-02-2010, 10:54 #310
θα ξεκινησω κοριτσια απο δευτερα κι εγω. για την ακριβεια κυριακη βραδυ. οτι μπουκια βαλω στο στομα μου και μετα θα μετρησω 15 ωρες. στο γραφειο αντεχεται με τσαγια και καφε. μεχρι το αλλο σαββατοκυριακο θα συνηθησω. θα προσπαθησω για 16 αλλά αν δεν δοκιμασω δεν λεω μεγαλα λογια
Mtsek ο αντρας μου δουλευει με βαρδιες βδομαδα-βδομαδα. αστα. 2 εβδομαδες τρωω μεσημεριανο και σε 3 ωρες βραδυνο και μεχρι το βραδυ τσιμπολογω διαφορα και την τριτη βδομαδα το βραδυνο ειναι στις 11 το βραδυ. ενα δραμα περναω αλλά τι να κανουμε αυτο εχουμε!!!!!!
19-02-2010, 11:08 #311
σε καταλαβαινω... εμενα δυστυχως την παρουσα φαση ο αντρας μου ειναι σπιτι, και αυτο που κανει ειναι να τσιμπολογαει συνεχως και να μου λεει "Μαιρουλα πειναωωωωωωωωωω" και θελει οταν τρωει αυτος να τρωω μαζι του γιατι αισθανεται ασχημα να τρωει μονος ή να με κοιταζει κ να μην εχω ενα πιατο μπροστα μου....
αστα αστα ασταααααα....!!!
Αντε καλη αρχη και σε σενα, περιμενουνε την πορεια σου και οοοολα κατα θα πανε!!! (μαλλον για να πανε ολα καλα πρεπει να κανουμε μια κουβεντα με τους αντρουλίδες μας.. χιχιχι)
Originally posted by BARB3
θα ξεκινησω κοριτσια απο δευτερα κι εγω. για την ακριβεια κυριακη βραδυ. οτι μπουκια βαλω στο στομα μου και μετα θα μετρησω 15 ωρες. στο γραφειο αντεχεται με τσαγια και καφε. μεχρι το αλλο σαββατοκυριακο θα συνηθησω. θα προσπαθησω για 16 αλλά αν δεν δοκιμασω δεν λεω μεγαλα λογια
Mtsek ο αντρας μου δουλευει με βαρδιες βδομαδα-βδομαδα. αστα. 2 εβδομαδες τρωω μεσημεριανο και σε 3 ωρες βραδυνο και μεχρι το βραδυ τσιμπολογω διαφορα και την τριτη βδομαδα το βραδυνο ειναι στις 11 το βραδυ. ενα δραμα περναω αλλά τι να κανουμε αυτο εχουμε!!!!!!
19-02-2010, 11:20 #312
Καλημερες κι απο εμενα!
Πως παμε? Μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα κοριτσια.
Κι εγω χαρμα! Αν εξαιρεσεις το τρελο ξενυχτι που εχω ριξει (η μικρη μου κορη ψηνεται στον πυρετο), νιωθω αναλαφρη και προθυμη να τηρησω και σημερα το προγραμμα μου!
Αχ...νυσταζω..αλλα δεν βαριεσαι...
19-02-2010, 11:31 #313
Καλημερα τετι!!!! περαστικουλια στο κοριτσακι σου και καλο κουραγιο!!!!
θετικη ενεργεια βλεπω!! Μπραβο μπραβο!!!!
Originally posted by teti
Καλημερες κι απο εμενα!
Πως παμε? Μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα κοριτσια.
Κι εγω χαρμα! Αν εξαιρεσεις το τρελο ξενυχτι που εχω ριξει (η μικρη μου κορη ψηνεται στον πυρετο), νιωθω αναλαφρη και προθυμη να τηρησω και σημερα το προγραμμα μου!
Αχ...νυσταζω..αλλα δεν βαριεσαι...
19-02-2010, 11:37 #314
καλο πρωινο δε μπορω να πω! νιωθω καλα!!! αλλα τα δυσκολα ερχονται... και αυτα ειναι ο αντρας μου, που ειναι μιση μεριδα ανθρωπος και τρωει συνεχεια τα παντα!!!!
Originally posted by teti
mtsek περιμενω αυριο να μου πεις πως ξυπνησες!
ονειρα γλυκα!
Καλα αυτοι οι αντρες..τι κακο κι αυτο, κι εμενα τοσα χρονια ο δικος μου γραμμαριο δεν παιρνει πανω του και τρωει τα απειρα...εγω παλι τα τελευταια 5 χρονια εχω γινει ασανσερ!
Εγω του τα ξεκοψα ολα, του λεω "θες να φερνεις γλυκακια σπιτι, οκ φερνε αλλα να τα τρως μονος".. και οτι περισσευει του τα πακεταρω για το γραφειο...ε δεν γινοταν αλλιως ...ειχαμε παραγνωριστει!!
19-02-2010, 11:41 #315
ενω τοοοοοοση ωρα ημουν καλα, απο τη στιγμή που εβαλα την τσιχλα στο στομα μου πειναω σα λυκος!!!!
Σ' εμενα παλι συμβαινει το αντιθετο...θελω να μασαω τσιχλα γιατι μου κοβει την πεινα και γενικα με κανει και ξεχνιεμαι.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση