IF (intermittent fasting) - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 140 FirstFirst ... 1422232425263474124 ... LastLast
Results 346 to 360 of 2086
    Senior Member
    Originally posted by natallia
    καταρχιν οι καραμελες ναι απαγορευονται και γενικα οτι εχει θερμιδες.
    τις βιταμινες τις παιρνουμε στο παραθυρο
    εγω στη θεση σου θα εκανα τρια γευματα, δηλαδη δε θα ετρωγα και στις 16 και στις 18. αυτα τα δυο θα τα εκανα ενα μεγαλυτερο γευμα.
    καλη επιτυχια!!
    το φανταστηκα αυτο για τις καραμελες. αν και εχουν αμελητεες θερμιδες, ημουν πολυ χαλια και αν δεν ειχα συνεχεια μια στο στομα μου τη νυχτα, σημερα θα ειχα πρησμενες αμυγδαλες. δεν πειραζει. ας κανω την αρχη οπως ειχα προγραμματισει και ας παει χαμενη μια ημερα.

αληθεια και τα τσαγια εχουν αμελητεες θερμιδες. ειστε σιγουρες οτι επιτρεπονται στη νηστεια?

οσο για το γευμα των 16:00, στις 16:30 σχολαω και φτανω σπιτι κατα τις 17:00. αν δεν εχω γεματο στομαχι, κατεβαζω οτι βρω στο ψυγειο....ακι φυσικα δεν θα φαω την ετοιμη σαλατα....θα βρω τυρια, σαλαμια γλυκα κλπ. με πιανεις?
    με τη σαλατα στο γραφειο θα κρατηθω μεχρι να ετοιμασω και για το συζυγο φαι. πρωινος αυτη την εβδομαδα βλεπεις θα με περιμενει να φαμε μαζι (αυτο μεταφραζεται να ετοιμασω φαι!!!!!!)

Senior Member
    χμμ οκ τοτε προσπαθησε να κανεις ενα τα δυο τελευταια γευματα, μη φας δηλαδη και αυγα και σαλατα, φαε σαλατα και γιουβαρελακια και προσθεσε και κατι στη μεσημεριανη σου σαλατα (πχ δυο φρυγανιες), εχω διαβασει αρκετα για αυτη τη διαιτα και το κολπο ειναι (απο οσο εχω καταλαβει)ι να τρωμε πιο λιγες φορες και περισσοτερο, οχι πολλες και λιγοτερο (ελπιζω να μη σε μπερδεψα).
    τσαι πιες οσο θελεις εχει αμελητεες θερμιδες, οπως και ο σκετος καφες.

Senior Member
    α, μαλιστα. το επιασα. λιγες φορες απο πολυ. αυτο βεβαια καταρριπτει την αλλη λογικη των 5 γευματων αντι των 3 την ημερα αλλά θα δω τι θα κανω. ας δοκιμασω 1-2 μερες και βλεπουμε. Thanks για τη συμβουλη

Senior Member
    καλα, εχετε σκεφτει οτι με αυτη τη διαιτα μαματε στην κυριολεξια το μεταβολισμο σας?

τις ωρες της νηστειας μπαινει σε starvation mode και στη συνεχεια με το που φατε κατι αμεσως τρεχει να τα αποθηκευσει!!

δηλαδη Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!

θα ηθελα τα επιχειρηματα υπερ της διαιτας αυτης. υπαρχει κανα θετικο?

Senior Member
    Originally posted by device
    καλα, εχετε σκεφτει οτι με αυτη τη διαιτα μαματε στην κυριολεξια το μεταβολισμο σας?

τις ωρες της νηστειας μπαινει σε starvation mode και στη συνεχεια με το που φατε κατι αμεσως τρεχει να τα αποθηκευσει!!

δηλαδη Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!

θα ηθελα τα επιχειρηματα υπερ της διαιτας αυτης. υπαρχει κανα θετικο?
    υπαρχει ολοκληρη αρθρολογια πισω απο αυτο το μοντελο και επιστημονικη μαλιστα. κοιτα κανεις δε μπορει να ξερει ποια ειναι η αληθεια ο καθενας δοκιμαζει και ακολουθει οτι του ταιριαζει.

Senior Member
    εγω μεχρι τωρα διαβαζα ακριβως τα αντιθετα.

βγηκε κατι και τα αντρεπει η απλα καινουρια μοδα που απλα θα περασει?
    εμενα ολο αυτο το μοντελο μου φαινεται απλα παραλογο, ο διαιτολογος σου τι λεει?

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    α, μαλιστα. το επιασα. λιγες φορες απο πολυ. αυτο βεβαια καταρριπτει την αλλη λογικη των 5 γευματων αντι των 3 την ημερα αλλά θα δω τι θα κανω. ας δοκιμασω 1-2 μερες και βλεπουμε. Thanks για τη συμβουλη
    αχ ενα η δυο μερες δεν θα καταλαβεις τιποτα!!!
    αφου σου ταιριαζε η διαιτα της Pink θα σου προτεινα κατα τις 12 να τρως τον χυμο με τα κρακερ και το τυρι, στις 4.00μμ να εχεις μια σαλατα στη δουλεια μαζι με πρωτεινη (ετοιμο πακετακι ) και το βραδυ νωρις νωρις αλλη μια σαλατα με μια κουπα μαγειρεμενο φαγητο (0,τι εχεις φτιαξει)

Senior Member

εμενα ολο αυτο το μοντελο μου φαινεται απλα παραλογο, ο διαιτολογος σου τι λεει?
    εχεις δικιο ετσι ειναι αλλα υπαρχει και η αλλη αποψη και αυτη τεκμιριωμενη (αν γκουγκλαρεις θα δεις στη διεθνη βιβλιογρφια αρθα), εξηγουμε ο καθενας κανει οτι του ταιριαζει ακουγωντας τον εαυτο του!

Senior Member
    θα δουμε μωρε. ας περασουν μερικες μερες να δω αν αντεχω γιατι τωρα εχω φοβερη πεινα και μετραω τα λεπτα!!!

device, θα συμφωνησω μαζι σου αλλά θα δοκιμασω την if. ειναι λιγο καπως αλλά εχω καιρο να χασω κιλα γιατι εχω κρισεις υπερφαγιας τακτικοτατα!!! και εχω βαλει κιολας μερικα και μου την εχει δωσει που δεν μπορω να τα χασω. ειμαι 87,3 σημερα......

Senior Member

εχεις δικιο ετσι ειναι αλλα υπαρχει και η αλλη αποψη και αυτη τεκμιριωμενη (αν γκουγκλαρεις θα δεις στη διεθνη βιβλιογρφια αρθα), εξηγουμε ο καθενας κανει οτι του ταιριαζει ακουγωντας τον εαυτο του!

εγω προτιμώ να ακουω τους ειδικους που εχουν σπουδασει αποδεδειγμενα

οπως δεν θα αφησω τον πελατη μου να κατσκευασει τις κολώνες του σπιτιου του αναλογα με το τι του "ταιριαζει", ετσι δεν θα κανω κι εγω οποια διαιτα θεωρειται μοδατη απ το ιντερνετ και με υπογραφη του καθε ασχετου που δηλώνει διαιτολογος, διατροφολογος του παγκοσμιως αγνωστου college που δηλώνει οτι σπουδασε.

γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να παρασυρεστε απ τη μοδα, ιδιως σε θεματα υγειας.

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    θα δουμε μωρε. ας περασουν μερικες μερες να δω αν αντεχω γιατι τωρα εχω φοβερη πεινα και μετραω τα λεπτα!!!

device, θα συμφωνησω μαζι σου αλλά θα δοκιμασω την if. ειναι λιγο καπως αλλά εχω καιρο να χασω κιλα γιατι εχω κρισεις υπερφαγιας τακτικοτατα!!! και εχω βαλει κιολας μερικα και μου την εχει δωσει που δεν μπορω να τα χασω. ειμαι 87,3 σημερα......

νομιζεις οτι με την if θα σταματησεις την υπερφαγια?
    με 5-6 γευματα την ημερα θα τη σταματησεις, αλλιως απλα πεφτεις στα ιδια και τα ιδια λαθη.

Senior Member

οπως δεν θα αφησω τον πελατη μου να κατσκευασει τις κολώνες του σπιτιου του αναλογα με το τι του "ταιριαζει", ετσι δεν θα κανω κι εγω οποια διαιτα θεωρειται μοδατη απ το ιντερνετ και με υπογραφη του καθε ασχετου που δηλώνει διαιτολογος, διατροφολογος του παγκοσμιως αγνωστου college που δηλώνει οτι σπουδασε.

γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να παρασυρεστε απ τη μοδα, ιδιως σε θεματα υγειας.
    επιστημονικα περιοδικα εννοω αλλα και παλι μη κανεις κατι το οποιο δε σου ταιριαζει η δεν το θεωρεις τεκμιριωμενο. εγω παλι εχω πειστει και εχω δει αποτελεσματα.

Senior Member
    αχ αθεραπευτη ειμαι Device. απο τοτε που εκοψα τα ρεντουκτιλ, και απο πριν δηλαδη εχω σοβαρο θεμα.

Παντως ρε κοριτσια με συγκινητε με το ενδιαφερον να μου δωσετε συμβουλες και να με βοηθησετε

Senior Member
    και νομιζω οτι θα εχουμε και μαχαιρωματα για χαρη μου!!!!
    ελατε κουλαρετε!!!
    ο καθενας με τις αποψεις του

Senior Member

επιστημονικα περιοδικα εννοω αλλα και παλι μη κανεις κατι το οποιο δε σου ταιριαζει η δεν το θεωρεις τεκμιριωμενο. εγω παλι εχω πειστει και εχω δει αποτελεσματα.

ποια ειναι αυτα τα επιστημονικα περιοδικα?